Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ComeBack
W 1 spodenki z tylu dalej sie krzywo lacza.. a o zielonych srodkach juz nie pisze bo widze, ze niewiesz o czym mowie.. huh.gif
2 kits prosty... nawet bardzo... w ogule mi sie nie podoba sad.gif
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
a byłem prawie pewien, ze sie spodoba ten kits alternative tongue.gif ale to narazie tylko 2 komenty tongue.gif moze innym sie spodoba smile.gif

oceniajcie smile.gif

next: Celtic GK drugi strój, Celtic Away
Kriss91
Przemas-co do tego treningowego stroju i tego, że w identycznym ćwiczą to pół prawda. W rzeczywistości kits ten ma dodatkowe wzorki.
Jeśli chodzi o jakość strojów to jest coraz lepiej.
dikhet
za pierwszy 9/10 bo bardzo ladny natomiast ten drugi jakos mi na murawe nie pasuje. to wlasnie typowo treningowy wiec nie wiem czy dobry na mecz ale za wykonanie 8/10. chciales propozycje na kits... mam -> FC Sevilla ComeBack nie chcial zrobic sad.gif
Simon
ladne stroje celticu. tylko te paski na terningowym mi sie nie podobaja (te na przodzie koszulki)
Prz3m4s
oceniajcie troche więcej wink.gif
matthew
Mogłbys w stroju Alternative zmienic kolor Żółty na Czerwony ?
pozdro wink.gif
dikhet
koszulki celticu dla mnie sa jakies takie oklepane i malo wyzywajace w sensie wyzwania jakie sobie kitsmaker stawia. ocene juz wystawilem
Prz3m4s
dzięki za ocenki smile.gif moze jeszcze kilka tongue.gif ? aktualnie pracuje nad kitsem Olymique Marsylia wink.gif będzie dziś albo jutro smile.gif
CVino
Celtic Home Final jest git podoba mi sie biggrin.gif
alternativ juz nie tak bardzo hehe

widze, ze pracujesz nad kitsem O. Marsylia
nie planujesz zrobic jakiegos stroju newcastle alternativ??
gram tym teamem i przydal by sie jakis dodatkowy trykocik biggrin.gif

ten jest nawet spoko ale to nie do 6 sad.gif

IPB Image
Prz3m4s
AJ Auxerre Home

IPB Image

Olympique Marsylia Home

IPB Image

Oceniajcie smile.gif
ComeBack
Jak dla mnie stroj Auxerre bardzo mocno odstaje poziomem od Marsyli unsure.gif pozatym troche dziwne, ze oba stroje maja ten sam template koszulki ale juz inne spodenki huh.gif nie wiem... nie znam sie
wydaje mi sie, ze Marsylia nie jest twoja
POZDRAWIAM;)
dikhet
bardziej podoba mi sie marsylia. podobna do oryginalu ale fajna za auxerre 8/10 a marsylia 9/10
Prz3m4s
Marsylia jest moja wink.gif jak bys chciał to słuze plikiem PSD wink.gif

oceniajcie smile.gif

ps. strój auxerre był robiony na szybko, dlatego odstaje poziomem wink.gif
ComeBack
No podaj ten plik;]...moze sie czegos naucze
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
QUOTE(ComeBack @ Jan 21 2007, 19:58:00) [snapback]115269[/snapback]

No podaj ten plik;]...moze sie czegos naucze
POZDRAWIAM;)

zciągnałęs tekst od zygi tongue.gif

zaraz ci podam na priva wink.gif

komentujcie smile.gif
krolu
bardzo fajne stroje...wydaje mi sie , ze olimpic jest Twoj bo są małe niedociągnięcia w kitsie wink.gif ale to dopiero początki.W Auxerre daj jakiis efekt na logosy i popraw herb bo jest taki "ściśnięty"...pozdrawiam i czekam na następne smile.gif
Prz3m4s
dzięki za 3 ocenki wink.gif komentujcie więcej bo nie mam weny twórczej tongue.gif
mata-on
Piękny strój Celticu 8/10

PS. Masz może jakieś czyste templaty(tylko nie te podstawowe)??
Prz3m4s
QUOTE(mata-on @ Jan 22 2007, 11:10:27) [snapback]115363[/snapback]

Piękny strój Celticu 8/10

PS. Masz może jakieś czyste templaty(tylko nie te podstawowe)??

zwykły, czy HD ?
Simon
zaczales robic realne stroje i od razu lepiej. marsylia naprawde dobra. auxarre troszke slabiej ale tez trzyma poziom wink.gif
Prz3m4s
dzięki wink.gif jakis propozycje na następny kits ? aktualnie kończe Borussie Dortmund Home smile.gif

CVino
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 22 2007, 13:11:32) [snapback]115397[/snapback]

dzięki wink.gif jakis propozycje na następny kits ? aktualnie kończe Borussie Dortmund Home smile.gif

mam newcastle alternativ tongue.gif hehe

a co do koszulek to marsylia jast fana
o auxerre juz nei moge tak powiedziec herb jakis taki szeroki jest tongue.gif
dikhet
ja bym prosil o bramkarski sevilli bo gram aktualnie a w grze ma tylko jeden. nic nie narzucam
matthew
Ładne Auxerre wink.gif
Kriss91
Mógłbyś i mi udostępnić PSD Marsylii?? Auxerre trochę mało szczegółowe, zaś Olympique niezły (chyba podebrałeś rękawy od Sparka tongue.gif). Widać postęp w twoich kitsach.
BoBaN
niezłe prace. dobra robota! pracuj dalej a bedzie jeszcze lepiej.
Prz3m4s
dzięki smile.gif aktualnie robie Borussie Dortmund home smile.gif a włąsciwie juz ją kończe, następne będzie cos dla Newcastle smile.gif
Prz3m4s
Borussia Dortmund Home

IPB Image

oceniajcie wink.gif

następny: Newcastle
dikhet
kits jak najbardziej poprawny, zgrabny i mily dla oka. duzy +. jak dla mnie 9/10 chyba bez wiekszych zarzutow tongue.gif
mata-on
Bardzo łandy strój , widać postępy oby tak dalej.
PS. zapraszam do mnie tongue.gif
ComeBack
Dla mnie marnie... nalozyles tylko zolte paski i loga...

Edit
jakis przestoj w temacie...szykujesz jakas niespodzianke?
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
wracam po przerwie, musiałem sobie troche odpocząc od kitsów, ale mysle, ze dobrze mi to zrobiło wink.gif a co do waszego oceniania to moge powiedziec tylko tyle:

ehh... ktos sie stara, robi kits, daje wam tydzień na komentowanie, a tu tylko 3 komenty sad.gif moze teraz będzie troche więcej wink.gif

Wisła Kraków Home

sorry, ale spiepszyło mi sie Imageshack
jak narazie link do fotosika:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/946a947beb5de71d.html

oceniajcie troche więcej, bo jak tak dalej pójdzie, to skończe kariere sad.gif
dikhet
ja kitsa wisly nie widze sad.gif
ComeBack
ja tez nie... musiales zle wstawic link
michup
Dobra robota, podoba mi sie tylko ze (nie wiem na 100%) chyba nad znaczkiem umbro powinien byc znaczek tfkable ale moze sie myle. wink.gif
Pelas
no co do kitsa to wg mnie zjebane logo Białej Gwiazdy a także napis Umbro na getrach jest wg mnie koszmarny
ComeBack
Jak dla mnie to slabe te loga sad.gif ni i czemu Biala Gwiazda jest rozowawa? a pozatym to nie wiem czy to zamierzone, ze te "boki" koszulki sa szare? biale byly by lepsze
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
poprawie te loga, i boki wink.gif ale oceniajcie nadal smile.gif
seen
Ja sie bede czepiał loga białej gwiazdy gdzy jest ono tylko do porawy. Czekam na poprawiona wersje cool.gif
dikhet
spoko kits lekko poprawiony bedzie naprawde niezly
Bartezz
Lewy pasek na spodenkach troszke wyszedl poza template.
Ale ogólnie spoko strój
Prz3m4s
Benfica Lizbona Home

IPB Image

ComeBack
Gora stroju jeszcze jakos ujdzie z bieda(mogles zmniejszyc krycie na tych bialych elementach...)tyl koszulki sad.gif
Spodenki natomiast beznadzieja...nierozumiem jak mozna wstawic biale elementy na biale spodenki huh.gif
pozatym za grube te "linie" na spodenkach
Ogolnie stroj mi sie nie podoba...
P.s zapomnialem dodac, ze znowu inny kolor sodka spodenek niz same spodenki...ale to juz u Ciebie chyba norma
pracuj pracuj...nie poddawaj sie
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
nie pracowałem nad tym strojem za duzo, oni mają takie jakby biale elementy na spodenkach smile.gif ostatnio mam lepsze zajęcia, a poza tym nie mam jakosc weny, no i nie komentujecie tongue.gif
ComeBack
Prz3m4s jesli mozesz to pokaz ten poprawiony stroj Wisły...bardzo mi zalerzy na dobrym stroju Wisełki
POZDRAWIAM;)
Flisak
Powiem szczerze, że te spodenki nie są najlepsze. Ogólnie to koszulka nawet nawet. Jakbyś poprawił ten kits, to kto wie, może bym wrzucił do pesa wink.gif

PS Wstaw może na rękawy jakieś loga(może ligi mistrzów, albo ligi portugalskiej)
norek
QUOTE(Prz3m4s @ Feb 2 2007, 20:37:31) [snapback]118961[/snapback]

Benfica Lizbona Home

IPB Image

Lipny. Brzydkie szycia bez opacity, logo adidasa na koszulce za wysoko.
maku1988
A ja mam wielką prośbę ponieważ sam w edycji stroi nie potrafię nic zrobić, chciałby się zapytać czy mógłbyś mi zmienić kolor numerów i liter na czerwony, tak żeby pasowały one do wyjazdowego stroju wisły kraków

http://www.wevolution.org/fonts.php?page=7_national - link do strony z numerkami

Sweden Blue numbers/letters - model numerów

Z góry dzięki, wierzę że pomożesz mi w tym "ogromnym" problemie
dikhet
rzeczywiscie stroj okropny. fatalne spodenki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.