Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
naczelnik5
No rzeczywiscie malo podobny Kałuzny, ale to raczej wypadek przy pracy :>
T-Mac
Cytat(naczelnik5 @ May 5 2008, 16:54:27) *
No rzeczywiscie malo podobny Kałuzny, ale to raczej wypadek przy pracy :>

po to dalem fotke byscie napisali co poprawic, takie komentarze nie sa tu potrzebne
bede wywalal tego typu posty
potter
Legioniści:
Majkowski

Trochim

Wysocki

Augustyn

Ekwueme

Skuter Bronowicki

Postaram sie jeszcze poszukac pozniej
Mam nadzieje ze sie przydadza

P.S. Czy jesli robiles nowych Rada Edsona i Roegra to mozna sie spodziewac poprawionych Muchy, Vukovica oraz Wawrzyniaka, ktorych 1 wersje sa takie sobie ?!
reS
to tak, łeb szerszy, uszy ma dość charakterystyczne. Tzn większe.
Pelas
troche szersza głowa... i może bmp na innej palecie:?? sądze, że dałoby to troszkę podobieństwa:) bo model jest dokładny... ale sam fejs... jakiś niepodobny... może to właśnie przez Bmp
Rafciu666
moze ci sie sprzydadzą

bartek-brt
Wiem wiem, niektóre chujowe ale można spróbowac sie pomeczyc;-)

Jeden z tych czarnych na górze to Osei ale nie wiem czy on wogóle gra Legii. Teraz już chyba nie powiesz że brak fotek:)smile.gif
Rafciu666
Kropa
T-mac, dałbyś rade zrobić Mięciela. Tu masz linki do do fot(są takie sobie,ale lepszych nie znalazłem):
http://www.vfl-bochum.de/webcache/spielervisi_de_1936_14.htm
http://www.legialive.pl/news/25849_Gdzie_wroci_Mieciel.html
TreworBG
szerszy łeb, ciemniejsza karnacja i mniej włosów biggrin.gif zauważ że nad uszami ma większy czerep ;D

PS Bartek trochę zasyfiłeś to forum zdjęciami... wypadało chociaż miniaturki dać...
potter
CYTAT(bartek-brt @ May 5 2008, 18:51:56) *
Jeden z tych czarnych na górze to Osei ale nie wiem czy on wogóle gra Legii. Teraz już chyba nie powiesz że brak fotek:)smile.gif

Nie ma tam nigdzie Osei'a bo on w Legii nie odbyl nawet 1 treninhu
Te murzynki to sa testowani w Hiszpanii Mario Booysen i jakis tam drugi, ktorzy w Legii takze nie graja
Sorry za OT
Fuji
Tata słaby, wina foty, ale widać, że to on. Lepsze to niż nic, teraz oby był dobry Pawłowski.
MaTi10
Tata średni ale wina fotki;/ a co do Legii fotki Młodych Potter podesłał;] więc mozna czekac na wydanie??
norek
CYTAT(T-Mac @ May 5 2008, 16:06:15) *
tylko fotek brak L smile.gif

preview

Morda powinna być szersza, niższe czoło, szersze usta, trochę inny kształt ust.
Bez urazy Timak modele nadal masz niezłe jednak z poziomem bmp zatrzymałeś się jakieś 2 lata temu.
naczelnik5
CYTAT(T-Mac @ May 5 2008, 17:30:48) *
po to dalem fotke byscie napisali co poprawic, takie komentarze nie sa tu potrzebne
bede wywalal tego typu posty

sorki nie zauwazylem ze dales fotke , no to mysle ze przede wszystkim wlosy powinny byc bardziej okragle , bez kantow i torche ich mniej , pozatym uszy mniej szpiczaste i troche wieksze , jezeli chodzi o odwzorowanie do fotki to ja bym troszke zmniejszyl oczy , bardziej plaska broda i troszke wiekszy leb i pokombinuj cos z czolem tzn troche je zmniejsz i zrob cos z tym przejsciem miedzy bmp na mordce a na czole smile.gif
pozdro
TreworBG
Timak mógłbyś wykonać Jurka Brzęczka? zapodaje od razu linka do zdjęć, lepszych nie znalazłem...

http://www.sendspace.com/file/35fh9k
enzo89
Za jasna karnacja u Kałużnego.
kostek
Usta szersze, kształt baniaka u góry i przy policzkach... Lekko uszy.
Poza tym to Kałużny chyba nie jest aż tak blady... Kolor BMP (Wiem, że wina fotki...) cieniutki.
Faktycznie lepszy rydz niż nic, ale Tato słaby...

Czekam na Pawłowskiego. wink.gif
T-Mac
moze cos wymysle z tym Kałużnym (inną fote wezmę w obroty)

musze jeszcze profil poprawic bo troszke glupio wyglada wink.gif
Jacmen
Morda bardzo dobrze wygląda, jedyne co mi się nie podoba to nos na środku bardzo się świeci i włosy z prawej strony wyglądają słabo wink.gif Czekam na Finala wink.gif
bartek-brt
Wygląda bardzo dobrze:)
Przydałby sie update Wawrzyniaka

MaTi10
Fajny Zagłębiak;] Kostek się ucieszy:D a co z Młodymi z (L)??pzdr
Damian.
CYTAT(T-Mac @ May 8 2008, 16:11:02) *
moze cos wymysle z tym Kałużnym (inną fote wezmę w obroty)

musze jeszcze profil poprawic bo troszke glupio wyglada wink.gif

B.fajna mordka. Czekam na profil
Pozdr wink.gif
Fuji
Pawło - za ciemne włosy, daj troszke bardziej zaczesane w nasza lewa i troszke zbyt powaznie wyglada wink.gif
Hal
Exactly. Miodna praca. Włosy robią wrażenie.
Paput
Świetna morda a jakie włoski ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Czekam na download
Arek.PL
Super mordka i kapitalnie wykonane włosy smile.gif
Bravo !
enzo89
Bardzo ładny Pawłowski tylko chyba nos trochę musisz zmienić.
TreworBG
bardzo ładne wykonanie, nie znam co prawda tego zawodnika i nie sposób znaleźć jego zdjęcia, ale z tego co znalazłem to morda troszke szersza by mogła być i wydaje mi sie że ma troche bardziej odstające uszy biggrin.gif
T-Mac

Download
polop
jak ze zdjęcia super face !
Krzysiu12
super face wink.gif dzięki za download tongue.gif
T-Mac
dzis troszke walczylem z facem Kaluznego (jeszcze pare poprawek i dam download)
BadNewz
Jak dla mnie - super.
eye63
Wiesz co T-Mac, ta wersja Kałużnego zdecydowanie lepsza- natomiast jeszcze trochę mógłbyś powalczyć. Tzn. z włosami przede wszystkim, jak się przyjrzysz tej fotce - z Leverkusen, bo tam ma ten jego charakterystyczny wygląd, to zauważysz, że włosy zachodzą mu niemal poziomem do brwi - i idą linią prostą do góry. U Ciebie jest odstęp, w dodatku zrobiłeś mu zakola. Oczywiście nie wiem, czy się da z tymi włosami coś wykombinować, to tylko sugestia. Druga sprawa, jakbyś zarzucił mu jeszcze delikatny zarościk, bo on cholernie często nie ogląda filmu "Ogól się świnio" - to sądzę, że to również dodałoby mu do podobieństwa.
Jeśli nie, to w sumie ta poprawiona wersja jest wystarczająca. Pozdrawiam i dzięki za facjaty do OE.
MaTi10
Świetne ryjki czekam na (L);] pzdr
TreworBG
gitara gra, Pawłowski znacznie lepszy od tego z OEP 3.0 ;D pozdro czekamy, Timak jakbym miał z czego to bym Ci za to płacił biggrin.gif
Arek.PL
Super i thx za download smile.gif

Pozdrawiam
T-Mac
CYTAT(TreworBG @ May 9 2008, 13:30:44) *
gitara gra, Pawłowski znacznie lepszy od tego z OEP 3.0 ;D pozdro czekamy, Timak jakbym miał z czego to bym Ci za to płacił biggrin.gif

Pawłowskiego nie bylo w OE 3.0 przynajmniej nie umnie smile.gif
wziolem na ruszt Wawrzyniaka
troszke juz przy nim posiedzialem i tyle mam (ciagle walcze tongue.gif )

potter
Fajny Warzywniak biggrin.gif Tylko jakby sie patrzyl na wprost i jakies wloski to bedzie git
I czekam na mlodzież (L)
TreworBG
nie było, dlatego Twój jest znacznie lepszy biggrin.gif
bartek-brt
CYTAT(T-Mac @ May 9 2008, 15:13:45) *
Pawłowskiego nie bylo w OE 3.0 przynajmniej nie umnie smile.gif
wziolem na ruszt Wawrzyniaka
troszke juz przy nim posiedzialem i tyle mam (ciagle walcze tongue.gif )

Walcz walcz!! Wygląda narazie bardzo dobrze.

FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trochim chyba

Wysocki

Wysocki

Vuko
MaTi10
Świetny Wawrzyn;] zrób coś aby patrzał do przodu;] i czekam na mlodziaków (L);]pzdr
enzo89
Kałużny jest już dużo lepszy.
Arek.PL
Bardzo dobry wawrzyniak smile.gif
Jeszcze tylko ładne włosy zrobić dla niego i bedzie cycuś smile.gif

Pozdrawiam
polop
Może t-mac Bieniuka zrobisz smile.gif choc nie gra w OE...
d-note
Wawrzyniak jak się patrzy tongue.gif
Timak może zrobiłbyś T. Bandrowskiego z Lecha?
Damian.
CYTAT(D-Note @ May 10 2008, 17:57:04) *
Wawrzyniak jak się patrzy tongue.gif
Timak może zrobiłbyś T. Bandrowskiego z Lecha?

Wykonał go ryba , nie mam linka , ale nie widze potrzeby robienia , gdyż ten jest b.dobry

P.S.B.dobra morda. Czekam na finala

Pozdr wink.gif
ronaldo_9
Wawrzyniak zajebisty, Roger fakt, chyba się obciął.
Mam nadzieję że jeszcze popracujesz nad "Tatą". wink.gif
T-Mac
ciezko bardzo zrobic dobre wloski z takiej foty

musialem robic z polowki zdjecia
tyle juz jest

ps
i nie pisac mi ze ktos sie obciol bo mnie to nie obchodzi, ciezko o foty a wy jeszcze z takimi tekstami wyskakujecie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.