CYTAT(T-Mac @ Nov 14 2011, 21:22)

??
ja z dzwiekow posiadam tylko komentarz reszte chlopaki maja mi podeslac
wiec jezeli chodzi ci o inne odglosy niz szpak/szaranowicz to nie ma o czym mowic
CYTAT(karwocha @ Nov 14 2011, 22:11)

ja bym wyciszył trochę odgłos kopania piłki. Podczas oglądania meczy w tv nie jest on tak wyraźny
T-Mac nie ma plików odpowiedzialnych za odgłosy w 6.5, chodziło mu tylko o pokazanie nowo wymawianych nazwisk...
CYTAT(semanya19 @ Nov 15 2011, 16:02)

dlaczego na stadionie barcy w tle słychać jakieś afrykańskie rytmy? Patrząc z tej kamery to pierwsze trybuny, te na samym dole są naprawdę w kolorze czerwonym a nie niebieskim.
PS Zauważyłem, że w większości patchów stadion Blaugrany jest źle wykonany. Chodzi mi jeszcze o min. tą trawę poza linią końcową na tą główną trybunę, którą widzimy. W rzeczywistości od razu są bandy reklamowe i czerwona trybuna. Jest również u góry naszego ekranu vis-a vis linii środkowej znaczek barcy. To samo tyczy się wolnej przestrzeni za jedną z bramek. W rzeczywistości jest ona mała oraz niewidoczna, ponieważ zajmą ją transparenty i kamerzyści a w grze wygląda to dziwnie, jak nie stadion barcy. Nie ma tego klimatu. Stadion barcy jest ..... zły. Napisał to nawet pewien użytkownik w komentarzu na yt.
T-Mac nie ma plików odpowiedzialnych za odgłosy w 6.5, chodziło mu tylko o pokazanie nowo wymawianych nazwisk...
Stadionów my nie tworzymy bo to potrafią naprawdę nieliczne osoby, ale najlepsza wersja Camp Nou będzie w patchu...
CYTAT(brtek00 @ Nov 15 2011, 16:59)

mam pytanie ty tą kamere w tych filmikach masz ustawioną dzięki programowi Speeder.dll od Juce?? czy jak?? Kiedy ten patch wyjdzie bo już się nie moge doczekać!
CYTAT(Galaktyczny @ Nov 15 2011, 19:04)

Speeder.dll odpowiada za szybkość rozgrywki
Chyba użył pes6zoom, link do niego jest na forum i damy go pewnie razem z downloadem.
Patch wyjdzie już niebawem