Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 - Coming soon.
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stuart17
CYTAT(lukasz44 @ Nov 16 2011, 18:41) *
To jest już naprawdę kwestia dni wink.gif Patch jest już praktycznie skończony, GooFy musi jeszcze tylko coś dokończyć i wrzucić all na serwery smile.gif

cool.gif
B@rt
O! Czekam. Mam jeszcze pytanie. Stadiony będą z murawami HD czy klasycznymi?
brtek00
Witam mam pytanko jako, że jestem fanem Arsenalu Londyn pytam czy w składzie Kanonierów bedą tacy piłkarze jak Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong, Joel Campbell ( wypożyczony do FC Lorient ), Alex Oxlade-Chamberlain, Ryo Miyaichi, Carl Jenkinson, Henry Lansbury ( wypożyczony do West Hamu ), Sanchez Watt i Francis Coquelin ??. I jeszcze jedno jakie twarze będą w Arsenalu?? Chyba jeszcze w żadnym patchu jaki miałem to Laurent Kościelny nie miał oryginalnej twarzy czy tutaj będzie ją miał?? I czy Emirates Stadium będzie ten co był w v4?? czy jakiś nowy? Bo średnio mi się podobał ten co w v4 lipna murawa.
marcinek
Ale macie ludzie problemy. Skład Arsenalu pewnie będzie aktualny na dzień wyjścia patcha czy tam dzień przed czyli wszystkie Frimpongi i inne Jenkinsony znajdą się w patchu. Co do twarzy Koscielnego to nie wiem jakie ty patche ściągasz, ale z tych co ja mam, a mam na dysku 13 patchy to tylko w PowerPatchu z 2009/2010 nie ma jego facjaty i w jednym tureckim patchu. Zresztą dogranie twarzy i wgranie "odpowiedniego" stadionu Arsenalu to kilka minut roboty więc nie wiem skąd te lenistwo z twojej strony i oczekiwanie, że wszystko zrobią za ciebie inni.
Jason Bourne
lukasz
Jest już zatwierdzona muza? Jeśli nie ja proponuje:
Queen- Barcelona
Michael Jackson- Threatend
Michael Jackson- Smooth Criminal
Michael Jackson- Invincible
Black Eyed Peas- Pump it
Enrique Iglesias- Can you hear me
Coldplay- Visca la viva
Backstreet boys- Everybody
Kamaro- Femme like you
Shaggy- it wasn't me
Może coś polskiego? Skoro to polski patch proponuję...
Funky Polak - Pamiętaj
poncek
Ja bym proponował dać w soundtracku utwory stricte związane z futbolem np. Futbol Maryli Rodowicz, Copa la Vida Ricky`ego Martina albo popularne z FIFA 98 Blur - Song 2. W sumie tak pewnie twórcy mają już własne kawałki.

Kilka dni - weekend z PES 6.5 v5?
GooFy
CYTAT(semanya19 @ Nov 17 2011, 13:12) *
lukasz
Jest już zatwierdzona muza? Jeśli nie ja proponuje:
Queen- Barcelona
Michael Jackson- Threatend
Michael Jackson- Smooth Criminal
Michael Jackson- Invincible
Black Eyed Peas- Pump it
Enrique Iglesias- Can you hear me
Coldplay- Visca la viva
Backstreet boys- Everybody
Kamaro- Femme like you
Shaggy- it wasn't me
Może coś polskiego? Skoro to polski patch proponuję...
Funky Polak - Pamiętaj

Nie Łukasz organizował muzykę, więc nie wiem skąd pytanie do niego. Temat muzyki zamknięty, będzie jaka będzie, jak się nie spodoba, to każdy może sobie wgrać swoją.
kopacz_pesfan
na Windows 7 ruszy oczywiscie?
T-Mac
powinno
jak mialem wczesniej win7 to mi pewnie rzeczy nie dzialaly z kitservera
pozniej wyszedl jakis update do ks pod win7 ale juz tym sie nie bawilem bo wrocilem do winXP
najlepiej miec 2 systemy tak jak ja smile.gif
lukasz44
CYTAT(brtek00 @ Nov 17 2011, 02:25) *
Witam mam pytanko jako, że jestem fanem Arsenalu Londyn pytam czy w składzie Kanonierów bedą tacy piłkarze jak Craig Eastmond, Emmanuel Frimpong, Joel Campbell ( wypożyczony do FC Lorient ), Alex Oxlade-Chamberlain, Ryo Miyaichi, Carl Jenkinson, Henry Lansbury ( wypożyczony do West Hamu ), Sanchez Watt i Francis Coquelin ??. I jeszcze jedno jakie twarze będą w Arsenalu?? Chyba jeszcze w żadnym patchu jaki miałem to Laurent Kościelny nie miał oryginalnej twarzy czy tutaj będzie ją miał?? I czy Emirates Stadium będzie ten co był w v4?? czy jakiś nowy? Bo średnio mi się podobał ten co w v4 lipna murawa.

Wszystkich których wymieniłeś mamy w patchu smile.gif Kadry są rozszerzane maksymalnie chcieliśmy nawet dodać kogoś jeszcze ale brakuje już slotów smile.gif F&H jest naprawdę okazały, staraliśmy się z Timakiem dodać wszystkie fejsy dostępne na rynku...
brtek00
dziękuje za odpowiedz. W takim razie nie mogę się już doczekać patcha biggrin.gif Uplodujcie i dawajcie nam go! xd
Arek.PL
CYTAT(kopacz_pesfan @ Nov 17 2011, 16:11) *
na Windows 7 ruszy oczywiscie?

Jak coś znajdziesz do 7 to daj znać bo ja szukałem i nic jak narazie.
gapa
mozna wiedziec czy wrzucacie patcha na serwer ?
GooFy
CYTAT(gapa @ Nov 18 2011, 09:59) *
mozna wiedziec czy wrzucacie patcha na serwer ?

Nie można.
T-Mac
Probka komentarza z meczu Slask - Wisla

http://www.youtube.com/watch?v=3LUQkkRAZhM
Kamiloxx
Świetnie to wygląda i brzmi. Nie mogę się doczekać, aż patch będzie na moim dysku. smile.gif
B@rt
Ahahah smile.gif Toż to czysta poezja. Ale czekam biggrin.gif
zibii75
CYTAT(GooFy @ Nov 18 2011, 14:00) *
.
Nie można.

GooFy, jako pierwsze chce nadmienić iż nie ma co twoja praca nad patch-em to odwaliłeś mase roboty i tego nikt Tobie nie odbierze.

Jedne co mnie irytuje: to od pewnego czasu twoje posty są lekko drażniące dla osób które piszą zapytania co do Patcha.

Są one nie jednokroć pisane na odczepke, weź przykład z Łukasze na każdy post odpisuje jak należy a nie zbywa innych agresją lub napisaniem czegoś tak aby komuś poszło w pięty.

Widze że pewne sprawy zaczęły Cię męczyć, więc nie odpisuj na nie, szkoda twoich nerw i złego odbioru Twoich postów.

Mam nadzieje że moja małą sugestja zostanie odebrana pozytywnie a nie za próbe podważenia czyjejś pozycji na forum, sam byłem adminem w lidze i wiem jak to jest, a na prawde niejednokrotnie wrzucenie na lusssssssss i olenie pewnych spraw wychodzi na dobre.

Tego nauczyła mnie Osoba z tej ligi i za to THenx smile.gif
lukasz44
CYTAT(zibii75 @ Nov 18 2011, 19:51) *
GooFy, jako pierwsze chce nadmienić iż nie ma co twoja praca nad patch-em to odwaliłeś mase roboty i tego nikt Tobie nie odbierze.

Jedne co mnie irytuje: to od pewnego czasu twoje posty są lekko drażniące dla osób które piszą zapytania co do Patcha.

Są one nie jednokroć pisane na odczepke, weź przykład z Łukasze na każdy post odpisuje jak należy a nie zbywa innych agresją lub napisaniem czegoś tak aby komuś poszło w pięty.

Widze że pewne sprawy zaczęły Cię męczyć, więc nie odpisuj na nie, szkoda twoich nerw i złego odbioru Twoich postów.

Mam nadzieje że moja małą sugestja zostanie odebrana pozytywnie a nie za próbe podważenia czyjejś pozycji na forum, sam byłem adminem w lidze i wiem jak to jest, a na prawde niejednokrotnie wrzucenie na lusssssssss i olenie pewnych spraw wychodzi na dobre.

Tego nauczyła mnie Osoba z tej ligi i za to THenx smile.gif

No ale gdy ktoś ciągle pyta Cię o to samo na forum i na GG to może być naprawdę drażniące, ja również nie odpowiadam na niektóre wiadomości bo oczywiste jest to że chcemy wydać to jak najszybciej a nie trzymamy tylko dla siebie tongue.gif

Każdy by już chętnie pograł i offline i online, ale naprawdę nikt niczego nie przyśpieszy postami i pytaniami a'la wypowiedż gapy smile.gif

Btw.
Świetna robota T-Mac z tym komentarzem wyszła smile.gif
WKS
T-Mac, dobra robota. Jeżeli wszędzie jest tyle nazwisk ile padło w tym meczu (tzn w kazdej druzynie ilosciowo) to ja nie mam więcej pytań i składam pokłony smile.gif.

Co do ogólnego spamu to raczej mamy takie czasy, że internet jest rzeczą już chyba nabytą przez 95 % śwata i to w dodatku prędkości non stop idą w górę wiec GooFy tego tydzień nie będzie uploadował więc myśle, że to już teraz naprawde kwestia dni. Tzn mówie to jako ja i moje refleksje na temat świata broń Boże zebym tutaj mieszał i wypowiadał się w imieniu ekipy xD.
GooFy
Dokładnie, szanowny Gapa to samo pytanie zadał już po raz drugi w tym temacie. Na gg zadaje praktycznie codziennie. Może to lekko poirytować. Posty z pytaniem o patcha na odczepkę ? Dokładnie tak. Jeśli ktoś pytał o ofa, kitsy czy cokolwiek, starałem się dokładnie odpowiedzieć. Jeśli ktoś jednak pyta o premierę, procent zaawansowania czy rzeczy z tym związane, opadają mi ręce. To chyba jasne, że nie jest to patch tajny, dla wybrańców i skoro na forum nie umieszczamy żadnych newsów, to chwilowo takowych nie ma.
zibii75
CYTAT(GooFy @ Nov 18 2011, 21:08) *
Dokładnie, szanowny Gapa to samo pytanie zadał już po raz drugi w tym temacie. Na gg zadaje praktycznie codziennie. Może to lekko poirytować. Posty z pytaniem o patcha na odczepkę ? Dokładnie tak. Jeśli ktoś pytał o ofa, kitsy czy cokolwiek, starałem się dokładnie odpowiedzieć. Jeśli ktoś jednak pyta o premierę, procent zaawansowania czy rzeczy z tym związane, opadają mi ręce. To chyba jasne, że nie jest to patch tajny, dla wybrańców i skoro na forum nie umieszczamy żadnych newsów, to chwilowo takowych nie ma.

Tak jak piszesz, pewne posty są wku....ce dla tego nie pisałem za dużo w tym temacie, weź zrób jak kilka postów wcześniej ja i chyba jeszce 2 osoby co dotyczyło opłat za Patcha, ktoś coś dopowie pociągnie temat a inny łyknie jak pelikan i są jaja. Jak mi sie zdaje ta osoba co była zdziwiona opłatą już chyba nie pisze i tak właśnie cza robić. A jak ktoś nagminnie pisze na GG to odesłac go do tematu na forum a gg to chyba ostateczność w sprawach ligowych czy innych dotyczących ISS. Bynajmniej ja tak myślę, wszystko co dotyczy ISS jest na forum a nie na gg.

pozdro zibii75

PS sorki za bugi w wypocinach ale jest bommmba i jest ok
jarek
Komentarz rewelacja! Brawo !
Macheda
komentarz wypas , ale mnie sie jedna rzecz nie podoba a mianowicie w scoreboardzie jest jedno zero wieksze drugie mniejsze i to wygląda troche nie estetycznie a tak poza tym jest Git smile.gif good job guys tongue.gif biggrin.gif
Orange_91
Na prośbę jednego z autorów zawiadamiam, że kolejne posty pytające o datę premiery lub o to czy patch jest już wrzucany będą nagradzane bonusem w postaci 10% ostrzeżenia + 24h banem.
Nalep
W takim razie po co ten temat? biggrin.gif
WKS
Dokładnie, najlepiej zamknąć temat i czekać na patch. No chyba, że chcecie sobie podbić stastystyke banów na forum. A jeżeli chodzi o pytanie o patch to i tak niedlugo bedzie więc szukający odpowiedzi ją znajdą.
Orange_91
CYTAT(Nalep @ Nov 19 2011, 15:13) *
W takim razie po co ten temat? biggrin.gif

Po to żeby autorzy zamieszczali jakieś nowości dotyczące patcha? Zresztą nie ja tu decyduję, jak chcą to mogę zamknąć temat.
Arek.PL
Mam pytania, może co niektórym wyda się dziwne ale ponad 2 lata nie grałem w PES-a i nie śledziłem dodatków jakie wychodziły do tej wersji, możecie mi powiedzieć czy będę wszystkie stadiony z E2012 ?
I czy bootserver wyjdzie jednak z razem z patchem ?
GooFy
Z Euro mamy Stadion Lecha i Stadion Narodowy. Bootserver, głowy nie dam, zależy czy Żuraw się wyrobi.
B@rt
Jeszcze Donbass Arena wyszła smile.gif
Arek.PL
Jeszcze jedno pytanko o stadion, a mienowicie chodzi mi o stadion Legii czy też jest ?
Jason Bourne
Czy jest jakiś program, w którym można odsłuchać przyśpiewek kibiców z pesa?
WKS
ArekPL :

Z tego co wiem to Walczu, walczył ale czy download dał ? Jeżeli zrobił on stadion to zapewne bedzie on w patchu

semanya19:

Ja odsłuchiwałem w DKZ Studio. A jeżeli chodzi Ci o taki coś jak Winamp czy podobne to nie próbowałem ale wątpie aby pasowało.
GooFy
Tak, jest stadion Legii. Przyśpiewki DKZ Studio lub Afs Explorer.
Nakamura
Panowie, jak uporaliście się ze strojami dla reprezentacji Polski? W ciaglu najblizszych tygodni strój wypuszczony przez Nike ma byc poprawiony i godlo ma sie pojawić pomiedzy logiem Nike i logiem Pzpn, nad nimi. A i właśnie, czy można Was prosic o to, by bylo strojow co najmniej kilka? Wydaje mi sie, ze do kitservera mozna je wrzucać do woli. Z chęcią pogralbym np w tych genialnych strojach z 2006 roku, z tym znakiem wodnym prezentującym husarię.
For3st06
to jak z EURO 2012 jest lecha i narodowy to slask i lechia beda graly na starych stadionach w patchu ?
WKS
CYTAT(For3st06 @ Nov 20 2011, 00:34) *
to jak z EURO 2012 jest lecha i narodowy to slask i lechia beda graly na starych stadionach w patchu ?

A wyszedł takowy Śląska ? Bo Lechia chyba jest... Chyba.
GooFy
CYTAT(Nakamura @ Nov 19 2011, 23:13) *
Panowie, jak uporaliście się ze strojami dla reprezentacji Polski? W ciaglu najblizszych tygodni strój wypuszczony przez Nike ma byc poprawiony i godlo ma sie pojawić pomiedzy logiem Nike i logiem Pzpn, nad nimi. A i właśnie, czy można Was prosic o to, by bylo strojow co najmniej kilka? Wydaje mi sie, ze do kitservera mozna je wrzucać do woli. Z chęcią pogralbym np w tych genialnych strojach z 2006 roku, z tym znakiem wodnym prezentującym husarię.

Wszystkie drużyny mają kitsy tylko na ten sezon. Wrzucanie takich klasycznych kitsów do patcha nie ma sensu. Jeden będzie chciał MU z 2001 inny Shalke z 90... Nie powinno stanowić wielkiego problemu poszukanie interesujących Was kitsów tutaj czy na evo-web i wrzucenie ich sobie samemu po ściągnięciu patcha. Gdzie wyczytałeś o tym, że logo pzpn będzie nad logiem nike i orzełkiem ? Jeśli to prawda to się chyba potnę, stroje wg mnie są piękne, nawet bez orzełka, ale wrzucenie na siłę loga pzpn je znisczy. Będzie to wyglądało jak tandeta robiona na kolanie.
brtek00
Orzełek ma być po środku koszulki pomiedzy Nike, a logiem pzpn. O takie http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27988/3fd518d80001c044.jpeg
B@rt
CYTAT(WKSRKS @ Nov 20 2011, 00:55) *
A wyszedł takowy Śląska ? Bo Lechia chyba jest... Chyba.

Śląska nie wyszedł. Koordi się za niego bierze biggrin.gif Lechii jest, ale tylko zmienione textury z Allianz Areny więc lepiej poczekać to kilka miesięcy, aż Walczu go wyda. Drużyny, które nie mają nowych stadionów będą raczej grać na poprzednich no bo gdzie mają grać?
skotar(L)
CYTAT(brtek00 @ Nov 20 2011, 04:30) *
Orzełek ma być po środku koszulki pomiedzy Nike, a logiem pzpn. O takie http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27988/3fd518d80001c044.jpeg

To nie jest oficjalny projekt strojów tylko spekulacje bardzo wiarygodnego źródła informacji jakim jest wirtualna polska.
Kamiloxx
To ja jeszcze o stroje się zapytam. Czy w patchu będą jakieś stroje, których GooFy nie pokazał na forum? smile.gif
GooFy
Warta Poznań i sporo drużyn z ekstraklasy które updatowałem a których nie wrzucałem na forum.
Kubbas.
Super Timak.

Mam pytanie czy przyłożyłeś taką samą uwagę do komentarzy w angielskich klubach oraz innych ligach? Do nazwisk wymawianych przez komentatora, czy tylko tak super Polską ligę odpicowałeś, bo nie będę ukrywał, że mnie interesują bardziej ligi zagraniczne

pozdrawiam

a i jeszcze jedno, moglibyście w sumie to taki bajer, pozmieniać wolne najlepszym graczom na jakieś realistyczne w miarę z tych animacji co są w PESie, pamiętam kiedyś zmienialiście teraz się ekipa zmieniła to nie wiem jak z tym, ale zawsze miło jak się przeciwko CPU gra zobaczyć jakąś inną animacje niż zwykłą np u Rooneya
T-Mac
staralem sie wylapac jak najwiecej nie tylko z naszej ekstraklasy
kiedys do starszych fif byl program Sound Master ktorym latwo sie wyciagalo nazwiska
teraz to musze odpalac fife grac mecza, nagrywac dzwiek i wycinac nazwiska smile.gif
lukasz44
CYTAT(Norm@n @ Nov 20 2011, 22:19) *
a i jeszcze jedno, moglibyście w sumie to taki bajer, pozmieniać wolne najlepszym graczom na jakieś realistyczne w miarę z tych animacji co są w PESie, pamiętam kiedyś zmienialiście teraz się ekipa zmieniła to nie wiem jak z tym, ale zawsze miło jak się przeciwko CPU gra zobaczyć jakąś inną animacje niż zwykłą np u Rooneya

Tak, wielu graczom dodałem animacje wolnych, karnych i cieszynki po golach smile.gif
kopacz_pesfan
Pytanie, czy jest szansa na uniknięcie mieszanej ML?
JustMe1987
Jako fan naszej esy prosze o podkrecenie chlopakow mlodych ktorzy sie wybijaja chocby w Legii. NIe musza miec wszystkich statow na poziomie doroslych pilkarzy ale niech ich cos skutecznie wyroznia zeby byl sens takiego mlodziana wrzucic chociaz pod koniec meczu wink.gif Mysle ze trzeba tez zwrocic uwage na balans zawodnikow wysokich ktorych trudno przewrocic z uwagi na ich wzrost i sile. Dajmy na to holenderski napastniki Cracovii powinien byc silniejszy poniewaz skoro potrafi utrzymac sie na nogach, strzelic gola z Chavezem wiszacym na nim to chyba zasluguje na solidny stat w tym temacie. Wiadomo ze czarnoskory zawodnik w porownaniu z bialym o tym samym wzroscie tez bedzie silniejszy. Takie sa naturalne roznice miedzy rasami i dobrze byloby to sprzedac. Pewnie Ty Tim ogarniasz polskie ekpiy wiec zwroc na tych pare kwestii uwage nim skonczycie dopieszczac OFa.

Powodzenia i trzymam kciuki za projekt cool.gif
lukasz44
Żeby nikomu nie nudziło się podczas ostatnich dni oczekiwania wrzucam kilka ostatnich już przed premierą screenów: rolleyes.gif

wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.