Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 - Coming soon.
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
gapa
juz rozpoczelo sie wrzucanie biggrin.gif ?
brtek00
Już znalazłem programik który zmniejsza bądz powieksza szybkość gry jednak Juce zna sie na rzeczy jak by ktoś chcial to odsyłam tutaj.
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=18679 Teraz tylko czekać na PES 6.5 v5. mam pytanie czy statystyki robicie na bazie Pesstatsdatabase?? czy jak
Bulldozer
Czy jest gdzieś pełna lista drużyn, które znajdą się w patchu? Czy mogę liczyć na Kolejorza?
Demari
podaje link do camera zoom:)
http://www.mirrorcreator.com/files/8LDZNEEO/
Nalep
CYTAT(Bulldozer @ Nov 9 2011, 08:56) *
Czy jest gdzieś pełna lista drużyn, które znajdą się w patchu? Czy mogę liczyć na Kolejorza?

Matko... Szukanie boli? TAK będzie Lech i będzie cała T-Mobile E-klasa. Wystarczy cofnąć temat na 1-szą stronę... Ludzie myślcie troszkę;]
adriano91
W jakimś patchu pamietam byla zwiekszona trudnosc gry(jakis of chyba) tu tez tak bedzie?
danimarshal
czy beda nowe stroje reprezentacji polski?
zibii75
CYTAT(Demari @ Nov 9 2011, 13:04) *

To jesteś drugi tongue.gif

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=19720&st=0
kopacz_pesfan
jest szansa na wydanie gry przed długim weekendem?
Dzagud
Może nie na temat ( za co przepraszam ), ale dzięki Ci Demari szukałem tego, a nie moglem znaleźć, a teraz mój PES'ik wygląda rewelacyjnie ; PP
Zmieniona szybkość, murawa + zoom - fantastycznie ; ]
Daje ss jak to wygląda u mnie ( tablice mi nie działają poprawnie, niestety nie umiem tego naprawić .. ) :

http://imageshack.us/f/6/pesas.png/

A teraz wyobraźcie sobie jak będzie wyglądała gra na PES 6.5 v5. ; D Już nie mogę się doczekać ; PP
__SaNd1__
Ostatnio - jak tam ze aktualnymi strojami na ten sezon w modzie ? Bo przecierz mowiliscie ze potem beda update - y a w opisie pisze ze beda wszystkie aktualne na ten sezon - tak samo z bootsami,faces&hairs i wszystko pozostale w opisie patchu > ? rolleyes.gif EDIT: Dobra widzialem na poprzednjej stronie ok, a to do pisania pisze tak jak moge sa duzo polacy co mieszkaja w samej Polsce i robia wiele wiecej bledow niz ja - jak bym mogl pisac w 100 % prawidlowo to bym pisal prawidlowo tyle z mojej strony na ten temat!Pozdrawiam:) EDIT 2: Post do usuniencia smile.gif EDIT 3: Dobrze GooFy przepraszam i czekam na premiere smile.gif
GooFy
To, że nie mieszkasz w Polsce i popełniasz błędy nie zwalnia Cię z sensownego pisania. Odpowiedzieliśmy na pytania takie jak Twoje już ze 20 razy. Nawet na poprzedniej stronie dotyczącej bootsów Łukasz odpowiadał, a ja cytowałem go.
Jason Bourne
Dokładnie Sand, skoro deklarujesz że możesz pisać po Polsku to pisz, bo Twoje posty niekiedy trudno odszyfrować. Nie wiem czy jesteś Polakiem czy nie, ale jeśli tak to dla wygody innych staraj się pisać poprawnie oraz z racji swojego pochodzenia w Polsce piszę się i rozmawia po polsku. Goffy i cała ekipa pewnie dostają palpitacji serca, czytając kolejny pytania typu: kiedy będzie patch. Będzie za tydzień to będzie, chłopaki mają jeszcze sporo roboty więc na spokojnie pozwólcie im pracować.
Żeby nie było off'a to zapytam, czy będą nowe "wspaniałe" stroje naszej kadry?
CKM KING
CYTAT(adriano91 @ Oct 23 2011, 14:07) *
Aż się zaloguje

Podwyższycie trudność gry ? Np w statystykach ?

A i zmienicie grawitacje ? Żeby te strzały nie były zawieszone tylko bardziej płaskie ?

CYTAT(lukasz44 @ Oct 23 2011, 16:12) *
Statystki są zrównoważone tak jak na PSD.

CYTAT(adriano91 @ Nov 9 2011, 14:17) *
W jakimś patchu pamietam byla zwiekszona trudnosc gry(jakis of chyba) tu tez tak bedzie?

CYTAT(lukasz44 @ Oct 23 2011, 16:12) *
Statystki są zrównoważone tak jak na PSD.

smile.gif wystarczy czytać
WKS
Przepraszam, za spam ale nie jest on specjalny a raczej niosący pomoc. Wpadłem na "Genialny" pomysł (o ile się da ) aby osoby poniżej 150 postów nie miały możliwości pisania w tym temacie. Często ów użytkownicy są "jednostrzałowcami" logującymi się tylko po to aby wejść, zobaczec czy jest download a jak nie ma to napisac "kiedy patch?" lub inne głupie pytania, nie czytając tematu (wszystko jest dla ludzi, ok ale z umiarem ) . Nie mam zamiaru dalej przemawiać jak co poniektórzy wyżej i być "adwokatami twórców patcha" więc kończe swoją ckliwą przemowę. Pozdrawiam.

EDIT : @ semanya19

Nie wierzę ,że userzy będący tu wczesniej ode mnie ( widzialem gościa co byl zarejestrowany w 07 czy tam 08 i miał 3 posty) nie mogly by dobić 150 sensownych postów smile.gif nawet jeżeli studiują i pracują. Nie dyskryminuję nikogo. Poprostu uważam, że jeżeli choć troche userowi zależy na forum to zawsze znajdzie te 5 minut aby skomentować patch czy mod lub podyskutować na forum i być poprostu na bierząco. A nie wbijać raz na ruski rok, całkowicie nie czytać tematu i robić raban denerwując twórców/userów/ osoby trzecie.
For3st06
mam taki pomysl na przyszlosc... ze jak robicie np. ekstraklase polska to tam gdzie sa sloty na 5 druzyn to zeby wrzucic wyrozniajace sie druzyny z 1 ligi zeby mozna bylo pograc troche w karierze bo po 1 sezonie z 2 ligi wejdzie np. jakas francuska albo wloska slaba druzyna to troche to zniecheca. 

pozdrawiam i czekam na patcha.

GooFy
For3st06 - Jest to ciekawy pomysł, sam nie lubię grać mieszanej ML. Było tak chyba w Ekstraklasa Patchu, ale takie drużyny zajmują sloty o niebo lepszym teamom z europy, trzeba wybierać.

WKSRKS - Technicznie w IPB chyba niemożliwe, w PHPbb coś takiego było o ile pamiętam. Wg mnie jednak nie ma sensu, bardzo rzadko, ale jednak, czasem trafi się ktoś kto ma sensowne pytanie czy propozycję.

CKM KING - Cały czas to wałkuję, tak to jest jak wyżej wspomniany przez WKS'a user wejdzie, zobaczy temat z patchem, podnieci się, obejży screeny z pierwszego posta, nie przeczyta w nim zawartych informacji i zaczyna spam.

__SaNd1__ - Nie chodzi tu o błędy ortograficzne, bo jak na obcokrajowca jest nieźle, ale o sens i logikę niektórych Twoich wypowiedzi.

semanya19 - Już nad nimi pracuję. Mi się one podobają. biggrin.gif
Arek.PL
Znakomita robota chłopaki.
Jason Bourne
WKSRKS
A jesli ktos pracuje/ studiuje lub tak jak ja jedno i drugie i nie ma czasu nabijac do zaproponowanych przez Ciebie 150 postow to co juz mu nie nalezy sie miejsce tu?
PS Sorry za brak literek polskich, ale klawiatura mi padla sad.gif
PS Moze maly off top ale nie wiedzialem gdzie zapytac- na jakim patchu on line teraz ludzie graja? Kiedys gralem w 6 przez neta i byl deemaz, ale ponad rok nie gralem stad moje pytanie. Co jest najpopularniejsze, zebym mogl grac z wieloma osobami z zagranicy nawet etc?
Goofy
Ale teraz to moga i Izraelczycy grac, czarnoskorzy etc. Skoro nie ma orzelka to wolnosc i swoboda...
Kamiloxx
A ja mam pytanie w sprawie soundtracku. Na jakiej liście w końcu stanęło? ^^ Bo padało trochę propozycji.
kopacz_pesfan
ten weekend realny jeśli chodzi o wydanie ?
T-Mac
raczej nie panowie
pracuje jutro a mam do skonczenia wloska lige i ustawienie nazwisk z fify12
no i jeszcze chlopaki musza zlozyc to do kupy
sorry zycie smile.gif
kopacz_pesfan
spoko smile.gif
Nakamura
Jak rozwiazaliscie problem z przyspiewkami GKS Bogdanka?
lukasz44
CYTAT(Nakamura @ Nov 11 2011, 11:39) *
Jak rozwiazaliscie problem z przyspiewkami GKS Bogdanka?

Tolox podesłał nam te które kiedyś stworzył. Ale tam śpiewają jeszcze GKS Górnik, więc nie wiem czy są aktualne. Ale lepsze to niż nic, chyba że masz jakieś materiały z obecnego sezonu już jako Bogdanka ?smile.gif

To samo tyczy się Warty Poznań, jeżeli ktokolwiek ma jakieś materiały ze śpiewami kibiców z ich meczów niech da linka smile.gif
GooFy
Kibice nie uznają nazwy GKS Bogdanka i nadal śpiewają Górnik Łęczna wink.gif
KaKa (c7r7i7s)
Chcecie przyśpiewki Polonii Warszawa, bo pewnie macie stare ..

Podesłałbym Wam dzisiaj nowe, co?

Dajcie znać, bo chciałbym grać Polonią z aktualnymi śpiewami biggrin.gif
WKS
CYTAT(GooFy @ Nov 11 2011, 12:19) *
Kibice nie uznają nazwy GKS Bogdanka i nadal śpiewają Górnik Łęczna wink.gif

Z tego co słyszałem to tak w gwoli scisłości kibice zrobili nowy klub "Górnika" i uznali go za oficjalny. Grają tam piłkarze związani przez lata oraz kochający Górnik, już na emeryturze (40 latkowie itp) ale chcący pomóc rozwojowi klubu. Tak słyszałem, nie dawno. Więc myśle, że jeżeli by się dało to najlepiej w ogóle nie dawać przyśpiewek i niech pozostanie martwa cisza xD ewentualnie wrzucić jakieś japońskie. Bo wielu fanów Górnika mogłoby się obrazić. To tyle co mialem do powiedzenia biggrin.gif.

GooFy
WKSRKS - Prawda to. Głupio dawać jednak ciszę na stadionie, można dać ewentualnie jakieś neutralne przyśpiewki. Ja jestem jednak za przyśpiewkami Łęcznej.
Nakamura
Ej, glupoty wypisuja tu niektórzy z was. Zweryfikuje to jako staly bywalec przy alei Jana Pawla II. GKS Bogdanka nie ma zadnych kibicow, przychodza tylko piknikowcy. Są tylko oklaski po ladnych akcjach, udanych zagraniach, albo po walecznej postawie. Jesli juz mamy rozmawiac o jakims dopingu, to tylko czasami panuje na stadioniku rytmiczne klaskanie, tzw. angielka. Poza tym to tylko pojedyncze okrzyki na sedziow oraz sztab i zawodnikow rywali.

Kibice w Lecznej maja swoj klub, gra w B-klasie. Ostatnio doszlo do derbow na okregowym szczeblu, trzecioligowy GKS II Bogdanka wygral z Gornikiem 3-0, a na bocznym boisku (tam swoje mecze jako gospodarz rozgrywa Gornik, wynajmuje ten obiekt od wladz Bogdanki, maja kibice serce i robia zrzuty) przybylo 1000 widzow. Akurat na tym spotkaniu byc nie moglem, ale polecam przejrzenie zdjec. To naprawde fanatyzm. Podejrzewam, ze zadna druzyna B-klasowa w Polsce nie ma takich kibicow. No ale, dlugo to oni w B-klasie nie pograja.

Przepraszam za grafomanie i slowotok. Moja propozycja na przyspiewki? Dać te rytmiczne klaskanie, i przyśpiewki "W lecznej tylko gornik". A najwyzej dwa, trzy sloty niech pozostana puste. Bo faktem jest, ze np na meczu Leczna - Polonia Bytom tylko goscie mogli liczyc na wsparcie z trybun. I tez zawsze przyjezdni kibice solidarnie krzycza "W lecznej tylko gornik", dlatego ta przyspiewka bedzie idealnie pasowac do meczow Bogdanki. No i jeszcze polecam flagi o tej tresci.

Nie wiem czy to da sie akurat zrobic, ale trybuna za bramka, na ktorej zawsze zasiadywali ultrasi, na meczach Bogdanki jest kompletnie pusta. (trybuna za bramka jest jedna, po drugiej stronie miesci sie budynek nalezacy do klubu).

Edit: co do Warty, mysle że dacie rade. Ja bym np. na Youtubie cos wydlubal, pelno tego, w dodatku ze stadionu przy Bulgarskiej. http://www.youtube.com/watch?v=mFOm4eFwL-g...feature=related
kopacz_pesfan
CYTAT(Nakamura @ Nov 12 2011, 11:41) *
Podejrzewam, ze zadna druzyna B-klasowa w Polsce nie ma takich kibicow. No ale, dlugo to oni w B-klasie nie pograja.

W C klasie na Odrze jest podobno niesamowita atmosfera;d
niCejOke
czy można się dowiedzieć na jakim etapie są prace na dzień dzisiejszy ?
WKS
CYTAT(T-Mac @ Nov 10 2011, 20:38) *
mam do skonczenia wloska lige i ustawienie nazwisk z fify12
no i jeszcze chlopaki musza zlozyc to do kupy

I jeszcze Łukasz chyba Hiszpańską robi.

Wystarczy ogarnąć poprzednią strone smile.gif
niCejOke
tak,tak masz rację też to zrobiłem ale to było parę dni temu więc pomyślałem że może coś nowego panowie nam powiedzą ;]
T-Mac
probka komentarza z nowymi nazwiskami

http://www.youtube.com/watch?v=lS4AirY3qZk

http://www.youtube.com/watch?v=8SBxMf2dWS4
Konrad340
A może by tak zmienić dźwięk z 1:52-1:53?
T-Mac
??
ja z dzwiekow posiadam tylko komentarz reszte chlopaki maja mi podeslac
wiec jezeli chodzi ci o inne odglosy niz szpak/szaranowicz to nie ma o czym mowic
karwocha
ja bym wyciszył trochę odgłos kopania piłki. Podczas oglądania meczy w tv nie jest on tak wyraźny
Galaktyczny
CYTAT(karwocha @ Nov 14 2011, 22:11) *
ja bym wyciszył trochę odgłos kopania piłki. Podczas oglądania meczy w tv nie jest on tak wyraźny

Zależy na którym kanale biggrin.gif
Dla mnie dobra robota także czekamy
Jason Bourne
dlaczego na stadionie barcy w tle słychać jakieś afrykańskie rytmy? Patrząc z tej kamery to pierwsze trybuny, te na samym dole są naprawdę w kolorze czerwonym a nie niebieskim.
PS Zauważyłem, że w większości patchów stadion Blaugrany jest źle wykonany. Chodzi mi jeszcze o min. tą trawę poza linią końcową na tą główną trybunę, którą widzimy. W rzeczywistości od razu są bandy reklamowe i czerwona trybuna. Jest również u góry naszego ekranu vis-a vis linii środkowej znaczek barcy. To samo tyczy się wolnej przestrzeni za jedną z bramek. W rzeczywistości jest ona mała oraz niewidoczna, ponieważ zajmą ją transparenty i kamerzyści a w grze wygląda to dziwnie, jak nie stadion barcy. Nie ma tego klimatu. Stadion barcy jest ..... zły. Napisał to nawet pewien użytkownik w komentarzu na yt.
brtek00
mam pytanie ty tą kamere w tych filmikach masz ustawioną dzięki programowi Speeder.dll od Juce?? czy jak?? Kiedy ten patch wyjdzie bo już się nie moge doczekać!
Galaktyczny
CYTAT(brtek00 @ Nov 15 2011, 16:59) *
mam pytanie ty tą kamere w tych filmikach masz ustawioną dzięki programowi Speeder.dll od Juce?? czy jak?? Kiedy ten patch wyjdzie bo już się nie moge doczekać!

Speeder.dll odpowiada za szybkość rozgrywki
T-Mac
kurwa
ktos ma problem z czytaniem
proba komentarza z nowymi nazwiskami
ja pierdole
dlugo jestem na tej scenie ale pewnie rzeczy sie nie zmieniaja

semanya19 - mistrzu to do ciebie
lukasz44
CYTAT(T-Mac @ Nov 14 2011, 21:22) *
??
ja z dzwiekow posiadam tylko komentarz reszte chlopaki maja mi podeslac
wiec jezeli chodzi ci o inne odglosy niz szpak/szaranowicz to nie ma o czym mowic

CYTAT(karwocha @ Nov 14 2011, 22:11) *

T-Mac nie ma plików odpowiedzialnych za odgłosy w 6.5, chodziło mu tylko o pokazanie nowo wymawianych nazwisk...

CYTAT(semanya19 @ Nov 15 2011, 16:02) *
dlaczego na stadionie barcy w tle słychać jakieś afrykańskie rytmy? Patrząc z tej kamery to pierwsze trybuny, te na samym dole są naprawdę w kolorze czerwonym a nie niebieskim.
PS Zauważyłem, że w większości patchów stadion Blaugrany jest źle wykonany. Chodzi mi jeszcze o min. tą trawę poza linią końcową na tą główną trybunę, którą widzimy. W rzeczywistości od razu są bandy reklamowe i czerwona trybuna. Jest również u góry naszego ekranu vis-a vis linii środkowej znaczek barcy. To samo tyczy się wolnej przestrzeni za jedną z bramek. W rzeczywistości jest ona mała oraz niewidoczna, ponieważ zajmą ją transparenty i kamerzyści a w grze wygląda to dziwnie, jak nie stadion barcy. Nie ma tego klimatu. Stadion barcy jest ..... zły. Napisał to nawet pewien użytkownik w komentarzu na yt.

T-Mac nie ma plików odpowiedzialnych za odgłosy w 6.5, chodziło mu tylko o pokazanie nowo wymawianych nazwisk...
Stadionów my nie tworzymy bo to potrafią naprawdę nieliczne osoby, ale najlepsza wersja Camp Nou będzie w patchu...

CYTAT(brtek00 @ Nov 15 2011, 16:59) *

CYTAT(Galaktyczny @ Nov 15 2011, 19:04) *
Speeder.dll odpowiada za szybkość rozgrywki

Chyba użył pes6zoom, link do niego jest na forum i damy go pewnie razem z downloadem.

Patch wyjdzie już niebawem smile.gif
Jason Bourne
T- Mac ogarnij chłopie bo Ci żyły pójdą. Weż przykład z lukasza, który merytorycznie odpowiada a nie spina się.
Dzięki Lukasz44 za odpowiedź. Dzięki za info na temat patcha smile.gif. Pozdrawiam
PS Problemu nie mam a tylko zapytałem, a pytać wolno prawda?
Dzagud
Wiem, że pytanie powtarza się. Dlatego chcę się spytać obejmując większy odstęp czasu: Czy planujecie premierę patcha na Listopad ?
Pozdrawiam ; ) wink.gif
lukasz44
CYTAT(Dzagud @ Nov 16 2011, 17:23) *
Wiem, że pytanie powtarza się. Dlatego chcę się spytać obejmując większy odstęp czasu: Czy planujecie premierę patcha na Listopad ?
Pozdrawiam ; ) wink.gif

To jest już naprawdę kwestia dni wink.gif Patch jest już praktycznie skończony, GooFy musi jeszcze tylko coś dokończyć i wrzucić all na serwery smile.gif
skotar(L)
CYTAT(Dzagud @ Nov 16 2011, 17:23) *
Czy planujecie premierę patcha na Listopad ?

Zależy od tego którego roku masz listopad na myśli. Tak poważnie to patch będzie jak wyjdzie.
Dzagud
Dzięki za odpowiedz. ; )
__SaNd1__
CYTAT(lukasz44 @ Nov 16 2011, 18:41) *
To jest już naprawdę kwestia dni wink.gif Patch jest już praktycznie skończony, GooFy musi jeszcze tylko coś dokończyć i wrzucić all na serwery smile.gif

No to bardzo fainy news dziekujemy wam chlopaki za to co robicie dla fanow 6 - ki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.