Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
TreworBG
świetne twarze po raz kolejny dzięki wink.gif
Arek.PL
Twarz Saumela przezajebista, normalnie cudeńko:)
Patocka już nie taki rewelacyjny ale i tak najlepszy jaki jest na scenie pesa 6 smile.gif
Dzięki z abiny Jopa i Saumela wink.gif

Pozdrawiam
T-Mac

Dowload Patocka
Download Ozcan

potter
Nie wiem jak podobinestwo ale jakosc powalajaca
Mam pytanie czy dasz te wszystkie Twoje mordy razem w dzisiejszym update czy musze sciagac pojedynczo ? biggrin.gif
T-Mac
jak wyjdzie dzis update (nie jest powiedziane ze dzis koniecznie) to beda one na 100%
kostek
Ramazan Ozcan wygląda zajebiście. (;
Sinet18
T-Mac a oto mój ulubiony piłkarz tylko fota nie najlepsza ale najbardziej aktualna . T-Mac dałbyś radę wyciągnąć coś z tej fotki ? Bo nowy Torres do PES-a 6 by się przydał happy.gif
reS
kolego Sinet18 w ostatnim czasie wyszło 1500 torresów dobrej jakości tylko trzeba się trochę rozejrzeć.
v.1501 potrzebna raczej nie jest.

Patocka z fotki którą ostatnio widziałem kojarzy mi się inaczej, za to Ozcan b.dobry.
Arek.PL
Ozcan miazga ohmy.gif
MYSZa7
Bardzo dobre modry biggrin.gif
olivier
Super twarze,ale kiedy będzie update Garguły i download do niego?
demiano7
Jeśli bedziesz zainteresowany Torresem T-mac to masz chyba dobrą fote ale według mnie przydałby sie jakis villa wink.gif
T-Mac
Torresa znakomitego zrobil Alegor, a Ville mortin
wiec nie ma sensu tluc te same mordy ;/

olivier
niedlugo wydam Gargule

na obecna chwile robie Patsatzoglu (Grecja)

pozdro
k-ten
CYTAT(T-Mac @ śro, 11 cze 2008 - 12:38) *

Klasa Panie tongue.gif
Jacmen
Kolejne świetne mordy brawo Timak wink.gif
demiano7
CYTAT(T-Mac @ śro, 11 cze 2008 - 17:37) *
Torresa znakomitego zrobil Alegor, a Ville mortin
wiec nie ma sensu tluc te same mordy ;/

sorki ale ten villa od Mortina ma według mnie całkowicie zjebany profil... ;/ moze chociaż to byś spróbował naprawić? bo jakis dziwny i przechylony w góre...
T-Mac
Damian.
Jak fotka. Fajne bmp
Pozdr wink.gif
olivier
Fajna mordka.Może byś zrobił Emre Belezoglu z Turcji,ale nie mam jego fotek sad.gif

Edit,znalazłem taką fotkę:

http://img141.imageshack.us/img141/2042/13187268030bxml1.jpg
Arek.PL
Patsa pełną gębą smile.gif
Gratki !

Pozdrawiam
Sinet18
Niewiem jak wy sądzicie morda T-Mac rewelka ale bardzo bym chciał żebyś zrobił Ricardo Quaresme bo to bardzo dobry i utalentowany piłkarz a mam jego najnowszą fotkę oto ona:
Sądzcie co chcecie ale ja wiem jedno nowy Quaresma by się przydał a T-Mac napewno by zrobił rewelacyjną twarz tego gracza happy.gif
Teco
z taką fotką to T-Mac chyba pod lupą go będzie robił:P
ronaldo_9
Z tej da radę.
lodzik2c
Przyłączam się do prośby, ponieważ nie wyszedl jeszcze taki "doskonały" Ricardo happy.gif
reS
Ale wy trujecie xD pewnych rzeczy (fotek) się nie przeskoczy i nikt wam z tych badziewnych zdjęć nie wyczaruje super Quaresmy. Pomijając fakt, że chociażby Ricardo od Norda czy Dona jest świetnie wykonany..

CYTAT(T-Mac @ śro, 11 cze 2008 - 21:00) *

bardzo fajnie, że robisz grajków z euro. Oby tak dalej wink.gif
ronaldo_9
Chyba jednak widzisz różnicę między tymi fotkami ale fakt ten od Don'a wymiata.
Sinet18
Quaresma to też grajek na Euro happy.gif fakt twarze Norda i Dona są dobre ale nie są doskonałe, a po drugie są z zeszłego roku dokładnie 14.11.07 i 16.12.07 i uważam że nowy Ricardo Quaresma by się przydał biggrin.gif
T-Mac
wole zrobic gracza ktory nie zostal jeszcze dobrze wykonany lub wcale nie ma jego facjaty, Ronaldy - Quaresmy - Ville ( hehe) odpadaja bo tych mord to powstaje jak grzyby po deszczu

DO PRZODU POLSKO-OOoooo

pozdro
Teco
No i T-Mac dobrze mówi...ja czekam za update naszej kadry a mordki Twoje ostatnio wymiatają:)Jak zawsze Mega super poziom:) Pozdrawiam
T-Mac

SendSpace
Download Patsa
Download Gargula
FileFront
Download Patsa
Download Gargula

Teco
Dziękujemy za downloada:) Morki wypasik:)
mateusz_vis
nareszcie porządny Graguła! brawo ! najlpesza twarz na pesowskim rynku smile.gif
Arek.PL
"grasias" T-Mac smile.gif
Genialne mordki !

Pozdrawiam
reS
zdecydowanie bardziej podobny Garguła niż na previewie.
Według mnie dałeś radę smile.gif pzdr
Jamnik
Dzięki za fajne mordki smile.gif

Kto będzie następny ?
MYSZa7
Bardzo dobre twarze,ale bez podjary wink.gif
TreworBG
bardzo dobry Garguła, przykład jak można wyczarować coś z niczego biggrin.gif
T-Mac

SendSpace
Download Liberopoulos
Download Salpingidis

FileFront
Download Liberopoulos
Download Salpingidis

* u Salpingidis wlosy sa roboty Manka
Jamnik
Dzięki za download smile.gif
potter
Grecy fajni
Garguła mi sie nie podoba
Ja nie sciagam, czekam na update kitsa oe 4
Przydalby sie tez ulepszony bohater z meczu z Austria - Arturo
Jacmen
Świetne mordy zasysam wink.gif
d-note
Bardzo dobrzy Grecy tongue.gif
Dzięki za dowloada.

PS >500 post<
T-Mac
E 9
Świetne ostatnie prace, a przede wszystkim świetnie, że z Ojro closedeyes.gif .Może następny Antzas albo Dellas...nie wiem czy fotki są ale poszukać zawsze można a rolleyes.gif

pzdR wink.gif
szołpas
jedna z twoich lepszych mord ohmy.gif
Paput
Morda kozak, bez kitu moze teraz kolej na Dellasa lub Antzasa
Patryk_96
Świetna twarz!
T-Mac

*dzis dam download do Spiro i Niko
szołpas
zajebiste podobieństwo
Paput
CYTAT(sZ0lpAs @ nie, 15 cze 2008 - 10:52) *
zajebiste podobieństwo

W 100% prawda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.