Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
zyga
Nice.
Simon
no fajnie tylko ze spodenki powinny byc tego koloru co paski na koszulce. i paski na spodenkach za szerokie. brzydko wygladaja w grze
zielony22
QUOTE(Danioo7 @ Jan 8 2007, 20:06:12) [snapback]111173[/snapback]

bardzo sympatyczny...czekam na jakis Nike pod Man Utd...a zielony ssij pałe...! pokaz cos swojego... ph34r.gif

Nie musze czegoś pokazywać żeby kogoś skomentować. Sam ssij pałe. Przemas napisal że przy stroju napracowal sie przez 3 godziny blink.gif troche to dziwne skoro tylko powklejal logosy na koszulke...

IPB Image

To mi na przyklad zajęlo 10 min. Nie wiem czego to byla proba?? Klamstwa do namowy że sam robil template i szycia??
Prz3m4s
1. spierdalaj ze swoimi strojami
2. gówno mnie obchodzi ile czasu ci to zajeło smile.gif
3. masz jakies wątpliwosci, ze to template, i nastepne które będę wrzucał są moje ? blink.gif

oceniajcie!

ps. strój do dupy smile.gif jak takie cos ci zajęło az 10 minut, to niezla z ciebie lipka wink.gif

EDIT:

zresztą koniec kłótni wink.gif po prostu nie zaglądaj do tego tematu smile.gif

oceniajcie tongue.gif
Jimmy
Moze troche grzeczniej mad.gif
Zaduzo sobie pozwalasz ostatnio dry.gif
Stroje srednio mi sie podobaja cool.gif
Prz3m4s
nie, po prostu bronie tego co moje wink.gif nie pozwalam sobie na więcej, tylko mówie prawde, a jezeli zielony ma jakies problemy to niech nie wchodzi do tego tematu
Nelson
Bardzo w porządku stroje, ale do czołówki jeszcze brakuje wink.gif .
Pozdro.
zielony22
Ja robilem to 10 minut i jest lipne a ta biedna legie 3 godziny na nie swoim szablonie robiles i sie wypowiadasz po raz kolejny bez sensu. Piszesz jak jakies dziecko neo... idz do mamusi niech cie nauczy dobrego wychowania....
(koncze juz OT sory do wszystkich procz Przemasa ze zasmiecalem)

Komentarz do template: cienkie... wzorowałeś się na tym na którym robiłeś legie, dodałeś tylko pare szczegółów, mało własnej inwencji.
Pelas
a mi się ten kits podoba, jest w miarębiggrin.gif może nie jest to mistrzostwo ale prezentuje przyzwoity poziom
misiek64
Stroje są strasznie słabe, nie pierdzielcie że w miarę, fajne itp.
Legie robiłeś 3 godziny???
To wygląda na max 20 minut.
NipponJapanBoy
QUOTE(zielony22 @ Jan 9 2007, 16:53:27) [snapback]111301[/snapback]

Nie musze czegoś pokazywać żeby kogoś skomentować. Sam ssij pałe. Przemas napisal że przy stroju napracowal sie przez 3 godziny blink.gif troche to dziwne skoro tylko powklejal logosy na koszulke...

IPB Image

To mi na przyklad zajęlo 10 min. Nie wiem czego to byla proba?? Klamstwa do namowy że sam robil template i szycia??

i super ze Ci tyle zajęło...moze napiszesz nam tu jeszcze plan swojego dnia...? a do tej Twojej wisełki do bardziej rozowy pasuje...w porównaniu z kitsami Przemasa Twoje są wsiowe, Przemas sie uczy a Ty k**** po nim jedziesz jakbys był w chuj zajebistym kitsmakerem...moze sie zmierzysz z kims lepszym i pocisniesz z nim co ? Moze Kriss? ph34r.gif ciekawe jakbys wypadł na jego dle...a ten wisły wygląda jak strój reprezentacji zelków i landrynek...Przemas dawaj cos MAN UTD ! ph34r.gif
norek
Jeszcze jeden post ktory bedzie mial zamiar obrazenia kogos tudziez stworzenia klotni a posypia sie bany.
NipponJapanBoy
sory Norek...poniosło mnie,mam jakis fatalny dzien...

btw. Przemas nie wypisuj mi juz na skrzynke wiadomosci z prosba o kometnowanie Twoich kitsów...naprawde widze co sie dzieje na forum i jestem na bierząco...jesli nie skomentuje dzis to zrobie to jutro...ale zrobie to na bank...to tyle...

Norek sora raz jeszcze... sad.gif
Prz3m4s
Newcastle alternative Final

IPB Image

następne będą kits Barcelony (zrobiłem juz mniej więcej 80% template) i na jeszcze innym niz Barcy template, zrobie kits ManU, a mam juz na niego niezły pomysł biggrin.gif

oceniajcie smile.gif
ComeBack
Nawet ładny smile.gif moim zdaniem najlepsza twoja praca
POZDRAWIAM;)
NipponJapanBoy
moze być...ladnie,starannie wykonany... smile.gif
zielony22
QUOTE(misiek64 @ Jan 9 2007, 17:35:04) [snapback]111373[/snapback]

Stroje są strasznie słabe, nie pierdzielcie że w miarę, fajne itp.
Legie robiłeś 3 godziny???
To wygląda na max 20 minut.

Zgadzam się, nie widzę w tych strojach nic fajnego.

QUOTE(Danioo7 @ Jan 9 2007, 19:52:53) [snapback]111444[/snapback]

...Przemas nie wypisuj mi juz na skrzynke wiadomosci z prosba o kometnowanie Twoich kitsów...

Haha, to zdanie mnie dobilo przemasku smile.gif
dikhet
licze przemku na ten kits manu juz sie nie moge doczekac a ty zielony czego sie tak klocisz chyba cie nikt tu nie lubi biggrin.gif dry.gif
Prz3m4s
QUOTE(zielony22 @ Jan 11 2007, 14:54:55) [snapback]111876[/snapback]

Zgadzam się, nie widzę w tych strojach nic fajnego.
Haha, to zdanie mnie dobilo przemasku smile.gif

ehh... co za dzieciak blink.gif tak cie podnieca zasmiecanie tematu innym ?

oceniajcie wink.gif!
NipponJapanBoy
hehe...ten temat to sie powinien nazywac PRZEMO vs. Zielony ph34r.gif no ja ocenilem i czekam na Man Utd na Twoim template...

btw. TRZYSETNY POST ! ph34r.gif kolejka dla wszystkich tu obecnych cool.gif
Prz3m4s
zrobilem juz prawie strój ManU, ale narazie nie będę pokazywał, poniewaz skoro nikt nie ocenia wczesniejszych, to po co wrzucac kolejne tongue.gif ?

tylko 2 komenty ostatniego stroju mad.gif a ja sie tyle napracowalem sad.gif
Hayalet
Przemas, narazie dość kiepsko,ale ćwicz, w końcu dojdziesz do perfekcji. Loga szczególnie brzydko wygladaja, jakieś ostre krawędzie mają, które znacznie je szpecą.
dikhet
przemek ludzie tu umieraja z ciekawosci. alternatywny stroj newcastle jest wyczochrany. jak walisz takie stroje to nie dziwne ze ludziom odbiera mowe tak dalej i czekam na ten MU pozdro biggrin.gif tongue.gif
matthew
Widać, że Newcastle Final lepsze, ale pracuj wink.gif
zyga
Niektorzy to tak mu dupe liza, ze glowa boli. W stroju Newcasle jakos te paski na gornej czesci przodu takie rozmazane co wyglada fatalnie, no i loga.
dikhet
wcale fatalnie nie wyglada szczerze to sie nie znam ale jest ok
Prz3m4s
heh, nie podlizujcie sie tak niektórzy tongue.gif

zaraz wrzuce wersje Pre-Final ManU smile.gif
Prz3m4s
dobra jest tongue.gif

Manchester United Alternative Pre-Final

IPB Image

nie wykluczam kilku "powaznych" poprawek, ale to tez zalezy od was wink.gif

template moje oczywiscie tongue.gif

Oceniajcie ! smile.gif
matthew
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 13 2007, 20:01:30) [snapback]112557[/snapback]

dobra jest tongue.gif

Manchester United Alternative Pre-Final

IPB Image

nie wykluczam kilku "powaznych" poprawek, ale to tez zalezy od was wink.gif

template moje oczywiscie tongue.gif

Oceniajcie ! smile.gif

Jak dla mnie swietna, nic nie poprawiaj wink.gif
walczu
fajnie ze zaczales robic wlasne template, stroje od razu zaczely prezentowac sie swietnie. A co do kitsu to moze dodaj jakis design na spodnie? to taka moja sugestia, oczywiscie zrobisz jak uwazasz. 9.5/10
ComeBack
Wykonanie fajne ale ogolnie i sie niepodoba sad.gif kolor spodenek jakis dziwny, szycia tez mi do gustu nie przypadly,same "kanciasne" linie ;)pozatym ta szara linia z tylu tez jakas dziwna...do niczego nie pasuje wink.gif
Pracuj pracuj...
POZDRAWIAM;)
InOx
Fajny Kit smile.gif
Sam probowalem kiedys zrobic wlasny stroj i zacialem sie na robieniu template laugh.gif mad.gif
dikhet
omg ciekawa mieszanka kolorow. nie wiem czy moge ale ma dla Ciebie pomysl na koszulke manu. znalazlem kiedys zdjecie na googlach pewnej koszulki. nie mam obrazka wiec postaram sie opisac. byla ona szara troche jasniejsza od tych spodenek. AIG bylo czarnego koloru, i nie wiem czy pamietasz na strojach nike jakis rok temu nazwisko bylo na na pasku innego koloru tu akurat na czerwono. spodenki byly czarne ale mysle ze to eg Twojego uznania. mam nadzieje ze skorzystasz z tego pomyslu. udal Ci sie ten kits widac ze duzo pracy w niego wlozyles troche tak jakos nie pasuje ten znak wodny na koszulce ale nie wiem jak on sie prezentuje w grze . aha mozesz podac collar i model??
Prz3m4s
model i collar podam jak go skoncze, bo jest to jeszcze wersja Pre-Final wink.gif dzięki i za ocenki, i prosze o więcej wink.gif a co do twojego pomyslu dikhet, to moze to zrobie juz od nowa, ale to dopiero po BarcyAlternative wink.gif a ten znak wodny , moim zdaniem fajnie wygląda w grze smile.gif

komentujcie wink.gif
Prz3m4s
Manchester United Alternative Final

IPB Image

model = 0
collar = no

i kilka screenów z gry wink.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

komentujcie wink.gif
dikhet
wrzucilem se ten stroj do pes i rzeczywiscie ten szary pasek na plecach zupelnie nie pasuje. moglbys tam zamiescic cos innego reszta sie jakos uzupelnia. no moze inny wzor getrow dry.gif pomysl
Prz3m4s
hmm... pomysli się wink.gif komentujcie smile.gif!!
zyga
Prz3m4s kits naprawde bardzo ladny, super pomysl. Brawo.
Pelas
mi się też podoba. Zdecydowana poprawa
Simon
stroj fajny. ale cie troxche poniosla inwencja tworcza. troche ten pasek nie pasuje... moze zrob na nim loga manu?
dikhet
przemas jeszcze jedna uwaga taka drobna. moglbys powiekszyc ten znaczek AIG i go toche pogrubic(poczernic) w grze nie wyglada to najlepiej jest za male i malo widoczne dry.gif tongue.gif
dikhet
cos ten temat sie zastal. prz3m4s gdzie ten kits barcy i dawaj Mu pozdro komentujcie cos biggrin.gif
NipponJapanBoy
popraw Man Utd ( getry, logo AIG. i ten jakis brud na koszulce z przodu)
InOx
Manchester OK.
Ma ktos moze template na ktorym jest wyrysowane co gdzie ma byc ??
Prz3m4s
poprawie jeszcze troszke ten ManU, i następna jest Barca Alternative, ale jak juz wspominałem, będę robił na jakosc a nie na ilosc wink.gif dzięks za ocenki smile.gif

InOx: przejzyj dobrze forum, bo był wrzucany kilka razy podział template wink.gif
Prz3m4s
wersja zapewne Final ManU

IPB Image

Nike template by me wink.gif

IPB Image

teraz sie biore za Barce biggrin.gif

oceniajcie smile.gif!
dikhet
mialem nadzieje ze ten szary pasek zniknie z plecow ale coz dla mnie 7/10. jestem ciekaw barcy i mam nadzieje ze pozniej zrealizujesz moj pomysl tongue.gif albo zrob valencie

fajnie ze zmieniles troche logo plus dla ciebie
ComeBack
Ja na tym template Nike widze tylko dwa paski z boku i zmieniony kolor...co niezmienia faktu ze przod koszulki bardzo mi sie podoba smile.gif tyl wg mnie nie pasuje do calosci a rekawki za jasne...
POZDRAWIAM;)
jestin
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 15 2007, 14:12:21) [snapback]113143[/snapback]

wersja zapewne Final ManU

IPB Image

Nike template by me wink.gif

IPB Image

teraz sie biore za Barce biggrin.gif

oceniajcie smile.gif!

1.7\10 gdyby nie ten pasek byłoby 10 .2.10\10 rewelka
matthew
Drugi bardzo przypadł mi do gustu. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.