QUOTE(ComeBack @ Jan 2 2007, 15:50:10) [snapback]109407[/snapback]
No z tym levisem to nie wiem o co ci chodzi..."nie ładnie jest jechać adminowi

"- dlaczego? bo jest adminem??szanuje ich za to co robia dla tego serwisu ale bez przesady.
Na jakiej podstawie stwierdzam, ze sei wymadrzacie?mogliscie poprostu napisac, ze "przywłaszczyl" ten templane a nie jechac tekstami typu "gdzies juz go widzialem", "daj mi ten plik, bo nie wierze, ze sam robiles..."- dla mnie to taki popis byl.
"Trochę szacunku. Nicki czy zaimki osobowe pisze się z wielkiej litery."- kto ci takich bajek naopowiadal?w jakis listach badz zwrotach grzecznosciowych to wypada pisac z duzej litery ale nikt nie karze.
POZDRAWIAM;)
"Szanować, ale bez przesady" znaczy nazwać kogoś pedałem. Szczerze mówiąc jest to chamskie a co do dopiero nazwać tak admina. Raczej nie obrazuje to twojego szacunku.
Teraz to dowaliłeś. Wymądrzamy się bo napisaliśmy prośbę o psd stroju. Ja bynajmniej nie miałem 100% pewności (no dobra miałem 99% pewności

) co do kradzieży stroju, ale chciałem dać Prz3m4sowi szansę na oczyszczenie się z zarzutów (ale filmem zajechało

). Rozumiem gdybyśmy pisali teksty typu: "mało, że robisz dupne kitsy, to jeszcze kradniesz" albo "źle wycinasz, kolorujesz, nie robisz własnych templatów. Wogóle jesteś kitsmakerem jak z koziej d*** trąba". (to były przykłady nieadresowane do nikogo).
Co do pisania z wielkiej litery, to owszem nie musisz (bynajmniej wyrazów Tobie, Ci, Jego), ale nicki raczej powinieneś. Lecz powracając do zaimków to chociażby w wyrazie szacunku do drugiej osoby, powinieneś pisać je z wielkiej litery. No ale jak się jedzie po Adminie to nie dziwne.
PS. "Karze"-chodziło Ci o karę, czy nakaz. Bo jeśli to drugie to polecam słownik ortograficzny sobie przed snem poczytać

.
PZDR, koniec offtopicu