Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch - Uwagi I Komentarze...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
torin
Jak wszyscy juz na pewno wiedza, nasze "najmlodsze dziecko", ujrzalo nareszcie swiatlo dzienne. W przypadku kazdej tak duzej produkcji, nie mozna ustrzec sie bledow. W tym temacie chcemy wysluchac waszych opinii i sugestii co wg was, mozna zmienic. Dodatkowo prosze o wpisywanie wszystkich bledow ktore udalo wam sie odkryc. Chcemy aby ten patch byl jak najlepszy i jak najbardziej dopieszczony, wiec liczymy na was forumowiczow. Do dziela wink.gif

P.S. Prosze laskawie nie wpisywac tu problemow zwiazanych z instalacja, oraz wytykajac nam blad, upewnic sie ze patch zostal poprawnie zaaplikowany tongue.gif
cambel
Patch jest super ale trzeba poprawic wymawianie angielskich , fancuskich i niemieckich klubow tak jak to bylo w superpatchu . A poza tym to narazie Powerpatch jest najlepszym patchem na pc
Rokefeler19
mam problemik.wlaczylem mecz polska brazylia i wszystko bylo ok jak tylko ruszylem pilke na poczatku to mi koszulki zniknlely jednych i drugisz w takie pikselowane.czy ktos sie spotkal z czyms takim?
krisu
zainstalowałem patcha i teraz mecze są jakies spowolnione (straciły swoją płynność tak jak by karta graf. nie wyrabiała) mam geforca 4 , ustawilem detale na low ale nic nie pomogło
T-Mac
postaramy sie to zrobic w update

QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 6 2006, 11:20:54) [snapback]60746[/snapback]

mam problemik.wlaczylem mecz polska brazylia i wszystko bylo ok jak tylko ruszylem pilke na poczatku to mi koszulki zniknlely jednych i drugisz w takie pikselowane.czy ktos sie spotkal z czyms takim?

wgrales wszystko poprawnie ?? kitservera tez ?
jaka masz kart graficzna bo pewnie ati jak tak to odpal gre bez lodmixera

zainstalowałem patcha i teraz mecze są jakies spowolnione (straciły swoją płynność tak jak by karta graf. nie wyrabiała) mam geforca 4 , ustawilem detale na low ale nic nie pomogło

pewnie MX
modzik
U mnie na Santiago Bernabeu jedna z trybun jest cala czarna sad.gif Wlaczylem specjalnie ten stadion,bo wiem,ze ktos mial tez z tym problem i chcialem samemu sprwadzic i tez jest blad-zadnych porozrzucanych tekstur nie ma,tylko ta jedna czarna trybuna. Fajnie byloby,gdybyscie postarali sie cos z tym zrobic-wiem,ze dacie rade!:)
Przydaloby sie poprawne wymawianie nazw klubow-m.in. angielskich. Przydalyby sie jakies przyspiewki kibicow,bo tego strasznie mi brakuje ohmy.gif Reszta jak dla mnie jest bardzo profesjonalnie zrobiona smile.gif Jeszcze musze troche w to popykac i sie wypowiem juz ostatecznie czego tam brakuje tongue.gif
krisu
już po kłopocie

wykupiłem speeda w pes shopie i chodzi płynnie biggrin.gif

edyta:
a jednak nie na duble speed grac sie nie da za szybko blink.gif
Rokefeler19
mam geforce fx5200 nigdy nie mialem takiego problemu sad.gif wyglada to tak SCREEN
T-Mac
QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 6 2006, 11:50:50) [snapback]60754[/snapback]

mam geforce fx5200 nigdy nie mialem takiego problemu sad.gif wyglada to tak SCREEN

zainstalowales na czystego pesa i czy wszystko wgrales ??
modzik
QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 6 2006, 11:50:50) [snapback]60754[/snapback]

A wgrywales PP na "czysta" gre? Jezeli tak,to mogles jeszcze zapomniec o KitServerze ... U mnie wszystkie stroje prezentuja sie wysmienicie smile.gif
Rokefeler19
zainstalowalem na superatcha. zmienilem plik exe na stary i teraz wszystko smiga.mam nadzieje ze juz nie bede mial tego problemu.w razie czego bede pisal.pozdrawia! patch zajebisty
evolution
ja tam wgrałem na superpatcha 3.0 i działa bez problemów
T-Mac
QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 6 2006, 12:15:43) [snapback]60757[/snapback]

zainstalowalem na superatcha. zmienilem plik exe na stary i teraz wszystko smiga.mam nadzieje ze juz nie bede mial tego problemu.w razie czego bede pisal.pozdrawia! patch zajebisty

lepiej zeby bylo na czystego pesa smile.gif ale jak ci dziala wszystko oki to luz
tylko nie pisz ze masz jakies szopki bo to moze byc spowodowane tym ze wlasnie wgrales na superpatcha

ja sam po zlozeniu calego patcha odinstalowalem gre i na nowo wszystko zrobilem by sprawdzic czy jest oki no i jest
drako1
Ogollnie patch jest super.Jedyne do czego mam zastrzezenia to statystyki pilkarzy.Znow za silny Milan ,juve.real,a za slaba Barca dry.gif W Superpatchu wygladalo to wiele lepiej blink.gif
T-Mac
QUOTE(drako1 @ Apr 6 2006, 12:29:01) [snapback]60760[/snapback]

Ogollnie patch jest super.Jedyne do czego mam zastrzezenia to statystyki pilkarzy.Znow za silny Milan ,juve.real,a za slaba Barca dry.gif W Superpatchu wygladalo to wiele lepiej blink.gif

pisalem juz to pare razy stat zawodnikow nie ruszalismy sa takie jak w org pesie no chyba ze zawodnik byl nowy robiony to wtedy
jak masz jakies propozycje na staty zawodnikow to prosze podaj je

Edit

Po update patcha rep Polski bedzie wygladac tak

Dudek, Boruc
Baszczyński, Michał Żewłakow, Bąk, Kłos, Jop, Rząsa, Dudka
Lewandowski, Sobolewski, Radomski, Szymkowiak, Krzynówek, Kosowski, Mila, Błaszczykowski
Frankowski, Rasiak, Żurawski, Sosin, Smolarek, Niedzielan

JAK KTOS MA JAKIES INNE PROPOZYCJE PISAC
BoBaN
mam gf4mx440 zainstalowałem wszystko poprawnie na 200% zgodnie z tutorialem. i gra wychodzi mi do pulipitu jak tylko włącze edit albo mecz. co zrobić???

Czy to ten sam błąd co w superpatchu? to wina piłek??? proszę o pomoc!!!
drako1
Do wszystkich ktorzy chca grac online na patchu:po zainstalowaniu trzeba wgrac oryginal database !!!!!!!!!!!!
torin
QUOTE(drako1 @ Apr 6 2006, 11:29:36) [snapback]60765[/snapback]

Do wszystkich ktorzy chca grac online na patchu:po zainstalowaniu trzeba wgrac oryginal database !!!!!!!!!!!!

nie trzeba, jak chcesz grac online to dwie osoby musza miec tego patcha
nope
Patch świetny. Zagrałem sobie meczyk Trynidad - Polska, klimat był przedni. Piłeczka teamgeist, piękne nowe stroje polaków. Jednym słowem dobra robota.
rav
BoBaN - to wina MXa. Zainstaluj ballpack do GF4MX (w dziale patche).
drako1
QUOTE(torin @ Apr 6 2006, 14:00:22) [snapback]60769[/snapback]

nie trzeba, jak chcesz grac online to dwie osoby musza miec tego patcha

Tak wsrod tysiaca osob bede szukal jednej co ma tego patcha laugh.gif rolleyes.gif

Jeszcze raz powtorze swietna robota.Stadiony sa rewelacyjne smile.gif
matrix
a ja mam problem z innej bajki. No więc wgrałem se tego patcha wszystko super pięknie, ale gdy zabrałem się za robienie MOJEJ kolejnej mordki to jak podmieniłem bmp z gry na swoją i zapisałem plik tak jak to robie zawsze na pulpicie to normalnie ludzie oedit nie rusza bo plik ten zapisany jest w formacie str a , nie bin. Co jest? huh.gif
T-Mac
QUOTE(matrix @ Apr 6 2006, 14:25:36) [snapback]60778[/snapback]

a ja mam problem z innej bajki. No więc wgrałem se tego patcha wszystko super pięknie, ale gdy zabrałem się za robienie MOJEJ kolejnej mordki to jak podmieniłem bmp z gry na swoją i zapisałem plik tak jak to robie zawsze na pulpicie to normalnie ludzie oedit nie rusza bo plik ten zapisany jest w formacie str a , nie bin. Co jest? huh.gif

hehehhe wystarczy zmienic koncowke pliku np 00001.str na 00001.bin i bedzie juz oki
korzen
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 12:48:26) [snapback]60762[/snapback]

Dudek, Boruc
Lewandowski, Sobolewski, Radomski, Szymkowiak, Krzynówek, Kosowski, Mila, Błaszczykowski

Saganowski przede wszystkim, Surma [Zyciowa forma], Burkhardt. Wiem ze zaraz powie ktos ze sami Legionisci, ale bezsensowne jest takie branie tylko dla nazwisk. Mila, Lewandowski, Rząsa, Dudka out. Pozatym Kłos gra ostatnio słabo. Wątpie czy ktos to wezmie pod uwagę, wkoncu Bury i Surma są z Legii...
qazwsx
Ja bym mial propozycje wrzucenia PP na rapidshare.de albo turboupload.com poniewaz kilku osobom sie sciaga z filefrontu pare mega a potem sie zawiesza (w tym mi huh.gif )
da sie zrobic ??
norek
QUOTE(qazwsx @ Apr 6 2006, 15:18:27) [snapback]60795[/snapback]

Ja bym mial propozycje wrzucenia PP na rapidshare.de albo turboupload.com poniewaz kilku osobom sie sciaga z filefrontu pare mega a potem sie zawiesza (w tym mi huh.gif )
da sie zrobic ??

Masz juz na issonline mirror2....bardzo szybki serwer i poatch jest zamieszczony w jednym pliku..pozdro
T-Mac
Ci co maja problem ze strojami efekt przezroczystosci
juz pracujemy nad tym smile.gif i w update bedzie dobrze
Zoller
Witam! Ja mam znowu inny problem niż wszyscy. Zainstalowałem patcha na czystego pes'a i zgodnie z tutorialem. Włączam grę, pojawiają się tam te 3 ekrany początkowe tj' PowerPatch', 'issonline blabla' i 'adidas marks..bla bla', po czym mam czarny ekran. Co może być tego powodem? Pomoże mi ktoś? Byłbym wdzięczny..
lookass
Przyczyną są prawdopodobnie sterowniki ale przeczytałem w jakimś temacie że nawalanie w enter działa smile.gif Spróbuj ...
Drożdżówa
U mnie coś jest z twarzami Legii. Jakieś litery na nich są (jak narazie sprawdzałem tylko w Edicie) Pozdro biggrin.gif
qazwsx
QUOTE(norek @ Apr 6 2006, 15:24:48) [snapback]60796[/snapback]

Masz juz na issonline mirror2....bardzo szybki serwer i poatch jest zamieszczony w jednym pliku..pozdro

Dzieki wlasnie z niego sciagam ale mimo to rapid bylby chyba lepszy wink.gif

QUOTE(Zoller @ Apr 6 2006, 17:20:22) [snapback]60816[/snapback]

Witam! Ja mam znowu inny problem niż wszyscy. Zainstalowałem patcha na czystego pes'a i zgodnie z tutorialem. Włączam grę, pojawiają się tam te 3 ekrany początkowe tj' PowerPatch', 'issonline blabla' i 'adidas marks..bla bla', po czym mam czarny ekran. Co może być tego powodem? Pomoże mi ktoś? Byłbym wdzięczny..

Jak słyszysz muzyke to to jest ster karty graf. Daj alt+enter lub alt+tab i powinna gra byc w oknie. Jeśli tak bedzie tak jak ci napisalem to sprobuj albo wgrac jeszcze raz stery albo resetnij kompa smile.gif Jeśli niesłyszysz muzy to sprobuj wyrzucic wszystkie savey procz ofa i uruchomic. Potem można nazat je wrzucic. A jak to niezadziala to trzeba szeroko otworzyc okno i fruu kompa z okna tongue.gif biggrin.gif
Dorin
A ja mam troche inne uwagi ,a minowicie chodzi o bootpack oraz twarze. W pierwszym przypadku chodzi o to ze w bootpacku sa same buty w ktorych prawie nikt nie gra, nie ma tych najbedziej popularnych. A jesli chodzi o twarze to przeciez zrobiliscie przedtem patch wisla-legia, a teraz wiedze ze w tym powerpatchu nie ma tych twarzy ktore tam byly albo sa gorsze. No ale mysle ze w updejcie wszystko to porawicie, a i teraz jest bdb.

Pozdrawiam i gratuluje swietnej roboty smile.gif.
krisu
ma ktoś dla mnie jakąś pomocną rade co zrobić aby mecz był płynniejszy bo po instalacji power patcha gra toczy sie troche wolniej , troche pograłem ale na dłuższą mete kur**** mnie strzela jak wszystko dzieje sie w takim zółwim tępie unsure.gif
mam Geforca 4 MX 440
Dorin
sproboj ustawic sobie niskie detale na lodmixerze
krisu
QUOTE(Dorin @ Apr 6 2006, 18:52:15) [snapback]60845[/snapback]

sproboj ustawic sobie niskie detale na lodmixerze

dzieki pomogło teraz działa bardzo dobrze , wczesniej bylo ustawione wszystko na high detale ustawilem wszystko na medium i jest elegancko biggrin.gif
WąSu
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 12:48:26) [snapback]60762[/snapback]

Dudek, Boruc

1.Ktoś z dwójki Dudka - Rząsa musi wypaść i w jego miejsce widze Kuszczaka bądź Kowalewskiego ,gdyż na MŚ musi być trzech golkiperów.
2.Lewandowskiego zróbcie jako środkowego obrońce - Janas otwarcie powiedział że Lewandowski nie sprawdził sie jako pomocnik i bedzie brany pod uwage tylko na środek obrony.
3.Błaszczykowski b.duży potencjał ale to jeszcze nie czas na reprezentacje ,co pokazał mecz z Arabią Saudyjską (el. Euro 2008 będą jego) ,w jego miejsce widze Irka Jelnia.
4.Jeżeli Mila nie będzie grał to jego miejsce powinien zająć Marcin Burkhardt(ale tylko wtedy kiedy mecze jak ten z Pogonią będą rzadkością)

Reszta jest ok!
Drożdżówa
QUOTE(WaSu @ Apr 6 2006, 19:21:58) [snapback]60855[/snapback]

1.Ktoś z dwójki Dudka - Rząsa musi wypaść i w jego miejsce widze Kuszczaka bądź Kowalewskiego ,gdyż na MŚ musi być trzech golkiperów.
2.Lewandowskiego zróbcie jako środkowego obrońce - Janas otwarcie powiedział że Lewandowski nie sprawdził sie jako pomocnik i bedzie brany pod uwage tylko na środek obrony.
3.Błaszczykowski b.duży potencjał ale to jeszcze nie czas na reprezentacje ,co pokazał mecz z Arabią Saudyjską (el. Euro 2008 będą jego) ,w jego miejsce widze Irka Jelnia.
4.Jeżeli Mila nie będzie grał to jego miejsce powinien zająć Marcin Burkhardt(ale tylko wtedy kiedy mecze jak ten z Pogonią będą rzadkością)

Reszta jest ok!

Zgadzam się , zdecydowani za Dudkę powinien wejść Kowalewski, a poza tym spoko.
Dodajcie przyśpiewki jak można biggrin.gif (ach ta atmosfera na San Siro tongue.gif)
torin
Trzeci bramkasz mija sie z celem. Praktycznie wiekszosc (jak nie wszystkie) ekipy narodowe maja po dwoch. Co do reszty polemizowalbym, Jelen no moze.
BoBaN
ja mam mx440 i chodzi w meczu płynnie tylko pojawił się problem z santiago bernabeu którego wczesniej nie mialem, obraz skacze a jak wezme replay to gra wychodzi do pulipitu a czasem mecz wogole sie nie chce włączyc gdy gram na bernabeu. co zrobić???

PS. Z tego co wiem bedzie update, wiec w nim własnie powinny pojawić się twarze takich zawodników jak: Soldado, De la Red, Nelson, Adu, facemakerzy wykonali takie twarze, są swietne i fajnie by było gdyby pojawiły się w grze, niejedna osoba się ze mną zgodzi. No i najważniejsze to powinny być poprawione błędy z piłkami i z Bernabeu.
matrix
PP jest genialny powiem tyle, ale zawsze coś można zrobić lepiej.... tongue.gif Twarze repry są zrypane bo trzy czwarte naszej ekipy ma twarze w edit mode, a smolarek (nie wiem czyjego autorstwa wygląda jakby sie mu spać chciało) Będą jakieś twarzyczki dla nich. Kiedyś także w patchu wisła / legia były dobre twarze zawodników z tych klubów a teraz i u nich kiszka huh.gif
rangiz
Przepraszam bardzo,czy patch dziala na WE9?Supepratch3 dzialal bez zarzutow.I czy przyspiewki sa tak dobre jak w SP czy domyslne bo bede wiedzial czy wgrywac?

Jeszcze 1 pytanko-czy wyjdzie spatchowany .exe ,bo po jego wgraniu podobno gra i tu cytat"woła o płyte" ?

Z tego co widze po OF:Milan moglby byc lepszy smile.gif

Barca a szczegolnie Ronaldingo za slaby.
Dorin
QUOTE(matrix @ Apr 6 2006, 21:17:15) [snapback]60881[/snapback]

PP jest genialny powiem tyle, ale zawsze coś można zrobić lepiej.... tongue.gif Twarze repry są zrypane bo trzy czwarte naszej ekipy ma twarze w edit mode, a smolarek (nie wiem czyjego autorstwa wygląda jakby sie mu spać chciało) Będą jakieś twarzyczki dla nich. Kiedyś także w patchu wisła / legia były dobre twarze zawodników z tych klubów a teraz i u nich kiszka huh.gif

QUOTE(Dorin @ nevermind)

A ja mam troche inne uwagi ,a minowicie chodzi o bootpack oraz twarze. W pierwszym przypadku chodzi o to ze w bootpacku sa same buty w ktorych prawie nikt nie gra, nie ma tych najbedziej popularnych. A jesli chodzi o twarze to przeciez zrobiliscie przedtem patch wisla-legia, a teraz wiedze ze w tym powerpatchu nie ma tych twarzy ktore tam byly albo sa gorsze. No ale mysle ze w updejcie wszystko to porawicie, a i teraz jest bdb.

,a wiec juz dwie osoby marudza o twarzach tongue.gif chyba nie macie wyjscia biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif smile.gif cool.gif wink.gif
rangiz
Wiec zagralem,jest super,ale to temat o krytykowania tongue.gif

Buty: te 2-3 pary chyba wiecie ktore sa kompletnie niepopularne,gdzie sie podzialy koloryzowane Vapory?

Prosze o dodanie zdecydowanego okrzyku po bramce,cos jak w superpatchu,jesli potrzeba moge udostepnic plik z okrzykiem po golu inny niz w superpatchu,moim zdaniem lepszy w formacie mp3 lub wav.To na tyle.

EDIT: CO NAJWAZNIEJSZE : USUNAC KONIECZNIE TEN UTWOR LECACY W MENU,zostawic ten z Fify 98 "Wehuuu"-tak bym mogl go okreslic,wiem ze na pewno w fifie 98 on byl.
T-Mac
tych twarzy wisla+legia na bank nie damy poniewaz nie sa najlepszej jakosci jezeli ktos zrobi b.d morde zawodnika wymienionych druzyn damy go w patchu
to tyle i nie pisac wiecej na temat tamtych mord
Dorin
QUOTE(rangiz @ Apr 6 2006, 22:47:17) [snapback]60907[/snapback]

[...]
EDIT: CO NAJWAZNIEJSZE : USUNAC KONIECZNIE TEN UTWOR LECACY W MENU,zostawic ten z Fify 98 "Wehuuu"-tak bym mogl go okreslic,wiem ze na pewno w fifie 98 on byl.

,o gostach muzycznych raczej nie rozpoczynac dyskusji (mi tam sie elvis podobra tongue.gif o ile to elvis bo tez sie nie znam za bardzo smile.gif ) bo widomo skonczymy na jakims prymitywnym technie albo hiphopie.
rangiz
Dobrym zamiennikiem przykladowo

"Rockefeler Skank" czy jakos podobnie,wiem ze w reklamie teraz leci,theme z fify 99 jak kojarzycie,mam to w mp3,albo z fify 2000 R.Williams "It's only us".Wiadomo ze ani techniawa ani hh nie spodobaja sie czesci wiec trzebaby cos neutralnego,tak jak w superpatchu muza im kompletnie nie wyszla,tak tu podoba mi sie poza tym elvisem.
torin
Zmiany w muzie nie wchodza w gre, jak sie cos komus nie podoba, latwo mozna zmienic. Minutka roboty wink.gif
albin99
jak dla mnie to patch jest super należa sie podziękowania tym co go zrobili to jest kawał dobrej roboty denerwuje mnie tylko jedna rzezcz statystyki piłkarzy i mam pytanie jak wyjdzie jakieś uptade czy tam zmienicie statystiki i jeszcze raz EKSTRA PATCH twazre są świetne
arm
U mnie wszystko chodzi dobrze,tylko część jednej trybuny na Santiago Bernabeu jest czarna.
W ballpacku brakuje mi żółto-niebieskiej Nike Aerow i nowej Pumy V1-06( ale z tego co sie orientuje to jej chyba jeszcze nie zrobiono).
Bootpack sie mi nie podoba bo "grywalne" teraz są troche inne korki, a wychodza też nowe ( zresztą na forum evo-web.co.uk jest fajny temat o tym kto w czym gra, na bieżąco aktualizowany)
Brakuje mi okrzyku Goool po strzelonej bramce i przyspiewek klubow i reprezentacji, bez tego nie czuc atmosfery podczas grania.
PES jest do grania anie do słuchania muzyki smile.gif
Mam nadzieje,że w update dolozycie kolejne twarze, a ci co narzekaja na niektore twarze moga sobie przeciez sami wrzucić takie jakie im pasuja.
Pomysł z wrzuceniem repry Izraela za Łotwe bardzo dobry smile.gif
Stadiony sa w porzadku, w strojach sedziowskich brakuje mi stroju diadory dla sędziego z Serie A i poprawionych nazwisk arbitrów tzn nie dawajcie nazwisk arbitrow ktorzy juz nie sedziuja jak Collina, Frisk, Veissiere czy Ursa Meiera ale arbitra z danego kraju który aktualnie gwiżdże np za Francuza Seraphine Alain Sars itd
Niektore nazwiska piłkarzy są źle napisane.
To na razie tyle ale podsumowujac PowerPatch jest super i bedę grał w PES 5 na tym Patchu az do wyjścia PES 6 czyli do jesieni.
Wszystkim maniakom Pro gradu goli i wielkich zwycięstw!!! cool.gif
T-Mac
arm nazwiska pilkarzy ktore ????
jak juz wymieniasz byki to wez je rozwin a nie ja teraz bede musial szukac po calym pesie kto ma zle nazwisko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.