Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
Hal
Cytat(T-Mac @ Apr 13 2008, 11:38:31) *
to ze wogole udalo mi sie zrobic jakies wlosy do tej japy to cud smile.gif
fotka bardzo mala ale mysle ze nie jest az tak zle

Fajnie, ze znowu wziales sie za OE wink.gif
OE Patch bedzie kozacki z tymi mordami ph34r.gif
Damian.
Cytat(T-Mac @ Apr 13 2008, 11:38:31) *

B.dobry face.

Pozdr wink.gif
JustMe1987
Gitara ta twarzyczka. Udalo Ci sie uzyskac fajna glebie oczodolow happy.gif
M19
Dzięki za Pavlende a z jakiej wielkości fotki robiłeś?
Orange_91
Jak zwykle morda genialna.
Jacmen
Morda super, zasysam i wrzucam do fs wink.gif
Paput
Dzięx za download
Twarz BDB
d-note
Twarz zajebioza ohmy.gif
Brak słów...
Arek.PL
Mistrzostwo Świata
square.gif triangle.gif x2.gif circle.gif
polop
Pavlenda super

kto następny smile.gif ?
arm
Świetna morda jak zawsze!
cienias
kolejna kozacka twarz czekamy na kolejne
T-Mac

Download

*hair based Alegor
Arek.PL
Janczyk całkiem dobry jednak według mnie Mańka wersja lepsza, nie podoba mi się ta otwarta buzia (za moco) smile.gif

Pozdrawiam
Pelas
jedyne co mi w tej twarzy nie pasi... to włosy...:ale to tylko takie moje wątki:P

reszta robi naprawdę bardzo duże wrażenie
bartek-brt
Bardzo fajny jednak Mańka ciut lepszy:)
Kiedy Saganinho:)smile.gif??
Paput
Włosy jakieś słabe IMO reszta BDB
szołpas
usta i zęby wygladają perfekcyjnie
T-Mac

Download

*hair based nord
Paput
WoW ohmy.gif ohmy.gif
Świetna robota
Twarz nic dodać nic ująć tongue.gif
Orange_91
Dudka wyszedł Ci idealnie. Wspaniała robota. ohmy.gif
.:CR7:.
jakościowo super, ale Dudki to on w żadnym stopniu mi nie przypomina dry.gif
Vadiim
Najlepsza morda po Twoim powrocie smile.gif IMO
Mam na myśli oczywiście Dudke smile.gif
.::Diego::.
Cytat(T-Mac @ Apr 17 2008, 16:51:36) *

*hair based nord

Możesz pokazać z jakiej foty korzystałeś. Prosze
d-note
Dudka to jest, ale zrób nowe włosy to będzie ok smile.gif Bo w tych mało mi go przypomina wink.gif
Arek.PL
A mi się on zajebiście podoba w tych "herach" smile.gif
Miazga blink.gif
Przemoo90
mało przypomina Dudkę
Krzysiu12
bardzo dobry Dudka wink.gif
T-Mac
Cytat(.:CR7:. @ Apr 17 2008, 18:54:43) *
jakościowo super, ale Dudki to on w żadnym stopniu mi nie przypomina dry.gif

Cytat(Przemoo90 @ Apr 17 2008, 19:45:26) *
mało przypomina Dudkę

a kogo waszym zdaniem przypomina ??
bilak
imo oczy nie te
the-bhoys
Mi się tam podoba wink.gif Bardzo fajna twarz
eye63
Cytat(T-Mac @ Apr 17 2008, 19:57:07) *
a kogo waszym zdaniem przypomina ??

Niezłość się Timak, ale rzeczywiście Dudki ta praca nie przypomina. Jeśli pytasz kogo, to przez te włosy i profil bardziej już Xaviego wink.gif. Wracając - już na poważnie, to niestety on ma tego typu twarz, gdzie cholernie trudno złapać te szczegóły, które go wyróżniają i dzięki zastosowaniu których można się pokusić o podobieństwo w facjacie.

Błąd tkwi chyba w modelu musisz zwrócić uwagę na jego policzki, bo on ma je takie tłuściutkie, ogólnie całą twarz ma taką, taki typ - pulchniaczek. On jest taki, lekko trollowaty.
Weź też fotę i zobacz jak on z profilu wygląda. Coś prawie zbliżonego Calwin bodajże zrobił, z tym, że tam też i włosy (które swoją drogą chyba także trzeba zrobić, takie jak ma na pokazanym przez Ciebie zdjęciu, bo to rozszerza wizualnie jego łeb) i troszkę model psuły podobieństwo, jednak pewien materiał podobieństwa tam był. U Ciebie niestety poza charakterystycznymi pieprzykami, niewiele ma z prawdopodobieństwa, natomiast wykonanie jest super.

W skrócie: Poliki do przodu - bardziej pulchne, brwi zaokrąglić na końcach (jak się przypatrzyć to on ma prawie pełny łuk), zmniejszyć trochę nos (w okolicach dziurek), kąciki ust wydatnie zadarte w górę (jak się przyjrzysz to na podanym przez Ciebie zdjęciu też to widać).

Pozdrawiam, dzięki za polskie twarzyczki, wiem że cholernie ciężko je robić, ale brawa dla Ciebie za wyzwanie.
Damian.
Fajne bmp wyszło.
Wg.mnie oczy powinny być bardziej węższe wink.gif
Pozdr smile.gif
T-Mac
kazdy ma swoje zdanie(choc piszac ze jest nie podobny rozbawiliście mnie), komus sie nie podoba face trudno nie musi go pobierac, wazne ze ja jestem zadowolony
poprawiac raczej mi sie nie chce tej twarzy uzyskalem efekt jaki chcialem uzyskac
pozdro
demiano7
według mnie oprócz profilu wszystko jest odjechane w tym fejsie wink.gif tak trzymać smile.gif
markiz25
Podobienstwo jest mordka ok
BadNewz
T-Mac. Widzę, że robiłeś z bardzo małej fotki... Dlatego mam pytanie: spróbowałbyś może zrobić któregoś z graczy Jagielloni? Np. Sotirowicia, Nawotczyńskiego czy Sobocińskiego... Jak coś to zarzuce fotki (małe, bo innych chyba nie ma).
.:CR7:.
Cytat(T-Mac @ Apr 17 2008, 20:38:45) *
kazdy ma swoje zdanie(choc piszac ze jest nie podobny rozbawiliście mnie), komus sie nie podoba face trudno nie musi go pobierac, wazne ze ja jestem zadowolony
poprawiac raczej mi sie nie chce tej twarzy uzyskalem efekt jaki chcialem uzyskac
pozdro

Mam podobne zdanie smile.gif Ważne żeby twarz podobała się autorowi smile.gif rolleyes.gif
JustMe1987
Usta nos pieprzyki czolo fryzurka ok ale ciezko jest na PESowym fejsie oddac jego oczy i przez to troche faktycznie ucieka podobienstwo mellow.gif Nie mniej jednak kapitalnej jakosci jest ta wislacka dudka laugh.gif
rescore
Jakościowo praca kozak. Dudke ujdzie spokojnie poznać.
Kris Dee
jakościowo wypas a model troche kuleje
czoło za niskie,oczy za szeroko rozstaw, nos przy dziurkach za szeroki, usta za duże(szczeoglnie dół) i podbrudek za szeroki(tu chyba w UVMapEditor za wąsko ustawiłes kropki)

edit

jak chcesz to ci pomoge przy modelu bo bmp to już kilka lat nie robiłem

edit2
Jacmen
Timak jak dla mnie mordka Dudki wykonana bardzo dobrze wink.gif Pzdr
Kris Dee dawnooo cię tu nie widziałem, masz zamiar powrócić do robienia mord ?
bobex77
Cytat(Kris Dee @ Apr 18 2008, 03:19:04) *
jakościowo wypas a model troche kuleje
czoło za niskie,oczy za szeroko rozstaw, nos przy dziurkach za szeroki, usta za duże(szczeoglnie dół) i podbrudek za szeroki(tu chyba w UVMapEditor za wąsko ustawiłes kropki)

edit

jak chcesz to ci pomoge przy modelu bo bmp to już kilka lat nie robiłem

edit2

Teraz jak najbardziej przypomina zawodnika z rzeczywistosci smile.gif
polop
Janczyk i Dudka zajebiste face w sumie to jak zwykle smile.gif
MaTi10
Timaczku może rzucę propozycje czy wykonałbyś kogoś z tej trójcy W.Grzyb(Ruch Chorzów) Zieliński(P.Bytom) Pawłowski(Zagłębie Lubin) pzdr czekam na odzew;]
T-Mac
troszke wczoraj mnie poniosło (za szybko go wydalem) smile.gif jeszcze wczoraj luknolem na dudke i pomyslalem ze go poprawie ale widze ze Kris juz to zrobil i wyszlo dobrze wiec daje download

v.2

Download V2
MYSZa7
Super biggrin.gif
Damian.
Cytat(MYSZa7 @ Apr 18 2008, 21:48:13) *
Super biggrin.gif

+1
Dużo dużo dużo lepszy

Pozdr smile.gif
bartek-brt
Wyśmienity!
E 9
Teraz Miodzioo wink.gif) Więcej takich proszu. Czekam na Jagiellończyka rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.