Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
JustMe1987
a Maora gdzie zgubiles tongue.gif ?
lukasz44
Świetna robota, czekamy na Meliksona biggrin.gif

Obyś się nie zatrzymał na tych Wiślakach tongue.gif
Roger
kolejna mordka do kolekcji, zaraz trzeba będzie wgrać do PES-a wink.gif
czekamy na ciąg dalszy.
T-Mac
thx

*hair based on ?
Stuart17
Dzięki. Teraz jeszcze Hubnik. biggrin.gif
Roger
Świetnie T-Mac biggrin.gif .
kolejny udany fejs wink.gif

kogo jeszcze zamierzasz zrobić ?
lukasz44
Dzięki za to że przychyliłeś się do moje prośby o szybki download smile.gif
Świetna robota !

Może next Genkov ?;>
T-Mac
pare jap bedzie spokojnie smile.gif
Genkov toze
Kamiloxx
A ktoś z Craxy? smile.gif Dzięki za down. I czyżby EP nowe? Mam nadzieję, że tak. wink.gif
T-Mac
oj raczej ep nie ;/ tym bardziej ze od 11 bede mial bardzo malo czasu

fotki zapodaj tylko jakies mozliwe
najlepiej Saïdi Ntibazonkiza smile.gif
Roger
CYTAT
oj raczej ep nie ;/ tym bardziej ze od 11 bede mial bardzo malo czasu

a jakiś mały update da radę zrobić, jakiś aktualny OF w miarę z nowymi fejsami chociaż ? smile.gif
Kamiloxx
Zgadzam się z panem wyżej. A fotki Saidiego: KLIK! I kilku piłkarzy masz na poprzedniej stronie też. wink.gif
T-Mac
prev

*hair based on ?
Stuart17
Miazga. wink.gif
dj_adriano
Melex miaźdzy, Pareiko też niczego sobie biggrin.gif
orlando00
Mam wielką prośbe do ciebie
Gdybyś znalazl chwilke czasu to czy moglbyś zrobić twarz jakiegoś pilkarza z Lechii Gdańsk
kostek
Timak dalej w formie. wink.gif
T-Mac
orlando00 foty zapodaj a ja zobacze czy cos da rade zrobic

GooFy
Ogromny respekt, respekt za to ile czasu już tworzysz, za to kogo tworzysz i z jakiej jakości fotek tworzysz... Coś niesamowitego calusieńkie evo-web się chowa !
orlando00
Szczerze mowiac to ciezko znalesc taka dobre fotki ale jakies tam znalazlem
Reszta nazezly do ciebie
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
lukasz44
No kapitalny Legionista ! Dzięki za szybki download.
Stuart17
CYTAT(.GooFy @ Mar 9 2011, 16:01) *
Ogromny respekt, respekt za to ile czasu już tworzysz, za to kogo tworzysz i z jakiej jakości fotek tworzysz... Coś niesamowitego calusieńkie evo-web się chowa !

100% racji. Dzięki T-Mac! happy.gif
T-Mac
dzieki

Stuart17
Fantastyczny. Dzięki. wink.gif
JustMe1987
Robi wiatr na skrzydle wiec dobrze ze dostal jape od T-mac'a

Troszke dziwnie wyglada zakonczenie brody i nieco jasniejsze ucho ale to tylko detale..
Robcio
Japy trzymają poziom wink.gif

Może Luka Vucko?

http://bi.gazeta.pl/im/7/9162/z9162467X,Luka-Vucko.jpg
Szakal21
Forma widzę jest. Świetnie.
jacful
Może z tych fotek da sie coś zrobić ?

Kozans: http://vlep.pl/9y78na.jpg
Bajic: http://vlep.pl/3hnv16.jpg
T-Mac
poszukuje fotek Manu z Legii
arm
Dzięki za wszystkie mordy!
T-Mac

*hair based on ?
WKS
ohmy.gifO miażdzysz Timciu tongue.gif ale to już standard tongue.gif
T-Mac
thx

face&hair based on szolpas model
lukasz44
No no, elegancko wink.gif Trzymasz poziom
Stuart17
Magia. wink.gif
Tolox11
Wspaniale !! dziekuje bardzo to make more polish faces, really are very needed, cos i still have Ek patch, quiet updated so every face of Ek is very welcome.

Salu2

T-Mac

face & hair based on szolpas model

*next Filip Kurto
T-Mac

*hair based on ?

*next Tsvetan Genkov
GooFy
Hell yeah biggrin.gif
Tolox11
Jestes wielki !!! dziekuje bardzo.

tylko Wisla nasz TS !!!
jastrzab
Siemanko T-mac, mimo ze sam nie "dziełam" juz facow, to lubie od czasu do czasu zajzec

mianowicie zaciekawiła mnie twarz R. Lewandowskiego
moim zdaniem twarz bedzie naprawde swietna, gdy ja lekko dopracujesz, wkleje Ci tu zdjecie niestety przerobki z paintu, gdybym mial photoshopa, napewno bym lepiej to przerobil i lepiej wyrazil to poprzez przrobke zdjecia co chce Ci przekazac

minimalnie, ale to bardzo minimalnie podnies nos, mozesz sprobowac rowniez minimalnie go zadrzec, zwez rowniez minimalnie skrzydelka nosa, uzje tego slowa jeszcze raz hehe minimalnie poszerz go w tym miejscu gdzie zaznaczylem
-obniz lekko teksturke czola na mapie o_edit, mianowicie czolo bedzie na odpowiednej pozycji, no i brwi sie lekko zmniejsza, bo Twoj Lewy ma za smukłe brwi no i dla wszystkiego miedzy brwiami a oczami rozjasnij teksturke
-powyginaj troche uszy w tym modelu, oczywiscie zmniejsz je troche
-zaokraglij troche szczeke, cos tam pomalowalem na tym rysunku zamazalem ten kont, ale zaslonilo go zdjecie
-zwroc uwage na szerokosc ust na Twoim modelu, trzeba je lekko zwezyc
-przyciemnij teksturke w photosopie nad ustami i ten przedzialek w brodzie mocno zaznacz
-zierenice oczu trzeba lekko zmniejszyc i zakryc je minimalnie hehe powiekami
-mozesz tekture fryzury przewrocic w 2 strone napewno wizualnie doda to troche podobiestwa

Zaznaczam ze to co napislem to naprawde detale, ale miło by bylo gdybys sie do tego zasugerowal
zrobienie podobnej twarzy to pojecie bardzo wzgledne, bo twarz zrobiona do pesa, moze byc do jednego zdjecia podobna, do drugiego natomiast nie, dlatego trzeba sie sugerowac cechami charakterystycznymi dla danej twarzy,
lewy ma niezbyt szerokie usta dlugi nos, male charakterystyczne uszy, mocno zaznaczony przedzialek w brodzie i podluzna twarz, widze ze uwzgledniles to, ale domniemam ze sugerowales sie kilkoma zdjeciami i dlatego wyszlo jak wyszlo
nie mam pes'a ale wydaje mi sie ze idealnie by bylo zrobic lewego na modelu petra croucha bo obaj pilkarze maja do siebie ksztalt twarzy podobny zalaczam twarz manka, model wlosow tez by byl odpowiedni, ale nie ma co cudowac dopracuj lekko to i bedzie bajera hehe fajie by bylo to zobaczyc Pozdrawiam

PS. przepraszam za bledy heh pisalem to na szybko nie bede tu sie wymadrzal, pryskal piekna polszczyzna, nawet prezydent robi bledy, wszyscy jestesmy ludzmi wink.gif
szejk
potrafisz zaskoczyc closedeyes.gif Jaliens wyszedł ci genialnie! niczym MQ!

Michcio89
Może Genkowa.

PS: Super Wiślacy
T-Mac
ok smile.gif

Roger
no proszę biggrin.gif
szybka prośba o fejs Genkowa spełniona, mordy kapitalne, jak zawsze u Ciebie wink.gif

kto następny, może kogoś z Ruchu kiedyś wykonasz ? ewentualnie jakieś mordki dla zespołów z niższych miejsc w tabeli, bo Wisła to cała prawie wykonana już jest biggrin.gif
T-Mac
tak sie sklada ze dlubie Jankowskiego no i moze Piecha zaczne smile.gif
Roger
CYTAT(T-Mac @ Mar 21 2011, 19:51) *
tak sie sklada ze dlubie Jankowskiego no i moze Piecha zaczne smile.gif

no to elegancko Jankowski i Piech by sie przydali, ogolnie fajnie by bylo, jakbys chociaz jednego z nich wlasnie zrobil smile.gif jak cos tam ciekawego zrobisz, to mozesz pochwalic sie screenami wink.gif
szejk
super morda!

Mam do ciebie prosbe, zrób konkurs biggrin.gif , widze ze kilku fejsmakerów jescze działa a i jakies dziadki by sie pewnie tez zgłosily.

bo to juz chyba ostatnia szansa na zrobienie czegos takiego.

T-Mac
jastrzab jak bede mial czas to moze nim sie zajmne smile.gif

*hair based on ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.