Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Prz3m4s
WFL Wolfsburg Away

IPB Image
Flisak
Wygląda dobrze, ale więcej bym powiedział gdybyś skrena z gry zarzucił.
ComeBack
Jak dla mnie to srednio...przedewszystkim za ciemne spodenki(Wolfsburg jest bardziej zielony) poza tym
z tylu koszulki po jednej stronie jest jakas "siateczka" a po drugiej juz niema huh.gif
niedopracowany ten stroj
POZDRAWIAM;)
Simon
ja mam tylko zastrzezenie do tej ciemnej zieleni. poza tym kits mi sie ardzo podoba. ladnie sa loga wtopione
dikhet
stroj przecieztny ale o wiele leszy od benfici
NipponJapanBoy
jest dobrze...lepiej...jakos tak masz ze wypuszczasz dobry kits...pozniej pare marnych...i znowu dobry... smile.gif pracuj nad stabilizacja formy...generalnie jest lepiej niz na samym poczatku...
zagroo
Witam ,mam prosbe wykonalbys dla mnie strój Konfeksu Legnica ?? smile.gif)

http://www.konfeks-legnica.com/soccerpictu...2006/lefeks.jpg

Z góry dzięki .
Prz3m4s
Olympique Marsylia Away Prewiev

IPB Image
dikhet
nom swietny kits. bardzo mi sie podoba ale wolalbym inny kolor za oklepany.
ComeBack
Nom calkiem fajnie sie prezentuje smile.gif jednak spodenki slabe a mianowice ten "ksztalt" Ci slabo wyszedl
Jesli robiles ten kits sam, od zera, na czystym template to widac, ze zrobiles duze postepy.. a jesli tylko przerobiles gotowy kits to n/c
Jesli moge prosic to prosze *.PSD tego stroju (robilem niedawno bardzo podobny Ajax i chcialbym porownac)
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
Kits robiłem od zera smile.gif ale kurwa ocen strasznie duzo sad.gif 2 oceny na tyle pracy włożonej w ten strój sad.gif ComeBack napisz do mnie na gg smile.gif
Hades
Nom ładnie się prezentuje wink.gif
seen
doscy fajny kits ogolnie 8,6/10
Kriss91
Widać rozwój w twoich kitsach. Jest nieźle. Wymienię rzeczy, które mi się najbardziej rzuciły w oczy (co poprawić by trza):
-paski adidasa. Zamalowałeś template
-niektóre elementy templatu się nie łączą, np. szycia z tyłu koszulki

PS. Kits jest pracą Prz3m4sa. Dawał mi PSD jakby co biggrin.gif
Flisak
Fajny kits, bardzo mi się podoba, ale kilka niedociągnięć jest
IPB Image
pod 1 - powinno niebyć tego cienkiego (o błękitnym kolorze) paska
pod 2 - powinny być trzy paski
pod 3 - powinny być trzy paski
Prz3m4s
dzięki za ocenki wink.gif teraz postaram sie wydawac jeden kits dziennie bo włąsnie zacząłem ferie biggrin.gif
dikhet
no to czekamy biggrin.gif
Prz3m4s
jakby cos to nie lubie niemców, tylko strasznie mi sie ten strój spodobał, i postanowiłem, ze musze go zrobić tongue.gif

Germany Away

IPB Image

ocenki smile.gif
dikhet
mnie sie tam podoba fajne kolorki i wogole 9/10 tongue.gif
Bartezz
Za czarny ten kolor.
ryba
QUOTE(Prz3m4s @ Feb 13 2007, 20:49:20) [snapback]122308[/snapback]

jakby cos to nie lubie niemców, tylko strasznie mi sie ten strój spodobał, i postanowiłem, ze musze go zrobić tongue.gif

Germany Away

IPB Image

ocenki smile.gif

fajny stroj wink.gif
8,5/10
Prz3m4s
więcej komentów tongue.gif
ComeBack
Skromny ten kits... koszulka mcono niedopracowana(z trylu nie dokonczyles czrnego motywu huh.gif ) pozatym slabe loga, zólty kolor na rekawach nie pasuje do niczego; wydake mi sie, ze te biale paski powinny byc takie jak biale spodenki a nie takie jak by je Hajzer wypral wink.gif
jak na czas jaki juz robisz kitsy to 7/10...niedopracowany
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
dzięki ComeBack za szczerą ocene smile.gif więcej tongue.gif
Flisak
Spoko kits, ale znowu jest kilka niedociągnięć. Dokładniej mówie o logu reprezentacji Niemiec (zwłaszcza na spodenkach). No i tak jak to wychwycił ComeBack motyw nie jest dociągnięty do tylnej części koszulki. Ale ogólnie jest ok. popraw to i tamto a będzie super wink.gif
kostek
Jeżeli malujesz jakiś element na czarno to rozjaśnij nieco kolor, aby template był bardziej widoczny, czaisz?
norek
QUOTE(Ryba10 @ Feb 13 2007, 21:01:49) [snapback]122318[/snapback]

fajny stroj wink.gif
8,5/10

0_o
no comments...
Stroj ze tak to ujme w sposob kulturalny bardzo slaby.
Czarny kolor zakrywa w 100% template, brzydkie wypelnienia szyc,
zbyt duze logo na getrach, loga bez efektow....ogolem malo pracy wlozonej w kits.
Duzo praktyki przed Toba zanim stroje beda na przyzwoitym poziomie.
Prz3m4s
Bayern Monachium Away

IPB Image
ComeBack
Jak dla mnie to stoisz w miejscu...kits przecietny...nalozyles tylko kolor i loga...a to nic wielkiego
6/10
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
QUOTE(ComeBack @ Feb 15 2007, 10:57:14) [snapback]122708[/snapback]

Jak dla mnie to stoisz w miejscu...kits przecietny...nalozyles tylko kolor i loga...a to nic wielkiego
6/10
POZDRAWIAM;)

LOL biggrin.gif kolor i loga tak ? nie zauwazyles przypadkiem jakichs linni , spodenek, getrów ?

ps. nie wykluczam skonczenia z kitsami w najblizszym czasie smile.gif mam bardzo duzo czasu, ale jakos nie chce mi sie robic kitsów, malo ocen, i wogóle tongue.gif
ComeBack
Przypadkiem zauwarzylem jakies linie...takie samie jak w kitsie wyzej, pozatym byl taki template wiec mozliwe, ze zrobiles ta na gotowym(nic w tym zlego)...mozliew, ze powieliles tamten template na swoj sposob...
Zrob jakis zmyslony alternative smile.gif
POZDARWIAM;)
Prz3m4s
nie nie powieliłem wink.gif nawet nie mam takie rodzaju template, z cienkimi liniami adidasa smile.gif jakiego klubu alternative zrobic?
Varies.
QUOTE(Prz3m4s @ Feb 15 2007, 11:22:25) [snapback]122713[/snapback]

nie nie powieliłem wink.gif nawet nie mam takie rodzaju template, z cienkimi liniami adidasa smile.gif jakiego klubu alternative zrobic?

Zrobiłbyś alternativ Chelsea lub Milanu smile.gif
Prz3m4s
ok, następny będzie prawdopodobnie Milan Alternative wink.gif

oceniajcie wink.gif !
Prz3m4s
oceniajcie, śmiało tongue.gif dopiero jeden komentarz sad.gif
dikhet
nie rezygnuj z kitsow. rob innym konkurencje no i rob alternativy bo sa ciekawsze i wzbudzaja wiecej entuzjazmu. oryginalne sa malo efektowne
Flisak
Prz3m4s obiecałeś, że zrobisz jakiś fajny strój alternative. Czemu tak długo milczysz?? Nie rezygnuj z tego
Prz3m4s
LOL, człowieku w ciągu 5 dni dostałem 1 komentarz na temat stroju tongue.gif i jak tu o inspiracje blink.gif
Bartezz
Nawet fajny ten strój.
dikhet
bayern fajny 8/10. ogolnie kits spoko. wolalbym bys zrobil cos oryginalnego. czekam na alternative milanu ale powoli powatpiewam czy sie doczekam unsure.gif
Varies.
QUOTE(Prz3m4s @ Feb 15 2007, 10:48:59) [snapback]122706[/snapback]

Bayern Monachium Away

IPB Image

Mnie się kits podoba ale nie bardzo tongue.gif Zarzuć skrinka z gry smile.gif
Flisak
No to i ja ocenie. Moim zdaniem bardzo fanie wykonany strój. Nie wiem przypadkiem, czy logo adidasa na getrach nie powinno być trochę rozciągnięte. Daj może na rękawy loga ligi mistrzów i będzie gites. Pozdro dla wszystkich
ComeBack
No Prz3m4s obiecywales 1 kits na dzien a tu od dluzszego czasu nic nie wydales sad.gif czemu nas tak klamiesz?
POZDRAWIAM;)
zembi
Bardzo ładne stroje bayernu.
don rxf
stroj Bayernu fajny.
Prz3m4s
było mało komentów, więc nic nie robiłem tongue.gif dzięki za komenty, jutro Milan Alternative wink.gif
Flisak
Oczekuję z niecierpliwością
Flisak
No Prz3m4s obiecałeś Milan Alternative. Co z tobą?? Czekamy
dikhet
moze prz3m4s daj date kiedy wudasz owy kits. skoro juz dalkes slowo ze bedzie nie wypada zmieniac zdania. malo komentow?? a co tu komentowac jak nic nie wydajesz.
Kempu
Kitsy średnie, mógłbyś wykonać dla mnie Kitsy Korony Kielce?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.