Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Prz3m4s
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Simon
mi sie oba stroje nie podobaja. przykro mi
Prz3m4s
moze troszke więcej ocen ? smile.gif narazie dziękuje za to co juz byly wink.gif i prosze o więcej komentów, aktualnie pracuje na Barcą Alternative, i powinno jakos na jutro, lub dzisiaj wieczór byc zrobione wink.gif
NipponJapanBoy
mi Man Utd sie nie podoba...logo AIG wciaz jest tragiczne (to juz kolejny kits z brzydkim,małym,niewidocznym logo...po drugie ten pasek na plecach...zupelnie niepotrzebny...po trzecie ta koszulka z przodu jest jakas brudna...po czwarte...gerty są paskudne...zrob takie getry jakie byly na Twoim template...z takimi rózkami z tyłu...bo to co zrobiłeś z getrami to tragedia...)...szczere oceny motywują...stąd te pare szczerych do bólu zdań...pracuj...
dikhet
danio masz swieta racje zgadzam sie wpelni no moze ten znak wodny zostac ale zrob cos z tym paskiem bo robi sie to irytujace. bez oobrazy wyrazam swoja opinie ktora moze pomoc
Prz3m4s
dzięki za ocenki wink.gif posiedziałem sporo czasu nad kitsem Barcy, najdluzej w mojej "karierze" robienia kitsów, i wydaje mi sie, ze to mój najlepszy kits, mi przynajmniej sie podoba tongue.gif popoprawiałem moim zdaniem wszystko co sie da, i w grze kits prezentuje sie naprawde wyśmienicie wink.gif dorzuce jeszcze fontsy i numerki, z którymi moim skromnym zdaniem w grze wygląda wszystko bajecznie tongue.gif (ale ze mnie "samochwała" laugh.gif tongue.gif )

Barcelona Alternative Final

IPB Image

Fonts

IPB Image

Numbers

IPB Image

model = 0
collar = no

ja juz swoje zrobiłem, teraz czas na was wink.gif

komentujcie smile.gif
seen
Dziwne stroje unsure.gif wybacz ale mi sie niezbyt podobaja........ 2/10 sad.gif
Smoti
doskonała robota!choc to z tyłu na koszulce(na dole)nie specjalnie mi sie podoba smile.gif
ComeBack
Sorki ale tek stroj nie przypadl mi do gustu... sad.gif
1.dziwne polaczenie kolorow(zielony,bialy,niebieski(getry),czarny,i czerwony)
2.te plomienie w ogule mi niepasuja, mogles im choc krycie zmniejszyc
3.logo UNICEFu zabardzi sie wtapia w koszulke, slabo je widac
4.zle wygladaja te zielone "srodki" spodenek
5.w gornej czesci spodenek linia sie dziwnie laczy z prawej strony(z tylu) w grze fatalnie to wyglada
mogles bardziej rozbutowac template...
To jest tylko moje skromne zdanie
Mysle, zejesli nieco poprawisz ten kits to bedzie fajny
POZDRAWIAM;)
dikhet
nom niestety nie najlepiej nie jestem fanem barcy wiec srednio mi sie podoba moze inni lubia taka gre kolorow masz bujna wyobraznie tongue.gif 5/10 za fantazje
Pelas
przede wszystkim niewidoczne logo Unicefu:\> spodenki są ok ale reszta wg mnie do poprawy przynajmnie kolory
NipponJapanBoy
o boże...nie mam słów...jesli tak krzywdzisz Barce to nie jestes fanem tego sportu...

1. kolory...bez komentarza...
2. ognie na plecach...litosci...
3. to cos na srodku jakby z filmu o kosmitach...
4. logo Unicef...gdzie ono sie podziało ?...ja bynajmniej nie mam zamiaru grac w tą gre w okularach zeby wypatrzec kim gram...
5. czcionka i numery Premiership dla Barcy...? myslalem ze zle widze...a jednak...

to tylko drobne szczegóły...ale cholernie rażące...szczerze? 0.1/10
dikhet
dawaj koszulki bo temat sie zastal tongue.gif
Simon
znow cie ponioslo z tymi strojami. koszulki wygladaja jak etykieta na jakims napoju gazowanym... sorki ale takie jest moje odczucie sad.gif
krzysiu
teraz to żeś kiszkę stolcową odwalił hehehe

PS.100post
Prz3m4s
ok powracam tongue.gif spokojnie, ja mam tez inne rzeczy do roboty poza strojami wink.gif

FC Barcelona Alternative ver.1

IPB Image

FC Barcelona Alternative ver.2

IPB Image

Celtic Home Preview

IPB Image

oceniajcie wink.gif
dikhet
na temat pierwszego kitsa sie nie wypowiadam bo mi sie nie podoba drugi barcy jest ciekawy i zasluguje na pochwale nawet mi sie ten kolor bordowy podoba. celtic bez zarzutow i chyba najlepszy z calej trojki biggrin.gif moje oceny
1. ??
2. 8
3. 9
oczywisice wszystkie na 10 mozliewych aha no i podaj model
ComeBack
1 stroj juz ocenilem...nic nie zmieniles oprocz tych "ogni" z tylu wink.gif logo niewidoczne i ogolnie tak samo jak przedtem...
2 moze byc
3 to jakis dziwny...wydaje mi sie, ze paski z przodu sa innego koloru niz z tylu..pozatym mogles je rowno poukladac, z tylu to u gory to chyba rozciagnoles tylko wink.gif
A teraz ogolem.. nie wiem czy to zaplanowane ale dajesz inne srodki spodenek niz same spodenki huh.gif pozatym wydaje mi sie ,ze to czarne na getrach sie nie polaczy w grze fajnie , tak samo spodenki z tylu ... nierowne linie
Dla mnie sredniawa(oczywiscie 2 ost stroje) bo 1 juz ocenilem
POZDRAWIAM;)
seen
Wiec tak :
pierwszy stroj - to co napisał Danioo7 to samo ja sądze o nim sad.gif
drugi - troszke źle dobrane moim zdaniem kolory
trzeci - Celtic najlepszy z całej trojki ale go jeszcze popraw troszke
Prz3m4s
dzięki za te jak narazie 3 ocenki smile.gif wykonam pierwszą prosbe na jakis kits, jezeli ktos będzie zainteresowany wink.gif

koment pils biggrin.gif
ComeBack
Zrob jakis fajny alternativ do Interu Mediolan smile.gif
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
ok wink.gif czy będzie fajny to sie jeszcze okaze tongue.gif powiedz tylko mniej więcej jakie kolorki ?

oceniajcie wink.gif
InOx
1. bez komentarza (alieny itp)
2. FCB
-Kolory mi nie pasuja ale to oczywiscie kwestia gustu
-Znaczek Nike na gorze powienien miec szycie , nie ma takiego czegos jak cien w krawiectwie laugh.gif
-Znaczek Nike dna dole za jasny , nie pasuje do niczego
-Logo FCB na koszulce rozciagniete poziomo
-Logo LFP I 3 w dlugich rekawach powinno byc wyzej a nie na lokciach
-Z tylu na getrach cos czarnego odstaje
-Srodek spodni hmm , czemu niebieski , nie pasuje
-Paski na ramionach , brzydko to wyglada
-Co to maja byc te czarne paski miedzy granatowym na srodki koszulki ??
Prz3m4s
InOx a ocenił bys Celtic ? rolleyes.gif
InOx
Może jutro tongue.gif
Prz3m4s
laugh.gif a co to za problem ? biggrin.gif
albin99
mógłbyś zrobic stroje realu madryt alternatiwne tak jak barcy byłbym wdzieczny i chyba nie tylko mi by szie przydały a tak ogółem to stroje wypaśne mnie sie bardzo podobaja biggrin.gif
darespl
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 16 2007, 21:59:50) [snapback]113751[/snapback]

ok powracam tongue.gif spokojnie, ja mam tez inne rzeczy do roboty poza strojami wink.gif

FC Barcelona Alternative ver.1

IPB Image

FC Barcelona Alternative ver.2

IPB Image

Celtic Home Preview

IPB Image

oceniajcie wink.gif

Barcy nie komentuje bo nie podoba mi się wcale, za to Celtic już b. dobry, uważam jednak że jest nie równy i mogłeś się bardziej napracować co nie zmienia faktu że jest dobry. PZDR.
Simon
bardzo udany stroj celticu. tylko zmien ten zielony kolor na bardziej zywy, trawiasty. to jest taka zgnila zielen. troche brzydko wyglada. przynajmniej wg mnie.
o barcelonie sie juz wypowiadalem...
Prz3m4s
z Barcą daje sobie spokój tongue.gif poprawie strój Celticu, i byc moze jeszcze dzisiaj wrzuce wink.gif ale moglibyscie dorzucic jeszcze kilka komentów tongue.gif
ComeBack
Kiedy Inter zrobisz?
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
powiedz jakie kolorki, to byc moze na jutro wink.gif
ComeBack
Zrob takie zeby fajne bylo tongue.gif no i jakis nowy template swoj zrob pod inter tongue.gif
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
biggrin.gif ciągle robie nowe tongue.gif zaraz będzie Celtic home i Alternative smile.gif
matthew
Tylko Celtic jest ok, ale i tak to już bylo wiele razy...
Prz3m4s
hmm...Celticu raczej nie robią kitsmakarzy zbyt często smile.gif

Celtic Home Final

IPB Image

poprawiłem wszystko co pisaliscie chyba i jeszcze kilka wad, które sam zobaczyłem no i oczywiscie dokonczyłem go smile.gif

moze nidługo pokusze sie o jakis mini kitspack tongue.gif mam juz GK i home, jutro będzie alternative wink.gif

narazie nie wrzucam Alternative, bo jest nieskonczony, a moim zdaniem szykuje sie niezla pracka, więc nie chce robic smaczku tongue.gif

oceniajcie wink.gif

ps. next: Celtic Alternative, Inter Alternative

EDIT: przed chwilą patrzyłem jak wygląda w grze i nie zauwazylem chyba zadnych błędów smile.gif
ComeBack
Dla mnie to praktycznie taki sam jak wczesniejszy...
popraw getry i spodenki bo sie beznadziejnie łącza mad.gif
pozatym powiedz mi czemu biale spodnki maja zielone "srodki"?to jest tak specjalnie?
Jak dla mnie to ten stroj ujdzie w tłoku...
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
jest sporo poprawek smile.gif przykłady: kolory wszystkich pasków, przesunięcie spodenek, dodanie pasków na koszulce, ramionach, barkach - mało ? blink.gif

faktycznie getry musze poprawic smile.gif

Oceniajcie smile.gif
ComeBack
Nie zawsze ilosc znaczy jakosc...

P.s tez sprawdzalem w grze i spodenki z tylu sie krzywo lacza(3 raz juz zwracam uwage) tak samo getry
no i te zielone srodki sory ale to wyglada w grze jakby wszyscy w spodenki narobili
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
QUOTE(ComeBack @ Jan 17 2007, 21:41:59) [snapback]114047[/snapback]

Nie zawsze ilosc znaczy jakosc...

P.s tez sprawdzalem w grze i spodenki z tylu sie krzywo lacza(3 raz juz zwracam uwage) tak samo getry
no i te zielone srodki sory ale to wyglada w grze jakby wszyscy w spodenki narobili
POZDRAWIAM;)

najpierw piszesz, ze nie ma poprawek, a potem, ze ilosc to nie znaczy jakosc blink.gif tongue.gif

ale faktycznie do poprawki łączenia getrów i spodenek, ale to wszystko jutro smile.gif

oceniajcie smile.gif
ComeBack
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 17 2007, 21:46:45) [snapback]114050[/snapback]

najpierw piszesz, ze nie ma poprawek, a potem, ze ilosc to nie znaczy jakosc blink.gif tongue.gif

ale faktycznie do poprawki łączenia getrów i spodenek, ale to wszystko jutro smile.gif

oceniajcie smile.gif

No bo poprawek nie ma...spodenki takie same getry tez nie poprawione a Ty piszesz, ze dodales mase paskow blink.gif chodzilo mi o to, ze same paski nie poprawia jakosci tego stroju (te na barkach w grze tez dziwnie wygladaja)
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
QUOTE(ComeBack @ Jan 17 2007, 21:51:31) [snapback]114052[/snapback]

No bo poprawek nie ma...spodenki takie same getry tez nie poprawione a Ty piszesz, ze dodales mase paskow blink.gif chodzilo mi o to, ze same paski nie poprawia jakosci tego stroju (te na barkach w grze tez dziwnie wygladaja)
POZDRAWIAM;)

skoro gerty i spodenki nie zą zmienione to juz nie ma poprawek? porównaj sobie dobrze te stroje, to moze nawet zauwazysz, ze zmieniłem miejsce spodenek biggrin.gif
ComeBack
ohmy.gif
Nie mam juz sil
Bez odbioru...
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
dobra koniec "kłótni" tongue.gif

oceniajcie smile.gif
Bartezz
Nawet fajny ten Celtic
dikhet
kits celticu ok ale nie zachwycil. troche ponad przecietna praca miales duzo lepsze 7/10. masz w planie nastepny kits czy robisz sobie wolne?? tongue.gif
Prz3m4s
mam w planie kits Celticu Alternative na dzisiaj wink.gif

oceniajcie !! smile.gif

ps. słucham propozycji na jakis kits, bo Interu nie chce robic, poniewaz bardzo ładny wykonał ComeBack wink.gif
ComeBack
Ok ktorej bedzie ten Celtic?
POZDRAWIAM;)
Prz3m4s
Celtic Home Final

IPB Image

Celtic Alternative

IPB Image

oceniajcie ! smile.gif
matthew
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 18 2007, 18:19:30) [snapback]114292[/snapback]

Celtic Home Final

IPB Image

Celtic Alternative

IPB Image

oceniajcie ! smile.gif

1 kits fajny, ale Alternative kompletnie mi się nie podoba.
pozdro wink.gif
Prz3m4s
to własciwie nie jest Alternative, tylko kits z zycia wzięty tongue.gif oni w takich trenują czasami smile.gif

koment pliz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.