Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face By Timak (new)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Zaawansowani
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87
JustMe1987
Ty nawet nie wiesz jak uprzyjemniasz ludziom zycie. Btw zacznij robic wkoncu twarze a nie zdjeciami nas ciagle raczysz wink.gif
Arek.PL
OMG normalnie "perełki" ohmy.gif
polop
jak zwykle na najwyższym poziomie :]
MaTi10
o Timak mordki na najwyzszym poziome sagan tez by sie przydał;] a kogo masz w planach robic zdradz tajemnice;]]pzdr
arm
Świetne twarze!
T-Mac
thx za komentarze

Download

*troszke ciezka fote mialem bo bokiem stal ale napewo lepiej wyszlo mi od tej starszej wersji jego twarzy

Arek.PL
Zdecydowanie lepiej ohmy.gif
Vadiim
Świetna robota!
Dzięki wielkie za Wiślaczka wink.gif
MaTi10
No moze byc ten Jirsak.pzdr i czekamy na kolejne mordki;]
Orange_91
Poprzednia wersja była świetna ale ta jest jeszcze lepsza.
polop
no raczej smile.gif kolejne gratki
Damian.
B.dobry , ale bardziej podobała mi się pierwsza wersja smile.gif
Pozdr wink.gif
bartek-brt
Wygląda bardzo dobrze ale lepiej wyglądała poprzednia wersja. Może to dlatego że sie zgolił i nie wiem jak wygląda obecnie:)
ryba
Bmp troche za czerwone , reszta super wyglada smile.gif
MYSZa7
Nie podoba mi się kształt głowy u Jirsaka ,reszta super wink.gif
T-Mac
ale mi sie podoba smile.gif

Download
Arek.PL
No nareszcie łobodziński taki jaki mi się podoba smile.gif
Pozdro i Gratki !
d-note
Brak słów na Łobodzińskiego.
Po prostu MaSaKrA ohmy.gif
Jak żywy wink.gif
Hal
Timak znowu zaczyna miażdżyc rywali happy.gif
norek
Cytat(T-Mac @ Apr 1 2008, 14:06:34) *
ale mi sie podoba smile.gif

Mozesz pokazac fotke?
polop
fajny smile.gif
Vadiim
Cieszy mnie to ,że przy praktycznie każdej nowej twarzy, dajesz DOWNLOAD wink.gif

Świetny Łobo.
Kolejny Wiślak - Kolejna kapitalna morda!.
MaTi10
Chociaz jestem Legionistą;] Zajebisty fejs powiem tego Wislaka T-Mak King is Back;]pzdr
polop
"Cieszy mnie to ,że przy praktycznie każdej nowej twarzy, dajesz DOWNLOAD wink.gif "

do dokładnie zawsze od razu download i twarzyczka ląduje w Pesie smile.gif a nie te dłuuuuuuuuuuuuuuuuugie wyczekiwanie za całą paczką to było głupie
E 9
Dzy za download przyjacielu wink.gif . Świetne twarze w ostatnim czasie. Widać, że wracasz do wielkiej formy. rolleyes.gif

Madrista:
Co masz z Polaczka ; D ? Bo twoje posty są przynajmniej dla mnie nie czytelne. Używaj znaków int. itp. itd. Bo naprawdę to utrudnia wink.gif czytanie forum. Pisząc tak wzbudzasz podejrzenia, że piszesz na szybkiego, żeby nabijac pościki ... Weź to do serca kolego wink.gif
eye63
Timak - po pierwsze, świetnie, że wróciłeś. Po drugie - zajewielkie dzięki za polskich piłkarzy. Po trzecie - mała uwaga do Jirsaka, możesz pokombinować lekko z jego włosami, a po drugie, uwierz mi na słowo, on te włosy ma ciut jaśniejsze. Szukaj pomiędzy tymi teraz - a tymi co zrobiłeś do pierwszej wersji. Jakbyś miał zamiar robić jeszcze jakichś Wiślaków, to Ci mogę poszukać kilka ciekawych fotek.
MaTi10
Cytat(E 9 @ Apr 1 2008, 21:57:54) *
Dzy za download przyjacielu wink.gif . Świetne twarze w ostatnim czasie. Widać, że wracasz do wielkiej formy. rolleyes.gif

Madrista:
Co masz z Polaczka ; D ? Bo twoje posty są przynajmniej dla mnie nie czytelne. Używaj znaków int. itp. itd. Bo naprawdę to utrudnia wink.gif czytanie forum. Pisząc tak wzbudzasz podejrzenia, że piszesz na szybkiego, żeby nabijac pościki ... Weź to do serca kolego wink.gif

Spoko Bartku;] jakoś z lenistwa mi się nie używać znaków.

Timak co masz w planach za facjatke teraz wykonać??pzdr
T-Mac
cos dla kibicow L smile.gif

Download
Damian.
Zajebisty. Madrista się ucieszy xDDD
Pozdr smile.gif
MaTi10
Świetnie wyszedl Ci mój sąsiad ;]] pzdr czekam na cos nowego dla kibiców (L)egii
Vadiim
Rewelacyjny fejs!
Takie BMP właśnie jest IMO idealne smile.gif
Najlepiej sie morda prezentuje jak właśnie sama BitMaPa jest wykonana właśnie o to w taki sposób.
Cud, miód i orzechy T.Mac blink.gif wub.gif
Orange_91
Zajebisty Maciuś. wink.gif
Arek.PL
Gratki za wspaniałą prace ! huh.gif
bobex77
Cytat(T-Mac @ Apr 4 2008, 13:16:27) *

wzorowe wykonanie legionisty. Brawoo
don rxf
Cytat(Orange_91 @ Apr 4 2008, 13:42:09) *
Zajebisty Maciuś. wink.gif

haha biggrin.gif

bardzo dobra twarz...

NAJLEPSZEGO !
Jacmen
Świetna morda Rybusa, czekam na więcej prac zawodników naszej ligi. Dobrze, że jest chociaż jeden facemaker, który robi tak wiele twarzy do OE wink.gif
JustMe1987
Dzieki wielkie. Przyda sie napewno happy.gif Ciekawie pochylona ma ta twarz sleep.gif
Hal
Cytat(T-Mac @ Apr 4 2008, 13:16:27) *

Ale jakosc ph34r.gif
ryba
Morda superowska jak zawsze;)

PS.Wszystkiego najlepszego T-Mac !
MaTi10
o wlasnie zapomnialem Timak wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,oraz życze jak najlepszych facjat do PES'a;]pzdr
szołpas
Cytat(MaTi10 @ Apr 4 2008, 16:19:45) *
o wlasnie zapomnialem Timak wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,oraz życze jak najlepszych facjat do PES'a;]pzdr

xDDDDD zapomniałeś ; D

zajebisty ten rybus
E 9
Konkret mordka smile.gif chociaz bo tych małych fotkach jakie widziałem inaczej go sobie wyobrażałem ;P. Ale znając ciebie robiłes z jakiegoś "maluszka" i dlatego ... zapokaż mi foteczke wink.gif.

Noo i najlePszego Piotrze ;]] he ; *

Wspominałeś, że pokombinujesz może kiedyś z Wasilukiem... może nadszedł ten czas ; D?? ;P
Hedbang
Hi Timak,
any chance to see a great Boruc face in the near future made by you?

Cheers and thx in advance
polop
choć nie lubię Legii twarz wyjebista !
T-Mac

Download

*hair model by JayM07
Damian.
Zajebista mordka obrońcy Wisły. ohmy.gif
Pozdr smile.gif
E 9
OoO T-mac miażdzy
T-mac miażdży
tymi fejsami

Daj mu fotke słabą czy też bardzo dobrą
On będzie robił fejsy niezależnie kto jest kto

OoO T-mac miażdzy
T-mac miażdzy
tymi fejsami

http://video.tinypic.com/player.php?v=4hlumpl triangle.gif

Czekam na nastepne ; D
kroczek
Zawaliste fejsy może skrobniesz Fabiniaka albo Djurdjevicia?
Arek.PL
To co robisz z fejsmai przechodzi ludzkie pojęcie ph34r.gif
Krzysiu12
zarąbiste fejsy wink.gif czekam za kolejnym ligowcami smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.