Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
Patryk_96
Super paka Cracovii!!! biggrin.gif
MaTi10
Świetne ryjki pzdr;]
E 9
"zdrajca" kapitalny rolleyes.gif , szczególnie włoski przypadły mi jakoś do gustu. Reszta facjat oczywiście także fantastiś closedeyes.gif

pzdR wink.gif
wali-góra
CYTAT(Jacmen @ nie, 25 maj 2008 - 21:07) *
Wszystkie mordy super z wyjątkiem Kuliga. Osc zrobił go dla mnie zdecydowanie lepiej. W twojej wersji ma bardzo rozciągnięte policzki, łączenie włosów z twarzą jest bardzo widoczne wink.gif

chłopie widac ze niee wiesz jak wyglada w realu i zobacz sobie na wersje osca pożadnie
oto i ona:

nadal tak uwazasz?
perONE
mordy jak mordy ale wloski ohmy.gif
Jamnik
Mordki Cracovii miażdzą ohmy.gif Przydadzą sie do OEP smile.gif

Pzdr
MYSZa7
U Kuliga policzki zbyt rozciągnięte i uważam,że Res zrobił lepszy trochę model.
reS

miałem się nie wypowiadać w tym temacie, ale już..
Nie uważam żeby mój kulig był gorszy od tego od T-Maca. Jakościowo może mu ustępuje. Ale mój model wydaje mi się bardziej dopracowany.. pzdr

Jacmen
CYTAT(wali-góra @ pon, 26 maj 2008 - 20:17) *
chłopie widac ze niee wiesz jak wyglada w realu i zobacz sobie na wersje osca pożadnie
oto i ona:

nadal tak uwazasz?

Tak nadal tak uważam Chopie, widziałem tą fotkę już bardzo dawno, jak byś śledził forum to byś wiedział, a zresztą co ja będę z tobą gadał. Miłego wieczoru życzę wink.gif
T-Mac
ja tam wole swoja wersje w 100% jakbym uwazal ze ta osc jest wystarczajaco dobra to bym nie robil swojej
model moze i masz dobry, ale tekstura to porazka i ona az odstrasza (o wlosach nie wspominajac)

obecnie pracuje nad kolejnymi 3 mordkami graczy z krakowa (Dudzic, Olszewski i Uszalewski)

koniec z tymi porównaniami mord nie chcesz to nie sciagaj jak wyjdzie (bracia Łodzi tongue.gif )

pozdro
Jacmen
Coś ci Timak przypomnę

Cytat(jacmen @ May 1 2008, 20:56:40) *
Morda bardzo dobra tylko uszy trochę za szpiczaste jak u elfa, ale tatko to super ryj ;d

a tu twój post

bo on ma takie uszy
bardzo dobra praca

Zaprzeczasz sam swoim słowom. Nie jestem tutaj od poprawiania nikogo bo jesteś odemnie starszy i masz na pewno większe pojęcie o życiu, ale jak coś się mówi to się tego trzyma. Teraz Twierdzisz, że na teksturę się patrzeć nie da, nie mówiąc o włosach wink.gif Jeśli chodzi o mordy to ściągam wszystkie które robisz. Pozdrawiam i czekam na kolejne twoje prace wink.gif
Dorin
nie no za włosy Kuliga to bym Nobla dał.... biggrin.gif piekne twarze.

Pozdrawiam...
enzo89
Bardzo dobrze wykonane ostatnie prace.
potter
Kulig lepsza twarz od Tima a włosy lepsze od Osc'a biggrin.gif
pzdr
dawid_18
Sebastian Nowak, bramkarz Górnika Zabrze myśle że ta fota może być, http://www.niebiescy.pl/images/kadra/nowak_sebastian.jpg , To jest zdjęcie Dawida Jarki może uda się w końcu zrobić jakiegoś lepszego niż dotychczas http://bp0.blogger.com/_9b1BJHgl6Bo/RzcLQT.../s400/jarka.jpg , i może coś by ci się udało zrobić z tej foty Michała Pazdana może troszke mała ale jeżeli udało ci się zrobić Brzęczka to czemu nie dało by się Pazdana http://gornikzabrze.pl/obrazki/cms/4256.obrazki.jpg
FlAtRoN
Ta fota Pazdana jest o wiele lepsza wink.gif

dawid_18
No faktycznie te zdjęcie Pazdana zdecydowanie lepsze, teraz miejmy nadzieję że Timak weźmie się za jego facjate. Powodzenia. I proszę o wrzucanie fajnych zdjęć piłkarzy Górnika Zabrze bo w grze nie ma ich za wiele.
BadNewz
mellow.gif zjęć? Ale... Zaraz... Zdjęć nie ma w grze? Może chodzi Ci o twarze? blink.gif

Dobry pomysł z tym Pazdaniem bo w końcu reprezentant smile.gif
Matek1908
Tez jestem za zrobieniem Pazdana smile.gif Rep. Polski należy mu się! Pozatym ta fota chyba najlepsza w necie.
T-Mac
dzis sie wezme za jego podobizne
zloze paczke naszej kadry (nie tylko moje prace) i wydam caloscia smile.gif
reS

Może Ci się przyda - Michał Żewłakow
bartek-brt
To sie przyda bardziej:)smile.gif
http://www.pics-united.com/picsunited/Search2
Fak link nie dochodzi, to poczekaj, uzbieram paczke fotek i sciągniesz sobie:) Poprawiłem twojego Sagana, zrobiłem screena i zobaczysz jak wygląda. Znajduje sie w paczce.
http://www.sendspace.com/file/0tszx6

CYTAT(BadNewz @ czw, 29 maj 2008 - 17:13) *
mellow.gif zjęć? Ale... Zaraz... Zdjęć nie ma w grze? Może chodzi Ci o twarze? blink.gif

Kiedy on dostanie adma? Widać bardzo chce rozdawać procenty tym którzy kaleczą J. Polski.
djclanv1r00z
CYTAT(bartek-brt @ czw, 29 maj 2008 - 19:42) *
To sie przyda bardziej:) smile.gif
http://www.pics-united.com/picsunited/Search2
Fak link nie dochodzi, to poczekaj, uzbieram paczke fotek i sciągniesz sobie:) Poprawiłem twojego Sagana, zrobiłem screena i zobaczysz jak wygląda. Znajduje sie w paczce.
http://www.sendspace.com/file/0tszx6

no to czekamy wszyscy na Pazdana smile.gif

a ten poprawiony Sagan chyba lepiej wyglonda smile.gif
Rafciu666
a co do sagana
http://sport.onet.pl/0,0,99445,21,17,fotoreportaz.html
T-Mac
Pazdana staralem sie zrobic jak najszybciej i nie wyszedl az tak zle wiec daje go w paczce (z czasem go dopracuje i postaram sie zrobic nowa twarz dla Sagana i Garguly) pozdro
wiec mamy wszystkie facy graczy rep Polski na euro2008 smile.gif

DOWNLOAD

BiG
Super. Dzieki.

Może mógłbyś się skusić zrobić/poprawić Kubę Błaszczykowskiego.
TreworBG
swietna packa Timak wink.gif wielkie dzieki!!!

ale pod skalpel dalbym: Saganowskiego (ale wiem ze juz go tniesz), Jaca Krzynowek jest jeszcze wersji 3.0 przydalby sie jakis refresh, Gargula slaby... wyglada jak zawodnicy z podstawowego PESa bez twarzy..., Lobodzinski jest bardzo dobry tylko wyglada troche staro, Kokoszka troche jak Lobodzinski.

ale reszta idealna, Zahora juz komentowalem, Zuraw, Ebi, Boruc, Zewlakow, Jacek Bak, Pazdan jest wyborny biggrin.gif
doskonaly prezent na apetyt pred Polska - Niemcy

chwala Ci Timak smile.gif
Damian.
Super paka , dzięki.
Może zrobiłbyś Jopa? biggrin.gif
http://xs127.xs.to/xs127/08225/jop543.jpg <--- mega fota
Pozdr wink.gif
T-Mac
swietna fota dzieki smile.gif

jak pisalem ze zajmne sie Saganem, tak tez zrobilem smile.gif

preview
szołpas
sorry timak ale widziałem fotke i musze przyznać ze BMP moze być lepsze i model także wink.gif
posiedz jeszcze troche nad nim
yo
BadNewz
Uaaa... Dawaj mi go tongue.gif

Świetny wg mnie smile.gif smile.gif
TreworBG
no jest wysoko gratulacje biggrin.gif
naczelnik5
moim zdaniem ten sagan jakis taki dziwny , troche kuleje podobienstwo , jak narazie zostane przy starej wersji smile.gif
Rafciu666
Jak dla mnie to wyjebany ten sagan! A myslisz moze cos nad uzupełnieniem innych reprezentacji??
Arek.PL
Najlepsza wersja sagana jak do tej pory !
Podobieństwo do foty ogromne !
Bravo !
Jacmen
Co tu dużo gadać Sagan super ci wyszedł. Najgorszy zdecydowanie Krzynówek wiadomo, że stary jest, ale mógłbyś nad nim popracować, bo nie wygląda za dobrze wink.gif
d-note
Sagan jak się patrzy biggrin.gif
Mógłbyś może Jaśkowi (Roger) dać krótkie włosy, Wasilewskiego nieco poprawić, a także wspominanego przez ciebie Gargułę.
Matek1908
Paczuszka git! tylko Roger troche za ciemny wydaje mi sie ze ma ciut mniej czarną skóre.
Saganowski to jest mistrzostwo swiata smile.gif Proponuję dokonczyc Cracovie, i zabrac sie za ten niedoceniony ŁKS w końću, ladnie prosze smile.gif
Pro-Evo-S
Genialne! smile.gif

Rzeczywiście Jaś Rodżerski troszkę za ciemny (tzn za czarny tongue.gif), ale reszta git cool.gif

Jak pozwolisz to napiszę o tym facepacku newsa na swojej stronce proevos.idl.pl wink.gif
T-Mac
o takie rzeczy nie trzeba sie pytac smile.gif tylko pisac
Pro-Evo-S
CYTAT(T-Mac @ pią, 30 maj 2008 - 16:15) *
o takie rzeczy nie trzeba sie pytac smile.gif tylko pisac

OK wink.gif

Dzisiaj na pewno tam (proevos.idl.pl) się ukażę newsik smile.gif

Ale newsmani issonline też powinni się postarać o newsa biggrin.gif
T-Mac
preview

poprawie jeszcze obie twarze (Sagan & Krzynowek) i dam download
ktos posiada aktualna dobra fotke Fabianskiego, Kokoszki ??
reS
Szczerze to średnio mi się podoba. Imo niepodobny
Wole wersję norka, sZ0lpAs też ostatnio wykonał lepszego.
bartek-brt
CYTAT(T-Mac @ pią, 30 maj 2008 - 16:27) *
preview

poprawie jeszcze obie twarze (Sagan & Krzynowek) i dam download
ktos posiada aktualna dobra fotke Fabianskiego, Kokoszki ??

Włosy bardzo słabe i wargi nieco za grube.
T-Mac
na razie tyle zdolalem poprawic, dzis mi sie juz nie chce wiec downloadu nie bedzie smile.gif
ah dalem wlosy Norka/Konami nie wiem kto je wykonal smile.gif

preview 2
potter
Z tej paczuszki:
Boruca lepszego zrobił bartek
Kokoszce siadlyby nowe wlosy i Kuszczakowi obecne tez
Reszta fajna, Pazdan elegancki
Krzynowka fajnego Szolpas niedawno zrobil

EDIT: Patrze tak na wywiad z Rogerskim, faktycznie on jakis tam jasniejszy wyglada biggrin.gif
FlAtRoN
Moim zdaniem czoło trochę za małe i nadal mi włoski nie leżą - weź jakieś sam skrobnij rolleyes.gif
Co do samej twarzy to dla mnie już rewelka happy.gif
Pozdro
Hedbang
CYTAT(potter @ pią, 30 maj 2008 - 18:21) *
Z tej paczuszki:
Boruca lepszego zrobił bartek

I agree, but maybe T-Mac makes his own version in the next days wink.gif It would be great!
Arek.PL
Jak dla mnie wersja Szolpasa jak narazie najlepsza smile.gif

Pozdrawiam
MaTi10
Świetne ryjki Sagan wymiata;] pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.