Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Prz3m4s
sorry, ale nie mam teraz dostępu do neta, a teraz pisze ze szkoły (informatyke mam tongue.gif) strój Milanu Alternative jest juz zrobiony i postaram sie wystawić go jakos na dniach wink.gif
Simon
bardzo fajny kits bayernu. estetyczny. nie ma sie do czego przyczepic
dikhet
dobrze zes dal oznake zycia. jestesmy zmuszeni czekac ale coz biggrin.gif pozdro
Nakamura25
Przemas robisz jeszcze stroje?? bo ten temat przestał chodzić!!
Prz3m4s
Po bardzo dłuuugiej przerwie wracam wink.gif

na pierwszy ogien

Manchester United Alternative Preview.1

IPB Image

next: Milan Alternative i Motor Lublin wink.gif
norek
QUOTE(Prz3m4s @ Apr 7 2007, 19:41:47) [snapback]137210[/snapback]

na pierwszy ogien

IPB Image

Nie jest zly jednakze znaczek nike na getrach powinien byc bardziej splaszczony gdyz getry sie strasznie rozciagaja, no i herb na koszulce powinien byc stanowczo wiekszy i zplaszczony z prawej strony gdyz model rozciaga w tym miejscu i herb jest malo symetryczny. Pozdrawiam.
ComeBack
No fakt...zly to on nie jest ale jak dla mnie to tez nic wielkiego taki kits...sredniawa
POZDRAWIAM;)
chatek
Fajny kits MU może zrobił byś taki ale dla Barcy rolleyes.gif ?
Flisak
Na początku powiem że W KOŃCU się odezwałeś. A co do kitsu to fajny jest, ale to logo na pewno jest za małe. pozdro
Prz3m4s
pomysle nad barcą wink.gif dzięki za ocenki i troszke więcej prosił bym tongue.gif
OskaR
QUOTE(Prz3m4s @ Apr 7 2007, 19:41:47) [snapback]137210[/snapback]

na pierwszy ogien

IPB Image

Kits fajny ,ale skoro to ma byc Alternative to mógłby byc inngeo koloru niz czerwony, np. czarny lub złoty
6/10
Prz3m4s
FC Barcelona Alternative

IPB Image

oceniajcie ! smile.gif
seen
No kits doscy ladny, aczkolwiek to logo FCB mi sie nie podoba biggrin.gif i dodaj cos na ramiona...... rolleyes.gif
OskaR
Nawet ładny kits ,ale musze sie zgodzić z przedmowca co do znaczka i na ramionach moglbys dac jakies biale wstawki lub chociaz logo ligi
Flisak
Bardzo fajny kits Barcy. Już jutro (jeżeli nie dzisiaj) będzie śmigał u mnie w pesie biggrin.gif Dałbyś model, co?
NipponJapanBoy
Cytat(Prz3m4s @ Apr 7 2007, 19:41:47) [snapback]137210[/snapback]

na pierwszy ogien

ja tesh wracam po długiej przerwie...i szczerze to mnie zawiodłeś tym Man Utd...słaby...
dikhet
kits barcy wzorowany na poprzednim MU. ale wyszedl o wiele lepiej. fajnie to wyglada 8,5/10
matthew
Cytat(Prz3m4s @ Apr 8 2007, 20:05:07) [snapback]137511[/snapback]
FC Barcelona Alternative

oceniajcie ! smile.gif

hmm, nawet fajny, nowatorskie podejscie,
wrzuce sobie do gry jako czwarty kits smile.gif
Prz3m4s
po dłuższej przerwie:

Real Madryt Home

komentujcie ! smile.gif
perONE
Cytat(Prz3m4s @ Sep 16 2007, 20:05:38) [snapback]184404[/snapback]
po dłuższej przerwie:

Real Madryt Home

komentujcie ! smile.gif

jeden maly blad

nad bwin jest jeszcze .com ale ogolnie spoko
Flisak
UUUU, nadal dużo błędów. Logo na getrach powinno być spłaszczone, efekty na logach z koszulki są nie widoczne, cień na logach z rękawa jest złe. Białe spodenki i fiolet między nogami blink.gif Zły collar, paski na rękawach chyba się nie złączą z tymi na barkach. Po zdjęciu poprzednika widać jeszcze zły kolor wstawek(nie ma być fiolet tylko niebieski). No i to logo bwin.com powinno być czarne
mata-on
Kitsy słabe, jeszcze długa praca Cie czeka, przykładaj sie może troche bardziej do pracy i oglądnij tutki jak sie robi szycia i będzie fajnie;)
Foley
Fajny kits tylko:
-złe logo bwin
-te paski na stroju i getry i wszystko co jest fioletowe powinno być niebieskie takie jak na rysunku który pokazał perONE.
karolinho
Cytat(Pitek001 @ Sep 17 2007, 17:27:16) [snapback]184554[/snapback]
Te paski na stroju i getry i wszystko co jest fioletowe powinno być niebieskie takie jak na rysunku który pokazał perONE.

Chyba raczej nie wink.gif
MaTi10
mam prosbe Prz3m4s wykonałbys ten kits???? http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9525
Bartezz
Real nawet fajny
11A
herby za duze i nad I przy BWIN powinno byc COM ale po za tym git gitara i twoje orzeszki tongue.gif

pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.