naczelnik5
May 30 2008, 21:57
a mi nie podchodza twarze sagana i krzynowka fakt ze nie widzialem fotek ale uwazam ze bardziej podobne sa starsze wersje tzn te z poland packa :> oczyiwscie te nowsze mordki sa jakosciowo dobre ale IMO podobienstwo kuleje
T-Mac, na początek, bardzo przepraszam, że rzadko się odzywam w tym temacie i nie chwalę Twoich prac z zakresu OE i reprezentacji, bo wiele wgniata w fotel i jest naprawdę świetnych - za co (to tworzenie akurat tej tematyki) Cię osobiście podziwiam, a jako zwykły użytkownik dziękuję i gratuluję.
Przeprosiny dlatego, że odzywam się głównie jak coś jest nie tak.
Zacznę od Sagana, bardzo mi się podoba, ale trzeba mu podmienić usta, bo przez nie - "całkowicie siebie nie przypomina". Zobacz inne foty, będziesz wiedział o co chodzi.
Krzynówka wyrzuć. Ani gramem nie przypomina Jacka. Ja wiem, że tutaj fota jest najważniejsza, ale w porównaniu z Norkiem, ten wypada bardzo blado. Ostatnio ktoś zrobił w miarę Krzynówka, ale w grze prezentuje się tragicznie (czyt. wyszedł dobrze jedynie na preview na forum).
Jeszcze odczucia odnośnie POLAND FACE PACK:
od góry: Błaszczykowski - nic nie ruszaj, włosy teraz ciemne, ale i tak pewnie niedługo coś podfarbuje, Sagan - wrzucisz nowego, u którego usta do przerobienia, Żuraw ok, Smolarek jest mega ok, na tym preview nie wygląda idealnie, ale w grze jest po prostu 100% podobieństwa, Zahor - w porządku, Krzynek - może być lepszy, Roger - jednak warto postarać się o tę krótką fryzurę, Muraś - wgniata w fotel, Garguła - Ty go robiłeś? Jak na fotę 10x10 niezły, ale ogółem to chyba obecnie można coś lepszego znaleźć i nad nim popracować, Łobo - ok, Wasyl - w miarę ok, Jop - troszkę inaczej wygląda w rzeczywistości, ale ostatecznie ujdzie, Dudka - w miarę ok, Pazdan - ok, Lewandowski Bartka mi nie podchodzi do końca, on bardziej pulchny jest, ale ostatecznie ujdzie, Wawrzyniak - ok, wiem jaki stan z fotkami, Kokoszka - włosy inne, choćby w edit mode, Bąk - ujdzie, Żewłakow - z tą twarzą od początku było coś nie tak, podobieństwo jest, ale model jest chyba zjechany i gość wygląda, jakby mu szyję zjadało, niezależnie od ustawień, Golański jest super, Fabian też, Kuszczak też, Boruc - chyba lepszy jest troszkę ten od Bartka, pomimo głupkowatego uśmieszku.
Ogółem wszystko to piszę, bo akurat tylko Ciebie podejrzewam o jakiekolwiek zainteresowanie tą sprawą, a jednocześnie jedynego gościa, który może coś poprawić w tych twarzach. No może jeszcze Don, ale w sumie chyba tylko z tego względu, że nauki brał u Ciebie.
Pozdrawiam!
Hedbang
May 31 2008, 03:37
Is there any chance to fix the eyes of Fabianski and Wawrzyniak so that they look straight to the front? It looks a bit weird that they always look to the left or right.
P.S. Great Saganowski!
co do ust u Sagana nic nie bede kombinowal bo tak ma na focie, nie chce mi sie poprostu
jak beda lepsze foty to sie zobaczy
co do Krzynowka tez mi sie podoba wersja Szolpasa, ale chcialem zrobic go z innej fotki na ktorej wyglada bardziej powaznie,
nie spodobalo sie, trudno sie mowi ale wazne ze jest juz jego twarz dobrze wykonana

ide odpoczywac po dniu ciezkej pracy
pozdro
CYTAT(T-Mac @ pią, 30 maj 2008 - 16:27)

ktos posiada aktualna dobra fotke Fabianskiego, Kokoszki ??
Biało-czerwoni
Kokoszka:

Fabiański

Wawrzyniak

Garguła

Jak chcesz jeszcze jakieś to pisz
TreworBG
Jun 1 2008, 12:28
zajebiste fotki, czekamy na Timaka
dj_adriano
Jun 2 2008, 11:52
mordka sagana miażdźy a co do krzynówka to jest tylko niezły..
pzdr..
lodzik2c
Jun 3 2008, 11:46
perfekcyjne mordki!!!!!!!
Arek.PL
Jun 3 2008, 11:53
OMG co za MISTRZOWSKA robota !
Pozdro !
TreworBG
Jun 3 2008, 12:21
dzięki wielkie dobra robota :-)
Zaje*** prace

Wszyscy lądują w OEP 4.0v
Mordy na najwyzszym poziomie dzieki za download
naczelnik5
Jun 3 2008, 13:56
siwetna paczka , gargula tez bardzo dobry ale wlosy chyba za "duze" po bokach

wygol mu troche te boki i bedzie swietny
Powyższe ryjki świetne;] tak 3-maj
Sagan baaaaaaardzo ładny i jakościowo, i z podobieństwem, a co do Garguły to za bardzo mi on go nie przypomina, przede wszystkim oczy i brwi nie podobne.
pzdr
Saganowski extra
Gargulec tez ale wloski bym poprawil
TreworBG
Jun 3 2008, 15:22
daj Gargule jasniejsze wlosy i tak jak pisał naczelnik utnij troche włosów
Sagan świetni, pack Cracovii jakościowo rewelacja.
Garguła - jakość ok, podobieństwo słabe.
Arek.PL
Jun 3 2008, 15:22
Skroć włosy i popraw brwi, wtedy powinien byc celujący

Pozdrawiam
Damian.
Jun 3 2008, 15:26
IMO weź lekko oczy do dołu.
Po bokach zmniejsz włosy i dodaj ich na górze. Wtedy będzie perfecto
piscie co poprawic (procz wlosow)
djclanv1r00z
Jun 3 2008, 15:44
CYTAT(T-Mac @ wto, 03 cze 2008 - 16:32)

piscie co poprawic (procz wlosow)

ten nos cyba zdeczka za szeroki :/
i oczy za ciemne :/
P. S. tak przy okazji pytam się Ciebie T-mac czy moge użyć twoich screenów do twarzy i dodawać je z Twoimi obrazkami na moją strone
z góry dziex za odpowiedz
zdecydowanie powinno byc wyzsze czolo i węższy nos
CYTAT(djclanv1r00z @ wto, 03 cze 2008 - 16:48)

P. S. tak przy okazji pytam się Ciebie T-mac czy moge użyć twoich screenów do twarzy i dodawać je z Twoimi obrazkami na moją strone
z góry dziex za odpowiedz

mozesz
CYTAT(WaSu @ wto, 03 cze 2008 - 16:57)

A ta fotka nie lepsza?

okropnie mi wychodzily oczy tzn nie model a tekstura wkolo
wiec odpuscilem ta fote
olivier
Jun 4 2008, 07:07
A moim zdaniem u Garguły trzeba wydłużyć całą twarz wtedy moim zdaniem byłby lepszy. A Saganowski zajebisty.
naczelnik5
Jun 4 2008, 07:54
i jak dla mnie za duze zrenice :>
zmniejsz źrenice, wydłuż trochę brodę. powinno być lepiej, pzdr
mariolazi
Jun 4 2008, 11:30
Moim zdaniem można by spróbować odrobine zwężyć mu głowę i lekko rozjaśnić oczodoły.
Gargułę strasznie trudno idealnie odwzorować, podjąłeś się ciężkiego wyzwania, ale już wygląda całkiem nieźle

A co do Sagana to poprzedni był OK, ale ta nowa wersja to mistrzostwo
Dzięki za download, mordy lądują w OE

W pierwszej kolejności nos - jest za gruby i za bardzo walcowaty, powinien płynnie przechodzić w kość jarzmową.
To już minimalne pociągnięcia - ciut obniżony (ale dosłownie ciut podbródek i ciut, też dosłownie ciut) bardziej zaokrąglon)
Można mu lekko rozciągnąć lewe ucho, a także nie wiem co to jest, to po prawej stronie, tylko cień, czy to kość tak wystaje? Raczej to zniwelować.
Ogółem poza nosem wszystko ujdzie, dużą rolę odegra fryzura, bo optycznie wydłuży twarz. Włosy postaraj mu się zrobić bardziej brązowe, niż czarne, jeśli to możliwe.
Pozdrawiam!
Vieczor94
Jun 5 2008, 12:18
Za gruby nos, rozciągnij tą twarz to bedzie zajebisty...pozdro...;];]
Garguła nawet fajny, lecz te włosy nie pasują mi (nie wiem dlaczego, takie za ciemne i kształtem dziwne).
pozdro
u garguly postaram sie wymienic wlosy ale to jutro
i pewnie dam download 2 facow wlasnie Garguly i nowej pracy Kokoszka
preview
Kokoszka wyszedł ci znakomicie, świetna robota
Świetna robota z Kokoszką:)
niewiem ale troche inaczej go sobie wyobrazam
zapodaj fotke

no na pewno robil z tej fotki tzn. moze i z tej ale wiekszych rozmiarow
Arek.PL
Jun 5 2008, 15:08
Kokoszka przezajebisty !
Pozdrawiam
Kokoszka - jak się patrzy

100% podobny.
CYTAT(T-Mac @ czw, 05 cze 2008 - 15:07)

Moim zdaniem z tej foty TMac robil i jak zwykle mu to zajebiscie wyszlo
A co do Sagana to sto razy lepszy niz ten co jest w OEP 4, choc i tamten byl calkiem OK
Vieczor94
Jun 5 2008, 16:50
zajebiaszcza paszcza...pozdro