Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
lala6000
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 22 2006, 17:30:12) [snapback]105806[/snapback]

ok, danio zrobie ci ten strój na jutro, bo teraz nie mam dostępu do PS tongue.gif
lala6000: to samo tongue.gif będzie kits interu, ale dopiero jak zrobie wymyslony chelsea, i zmienie ManU, czyli jutro smile.gif

i prosze o dalsze ocenki, również stroju barcy, bo ze strój ManU jest zajebisty to ja wiem biggrin.gif

next 3 kits: ManU (lekko poprawiony), Chelsea i Inter (wymyślone oczywiscie smile.gif )

grzejcie piwko i oceniajcie biggrin.gif

A mozesz mi zrobic taki jak oni maja w szaro-granatowe(chyba) paski....(to ich trzeci stroj po granatowo-czarnym i bialym) wiesz o jaki mi chodzi??

Chodzi mi o te do ligi mistrzow!! http://www.fcinter.pl/index2.php?page=stroje.....ta 3 koszulka biggrin.gif prosze o taka!! dzieki z gory!!

i nie zapomnij a zanczku z tylu na karku biggrin.gif taki maly szczegol a cieszy tongue.gif
Prz3m4s
dzisiaj będę stroje:poprawiony dla ManU, i dla Chelsea, i moze, jezeli zdąze to dla Interu, a na jutro będzie dla danioo7 strój bramkarski ManU smile.gif

EDIT:

no i niestety, ale nie będzie dzisiaj ani jutro zadnych stroi, bo dopiero w środe będę miał dostęp do Photoshopa, i wtedy umieszcze wszystkie 4 stroje, o które mnie prosiliscie, mam nadzieje ze mi wybaczycie tongue.gif

Pozdrawiam i wesołych świąt smile.gif
Prz3m4s
świąteczna niespodzianka biggrin.gif odzyskałem Photoshopa, i od razu wziąłem sie za stroje smile.gif

oto skutki:

Chelsea

IPB Image

ManU Final ver.1

IPB Image

ManU Final ver.2

IPB Image

model = 8
collar = no

oczywiscie ocenki !! biggrin.gif
Pelas
strój CHelsea jakoś mi się nie podoba za to Man U jak najbardziej tak
Vadim06
zmien template, bo te to tragediaa..
Simon
zle wyglada herb chelsea. taki jest splaszczony i za ostry. tak jak logo adidas. zbyt wyroznia sie na tle lwa
Prz3m4s
a moze ocenił bys tez strój ManU Simon tongue.gif ?
Simon
he he. no sorka. stroj manu zarabisty. wyglada super. musze zobaczyc jeszce jak wyglada w grze i powiem cos wiecej
Prz3m4s
jak ktos chce to moge jeszcze jutro wrzucic font's do tego stroju ManU smile.gif

oczywiscie dalsze ocenki mile widziane, szczególnie stroju MU smile.gif
Falcon1
Dobre stroje, stroje jak to stroje każde są w miarę dobre i jakiś poziom mają, Twoje są niezłe.
Jeśli możesz to porób jeszcze jakieś stroje ManU. Możesz zrobić np. z tą tarczą ze smokiem w środku, albo z takim dużym znaczkiem Nike w środku, nieźle by to wyglądało.
Będę czekał na stroje.
tadzik_666
fajne kitsy.tylk w chelsea mi się nie podoba stary herb.mógł byś za niego wstawić logo SAMSUNG mobile
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 24 2006, 00:40:13) [snapback]106342[/snapback]
świąteczna niespodzianka biggrin.gif odzyskałem Photoshopa, i od razu wziąłem sie za stroje smile.gif

oto skutki:

Chelsea

IPB Image

ManU Final ver.1

IPB Image

ManU Final ver.2

IPB Image

model = 8
collar = no

oczywiscie ocenki !! biggrin.gif

za Man Utd 9,5/10...Chelsea chyba troszke niewypał...czekam ciagle na stroj Manchesteru taki jak wyzej tyle ze z nowymi herbami...
zyga
W tym kitsie Man Utd moglbys np. dac biale spodenki lub czarne, getry jakies inne, bo wszystko takie jednolite psuje troche efekt dry.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(zyga @ Dec 24 2006, 03:05:08) [snapback]106400[/snapback]
W tym kitsie Man Utd moglbys np. dac biale spodenki lub czarne, getry jakies inne, bo wszystko takie jednolite psuje troche efekt dry.gif

no racja...albo popracuj nad MIX kitsem... biggrin.gif lub zrob caly zestaw...
Prz3m4s
na jutro postaram sie poprawic ten ManU, i zrobie strój bramkarski dla ManU, i byc moze jakis kits Interu smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 25 2006, 01:44:07) [snapback]106725[/snapback]
na jutro postaram sie poprawic ten ManU, i zrobie strój bramkarski dla ManU, i byc moze jakis kits Interu smile.gif

no czekam czekam...co do bramkarskiego to ciekawa bylaby taka kolorystyka kiedy Man Utd w 99 zdobywal LM...taki jakby kanarkowy zielony...z dodatkami czarnego moze byc...a Inter to juz pozostawiam Twojej inwencji...brat sie ucieszy bo smiga Interem smile.gif ale puki co zmartwie Cie i zarekomenduje kitsy od Krisa...chlopak robi to genialnie i czekam na Twoje prace aby porownywac...jak narazie gram w 3 strojach Krissa i jednym Twoim...pracuj pracuj... ja Ci w zamian moge paczke butów zrobic wink.gif
Prz3m4s
no i zrobiłem biggrin.gif posiedziałem nad tymi strojami grubo ponad 3 godziny, czyli zajebiscie długo tongue.gif mam nadzieje, ze nie na marne smile.gif oto wyniki: (licze na duzo ocen tongue.gif)

ManU "home" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

ManU "away" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

i na zyczenie Danioo7 strój bramkarski w wersji retro smile.gif : [robiłem go z pamięci, z tego co widziałem w finale z tamtego okresu tydzień temu]

IPB Image

i łapatajki biggrin.gif

IPB Image

oceniajcie!! biggrin.gif

dzisiaj w nocy postaram sie wrzucic (jak dokoncze) kits Interu, a jutro rano/koło południa Barcelona home/away smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 25 2006, 21:52:48) [snapback]106884[/snapback]
no i zrobiłem biggrin.gif posiedziałem nad tymi strojami grubo ponad 3 godziny, czyli zajebiscie długo tongue.gif mam nadzieje, ze nie na marne smile.gif oto wyniki: (licze na duzo ocen tongue.gif )

ManU "home" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

ManU "away" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

i na zyczenie Danioo7 strój bramkarski w wersji retro smile.gif : [robiłem go z pamięci, z tego co widziałem w finale z tamtego okresu tydzień temu]

IPB Image

i łapatajki biggrin.gif

IPB Image

oceniajcie!! biggrin.gif

dzisiaj w nocy postaram sie wrzucic (jak dokoncze) kits Interu, a jutro rano/koło południa Barcelona home/away smile.gif

no jest lepiej...wreszcie pojawil sie nowy herb co bardzo cieszy...razi zbyt male i cieknie logo AIG na wyjazdowych strojach...co do bramkarskiego to jest wporzadku...koncepcja okey ale nie do konca mnie zrozumiales...chodzi mi o bardziej jaskrawy kolor i aby ten kits byl juz w stylu nowego (nowe sponsor,herb) wszystko nowe tylko zachowaj kolorystyke z 99r... smile.gif

IPB Image

O takie kolory mi chodzi...
T-Mac
moze wam sie przyda
chyba ze znacie ta stronke
http://web.brandsoftheworld.com/search/?qu...;brand_id=23278

herby klubow
rozni sponsorzy
wszystko w psd
Prz3m4s
T-mac wielkie dzięki za stronke wink.gif

danioo7 poprawie ci moze jeszcze dzisiaj ten strój ManU bramkarski smile.gif

więcej ocen!!
darespl
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 25 2006, 19:52:48) [snapback]106884[/snapback]

no i zrobiłem biggrin.gif posiedziałem nad tymi strojami grubo ponad 3 godziny, czyli zajebiscie długo tongue.gif mam nadzieje, ze nie na marne smile.gif oto wyniki: (licze na duzo ocen tongue.gif)

ManU "home" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

ManU "away" FINAL:

ver.1

IPB Image

ver.2

IPB Image

IPB Image

i łapatajki

IPB Image

oceniajcie!!

Pierwsze kitsy są ładnie wykonane chociaż nie podoba mi się ten mocny czerwony.
Drugi jest b.fajny, ładnie wykonany, taki porządny, mógłbym w nim iśc na randkę biggrin.gif tongue.gif
A trzeci jest taki prosty i inny kolorystycznie, ale chyba go będziesz kończył nie??
PZDR. smile.gif
Prz3m4s
poprawiłem dla danioo7 strój bramkarski i zrobiłem Barcelone home smile.gif

IPB Image

IPB Image

OCENIAJCIE !!!

caly komplet ManU i Barcelona home smile.gif
Prz3m4s
po męczarniach tongue.gif zrobiłem Barcelona Away smile.gif template moje wink.gif (moze nie rewelacja, ale Photoshopa mam od 10 dni dopiero biggrin.gif)

IPB Image

niech ktos w koncu oceni cały komplet ManU i Barcy !! smile.gif
walczu
---------Barce dom---------
*Pomiędzy koszulką a spodenkami jest jakieś niedociągnięcie (-1)
*Słabe logo unicef (-1)
*Albo mi się wydaje, albo barca ma troche inne kolory tej domowej koszulki (-1)
*Nie ma żadnych szyć (-1)

**OGÓLNIE 6/10

---------Barca wyjazd---------
*Słabe logo unicef (-1)
*Kolor za bardzo podchodzi do żółtego, powinien być bardziej pomarańczowy (-1)
*Nie ma większości szyć (-1)

**OGÓLNIE 7/10
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 26 2006, 02:23:33) [snapback]106972[/snapback]
poprawiłem dla danioo7 strój bramkarski i zrobiłem Barcelone home smile.gif

IPB Image

IPB Image

OCENIAJCIE !!!

caly komplet ManU i Barcelona home smile.gif

noooo...teraz lepiej...kolorek jest extra...ale logo AIG wciaz zbyt male i slabo wodoczne...skorzystaj z linków które daj Ci T-Mac...tam masz ladne loga...czekam na GK final i config ! biggrin.gif
darespl
W stroju domowym barcy widac nie dociągnięcia i jest on troszkę prosty a drugi jest już o wiele lepszy dobry kolor, jedynie napis UNICEF chyba powinien być wyzej i herb Barcy jest troszkę spłaszczony ale poza tym wszystko ok, widać postępy smile.gif.
Prz3m4s
dzięki za "oceny"

poprawiłem dla danioo7 strój bramkarski:

IPB Image

model = 0
collar = no

OCENIAJCIE!!
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 26 2006, 19:20:25) [snapback]107168[/snapback]
dzięki za "oceny"

poprawiłem dla danioo7 strój bramkarski:

IPB Image

model = 0
collar = no

OCENIAJCIE!!

dzieki kolego...to nie do konca subiekt moich marzen ale jest duzo lepiej...kolorek zajebisty...ale AIG wciaz przydkie... huh.gif
Prz3m4s
narazie juz nie dam rady poprawic tongue.gif ale mam nadzieje, ze jestes zadowolony z tego kitsu tongue.gif ?

OCENIAJCIE!! bo nie mam weny twórczej tongue.gif
.:CR7:.
Bardzo ładne stroje. Szczególnie te Barcy przypasły mi do gustu tongue.gif
pozdrawiam
NipponJapanBoy
Stroje Barcy mi sie nie podobają...home jakis taki pastelowy...blady...away ma brzydkie logo Unicef-u...

btw. wyjezdzam wlasnie...jest 8 rano...wracam 2.01.2007 pozdro i szczesliwego nowego wink.gif
Prz3m4s
własnie poprawiał stroje Barcy wink.gif postaram sie zrobic jak najbardziej realistyczne, i zeby miały wszystkie szycia (juz robie sam) biggrin.gif niedługo powinienem wrzucic smile.gif

oceniamy tongue.gif
Nelson
Hmm.. Tak sobie to wygląda.
Spróbuj robić normalne stroje.
Tzn. - loga, szycia itp. na Swoje miejsce dawaj.
jano
Musisz dobrac lepsze kolory. Jak zmniejszasz lub zwiekszasz loga uzywaj wcisnietego shifta. Wycinaj lepiej loga i dawaj moze jakis obrys na nie. Pzdr Jak masz ps od 12 dni to duzo jeszcze zdzialac nie mozesz. Ostatnie kitsy 3/10. smile.gif
Bartezz
Wow stary świetne kitsy.
zyga
Sprubuj robic te szycia tak jak ci pisalem na gg bo bez nich stroj nie wyglada realistycznie wogle...
norek
Bardzo slabe stroje.
Template + loga....nic specjalnego.
Zero wlasnego stylu, obramowan, efektow na logach.
Ale pracuj pracuj bo tylko dzieki temu mozna poprawic swoj fach.
Prz3m4s
dzięki norek za szczerą ocene wink.gif mam PS dopiero od 2 tygodni, więc niczego specjalnego narazie nie będzie zapewne tongue.gif

oto kolejne stroje:

Barcelona home previev.2

IPB Image

Barcelona away previev.2

IPB Image

CeltciGK final

IPB Image

template Barcelony moje smile.gif mile widziane oceny biggrin.gif wink.gif
jestin
QUOTE(Prz3m4s @ Dec 28 2006, 19:32:23) [snapback]108113[/snapback]

dzięki norek za szczerą ocene wink.gif mam PS dopiero od 2 tygodni, więc niczego specjalnego narazie nie będzie zapewne tongue.gif

oto kolejne stroje:

Barcelona home previev.2

IPB Image

Barcelona away previev.2

IPB Image

CeltciGK final

IPB Image

template moje smile.gif mile widziane oceny biggrin.gif wink.gif

te sa do bani Barcelona home previev.2 ale pozostałe nawet mogą byc
Simon
celtic nawet dobry ale barcelona slabo...
Prz3m4s
co jest ? Oceniajcie ! tongue.gif
T-Mac
spoko kitsy

dalbys rade zrobic taki stroj do gry chodzi mi o sama bluze wiem ze nie da sie takiego kolnierza ale moze cos bys wymyslil

http://www.legialive.pl/sklep/artykuly/dres01.jpg

edit
cos takiego tylko z rekawami
http://www.legialive.pl/sklad/wiosna2006/balde_d.jpg
zyga
1. Barca nie ma fioletowych barw na koszulkach, tylko niebieskie.

2. Jakosc logosów slaba (kwestia wyciecia), szycia w stroju Boruca (tyl spodenek)...hmm dziwne.

3. Jezeli mozesz to wrzuc plik .PSD "twojego template'u" od GK celticu. Jak cos to swoj template Nike mam.

PS. Nie "previev" tylko "preview" wink.gif .
Prz3m4s
QUOTE(T-Mac @ Dec 29 2006, 18:56:42) [snapback]108396[/snapback]

spoko kitsy

dalbys rade zrobic taki stroj do gry chodzi mi o sama bluze wiem ze nie da sie takiego kolnierza ale moze cos bys wymyslil

http://www.legialive.pl/sklep/artykuly/dres01.jpg

edit
cos takiego tylko z rekawami
http://www.legialive.pl/sklad/wiosna2006/balde_d.jpg

postaram się cos zrobic wink.gif ale lepiej popros oto zyge, albo darespla,albo Krissa bo mysle, ze oni zrobią to perfekcyjnie biggrin.gif

oceniajcie ! tongue.gif
zyga
Wykaz sie i zrob sam, oddam tobie ta przyjemnosc wink.gif .
Kriss91
Przyłączam się do prośby Zygi o psd tego kitsu Celticu. Jakoś dziwnie odstaje poziomem od reszty kitsów. Chyba raczej masz jeszcze psd, prawda?? Wątpię, że już byś skasował.
zyga
Mam nadzieje, ze sie doczekam .PSD, moze sie czegos naucze tongue.gif.
ComeBack
Ludzie ale sie czepiacie...człowiek chce sie nauczyc robic fajne stroje a wy tylko dogryzacie,rozumiem ocenic i zarzucic jakas rada ale wy (zyga i kris91) zachowujecie jakbyscie pozjadali wszystkie rozumy
Prz3m4s nie daj sie rob swoje smile.gif
POZDRAWIAM;)
zyga
Nie, to sie nazywa kradziez pracy nad ktora koles siedzial dlugo i sie meczyl a on to sobie przywlaszczyl. Zedytowal posta ale co z tego, jak jestin go zacytowal i tam jest napisane jak czarne na bialym "moje", a jego to raczej nie jest.

PS. Adwokatem jestes czy co ? Pomysl, robisz np. stroj do PES6, siedzisz nad nim 2 godziny, ktos se go kopiuje, zmienia kolor i pisze, ze template jego. Co robisz?

PS2. Nie mam nic przeciwko, aby Prz3m4s dalej robil stroje bo zle mu nie wychodza, ale niech robi je samodzielnie, kopiujac cokolwiek z innych prac do niczego nie dojdzie. Oszukuje samego siebie wink.gif .
Pelas
no Prz3m4sowi nie zdaża się to już 1y raz. Kiedyś podjebał komuś twarze na pro evo z edit mode. Póżniej zaczął robić sigi i też wszystkie jego prace były kardzione. Dlatego dostał Bana na pro evo. No cóż szkoda że te 2ie poprzednie wpadki niczego cię nie nauczyły:\
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.