Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch - Uwagi I Komentarze...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
matrix
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 21 2006, 19:57:55) [snapback]63501[/snapback]

komentator nie mówi STOICHKOV(stoiczkow) tylko Yakubu(jakubu).poprawcie to i te kolory skóry sad.gif

Kurcze ale lol blink.gif NieĽle sie ubawiłem tongue.gif Dobry tekst (widać że masz wysoke IQ tongue.gif )
Żeby nie było że poza tematem to pytanko do timaka - jest nadal szansa że update jeszcze dzi¶ będzie, czy już po temacie??? pozdro cool.gif
PS.cały czas pykam se w PP i jeszcze mi sie nie znudziło jednym słowem ''great work'' cool.gif
Węglu¶
QUOTE(T-Mac @ Apr 21 2006, 17:42:12) [snapback]63505[/snapback]

oooooooooooo ja pie.. kur.. mac
bo juz normalnie nie wytrzymalem
jeszcze raz zobacze takie glupie uwagi twoje a odrazu dostajesz BANA
moze jeszcze poprawic Rzasa bo komentator mowi Prirzaza ??

widze, ze bardzo zalezy wam na tym zeby patch byl dopracowany. moze ciebie nie denerwuje ze masz STOICHKOV'a w druzynie a komentator mowi Yakubu. to nie sa glupie uwagi(chyba ze nie masz glosnikow oraz sluchawek i grasz bez dzwieku). a w nawiasie napisalem jak sie mowi bo ktos moze nie wiedziec. widac, ze jak niektorzy Polacy cos zrobia to nie bedzie dobre.
P.S. matrix twoje IQ jest napewno nizsze od mojego wiec sie nie buracz. FORUM SCHODZI NA PSY PRZEZ TAKICH JAK WY!
dawdi17
Człowieku co ty pierdolisz?! Nie wiem ale wydaje mi się, że Stioichkov jest klasycznym zawodnikiem i on nie ma swojego komentarza w grze. Poza tym to s± błędy (czy to wogóle bł±d!?) marginalne i przeszkadzaj±ce największym marudom i szukaj±cym błędów na siłę.
T-Mac
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 21 2006, 18:16:24) [snapback]63515[/snapback]

widze, ze bardzo zalezy wam na tym zeby patch byl dopracowany. moze ciebie nie denerwuje ze masz STOICHKOV'a w druzynie a komentator mowi Yakubu. to nie sa glupie uwagi(chyba ze nie masz glosnikow oraz sluchawek i grasz bez dzwieku). a w nawiasie napisalem jak sie mowi bo ktos moze nie wiedziec. widac, ze jak niektorzy Polacy cos zrobia to nie bedzie dobre.
P.S. matrix twoje IQ jest napewno nizsze od mojego wiec sie nie buracz. FORUM SCHODZI NA PSY PRZEZ TAKICH JAK WY!

bedzie BAN
no jeszcze pobluzgaj mi smile.gif
Węglu¶
znam duzo osob dla ktorych wymawianie nazwisk jest rowniez wazne. no a jak komentator mowi Yakubu jak Stoichkov ma pilke to mozna ze smiechu rypnac biggrin.gif
norek
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 21 2006, 18:37:28) [snapback]63521[/snapback]

znam duzo osob dla ktorych wymawianie nazwisk jest rowniez wazne. no a jak komentator mowi Yakubu jak Stoichkov ma pilke to mozna ze smiechu rypnac biggrin.gif

...stary jak dla mnie to zacznij robic patche...
widze ze jestes perfekcjonista wiec patch od Ciebie bylby nielada gratka...
czekam na patcha pozdro...

P.S a i nie odpisuj na tego posta bo jak wyzej napisales masz za wysokie IQ jak na nas...bywaj
modzik
O ja pitole biggrin.gif ale sie gadka rozkrecila tongue.gif Weglus ... z tego co pamietam,to w edycji zawodnikow mozna zmieniac sposob wymawiania danego nazwiska ... jak tak bardzo Cie ten Stoichkov denerwuje,to po prostu ustaw mu,zeby w ogolnie nie wymiawial przy nim zadnego nazwiska i po sprawie .... Po co poprawiac takie szczegoly w taki ogromnym patchu skoro przeszkadza to tylko jednej osobie? huh.gif
Węglu¶
WOW! WIDZE, ŻE CHŁOPAKI ZACZYNAJˇ SIĘ BAWIĆ W USUWANIE POSTÓW JAK SIE TYLKO CO¦ ZŁEGO NAPISZE NA TEMAT ICH TAK ¦WIETNEGO PATCHA. MOJE GRATULACJE!!!!!!
dawdi17
Panie Węglu¶ to nie czas i nie miejsce na takie pierdoły albo obrażanie się. Denerwujesz niepotrzebnie tych którzy czekaj± na ten update, a je¶li chodzi o twórców to onichyba najlepiej wiedz± co maj± zrobic by polepszyc ten patch.
T-Mac
QUOTE(Węglu¶ @ Apr 22 2006, 03:32:12) [snapback]63614[/snapback]

WOW! WIDZE, ŻE CHŁOPAKI ZACZYNAJˇ SIĘ BAWIĆ W USUWANIE POSTÓW JAK SIE TYLKO CO¦ ZŁEGO NAPISZE NA TEMAT ICH TAK ¦WIETNEGO PATCHA. MOJE GRATULACJE!!!!!!

masz neostrade wiec jednak nie ma sensu dawac Ci bana bo zaraz zalozysz drugie konto i bedziesz z wieksza zloscia nam dokuczal
moge Cie prosic zebys sie nie wypowiadal na temat rzeczy ktore zrobilismy ?
bo zamiast nam pomagac dokuczasz piszac po 50 razy ze Stoiczkow jest w patchu murzynem wystarczylo raz
Ja pisalem wczesniej ze bede usówal powtarzajace sie posty na temat bugow poniewaz pozniej ciezko przegladac jest 30stron tematu

Kolejne OT bede usowal
dawdi17
T-Mac proszę Cię wypu¶c już ten update, bo chce pograc ML. A je¶li chodzi o wasze zamknięte testy to jak widac po orginalnym PowerPatchu nie przyniosły one chyba zamierzonego skutku.
T-Mac
QUOTE(dawdi17 @ Apr 22 2006, 08:13:54) [snapback]63618[/snapback]

T-Mac proszę Cię wypu¶c już ten update, bo chce pograc ML. A je¶li chodzi o wasze zamknięte testy to jak widac po orginalnym PowerPatchu nie przyniosły one chyba zamierzonego skutku.

dlaczego przeciez patch mimo ze mial pare nie dociagniec (jestesmy tylko ludzmi) osiagnol ogromny sukces
zobacz Superpatch juz jest chyba w postaci 3 wersji a dalej ludzie narzekaja smile.gif mam nadzieje ze unas bedzie juz tylko lepiej smile.gif

Update bedzie dzis i prawdopodbnie do godziny 11-12 (czekam na torina zeby wsio zapiac na ostatni guzik)

niestety patch narazie bedzie na rapidzie oraz landhellu, slimakowe konto filefront cos mi zablokowalo tymczasowo wrzucanie plikow
LUBER
Węglus powinien juz dawno dostac bana , co z tego ze ma neo ( http://www.dziecineostrady.prv.pl ) mad.gif , przeciez macie jego dane , ip , i wogóle jeden email i gosc ma przesrane WIEC NIECH SIE ZASTANOSI CO ROBI mad.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.