Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 - Coming soon.
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Patryk123456789
Będzie Bartosz Salomon w talentach fajnie by było go mieć w ML?
Jason Bourne
Czy będzie nowy stadion stuttgartu? Nie wiem czy pracę już się zakończyły, ale renowacja dotyczyła usunięcia bieżni oraz rozbudowania do 60 tys.
__SaNd1__
Moze jakiesz screeny z Mistrza Polski - Wisla Krakow ? rolleyes.gif P.S. Duzo jescze zostaje do premiery ? - bo mam slabego interneta a w sobote i niedziele napewno bede mial szybki internet oczywiscie nie przyszpieszam nikogo bo jak naj-aktualnjej bedzie wszystko(uni,face,hair,boots,balls,stadiums) to tak najlepjej:) Pozdrawiam smile.gif
Kamiloxx
Można by się dowiedzieć, jak idą prace? smile.gif I może jakieś nowe screeny? wink.gif
Nalep
Jeżeli jeszcze można dodać coś do siebie to polecam:

Kevin Rudolf - Let it rock.

No i fajnie by było gdyby ktoś odpisał kiedy w końcu można spodziewać się patcha bo to, że prace trwają wiedzą wszyscy, a my się tu powoli niecierpliwimy biggrin.gif
GooFy
Bez złudzeń, są małe szanse, że patch wyjdzie w ten weekend. Musielibyśmy baaardzo się sprężyć, dochodzą jeszcze wydarzenia losowe i wyjazdy do rodziny. Jeśli się nie uda, będziemy starali się skończyć na następny weekend. Jeszcze odrobinkę wytrwałości. rolleyes.gif Jutro, albo dziś porcyjka nowych screenów.
Kempu
Miodzio, będzie w co grać w zimne wieczory na starszym sprzęcie:)
skotar(L)
Kurcze szkoda sad.gif Kilka dni temu pisaliście że powinniście skończyć na długi weekend. Trudno, lepiej jednak żeby patch był bez większych blędów i wyszedł później niż szybciej ale niedopracowany.
GooFy
Świeżo po testach online: Żadnych bugów, pełne składy, wszystkie twarze grają.

EDIT : Stadionu nie wybrałem przez swoją głupotę, więc nie zwracajcie na niego uwagi.
Jason Bourne
Stadiony będą dla wszystkich drużyn w patchu? Bo na screenach jest zwykły stadion.
GooFy
CYTAT(semanya19 @ Oct 30 2011, 16:55) *
Stadiony będą dla wszystkich drużyn w patchu? Bo na screenach jest zwykły stadion.

CYTAT(GooFy @ Oct 30 2011, 16:33) *
EDIT : Stadionu nie wybrałem przez swoją głupotę, więc nie zwracajcie na niego uwagi.
Konrad340
http://i.picoodle.com/27eiq3ck

Lipa trochę, że grafika dot. pozycji piłkarza nie jest jakoś zmieniona. Psuje to efekt 'scoreboardów' z nazwiskami.
GooFy
Jest tylko jeden plik do wszystkich scoreboardów, więc nie dopasujemy jej do każdego.
B@rt
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale fajny fejsik dla Krivca biggrin.gif
T-Mac
sporo jest nowych jap ktorych nie wydawalem smile.gif
__SaNd1__
Ja mam takie pytanie czy musze miec zainstalowany Pro Evolution Soccer 6 w angielskim i polskim jezyku zeby grac w PES 6.5 V 5 w jezyku angielskim czy wystarczy tylko angielski ? rolleyes.gif Screeny sa swietne fenomenalna robota smile.gif
GooFy
Wystarczy tylko angielski.
Kamiloxx
Mam takie pytanie w sprawie kolejnych updatów. Czy będziecie wydawać update'y składów po zimowym oknie transferowym?
GooFy
Jeśli Łukasz i Timak będą mieli siły i chęci, oczywiście. rolleyes.gif
adriano91
Nie mogę się doczekać smile.gif
skotar(L)
Więc ten weekend jest realną datą premiery ?
Konrad340
Człowieku daj im spokój, ile będziesz się jeszcze pytał? Jak wyjdzie to wyjdzie.
T-Mac
CYTAT(skotar(L) @ Nov 2 2011, 18:02) *
Więc ten weekend jest realną datą premiery ?

patch jest juz dostepny od paru dni
wystarczy wyslac sms o tresci "smalec" pod numer 535 a otrzymasz linka do patcha
koszt sms jedyne 29,99zl
WKS
Wiedziałem tongue.gif. Mówiłem Wam, że dla Vipów bd wcześniej ^^
zibii75
CYTAT(WKSRKS @ Nov 3 2011, 13:22) *
Wiedziałem tongue.gif . Mówiłem Wam, że dla Vipów bd wcześniej ^^

Jakich Vip-ów, te nie całe 3 dychy to pikuś a patch śmiga ze hoho
brtek00
Witam mam pytanie czy aby działał poprawie ten patch musze mieć czystego PES 6? czy będzie tak jak v4, że sciągamy odrazu całą gre??
woodi
Czyli jesli ktos bedzie chciał uczestniczyc w lidze to musi wydać 30 zł na sms zeby sciagnac patcha?
Konrad340
Tak.
__SaNd1__
Co nie beda linki na patcha - to jak sciagnanc z Bulgarii ? rolleyes.gif Mam nadzjeje ze beda linki szykuje sie swietny mod do 6 - ki - mam pytanie czy na laptop bedzie dzialac PES 6 z PES 6.5 ?
czubinho
CYTAT(woodi @ Nov 3 2011, 18:22) *
Czyli jesli ktos bedzie chciał uczestniczyc w lidze to musi wydać 30 zł na sms zeby sciagnac patcha?

ahahahahahahhahahahahahahahahahah, no w końcu nic nie ma za darmo.
Padłem.
zibii75
CYTAT(czubinho @ Nov 3 2011, 19:33) *
ahahahahahahhahahahahahahahahahah, no w końcu nic nie ma za darmo.
Padłem.

Nie nie mogę, 2 posty i takie jaja, normalnie rozje..ło mi tatuaż hahahahhahahah . MISTRZOSTWO ŚWIATA
GooFy
Widze, że muszę sprostować, bo za chwilę ludzie się z ligi powypisują.

NIE BĘDZIE ŻADNYCH OPŁAT! Timak napisał to poirytowany głupimi pytaniami o premierę. Nie sądził jednak, że niektórzy nie grzeszą inteligencją i naprawdę myślą, że istnieją 3-cyfrowe numery, oraz, że chcemy pobierać opłaty za patcha. Także kończymy podśmiechujki, czekamy na premierę i download Za Darmo Panowie.

CYTAT(brtek00 @ Nov 3 2011, 17:20) *
Witam mam pytanie czy aby działał poprawie ten patch musze mieć czystego PES 6? czy będzie tak jak v4, że sciągamy odrazu całą gre??

Tym razem patch będzie uploadowany częściami, typu 0_text, p_text itd. Jeśli pobierzesz wszystko, nie będziesz musiał instalować czystego PESa6.

EDIT: No i nie wzbudziła w Was podejrzeń treść sms'a "Smalec" ? rolleyes.gif
brtek00
Kurde a ja wlasnie mialem nadzieje, że bedzie można sciągnąć tak jak v4 biggrin.gif czyli odrazu cały pes. Mam drugie pytanie czy zadziała mi na patchu v4? czyli ze wgram v5 na v4?
GooFy
Będzie można wink.gif . Sciągniesz wszystko i będzie to samo. Dla pewności usuń v4 i wrzuć v5.
poncek
Jak tam prace wyglądają? Ten weekend realny?
lukasz44
CYTAT(poncek @ Nov 5 2011, 11:26) *
Jak tam prace wyglądają? Ten weekend realny?

Nie ma szans, po pierwsze kończymy jeszcze ofa a pozostał jeszcze upload tych paru GB na serwery wink.gif
Jednak wydanie PES 6.5 to już naprawdę tylko kwestia dni...
WKS
Of, Ofem ale co ma do tego upload ? biggrin.gif Jak GooFy napisał, wszystko idzie osobno Kitserver itp ^^. No ale już mniejsza o to bo mam pytanie.

Skoro PES6.5 wyjdzie wraz z rosterem to odrazu w kitserverze będzie autoinstalator, że tylko przekopiowac KSa i można spokojnie grać czy ty może odrazu w 0_text będzie? Bo jak sobie przypomne, że nieraz nie wczytuje mi tych "datów" z tego najnowszego KSa to lipka troche smile.gif
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Nov 5 2011, 16:28) *
Of, Ofem ale co ma do tego upload ? biggrin.gif Jak GooFy napisał, wszystko idzie osobno Kitserver itp ^^. No ale już mniejsza o to bo mam pytanie.

Skoro PES6.5 wyjdzie wraz z rosterem to odrazu w kitserverze będzie autoinstalator, że tylko przekopiowac KSa i można spokojnie grać czy ty może odrazu w 0_text będzie? Bo jak sobie przypomne, że nieraz nie wczytuje mi tych "datów" z tego najnowszego KSa to lipka troche smile.gif

Tak każda część będzie osobno, ale ciągle pracujemy też nad f&h, GooFy nad uni a T-Mac eksportuje również nazwiska z Fify12... Więc upload będzie jak skończymy wszystko zapewne...

Tak PES 6.5 będzie już spatchowany więc kto będzie chciał ściągać całość ściągnie całość (tam będzie już wgrany roster do online) a kto sam autoinstalator do kitservera to pobierze pojedyńcze pliki smile.gif
(L)ukash
lukasz44 pytanie do Ciebie: obecnie gram na Twoim rosterze dla ISS League. Rozumiem więc, że aby zainstalować tego nowego patcha bede musiał go usunąć i zainstalowac patcha na czystą gre tak?
boffe
mam pytanie. w Manchesterze United beda tacy pilkarze jak Paul Pogba, Ravel Morrison?

Moje propozycje:
Kasabian - Fire
Kasabian - Club Foot
Gorillaz - Rhinestone Eyes
De La Soul - Eye Know
Gnarls Barkley - Charity Case
Maroon 5 - Moves Like Jagger Ft. Christina Aguilera
Martin Solveig & Dragonette - Hello
michael jackson - unbreakable
michael jackson - threatened
MyG & Lilla D. - Dirty Money
outcast - sorry miss jackson
Queen - Radio Ga Ga
Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)
The Bloodhound Gang - The Bad Touch
The Chemical Brothers - Do It Again
X Ray Dog - Final Hour
X-ray Dog - Dethroned
DJ Tiesto (or Faithless?) - Insomnia
Adam Lambert - Sleepwalker
Fabian Buch - Hello, Hello
Roy Jones - Can't Be Touched

Moze cos wam przypadnie do gustu wink.gif
lukasz44
CYTAT((L)ukash @ Nov 5 2011, 18:34) *
lukasz44 pytanie do Ciebie: obecnie gram na Twoim rosterze dla ISS League. Rozumiem więc, że aby zainstalować tego nowego patcha bede musiał go usunąć i zainstalowac patcha na czystą gre tak?

Każdy patch najlepiej instalować na czystą grę, ale myślę że gdy nałożysz 6.5 na stary ISS też nie będzie problemu.

CYTAT(boffe @ Nov 6 2011, 10:38) *
mam pytanie. w Manchesterze United beda tacy pilkarze jak Paul Pogba, Ravel Morrison?

Moje propozycje:
Kasabian - Fire
Kasabian - Club Foot
Gorillaz - Rhinestone Eyes
De La Soul - Eye Know
Gnarls Barkley - Charity Case
Maroon 5 - Moves Like Jagger Ft. Christina Aguilera
Martin Solveig & Dragonette - Hello
michael jackson - unbreakable
michael jackson - threatened
MyG & Lilla D. - Dirty Money
outcast - sorry miss jackson
Queen - Radio Ga Ga
Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)
The Bloodhound Gang - The Bad Touch
The Chemical Brothers - Do It Again
X Ray Dog - Final Hour
X-ray Dog - Dethroned
DJ Tiesto (or Faithless?) - Insomnia
Adam Lambert - Sleepwalker
Fabian Buch - Hello, Hello
Roy Jones - Can't Be Touched

Moze cos wam przypadnie do gustu wink.gif

Morissona mamy:

Pogba nie ma zrobionych statów (ale jak znajdziemy to się dorobi wink.gif)
boffe
Bardzo mnie to cieszy wink.gif) Dziekuje za szybka odpowiedz.
kopacz_pesfan
Gra będzie w patchu ? nie muszę instalować gry tylko pacha wystarczy pobrać?
brtek00
Mam pytanie czy w pes 6 da się jakoś spowolnić gre?? Bo mam patcha v4 i tam troche gra jest za szybka :/ Tutaj też tak będzie??
GooFy
CYTAT(kopacz_pesfan @ Nov 6 2011, 16:28) *
Gra będzie w patchu ? nie muszę instalować gry tylko pacha wystarczy pobrać?

CYTAT(GooFy @ Nov 3 2011, 20:02) *
Jeśli pobierzesz wszystko, nie będziesz musiał instalować czystego PESa6.

CYTAT(brtek00 @ Nov 6 2011, 16:58) *
Mam pytanie czy w pes 6 da się jakoś spowolnić gre?? Bo mam patcha v4 i tam troche gra jest za szybka :/ Tutaj też tak będzie??

Co masz na myśli ? Nie ingerowaliśmy w gameplay, bo to wiąże się z ryzykiem crashy. Poszukaj sobię tools'ów na evo-web i baw się na własną rękę. Jeśli chodzi Ci o staty, to są tworzone realistycznie. Szybkość to poprostu cecha PESA6.
Ar3k-D
kto jest odpowiedzialny za bootserver i czy znajda sie w nim najnowsze modele butow (np. Wczorajsze messiego 'adasie'. I 2 pytania, na j
akie serwery bedzie upl
oadowany patch ?
Galaktyczny
CYTAT(BarGaiNer @ Nov 7 2011, 09:17) *
na j
akie serwery bedzie upl
oadowany patch ?

na odsiebie i chomikuj biggrin.gif
takie głupie pytania zadajecie
gdzie wrzucą to wrzucą
lukasz44
CYTAT(BarGaiNer @ Nov 7 2011, 09:17) *
kto jest odpowiedzialny za bootserver i czy znajda sie w nim najnowsze modele butow (np. Wczorajsze messiego 'adasie'. I 2 pytania, na jakie serwery bedzie uploadowany patch ?

Za folder boots odpowiedzialny jest żuraw12 (chyba najlepszy specjalista od tego na naszym forum:))
ale nie wiemy czy zostanie wydany od razu z patchem czy trochę póżniej. W każdym razie napewno będzie smile.gif I to elegancko zrobiony tongue.gif

CYTAT(Galaktyczny @ Nov 7 2011, 16:10) *
gdzie wrzucą to wrzucą

Będzie zapewne na kilkunastu serwerach biggrin.gif
Ar3k-D
CYTAT(Galaktyczny @ Nov 7 2011, 17:10) *
gdzie wrzucą to wrzucą

Po co jest forum ?! po to aby między innymi zadawać pytania.
Dla mnie pytanie o serwery nie jest głupie a ma duże znaczenie. Mam 2 wykupione konta i mam nadzieje że na jakimś z nich będzie patch.
apropos, Patch bez bootservera ?smile.gif Nie może być tongue.gif

Ogólnie patch bardzo dobra robota !

GooFy
CYTAT(Ar3k-D @ Nov 7 2011, 21:24) *

apropos, Patch bez bootservera ?smile.gif Nie może być tongue.gif

tongue.gif

CYTAT(lukasz44 @ Nov 7 2011, 16:22) *
W każdym razie napewno będzie smile.gif I to elegancko zrobiony tongue.gif

A patcha wrzucimy na multiupload.com, czyli wszystkie serwisy które obsługuje, dodatkowo może na rapida. Będzie także torrent.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.