Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Kami(L)
Barca home prev.2 kiepskie, Za to pozostałe są niezłe
Kriss91
Potwierdzam słowa Zygi. Ponadto Prz3m4sowi zdażyło się już (lekko mówiąc) przywłaszczyć kogoś kitsy. W kitsie Celticu dodałeś jedynie logosy. Template i (chyba) pokolorowanie nie jest twoje.
Levis-(nie ładnie jest jechać adminowi biggrin.gif). Na jakiej podstawie stwierdzasz, że się wymądrzamy?? Czy my krytykujemy, że coś jest nierówne lub źle wycięte?? Po prostu napisaliśmy, że Przmas dopuścił się kradzieży.

PS. Trochę szacunku. Nicki czy zaimki osobowe pisze się z wielkiej litery.
ComeBack
QUOTE(Kriss91 @ Jan 2 2007, 15:28:42) [snapback]109402[/snapback]

Potwierdzam słowa Zygi. Ponadto Prz3m4sowi zdażyło się już (lekko mówiąc) przywłaszczyć kogoś kitsy. W kitsie Celticu dodałeś jedynie logosy. Template i (chyba) pokolorowanie nie jest twoje.
Levis-(nie ładnie jest jechać adminowi biggrin.gif). Na jakiej podstawie stwierdzasz, że się wymądrzamy?? Czy my krytykujemy, że coś jest nierówne lub źle wycięte?? Po prostu napisaliśmy, że Przmas dopuścił się kradzieży.

PS. Trochę szacunku. Nicki czy zaimki osobowe pisze się z wielkiej litery.

No z tym levisem to nie wiem o co ci chodzi..."nie ładnie jest jechać adminowi biggrin.gif"- dlaczego? bo jest adminem??szanuje ich za to co robia dla tego serwisu ale bez przesady.
Na jakiej podstawie stwierdzam, ze sei wymadrzacie?mogliscie poprostu napisac, ze "przywłaszczyl" ten templane a nie jechac tekstami typu "gdzies juz go widzialem", "daj mi ten plik, bo nie wierze, ze sam robiles..."- dla mnie to taki popis byl.
"Trochę szacunku. Nicki czy zaimki osobowe pisze się z wielkiej litery."- kto ci takich bajek naopowiadal?w jakis listach badz zwrotach grzecznosciowych to wypada pisac z duzej litery ale nikt nie karze.
POZDRAWIAM;)
Kriss91
QUOTE(ComeBack @ Jan 2 2007, 15:50:10) [snapback]109407[/snapback]

No z tym levisem to nie wiem o co ci chodzi..."nie ładnie jest jechać adminowi biggrin.gif"- dlaczego? bo jest adminem??szanuje ich za to co robia dla tego serwisu ale bez przesady.
Na jakiej podstawie stwierdzam, ze sei wymadrzacie?mogliscie poprostu napisac, ze "przywłaszczyl" ten templane a nie jechac tekstami typu "gdzies juz go widzialem", "daj mi ten plik, bo nie wierze, ze sam robiles..."- dla mnie to taki popis byl.
"Trochę szacunku. Nicki czy zaimki osobowe pisze się z wielkiej litery."- kto ci takich bajek naopowiadal?w jakis listach badz zwrotach grzecznosciowych to wypada pisac z duzej litery ale nikt nie karze.
POZDRAWIAM;)

"Szanować, ale bez przesady" znaczy nazwać kogoś pedałem. Szczerze mówiąc jest to chamskie a co do dopiero nazwać tak admina. Raczej nie obrazuje to twojego szacunku.
Teraz to dowaliłeś. Wymądrzamy się bo napisaliśmy prośbę o psd stroju. Ja bynajmniej nie miałem 100% pewności (no dobra miałem 99% pewności tongue.gif) co do kradzieży stroju, ale chciałem dać Prz3m4sowi szansę na oczyszczenie się z zarzutów (ale filmem zajechało tongue.gif). Rozumiem gdybyśmy pisali teksty typu: "mało, że robisz dupne kitsy, to jeszcze kradniesz" albo "źle wycinasz, kolorujesz, nie robisz własnych templatów. Wogóle jesteś kitsmakerem jak z koziej d*** trąba". (to były przykłady nieadresowane do nikogo).
Co do pisania z wielkiej litery, to owszem nie musisz (bynajmniej wyrazów Tobie, Ci, Jego), ale nicki raczej powinieneś. Lecz powracając do zaimków to chociażby w wyrazie szacunku do drugiej osoby, powinieneś pisać je z wielkiej litery. No ale jak się jedzie po Adminie to nie dziwne.

PS. "Karze"-chodziło Ci o karę, czy nakaz. Bo jeśli to drugie to polecam słownik ortograficzny sobie przed snem poczytać wink.gif.

PZDR, koniec offtopicu
ComeBack
Kiedy nazwalem kogos pedalem?
Widze, ze niezly z ciebie "tropicel", wynajdujesz kto uzywa nieswoich templatow, kto sie pod jakim nickiem ukrywa tongue.gif
"ale filmem zajechało "- no masz racje za duzo sie naogladales W11 i Detektywow
POZDRAWIAM;)
Kriss91
Heh akurat przeglądałem forum w odpowiednim miejscu i czasie biggrin.gif Kogo nazwałeś pedałem?? Nasz Admino-Byku biggrin.gif o nicku na "N" (ale rym tongue.gif). Sie wie co nieco. Wiem kto używa nieswoich templatów bo widziałem już niejeden kits i szablon.
Co do tych serialów to obejrzę sobie któryś raz na miesiąc jak mi się nudzi i mam wolny czas.

Prz3m4s-czekamy na psd wink.gif
ComeBack
Oj synku jesli 91 w twoim nicku to rok twoich urodzin to mam nadzieje, ze z czasem dorosniesz a jesli nie to jest mi przykro...
bez odbioru..

PS. chyba mnie z kims myslisz
POZDRAWIAM;)
norek
Kriss91, ComeBack po jednym poscie nie na temat i sie zegnamy.
Simon
e tam. niech robi na czyichs templatach tylkoze za zgoda i niech sie do tego przyznaje. to chyba zaden wstyd. jak sie troche poduczy to bedzie robil swoje templaty (tak mysle). a na razie kitsy srednie. pracuj dalej przemas
Kriss91
Zgadzam się z Tobą Simon, ale właśnie Prz3m4s powinien się przyznać, że to nie jego template, a nie kłamać z nadzieją, że nikt się nie skapnie.
Bartezz
Barcy średnie.
Celtic GK bardzo dobry.

NipponJapanBoy
wróciłem... biggrin.gif najlepszego w nowym roku... !
Prz3m4s
hmm... cóż moge powiedziec, poniosła mnie fantazja, template Celticu nie jest moje sad.gif ale obiecuje, ze cos takiego sie nie powtórzy, zaraz następna dawka stroi, bo gdy nie miałem neta, troche ich zrobiłem, i jeszcze kompilke biggrin.gif
Prz3m4s
sorry, ze post pod postem, ale chciałem, zeby było przejrzyscie wink.gif

Ajax home preview.1

IPB Image

Arsenal home preview.1

IPB Image

Valencia home preview.1

IPB Image

Villareal home preview.1

IPB Image

Oceniajcie!! smile.gif
calwin
szału nierobią a już wogóle ajaxu lipka
NipponJapanBoy
QUOTE(calwin @ Jan 5 2007, 21:04:07) [snapback]110142[/snapback]
szału nierobią a już wogóle ajaxu lipka

winszuje...kiepawe te stroje... blink.gif
Prz3m4s
dzięki za "komentarze" tongue.gif proszę o więcej smile.gif

jutro kolejne kitsy, i mysle, ze większosc będzie naprawde mile zaskoczona biggrin.gif
zyga
Ehh nie wyszly Ci wogle. Naucz sie wreszcie te szycia robic smile.gif .
Simon
strasznie matowych kolorow uzywasz. villareal ujdzie...
torin
Przede wszystkim dziwne barwy...druga sprawa to popracuj nad jakoscia wszelkich znaczkow na strojach...naucz sie je porzadnie wycinac. Jak narazie to niestety kitsy bardzo cieniutki...zaczynasz wiec probuj...posiedz troche dluzej nad jednym strojem....
Prz3m4s
wziąłem sobie do serca słowa torina, i nad tymi kitsami, posiedziałem naprawde sporo czasu (głównie nad Legią, około 3 godzin, jak nie więcej tongue.gif)

Chelsea Alternative preview ver.1

IPB Image

Chelsea Alternative preview ver.2

IPB Image

Legia Warszawa home preview

IPB Image

ps. to na plecach w stroju Chelsea to miał być znak wodny ( mam nadzieje, ze mi wyszedł tongue.gif)

Oceniajcie ! bo duzo pracy włozyłem w te kitsy smile.gif
Pelas
great robota . Brawo jak dla mnie świetna robota daj model i collar
Simon
brzydkie logo samsunga i brak loga na spodenkach. poza tym calkiem niezle
Kriss91
Nie to, żebym Cię jakoś zniechęcał czy jak, ale nie masz co pokazywać tych kitsów na forum. Czego oczekujesz?? Podpowiedzi co poprawić?? Sam musisz posiedzieć dłużej w Photoshopie by odkryć jakieś nowe opcje i sposoby. Musisz popracować nad wycinaniem, kolorowaniem i zaznaczaniem. Dopiero potem bierz się za templaty. A tych szablonów to nie wiem po co użyłeś. W kitsie Chelsea dałeś same logosy, zaś w Legii oprócz tego maznąłeś jeszcze kolorem. Szczerze Ci radzę posiedzieć dłużej w PS.

PS. Mała rada na koniec. Jak chcesz dać czarny kolor na koszulkę to nie dawaj czarnego koloru i mnożenie 100%.
NipponJapanBoy
ładna Legia... smile.gif 'Smerfy' słabo...
zyga
Popre Krissa, z reszta co do czarnych kolorow pytales sie mnie na Gadu i odpisalem Ci jak to zrobic, napisales, ze tez tak myslales...no jednak chyba nie... Musisz naprawde duzo pracowac.
Prz3m4s
Kriss: 1. powiedz mi gdzie sie pytałem co mam poprawić ? blink.gif 2. strój legii, kosztował mnie naprawde duzo pracy, dla ciebie to moze tylko naprzykład pomalowac, a dla mnie bylo to dosyc cięzkie zaznaczanie tych fragmentów itd. a stroje pokazuje, bo moge, i niektórym mogą sie spodobac, nawet jezeli nie namęczyłem sie nad nimi jakos strasznie duzo. template dopiero ucze sie robić, a narazie będę pokazywał to co zrobiłem na gotowych smile.gif

oceniajcie!
Prz3m4s
co jest, tylko 3 komentarze ? blink.gif oceniajcie troche więcej !! przynajmniej kits legii smile.gif

ps. dzięki Kriss wink.gif zniechęciłes mnie, a jednoczesnie zmotywowałes smile.gif i jutro pokaze swój pierwszy "poważny"template wink.gif i będę sie starał robic teraz tylko na swoich smile.gif
darespl
statnie stroje są niestety na gotowcach więc ocenić moge jedynie kolorowanie, a jezeli mam je ocenić to ocena nie będzie zbyt dobra a raczej krytyczna (żeby cię zmotywować) jak kolorujez coś na czarno to nie czarnym tylko np. b. ciemno szarym, po drugie w miejscach bardziej trudnych do pokolorowania powychodziłęś troszkę kolorem na zewnatrz a to psuje wygląd, popraw to, a najlepiej zrób nowy swój, tak się lepiej nauczysz niz poprawiając. PZDR i niech rady wuja daresa ci służą (nie mylić z chu.. daresa) laugh.gif
Nelson
Niezłe stroje, duży postęp.
Stroje Chelsea spoko, tylko źle wyglądają loga " samsunga ".
Strój Legii bardzo dobry, nie mam zastrzeżen.
Pozdro.
ComeBack
Stroje bardzo ladne, choc wykonane na gotowym template(dopiero sie uczysz , tak jak ja smile.gif )
jedynie Logo "samsunga slabo sie prezentuje ale pozatym obydwa stroje przypadly mi do gustu
POZDRAWIAM;)
norek
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 6 2007, 17:19:20) [snapback]110435[/snapback]

wziąłem sobie do serca słowa torina, i nad tymi kitsami, posiedziałem naprawde sporo czasu (głównie nad Legią, około 3 godzin, jak nie więcej tongue.gif)

Chelsea Alternative preview ver.1

IPB Image

Chelsea Alternative preview ver.2

IPB Image

Legia Warszawa home preview

IPB Image

ps. to na plecach w stroju Chelsea to miał być znak wodny ( mam nadzieje, ze mi wyszedł tongue.gif)

Oceniajcie ! bo duzo pracy włozyłem w te kitsy smile.gif

Brzydkie kitsy. Nijak maja sie do rzeczywistosci, loga na getrach za duze, powinny byc bardziej splaszczone, krzywe szycia z wypelnieniem na spodenkach widoczne najbardziej.
Kriss91
Nie tyle mi chodzi o to Przemas, żebyć nie uzywał cudzuch templatów, ale o to, żebyś sam je kolorował. W kitsie Chelsea dodałeś jednynie logosy. Właśnie o to chodzi, żebyś na początku używał gotowych templatów, ale żebyś sam wypełniał je kolorem itp.
zyga
Spadles na psy.
Prz3m4s
QUOTE(zyga @ Jan 8 2007, 09:20:00) [snapback]110980[/snapback]

Spadles na psy.

a myslalem, ze jest coraz lepiej blink.gif zaraz wrzuce swoje pierwsze template smile.gif
zielony22
Po co tworzysz temat "kits by..." skoro wrzucasz tylko loga na szablony i czasem pokolorujesz??

To twoje chelsea:
IPB Image

A to legia:
IPB Image

Beznadziejny jestes...
Prz3m4s
QUOTE(zielony22 @ Jan 8 2007, 16:46:31) [snapback]111068[/snapback]

Po co tworzysz temat "kits by..." skoro wrzucasz tylko loga na szablony i czasem pokolorujesz??

To twoje chelsea:
IPB Image

A to legia:
IPB Image

Beznadziejny jestes...

jeb sie na ryj biggrin.gif zrób lepsze stroje to pogadamy smile.gif a temat jest stroje by poniewaz od dzisiaj sam raczej będę robił template wink.gif oto pierwsze jakie kiedykolwiek stworzyłem:

IPB Image

all rights reserved tongue.gif chociarz wątpie, zeby ktos chciał "takie cos" ukrasc tongue.gif

oczywiscie komenty i wszelkie sugestie mile widziane wink.gif bo raczej napewno ulegnie poprawom to template smile.gif zrobie na nim jakis słaby klub, bo tych znanych jest juz w huj tongue.gif

pozdro dla wszystkich poza zielonym22 biggrin.gif
ComeBack
Skromny ale podoba mi sie smile.gif ale ja zmienil bym kolor tych 3 paskow z tylu na jasniejszy lub napis Adidas zmien na jasniejszy zeby go bylo lepiej widac biggrin.gif
P.s nie przejmuj sie opiniami takich typow jak np zielony22 wink.gif tylko rob swoje
POZDRAWIAM;)
Pelas
Fajny ale bym dodał pare bajerów.
Prz3m4s
ComeBack, uwzględnie to w wersji final wink.gif

Pelas co byc naprzykład dodał tongue.gif ?

czekam na więcej komentów !! smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 8 2007, 19:34:24) [snapback]111100[/snapback]

jeb sie na ryj biggrin.gif zrób lepsze stroje to pogadamy smile.gif a temat jest stroje by poniewaz od dzisiaj sam raczej będę robił template wink.gif oto pierwsze jakie kiedykolwiek stworzyłem:

IPB Image

all rights reserved tongue.gif chociarz wątpie, zeby ktos chciał "takie cos" ukrasc tongue.gif

oczywiscie komenty i wszelkie sugestie mile widziane wink.gif bo raczej napewno ulegnie poprawom to template smile.gif zrobie na nim jakis słaby klub, bo tych znanych jest juz w huj tongue.gif

pozdro dla wszystkich poza zielonym22 biggrin.gif

bardzo sympatyczny...czekam na jakis Nike pod Man Utd...a zielony ssij pałe...! pokaz cos swojego... ph34r.gif
.:KUNA:.
Bardzo ładne czekam na stój man utd!!!
Prz3m4s
dzięki za komenty, ale nadal licze na więcej smile.gif

co do stroi to podjąłem juz decyzje

1.będę robił tylko na swoich template
2. nie będę robił na ilosc, tylko na jakosc(a wczesniej bylo na odwrót)
3.kitsy będę przez wyzszy punkt wolniej wychodziły
4. następne kitsy to: na tym poprawionym temlapte->newcastle, na nowym temlate:Barcelona i ManU.

narazie zadnych więcej propozycji nie przyjmuje smile.gif

Oceniajcie! smile.gif
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 8 2007, 22:23:20) [snapback]111180[/snapback]
dzięki za komenty, ale nadal licze na więcej smile.gif

co do stroi to podjąłem juz decyzje

1.będę robił tylko na swoich template
2. nie będę robił na ilosc, tylko na jakosc(a wczesniej bylo na odwrót)
3.kitsy będę przez wyzszy punkt wolniej wychodziły
4. następne kitsy to: na tym poprawionym temlapte->newcastle, na nowym temlate:Barcelona i ManU.

narazie zadnych więcej propozycji nie przyjmuje smile.gif

Oceniajcie! smile.gif

boze co za pisownia z tym punkcie 3. huh.gif ale jak mi zrobisz Man Utd na temoplate Adidasa to zaplace 1000000000000000000 euro adminowi za Twojego bana... ph34r.gif
Prz3m4s
heh, nie ma szans zeby kitsy ManU i Barcelony były na template adidasa tongue.gif zrobie nowe duzo lepsze tongue.gif wam pozostaje juz tylko czekac i oceniac to co jest narazie tongue.gif
Prz3m4s
oj dupa nie komentujecie tongue.gif to zrobiłem wersje Pre-Final stroju Newcastle tongue.gif

IPB Image

moze wkoncu będzie więcej komentarzy tongue.gif

w tej wersji będzie jeszcze kilka poprawek, i moze troszke zmienie kolor na koszulce smile.gif, ale to wszystko zalezy od was wink.gif

oceniajcie ten strój i moje pierwsze template !! biggrin.gif
walczu
Strój bardzo schludny, template bardzo ladne. Jedyne do czego sie moge przyczepić to paski na spodenkach
ComeBack
Jak dla mnie to spodenki do bani...za ciemne wink.gif paski na spodenkach tez takie nijakie.. zmniejsz krycie albo co wink.gif i na koniec to troche mnie to logo sponsora gryzie ale niewiem czemu
Pomimo, ze template fajny to stroj jak dla mnie bez wyrazu..popracuj nad nim troszke i bedzie fajny smile.gif
POZDRAWIAM;)
NipponJapanBoy
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 8 2007, 23:48:59) [snapback]111223[/snapback]
oj dupa nie komentujecie tongue.gif to zrobiłem wersje Pre-Final stroju Newcastle tongue.gif

IPB Image

moze wkoncu będzie więcej komentarzy tongue.gif

w tej wersji będzie jeszcze kilka poprawek, i moze troszke zmienie kolor na koszulce smile.gif , ale to wszystko zalezy od was wink.gif

oceniajcie ten strój i moje pierwsze template !! biggrin.gif

lepiej niz poprzednie... ph34r.gif
darespl
Template b. porządny ale mam taką małą radę, jak robisz białe paski to nie dawaj poprostu białych pasków (jak by się mogło wydawać) tylko wycinaj je z czarnego koloru który narzuciłeś na spiodnie, z racji tego ze template jest biały ti po wycięciu czarnego pozostaną białe paski smile.gif. PZDR widać postępy i w strojach i mentalności smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.