Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
Pro-Evo-S
Świetna współpraca! Mordka jak ze zdjęcia! Klikam na download biggrin.gif
JuveR
łał blink.gif ostatnie mordki na wyjebistym poziomie wink.gif i do tego to tempo wydawania nowych twarzy happy.gif
Arek.PL
Co za włosy huh.gif
Pysk WYMIATA na scenie pesa6 !

Pozdro
Mortin
kolejny wysmienity pysk, co sie stalo, ze przeszedles taka rewolucje ? biggrin.gif
reS
Timak przeżywa drugą młodość wink.gif
dzięki za download, pzdr
T-Mac
jakos tak wychodzi se smile.gif

preview

szejk
zarąmbiaszczy chorwat
Przemoo90
no i bez lipki. właśnie jego m.in. brakuje. Wielkie dzięki!
Jacmen
Super mordki wyglądają świetnie, całe szczęście, że Timak nie dotrzymał słowa jak powrócił po przerwie, sam mówił, że nie będzie robił mord tak często, a tu taka miła niespodzianka wink.gif
Jamnik
Dokładnie, miła niespodzianka smile.gif Jak zawsze pod wrażeniem jakość i tempa smile.gif
Paput
NONO morda przejebiaszcza BRaVo
Arek.PL
Jakość twarzy celująca nie wspominając o tempie w jakim je wydajesz.
Damian.
A ja bym lekko wyostrzył twarz i włosy.
Reszta git
pozdr wink.gif
T-Mac

wlosy bazowalem na modelu Sionko by s'n
jutro dam download 3 twarzy Corluka, Vejic, Simunic
pozdro
ciapke
No to teraz pokazlaes biggrin.gif Chyba najlepszy fejst twoj jedynie co mi sie nie widzi to moze kolor mordy bo jakos ta teksturka taka dziwnawa ?? Gdybys ostro pracowal nad profilami jak s'n to byly by kozaki a tego brakuje w twoich mordach smile.gif
T-Mac
chyba nie zauwazyles ale wlasnie od jakiegos czasu do profilu tez przywiazuje wieksza uwage
szejk
morda ekstra. chwali sie tobie że tak szybko dajesz download cool.gif
ciapke
No ok ten profil fakt jest dobry smile.gif) Ale ostatnie niezbyt dobre sorki T-mac wiem ze fajnie sie komentuje czyjas prace skoro samemu nic nierobilem ale chyba o to chodzi zebys przyjmowal uwagi i poprawial bo i tak i tak twoje face smigaja u mnie w gzre smile.gif No to sorki jeszcze raz T-mac za to ze zkomentowalem ale to tylko moje slowka tongue.gif
BiG
Masakrycznie fajny. Choć wydaje mi się, że on ma nieco większą szczenę <profil>. Czekam z niecierpliwością na uptade KS'a ..
luke
Wszystko fajnie ładnie, tylko byłoby jeszcze lepiej gdybyś używając tak często tego modelu włosów wreszcie poprawił błąd mapowania z profilu wink.gif
BadNewz
Nieźle, ale wydaje mi się, że BMP jest za jasne i przez to kolor do końca 'nie wyrabia'.
T-Mac
CYTAT(luke @ Jul 4 2008, 23:11) *
Wszystko fajnie ładnie, tylko byłoby jeszcze lepiej gdybyś używając tak często tego modelu włosów wreszcie poprawił błąd mapowania z profilu wink.gif

zaznacz o co ci dokladnie chodzi smile.gif
luke

złe mapowanie tekstury włosów z profilu w miejscu zaznaczonym na załączonym obrazku smile.gif
T-Mac
to nie takie latwe poniewaz tam sie laczy bok z gora
te wlosy nie sa te co zawsze
tu jest inna budowa modelu
ale zobacze co sie da zrobic
pozdro
reS
Kozacki ten Simunic.
Profil imo bardzo dobry, ewentualnie można poprawić to co zaznaczył luke, pzdr
Arek.PL
Z niecierpliwością czekam na download Twoich znakomitych twarzy.
Jamnik
Ja również czekam na Chorwatów smile.gif Pzdr smile.gif
T-Mac

SendSpace
Download
FileFront
Download

*Pranjic and Simunic hair based on s'n model
BadNewz
Świetne twarze, chociaż profile nie powalają, mimo wszystko dzięki za download.
T-Mac
CYTAT(BadNewz @ Jul 5 2008, 17:22) *
Świetne twarze, chociaż profile nie powalają, mimo wszystko dzięki za download.

heh
profile staralem sie robic jak najbardziej zblizone do tych co maja naprawde ci gracze
wiec nie rozumiem ciebie
moze odpusc sobie czepianie sie na sile
mariolazi
Hehe nie nadążam z wgrywaniem Twoich facjat do gry wink.gif
Jak zwykle na wysokim poziomie...
Dzięki za download smile.gif

szejk
Niemam pojęcia jak ty to robisz, mordy zajebiste w 100% dopracowane a do tego w tak krótkim czasie. Jestes królem jakis tytul powinenes otrzymac.
A liczysz moze ile juz mord zrobiles do pesa. Bo mnie sie wydaje ze 100 to masz spokojnie moze 150. T-Mac jestes wielki!
Jamnik
Faktycznie ostatnie twarza kładą na kolana (ich jakość) + tempo w jakim je wykonujesz smile.gif

Nawiązując do powyższego postu Szejka, policzyłem ile wgrałem Twoich twarzyczek na EURO, było ich 29 tongue.gif
BadNewz
CYTAT(T-Mac @ Jul 5 2008, 17:30) *
heh
profile staralem sie robic jak najbardziej zblizone do tych co maja naprawde ci gracze
wiec nie rozumiem ciebie
moze odpusc sobie czepianie sie na sile

Ja się nie czepiam, ale popatrz tak na te Twoje profile i zadaj sobie pytanie: dlaczego w każdej twarzy szczęka (oraz usta) jest wysunięta tak daleko, że sięga 'za' czoło? Wg mnie owszem jest to możliwe, ale u tylu ludzi naraz...

a ten pan 'bez' koszulki to Corluka

Niby szczegół, ale tutaj szczegóły mają znaczenie, a czasem kluczowy wpływ na ogólny wygląd wink.gif
bartek-brt
CYTAT(szejk @ Jul 5 2008, 17:58) *
Niemam pojęcia jak ty to robisz, mordy zajebiste w 100% dopracowane a do tego w tak krótkim czasie. Jestes królem jakis tytul powinenes otrzymac.
A liczysz moze ile juz mord zrobiles do pesa. Bo mnie sie wydaje ze 100 to masz spokojnie moze 150. T-Mac jestes wielki!

To jest 3 topic timaka (odkąd pamietam) wiec tych mord jerst znacznie znacznie znacznie wiecej...wątpie żebyś je zliczyłsmile.gifsmile.gifsmile.gif
T-Mac
ze 150 to do samej ligi polskiej tongue.gif

BadNewz czepiasz sie naprawde
to i ja sie czepne

twoja praca chyba ostatnia jaka wydales nie znalazlem nowszej
nie odpisuj, bo nie chce z toba walczyc i tak masz sporo wrogow na forum
Arek.PL
CYTAT(T-Mac @ Jul 5 2008, 17:04) *

SendSpace
Download
FileFront
Download

*Pranjic and Simunic hair based on s'n model

Normalnie "Ajlowiu" wub.gif Twoje twarze.
THX za biny !
Damian.
Do pierwszych 3 panów brak zastrzeżeń.
Nie pasuje mi u Pranjicia ogólnie cały kształt szczęki i głowy.Oczy i brwi powinny być niżej.

Może next: Simić?
http://xs329.xs.to/xs329/08276/dario_simic366.jpg

Dzięki za download.
Pozdr wink.gif
jonhio
SRY że tak offtopic ale mam pytanie ma ktoś linka do Cacerasa z fcb bo nigdzie nie mogę znaleźć jego facjaty
T-Mac
CYTAT(Damianinho @ Jul 5 2008, 19:17) *
Do pierwszych 3 panów brak zastrzeżeń.
Nie pasuje mi u Pranjicia ogólnie cały kształt szczęki i głowy.Oczy i brwi powinny być niżej.

Może next: Simić?
http://xs329.xs.to/xs329/08276/dario_simic366.jpg

Dzięki za download.
Pozdr wink.gif

robilem go z innej fotki
ale moze go poprawie na podstawie tej co tu dales
pozdro
Sinet18
T-Mac jestem trochę zawiedziony bo robiłeś portugalczyków to myślałem że zrobisz Nuno Gomesa mam dwie fotki ale nie mam takiej oficjalnej z meczu bo on zawsze gra w przepasce oto fotki:Nuno Gomes
a oto druga fotka Nuno Gomes 2 a jakbyś go robił to włosy weź z pierwszej foty i daj do nich czarną opaskę, a co do Twoich fejsów chorwatów nie mam zastrzeżeń super paczka happy.gif
arm
Dzięki za paczkę Chorwatów! Poziom mistrzowski!
T-Mac
preview
Paput
Kolejna BDB morda do paczuszki chorwatów, szkoda ze niema downloada
--------------------
My topic <-- Komentujcie !
szejk
Trzymasz poziom. Może spróbuj teraz kogoś z klubów porobic cool.gif
reS
A simic to nie gra w zadnym klubie smile.gif?
kolejna świetna morda, brawo
Pelas
świetny ryj:)
jedyne co mi nie pasi to rozmazane włosy... ale to takie moje widzimisie xD
Kamilsoltys
CYTAT
A simic to nie gra w zadnym klubie smile.gif?

Niewiem czy jeszcze ale gra(ł) w AC Milanie
Jacmen
Przeczytaj post 995 i 996 zrozumiesz o co mu chodzi, co do mordy świetna wink.gif
Arek.PL
Jak zwykle mordka na wysokim poziomie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.