Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 6.5 - Coming soon.
board.issonline.pl > Edit Mode: P-E Patching > P-E Patching > PES 6.5 v5 > Dyskusja
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
GooFy
Tak Panie i Panowie, PES6.5 nie umarł. Zmieniła się nieco obsada oraz ogólna koncepcja patcha, ale wciąż jest to stary, dobry 6.5. Razem z ekipą, to jest: Stuart, Ja i Lukasz44, postanowiliśmy zamieścić takie oto małe info na forum, by przekonać się czy ktoś jeszcze na patche do poczciwej szóstki czeka. Jesteśmy w końcowej fazie tworzenia, ale dokładnej daty podać nie jesteśmy w stanie, może to być tydzień, może miesiąc, fenomen PESA6 polega na tym, że wciąż odkrywamy coś nowego, co koniecznie przed wydaniem chcielibmyśmy poprawić. To, że w ekipie nie wymieniłem Kubbasa, nie oznacza, że nic on nie zrobił. Przeciwnie, wykonał super robotę do v5 której z wielu przyczyn nie udało się wydać przed wakacjami, bez której prawdopodobnie nie myślelibyśmy nawet o podjęciu pracy. Chwilowo jest poza sceną, ale miejmy nadzieję, że na krótko - Wracaj szybko stary! Myślę, że minęły już czasy gdy na 6.5 z zapartym tchem czekały dziesiątki userów i mam nadzieję, że obejdzie się tym razem bez ekscesów w temacie, jeśli nie - poproszę E9 o zamknięcie go i otwieranie jedynie po to by zamieścić krótkie informacje. Teraz sam patch, kilka słów o nim, oraz trochę skrinów, nie uwzględniają one jeszcze kilku rzeczy, takich jak buty czy kitsy w edit mode, które są w produkcji. Możliwe, że w miejsce Arki Gdynia i Polonii Bytom, trafią jakieś inne drużyny z 1 ligi. Skrinów nie będzie zbyt dużo, więcej kiedy indziej, lub przy premierze.

Co będzie zawierał patch?

1. Wersję Językową Angielską I Polską
2. Ligi: Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga, T-mobile Ekstraklasa, Bundesliga oraz silne drużyny z innych lig europejskich.
3. Wprowadzony Tryb Ligi Mistrzów Do Trybu Pucharów
4. Tryb UEFA Europa League W Trybie Pucharów
6. Tryby UEFA Champions League i UEFA Europa League wprowadzone do ML.
5. Stadiony Z Imprez Międzynarodowych Takich Jak: WC 2002, WC 2006, WC 2010, Euro 2008, Euro 2012
7. Zupełnie nową oprawę graficzną, tła, titlescreen, logosy, nową kolorystykę menu, oraz wiele, wiele drobnych ulepszeń graficznych.
8. Największa Bazę Graczy Na Scenie PES'a, Kadry Maksymalnie Roszerzone
9. Dopracowany OF Który Podwyższa Realistyczność Rozgrywki oraz Utrudnia Grę
10. Aktualne Składy Reprezentacji Narodowych oraz Drużyn Klubowych
11. Nowe Reprezentacje w miejsce reprezentacji klasycznych.
12. Nowi gracze w miejsce graczy klasycznych.
13. Uaktualnione Tryby FIFA WC, UEFA Euro, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Africa Cup Of Nations I Inne.
14. Nowe Młode Talenty w Trybie Kariery.
15. Stadiony W O Text Z Nowymi Murawami.
16. Nową Muzykę Dla Każdego Trybu Gry.
17. Nowe intro.
18. Polski oraz Angielski komentarz z Fify.
19. Najlepszej Jakości Przyśpiewki Dla Wielu Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
20. Największą Bazę Najlepszych Twarzy&Włosów Na Scenie PES'a.
21. Aktualne Stroje Dla Wszystkich Drużyn Klubowych oraz Narodowych.
22. Ballpack z najnowszymi piłkami.
23. Stadiony dla niemal wszystkich drużyn narodowych i klubowych.
24. Aktualne Buty Dla Wszystkich Graczy.
25. Nowe Tablice Wyników, Dla Każdego Trybu Gry.
Oraz wiele, wiele innych mniejszych lub większych usprawnień.

Oraz mały teaser Klik
WKS
No !!!!!! Nareszcie ! biggrin.gif . Mam nadzieje, że tym razem nie skończy się na samym temacie ale ujrzymy też przycisk "Download" biggrin.gif . Swietnie sie to wszystko składa i pozostaje czekać. Ale nie wazne ile wazne aby wogóle to wyszło bo na tych zagranicznych shitach już nie chce mi sie grać wink.gif. Pozdrawiam i zycze wytrwałości w pracy smile.gif.
__SaNd1__
No wszystko swietnie sie zapowiada - wkoncu krolowy PES 6.5 powroci na scenie dziekuje wam za ta prace co wykonujecje caly ekip zeby ucieszyc nas fanow PES - a 6-ki z najlepszym patch - czekamy spokojnie na premiere screeny extra 10 - ka tongue.gif P.S. To SA na polskich klubach - naprzyklad Wisly co oznacza rolleyes.gif Jezeli znajde czas to postaram sie odezwac ale nic nie obiecuje bo mam duzo zadania do sprawy smile.gif P.S. 2 - Moze do T-Mobile Ekstraklasy wykonacje scoreboarda z Eurosport 2 - bo juz tam tez dawaja mecze z ligi polskjej w calej europie to swietnie by bylo smile.gif Pozdrawiam rolleyes.gif
Stuart17
Jak już wszystko wiadomo to chciałbym się dowiedzieć czy byliby chętni do pomocy przy tworzeniu folderu boots dla Ekstraklasy. Każdy chyba ma swój ulubiony klub z naszej ligi, i mógłby gromadzić aktualne foty piłkarzy. Znacznie to by ułatwiło mi pracę. wink.gif Liczę na odzew.
lukasz44
Wszystko pięknie smile.gif

Będziemy mieli świetny patch który będzie również ligowym rosterem na kolejne sezony smile.gif
Kubbas
Dacie rade smile.gif
Edi092
Świetna wiadomość ! smile.gif
Tolox11
Fantastic news, a good patch must have nasza Ekstraklasa, dziekujemy !!!!

Galaktyczny
Wiadomość tych kończących się nie długo wakacji ;D Już się doczekać nie mogę patcha!
__SaNd1__
Ja mam jescze takie pytanko czy patch bedzie jako oddzielna gre - tak jak w v 4 ? rolleyes.gif P.S. Moze w patchu by znalazl sie Mistrz Bulgarii PFC Litex Lovech - bylo by to bardzo przyjemnie ? rolleyes.gif
Abu17
Czekam z niecierpliwością smile.gif pozdrawiam smile.gif
Kamiloxx
Czekam na premierę! A przy okazji, zauważyłem, że macie złe logo Cracovii. Powinno być to: http://www.wikipasy.pl/images/7/73/Cracovia_herb.png smile.gif
Andy2413
na jakim etapie są prace?
Macheda
nie wiecie jak mnie ucieszyliscie tą wiadomością tongue.gif mam małą prosbe nieznalazło by się miejsce na Zawisze Bydgoszcz ! bardzo prosze (plis plis plis ) biggrin.gif
GooFy
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 13 2011, 12:40) *
Ja mam jescze takie pytanko czy patch bedzie jako oddzielna gre - tak jak w v 4 ? rolleyes.gif P.S. Moze w patchu by znalazl sie Mistrz Bulgarii PFC Litex Lovech - bylo by to bardzo przyjemnie ? rolleyes.gif

Jeszcze nie wiem, czy będziemy wrzucać cały folder czy pojedyncze pliki, czas pokaże. Litex odpadł z Wisłą i w tej wersji raczej go nie będzie.

CYTAT(Kamiloxx @ Aug 13 2011, 14:51) *
Czekam na premierę! A przy okazji, zauważyłem, że macie złe logo Cracovii. Powinno być to: http://www.wikipasy.pl/images/7/73/Cracovia_herb.png smile.gif

Logo które jest u nas mają na koszulkach i oficjalnej stronie klubu, więc nie wiem po czym wnioskujesz iż jest ono złe tongue.gif

CYTAT(Andy2413 @ Aug 13 2011, 15:02) *
na jakim etapie są prace?

Kolega chyba tylko skriny obejżał... W pierwszym poscie masz wszystko objaśnione. dry.gif
Andy2413
tak mój błąd wink.gif tak byłem podjarany patchem, że nie zauważyłem wink.gif
Yoyo
Lepszej Wiadomości nie mogłem Usłyszeć wink.gif Czekam z niecierpliwością ;D
Stuart17
W ostatnich dniach zaszły następujące zmiany w liście drużyn:

Reprezentacje:
Tunezja ---> Maroko
Burkina Faso ---> Wenezuela

Ekstraklasa:
Arka Gdynia ---> GKS Bogdanka Łęczna
Polonia Bytom ---> Warta Poznań

Więcej zmian przed wydaniem na 99% nie będzie. wink.gif
Kamiloxx
GooFy, zwróć uwagę choćby na banner na stronie głównej: http://cracovia.pl/pilka-nozna/img/text/cracovia.png i na koszulkach także: http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/fi...x365xffffff.jpg Zresztą - jestem kibicem Pasów. biggrin.gif Bardzo prosiłbym o umieszczenie tego loga. I jak chcecie, to mogę zlepić Wam flagspack dla całej Ekstraklasy z moich flag. smile.gif
lukasz44
CYTAT(Kamiloxx @ Aug 14 2011, 00:45) *
GooFy, zwróć uwagę choćby na banner na stronie głównej: http://cracovia.pl/pilka-nozna/img/text/cracovia.png i na koszulkach także: http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/fi...x365xffffff.jpg Zresztą - jestem kibicem Pasów. biggrin.gif Bardzo prosiłbym o umieszczenie tego loga. I jak chcecie, to mogę zlepić Wam flagspack dla całej Ekstraklasy z moich flag. smile.gif

Ja zajmuję się oflagowaniem w patchu wiec odezwij się do mnie na gadu (jest podane w profilu) bo brakuje nam kilku i właśnie przydałby się ktoś do pomocy przy ich zrobieniu smile.gif
GooFy
CYTAT(Kamiloxx @ Aug 14 2011, 00:45) *

Przecież dokładnie takie logo jest u nas w patchu tongue.gif. Może, ten 'kijek' jest troszkę inny, ale na pewno nie jest to takie logo jak dałeś w swoim pierwszym poście.
T-Mac
temat przypinam
ja oferuje swoja pomoc przy of
jakby co znacie namiar
Qrk
Kilka pytań ode mnie:
1. Będzie zaktualizowany Polski komentarz z zamienionymi nieużywanymi nazwiskami (np. Scholes'a)?
2. Scoreboardy T-Mobile Ekstraklasy z jakiej stacji będą? C+, Polsat czy Eurosport2?
3. Będzie graficzny update wyglądu pucharów, czy to raczej nierealne?
GooFy
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 15 2011, 10:42) *
Kilka pytań ode mnie:
1. Będzie zaktualizowany Polski komentarz z zamienionymi nieużywanymi nazwiskami (np. Scholes'a)?
2. Scoreboardy T-Mobile Ekstraklasy z jakiej stacji będą? C+, Polsat czy Eurosport2?
3. Będzie graficzny update wyglądu pucharów, czy to raczej nierealne?

1.Tak
2.Polsat Futbol
3.Pracujemy nad tym.

Orientuje się ktoś może, czy jakaś polska tv transmituje SerieA ?
Macheda
CYTAT(.GooFy @ Aug 15 2011, 13:06) *
1.Tak
2.Polsat Futbol
3.Pracujemy nad tym.

Orientuje się ktoś może, czy jakaś polska tv transmituje SerieA ?

tak transmituje canal + ale tylko niektore mecze tongue.gif
__SaNd1__
Mam takie ostatnie pytanko w Master League czy bedzie sie zaczynac sezon od 2011 roku rolleyes.gif ?
Stuart17
CYTAT(__SaNd1__ @ Aug 15 2011, 21:56) *
Mam takie ostatnie pytanko w Master League czy bedzie sie zaczynac sezon od 2011 roku rolleyes.gif ?

Oczywiście. biggrin.gif
Kamiloxx
A można poznać taką datę wydania "na oko"? tongue.gif I na jaki dzień będą transfery?
GooFy
Nie można poznać, transfery będą na dzień wydania patcha.
Stuart17
Świeża porcja skrinów:

ENJOY !

lukasz44
Świetnie wszystko wygląda smile.gif
T-Mac
ustawienia Physique i twarzy kuleja ;/
kostek250
ciekawie się zapowaida
WKS
No brawo ! Oby więcej screenów. Czekam na to cudo biggrin.gif
Kamiloxx
Super się to prezentuje! smile.gif Można prosić więcej screenów z T-Mobile Ekstraklasy? ^^
Stuart17
CYTAT(Kamiloxx @ Aug 16 2011, 22:00) *
Super się to prezentuje! smile.gif Można prosić więcej screenów z T-Mobile Ekstraklasy? ^^

Można. Jacyś konkretni zawodnicy mają być ? tongue.gif
Kamiloxx
Generalnie chciałbym ujrzeć Wisłę, Cracovię, Lecha i I-ligowców. smile.gif
Stuart17
CYTAT(Kamiloxx @ Aug 16 2011, 22:04) *
Generalnie chciałbym ujrzeć Wisłę, Cracovię, Lecha i I-ligowców. smile.gif

I-ligowców jeszcze nie pokażę, ale reszta jak najbardziej się niedługo ukaże. wink.gif
WKS
CYTAT(Stuart17 @ Aug 16 2011, 22:06) *
I-ligowców jeszcze nie pokażę, ale reszta jak najbardziej się niedługo ukaże. wink.gif

Jak dodasz pare skrinsów ze Śląskiem to sie nie pogniewam a nawet wręcz przeciwnie xD

GooFy
A oto lista scoreboardów które znajdą się w patchu.

Mecz towarzyski : TVP Sport
Bundesliga : Eurosport2
Premier League : Canal+ Sport HD
La liga : Canal+ GOL
Serie A : Canal+ Sport
Ligue1 : Orange Sport
Ekstraklasa : Polsat Futbol
World Cup : TVP Sport
Champions League : Polsat HD
Europa League : TV4

__SaNd1__
Wszystko wyglada fenomenalnie GooFy wielkie brawa dla was chlopaki - taka sugestie mam niech patch zostanie wydanie po zakonczeniu co najmnjej okienka transferowego zeby byly wszystkie transfery z letniego okienka ale wy sobie wiecie rolleyes.gif Pozdrawiam i jescze raz - kapitalna robota mistrzowie smile.gif
Galaktyczny
CYTAT(.GooFy @ Aug 16 2011, 23:22) *

La liga : Canal+ Sport2

Logotypy do poprawy ;/ nie ma już canal+sport 2 jest w zamian canal+gol oraz canal+weekend. logotypy mają teraz pełne nazwy a nie jak wcześnie +sport itp teraz jest pełna nazwa canal+sport jak na filmie niżej
http://dai.ly/khjYfH
mam nadzieję , że to poprawicie
GooFy
Poprawione. Przenoszę na drugą stronę.

CYTAT(.GooFy @ Aug 16 2011, 23:22) *

La liga : Canal+ GOL

kostek250
wszystkie mi się bardzo podobają
B@rt
A TV 4 Będzie pokazywać Lige Europejską? : dry.gif Wydaję mi się, że nie.
GooFy
CYTAT(Galaktyczny @ Aug 17 2011, 00:06) *
;/

CYTAT(szubi-bubi @ Aug 17 2011, 12:24) *
dry.gif

Odnoszę wrażenie, że coś Wam się nie podoba. Możecie przecież zrobić własne scoreboardy rolleyes.gif ? Temat założyłem, by każdy mógł wyrazić swoją opinię a nie dać upust frustracji. Można przecież spokojnie powiedzieć co nam się nie podoba. A co do pytania, otóż tak. Liga Europejska lecieć będzie na TV4 co najmniej do 2012 roku.
Qrk
Mam prośbę odnośnie chantów które będą w patchu - otóż lepiej by było, gdyby nie pojawiały się przyśpiewki o pojedyńczych piłkarzach a o drużynach, gdyż np. grając w ML np. MU, nie mając w składzie np. Vidica kibice i tak będą śpiewać "Nemanja, ooooohoo, he is from Serbiaaa, he fucking murder yaa". Co o tym sądzicie?

A odnośnie scoreboardów - jedyne co mi nie pasuje, to kolor czcionki w Lidze Europejskiej, zbyt ciemna wink.gif

Patch będzie genialny, tego jestem pewien smile.gif

P.S W kadrach klubów np. MU albo Realu będą młodsi piłkarze typu Pogba, Morrison, Morata?
Stuart17
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 17 2011, 14:21) *
P.S W kadrach klubów np. MU albo Realu będą młodsi piłkarze typu Pogba, Morrison, Morata?

Będzie ich tyle, na ile sloty pozwolą. To podstawa robienia ofa pod Master League. wink.gif
B@rt
CYTAT(.GooFy @ Aug 17 2011, 12:34) *
Odnoszę wrażenie, że coś Wam się nie podoba. Możecie przecież zrobić własne scoreboardy rolleyes.gif ? Temat założyłem, by każdy mógł wyrazić swoją opinię a nie dać upust frustracji. Można przecież spokojnie powiedzieć co nam się nie podoba. A co do pytania, otóż tak. Liga Europejska lecieć będzie na TV4 co najmniej do 2012 roku.

To sorry nie bylo pytania smile.gif a co do mojej emoty to miala byc pytajaca mimika twarzy biggrin.gif i jeszcze pytanie... Będą stroje w edit mode?
lukasz44
CYTAT(XxKuRkAxX @ Aug 17 2011, 14:21) *
Mam prośbę odnośnie chantów które będą w patchu - otóż lepiej by było, gdyby nie pojawiały się przyśpiewki o pojedyńczych piłkarzach a o drużynach, gdyż np. grając w ML np. MU, nie mając w składzie np. Vidica kibice i tak będą śpiewać "Nemanja, ooooohoo, he is from Serbiaaa, he fucking murder yaa". Co o tym sądzicie?

Takiej przyśpiewki w chantsach MUTD nie mamy także spokojnie. W innych ekipach też ich raczej nie ma, i w większość są drużynowe.

rolleyes.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.