Siemanko T-mac, mimo ze sam nie "dziełam" juz facow, to lubie od czasu do czasu zajzec
mianowicie zaciekawiła mnie twarz R. Lewandowskiego
moim zdaniem twarz bedzie naprawde swietna, gdy ja lekko dopracujesz, wkleje Ci tu zdjecie niestety przerobki z paintu, gdybym mial photoshopa, napewno bym lepiej to przerobil i lepiej wyrazil to poprzez przrobke zdjecia co chce Ci przekazac

minimalnie, ale to bardzo minimalnie podnies nos, mozesz sprobowac rowniez minimalnie go zadrzec, zwez rowniez minimalnie skrzydelka nosa, uzje tego slowa jeszcze raz hehe minimalnie poszerz go w tym miejscu gdzie zaznaczylem
-obniz lekko teksturke czola na mapie o_edit, mianowicie czolo bedzie na odpowiednej pozycji, no i brwi sie lekko zmniejsza, bo Twoj Lewy ma za smukłe brwi no i dla wszystkiego miedzy brwiami a oczami rozjasnij teksturke
-powyginaj troche uszy w tym modelu, oczywiscie zmniejsz je troche
-zaokraglij troche szczeke, cos tam pomalowalem na tym rysunku zamazalem ten kont, ale zaslonilo go zdjecie
-zwroc uwage na szerokosc ust na Twoim modelu, trzeba je lekko zwezyc
-przyciemnij teksturke w photosopie nad ustami i ten przedzialek w brodzie mocno zaznacz
-zierenice oczu trzeba lekko zmniejszyc i zakryc je minimalnie hehe powiekami
-mozesz tekture fryzury przewrocic w 2 strone napewno wizualnie doda to troche podobiestwa
Zaznaczam ze to co napislem to naprawde detale, ale miło by bylo gdybys sie do tego zasugerowal
zrobienie podobnej twarzy to pojecie bardzo wzgledne, bo twarz zrobiona do pesa, moze byc do jednego zdjecia podobna, do drugiego natomiast nie, dlatego trzeba sie sugerowac cechami charakterystycznymi dla danej twarzy,
lewy ma niezbyt szerokie usta dlugi nos, male charakterystyczne uszy, mocno zaznaczony przedzialek w brodzie i podluzna twarz, widze ze uwzgledniles to, ale domniemam ze sugerowales sie kilkoma zdjeciami i dlatego wyszlo jak wyszlo
nie mam pes'a ale wydaje mi sie ze idealnie by bylo zrobic lewego na modelu petra croucha bo obaj pilkarze maja do siebie ksztalt twarzy podobny

zalaczam twarz manka, model wlosow tez by byl odpowiedni, ale nie ma co cudowac dopracuj lekko to i bedzie bajera hehe fajie by bylo to zobaczyc Pozdrawiam
PS. przepraszam za bledy heh pisalem to na szybko nie bede tu sie wymadrzal, pryskal piekna polszczyzna, nawet prezydent robi bledy, wszyscy jestesmy ludzmi