Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch - Uwagi I Komentarze...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
rybosz
QUOTE(norek @ Apr 9 2006, 18:14:47) [snapback]61375[/snapback]

Jesli idzie o p[rzyspiewki to zrobilismy ogromny update dzwiekowy ktory znajdzie sie w oglnej "latce" do patcha..pozdrawiam i prosze czekac smile.gif

mam nadzieje że jesli chodzi o głośność to będą takie jak w superpatchu smile.gif
ciapke
Według mnie do poprawy sa
1.koszulki a chodzi mi o model numerów po boku ( Argentyna, Niemcy , Wlochy 2d , Anglia 2d itd...)
2.Numery zawodnikow np. w Portugalii ( Deco ma 10 zamiast 20 , C.Ronaldo 7 zamiast 17 , Figo 12 zamiast 7 itd...)
3.Jak zwykle Polscy pilkaze maja slabe twarze :/ Niby mamy dobrych FaceMakerow a twarza sa tragiczne :/
Norek , Polevo , Kinas itd... zrobcie cos z tym smile.gif || Chyba ze poproscie S'n o pomoc on robii genialne twarze
4.Korki do poprawy
5.Przyspiewki

No sorki ze tak duzo napisalem ale mysle , ze to wam pomoze zrobic doskonaly Patch

Oczywiscie ten pach i tak jest genialny choc moglby byc jeszcze lepszy

P.S Jak chcecie ja wam moge pomoc z numerami Pilkazy smile.gif
luke
Dlaczego na niektórych stadionach powtórki chodzą wolniej niż orginalnie, chociaż sama gra działa płynnie. Dotyczy to też stałych fragmentów gry. Wcześniej kiedy nie miałem PP tego nie zauważałem. Np. na anfield road mimo, że mam ustawione w lod mixerze 3 pierwsze opcje na very high następnie high i medium to powtórki są płynne a na san siro nie. Gram w rozdzielczości 1280x1024 (mam monitor LCD) i detalach na high. Moja karta graf. to Radeon 9600 XT, do tego sterowniki catalyst 5.6.
Adanio
Zainstaluj sobie sterowniki catalyst 6.3 i problem powinien zniknac smile.gif Buty sa calkiem w porzadku tylko zamiast tych starych Pum dalbym te najnowsze.Pozdrawiam smile.gif
Adanio
Zainstaluj sobie sterowniki catalyst 6.3 i problem powinien zniknac smile.gif Buty sa calkiem w porzadku tylko zamiast tych starych Pum dalbym te najnowsze.Pozdrawiam smile.gif
T-Mac
QUOTE(ciapke @ Apr 9 2006, 20:31:28) [snapback]61400[/snapback]

Według mnie do poprawy sa
1.koszulki a chodzi mi o model numerów po boku ( Argentyna, Niemcy , Wlochy 2d , Anglia 2d itd...)
2.Numery zawodnikow np. w Portugalii ( Deco ma 10 zamiast 20 , C.Ronaldo 7 zamiast 17 , Figo 12 zamiast 7 itd...)
3.Jak zwykle Polscy pilkaze maja slabe twarze :/ Niby mamy dobrych FaceMakerow a twarza sa tragiczne :/
Norek , Polevo , Kinas itd... zrobcie cos z tym smile.gif || Chyba ze poproscie S'n o pomoc on robii genialne twarze
4.Korki do poprawy
5.Przyspiewki

No sorki ze tak duzo napisalem ale mysle , ze to wam pomoze zrobic doskonaly Patch

Oczywiscie ten pach i tak jest genialny choc moglby byc jeszcze lepszy

P.S Jak chcecie ja wam moge pomoc z numerami Pilkazy smile.gif

ad3. wypowiem sie tylko co do tego punktu Wez aparat i jedz porob dobre fotki polskim pilkarzom wtedy beda dobre mordy
Kadet
Zainstalowalem sobie PP i Of ten ktory jest na stronce "Option File 99999 PES Points" i nie wiem jak inne teamy ale liverpool sie nazywa Marseyside red.Macie moze jakis Of z prawidlowymi nazwami i aktualnymi skladami??
Riki101
Moim zdaniem w updatcie powinny sie pojawic:
-nowe twarze typu Maxi Lopez,Senderosa itd. wiem że miejsca na wrzucenie twarzy nie jest nieogreniczone ale zawsze mozna pozamieniac twarze japońcvow
-wyeliminowac problem z Santiago Bernabeu na ktorym nie ma jednej trybynu a na drugiej nie ma kibiców
-poprawić problem z czarną kartką zamiast czerwonej
-naprawic problem z Hertha Berlin
-zamienic niektore buty na troche bardziej popularne

i to by bylo na tyle (jak na razie)
wracam do powerpatcha to juz bedzie trzecia nieprzespana noc
pozdro
oktawian89
witam ja mam z kolei problem ze gdy gram mecz to nie ma kibicow na trybunach sa gdy wykonywany jest jakis staly fragment gry ;/ czym to jest spowodowane ??jezeli problem byl juz poruszany to przepraszam pozdro tongue.gif
o-skar
to jest normalna rzecz w pes5. w lodmixerze to sie zmienia
MaTiX89
Nie wiem czy ktoś już to poruszał,ale P.Włodarczyk w PP ma 17 lat smile.gif Nieźle go odmłodziliście..smile.gif
Pelas
u mnie kuzba tez jest odmlodzony i ma 17 lat
T-Mac
no to bardzo dziwne bo umnie ma normalnie tyle ile powinien miec
lash
IPB Image

a co to biggrin.gif

zeby nie bylo, patch zaaplikowany poprawnie tongue.gif

EDIT:

dziwne, bo jak sprawdzam go po raz drugi, to juz tak nie jest :|

a, i dajcie wlosy henry'emu :]
drako1
ja mam inna twarz messiego niz powinna byc sad.gif Czym to moze byc spowodowane???
Jest to mordka chyba Albeldy blink.gif
T-Mac
ludzie zinstalujcie poprawnie patcha

a nie czemu ja mam messiego z morda albeldy, bo zle zainstalowales i tyle
mic_TS
QUOTE(T-Mac @ Apr 9 2006, 21:04:25) [snapback]61409[/snapback]

ad3. wypowiem sie tylko co do tego punktu Wez aparat i jedz porob dobre fotki polskim pilkarzom wtedy beda dobre mordy

przeciez w patchu Wisla&Legia byly o wiele lepsze twarze tych druzyn. Czemu tutaj sa inne ?
Yearman
MOim skromnym zdaniem twarze w Polskiej reprezentacji moglyby byc lepsze.wielu zawodnikow jak Rasiak, Niedzielan,Mila, Baszczynski itd. wygladaja zle i w innych patchach byli lepiej odwzorowani. Ale to jak jest zrobiony w PP SZYMKOWIAK to wow-swietna robota gratulacje. Mozna by tez popracowac nad butami i przyspiewkami ale o tym juz wszyscy mowili.Wiec czekamy na update.
Geran
PP jest rewelacyjny nawet nie ma po co porównywać go do super patcha to jak Rolls-Royce i maluch tongue.gif . Jedyna wada jest dla mnie reprezentacja polski i jej twarze w szczegolnosci , szczerze mowiac oprocz twarzy szymkowkiaka i zurawskiego reszta jest przecietna. Rowniez moze jakas aktualizacja skladu i poprawa statystyk niektorych pilkarzy naszej reprezentacji tez by się przydala (dodanie kuszczaka.sosina itd ). Podsumowujac w skali od 1-10 daje 15... tongue.gif tyllko docenmy tez nasza reprezentacja wiem ze to nie brazylia ale przydalo by sie grac w miare podobnymi zawodnikami i w miare nowym skladem... Bylbym zapomnial zaktualizujcie arsenal jest meczace wieczne dawanie za van persiego reyes'a
T-Mac
QUOTE(Yearman @ Apr 10 2006, 13:03:18) [snapback]61462[/snapback]

MOim skromnym zdaniem twarze w Polskiej reprezentacji moglyby byc lepsze.wielu zawodnikow jak Rasiak, Niedzielan,Mila, Baszczynski itd. wygladaja zle i w innych patchach byli lepiej odwzorowani. Ale to jak jest zrobiony w PP SZYMKOWIAK to wow-swietna robota gratulacje. Mozna by tez popracowac nad butami i przyspiewkami ale o tym juz wszyscy mowili.Wiec czekamy na update.

co ty gadasz przeciez ja z patcha wisla legia wziolem najlepsze mordy reszta byla slabej jakosci nie mowie ze nam one nie wyszy bo wyszy ale jakosc kuleje - wina fotek

edit
reprezentant Izraela - ( Izrael nowa narodowka ktora bedzie w update )
IPB Image

rep Izraela
IPB ImageIPB Image
kicza
Ja bym proponował za którąś klasyczną drużynę dac Clasic Poland. Fajnie było by zagrac Orłami Górskiego tylko kto zrobiłby statsy? Chyba nasi starzy tongue.gif
Kriss91
Co wy gadacie, że Mila ma tragiczną twarz skoro jest on zrobiony w Edit Modzie i tak wyglądał od początku (fakt przydałyby się jakieś twarzyczki), ale reszta reprezentacji (ci, którzy mają zrobione mordki) wygląda super. Więcej twarzy by się przydało, a slotów jest jescze dużo (chyba), bo gdy chciałem zmienić fryz Ibrahimovich'owi to nie ma on edytowalnej twarzyczki (tzn. ma ale jest ona oryginalna-do d** znaczy się biggrin.gif ), a więc po co mu dodatkowa (edytowalna) twarz skoro i tak nie jest w użyciu, a zamiast niej może być ktoś inny.

PS Za jaką reprezentację wchodzi Izrael?? Nie wiem czy to najlepszy pomysł wstawiać państwo z Azji Mniejszej do Europy biggrin.gif

POZDRO
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ Apr 10 2006, 15:21:56) [snapback]61482[/snapback]

Co wy gadacie, że Mila ma tragiczną twarz skoro jest on zrobiony w Edit Modzie i tak wyglądał od początku (fakt przydałyby się jakieś twarzyczki), ale reszta reprezentacji (ci, którzy mają zrobione mordki) wygląda super. Więcej twarzy by się przydało, a slotów jest jescze dużo (chyba), bo gdy chciałem zmienić fryz Ibrahimovich'owi to nie ma on edytowalnej twarzyczki (tzn. ma ale jest ona oryginalna-do d** znaczy się biggrin.gif ), a więc po co mu dodatkowa (edytowalna) twarz skoro i tak nie jest w użyciu, a zamiast niej może być ktoś inny.

PS Za jaką reprezentację wchodzi Izrael?? Nie wiem czy to najlepszy pomysł wstawiać państwo z Azji Mniejszej do Europy biggrin.gif
POZDRO

Izrael gra w wszystkie rozgrywki w strefie Europeiskiej wiec jak sobie wyobrazasz umieszczenie go w druzynach azjatyckich chyba on walczy o puchar europy a nie azji
wchodzi za Łotwe

Kriss91
No chyba, że za Łotwę to OKI! Jeszcze jedna sprawa to muzyczka w Master League. Nie dałoby rady czegoś nowszego dać??
pablo TS
QUOTE(kicza @ Apr 10 2006, 15:20:44) [snapback]61481[/snapback]

Ja bym proponował za którąś klasyczną drużynę dac Clasic Poland. Fajnie było by zagrac Orłami Górskiego tylko kto zrobiłby statsy? Chyba nasi starzy tongue.gif

Heh dobry pomysl zeby zrobic klasyczna polske (moze za klasyczna holandie)!!
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ Apr 10 2006, 15:37:14) [snapback]61486[/snapback]

No chyba, że za Łotwę to OKI! Jeszcze jedna sprawa to muzyczka w Master League. Nie dałoby rady czegoś nowszego dać??

kwestia gustow w tym wypadku to nie zadowlisz wszystkich
duzo dostalismy pozytywnych komentarzy co do doboru muzy w grze wiec zostaje
Classic Poland narazie nie bedzie

aha zmiana w Others Club - Lokomotiv Moscva wyleci a wejdzie CSKA Moscva
dajenda
Mi sie patch podoba jak odpalilem meczyk to jakbym wogole w inna gre gral (naprawde jest dobrze).
Tylko rzeczywiscie troche twarzyczek malo ,nie wiem jak u was ale u mnie wogole nie ma twarzy Rasiaka w naszej reprezentacji Klosa a z tego co pamietam to w patchu Wisla legia byly ,chyba ze cos sle wgralem.No i troche gra mi zwalnia w niektorych momentach a wczesniej tego nie bylo nawet troche rozdzialke zmniejszylem i dalej.Ale spoko jest jak dodacie troche dobrych twarzyczek w updacie to bedzie oki.
Kriss91
Dobór muzy w PP jest super, ale tylko ta Master League sad.gif A co do zmiany Lokomotivu na CSKA to dobry pomysł!!
Capitan Tsubasa
Czego wy sie czepiacie, "Money" jest zajebisty ...

PS. Zmienicie Burkhardowi styl uderzania wolnych na 9 wink.gif
Riki101
Zauwazylem dosc durzy bug w waszym patchu otoz po wygranym turnirju wychodzi do windowsa

poprawcie to bo mozna sie wku...c
torin
Widze ze kilka osob ma jak zwykle problem z muza. Temat od tej pory uwazam za zamkniety, kazde poruszenie go po raz kolejny 10%. Muzyka sprawa gustu, nie podoba sie zmiencie sobie tongue.gif
Mariusz12
Otóż to jest moja opinia na temat Power Patcha :

Jesli chodzi o statystyki to najbardziej moge wlasnie do nich sie doczepic , Juninho jest bardzo słaby z porownaniem do np Superpatcha 2.0 lub 3.0 no powinien byc duzo lepszy przeciez zobaczcie jak gra !!!
Druga sprawa chodzi o twarze np Juninho , Ronaldinho ... Juninho jest prawie niepodobny do siebie :/
Trzecia sprawa jak jest czerwona kartka to sedzia wyjmuje czarna za kazdym razem niestety :/
Jeśli chodzi o Francje to ich statystyki są przesadnie za dobre, Brazylia powinna byc duzo lepsza, moim zdaniem powinno sie poprawic Staty na lepsze : Juninho , Ronaldinho , Adriano .

Jeśli mozna to bardzo bym prosil o numery ADX Audio File ktore są odpowiedzialne za Menu oraz inne... chciałbym se zmienic muzyczke ...

A tak pozatym Power Patch jest najlepszym patchem jaki do tej pory wyszedl POZDRO!!!
lukaperry

QUOTE(Mariusz12 @ Apr 10 2006, 20:22:56) [snapback]61569[/snapback]

Otóż to jest moja opinia na temat Power Patcha :

Jesli chodzi o statystyki to najbardziej moge wlasnie do nich sie doczepic , Juninho jest bardzo słaby z porownaniem do np Superpatcha 2.0 lub 3.0 no powinien byc duzo lepszy przeciez zobaczcie jak gra !!!
Druga sprawa chodzi o twarze np Juninho , Ronaldinho ... Juninho jest prawie niepodobny do siebie :/
Trzecia sprawa jak jest czerwona kartka to sedzia wyjmuje czarna za kazdym razem niestety :/
Jeśli chodzi o Francje to ich statystyki są przesadnie za dobre, Brazylia powinna byc duzo lepsza, moim zdaniem powinno sie poprawic Staty na lepsze : Juninho , Ronaldinho , Adriano .

Jeśli mozna to bardzo bym prosil o numery ADX Audio File ktore są odpowiedzialne za Menu oraz inne... chciałbym se zmienic muzyczke ...

A tak pozatym Power Patch jest najlepszym patchem jaki do tej pory wyszedl POZDRO!!!

Lista muzy
0 Credtis
1 Entrance 1
2 Entrance 2
3 Highlight 1
4 Highlight 2
5 Highlight 3
6 Highlight 4
7 Ovation 1
8 Ovation 2
9 Ovation 3
10 Main Menu 1
11 Main menu 2
12 Main menu 3
13 Main menu 4
14 Master league
15 Cup/League
16 Edit mode
17 Museum
18 Training
19 Training Beginner´s Training20 Formation
20 Formation Settings
21 Formation big game
22 Replay Playback
23 Network play
rybosz
jesli chodzi o twarze to mozecie popracowac nad Adrianem Mutu i Freddy Adu

jesli chodzi o Przyśpiewki
to wrzucam fajną kibiców Twente
http://rapidshare.de/files/16971304/song--...twente.mp3.html

możecie ją umieścic w grze jesli się wam spodoba

albin99
mi nic nie zawadza tylko statystyki poprawic robinho messiemu itp a cała reszta jest wypaśna i wielkie brawa dla twórców mam nadzieje ze te uptade poprawi wszystki duże błedy pozdro barca biggrin.gif
Riki101
Zauwarzyłem dosc duzy bug w waszym patchu otoz gdy po wygranym turnieju pilkarze wlasnie maja sie cieszyc i takie tam wychodzi z gry
sprawdzcie to i poprawcie
grzesio1712
Riki101 u mnie np. nie ma takiego buga, a jesli chodzi o czerwone kartki to na 5 czerwonych sedzia pokazal 2 czarne, wiec nie wiem od czego to zalezy:)
pozdrawiam
PS. patch naprawde swietny
arm
witam!

Panowie zapomnieliście poprawić nazwę jedynaka bez licencji z Serie A a mianowicie Cagliari.
znalazłem tez troche źle napisanych nazwisk: Stern John- TiT, Astafjevs -Łotwa, Jestrović i Djordjević - Serbia, Cimerotić -Słowenia.

Pomysl na narodówkę Izraela bardzo dobry.

Do ballpacka wrzućcie Nike Aerow żółto-niebieska i tę nową Pumę V1.

Moze to szczegół ale zmieńcie buty na bardziej nowsze modele. Z tych co sa teraz zostawcie czarne i białe Adidasy Absolute, Nike Legend i Nike Mercuriale III oraz biale tunity a reszta jest do wymiany.
Dodać możecie niebieskie Adidas Absolute, czarne lub niebieskie Tunity i ewentualnie Adidas World Cup, srebrno czarne Nike Legend lub niebieskie NMV III. Nowe Pumy V1 - Capela zrobił je chyba w 4 kolorach- i nowszy model Umbro a takze inny model Lotto bowiem Szewczenko w tych butach nie gra od dawna i wogóle juz w Lotto nie gra bo skończyla mu sie umowa z Lotto i teraz gra w butach Mizuno ktore moglismy zobaczyc w meczu Milan-Lyon. A jeśli chodzi o Lotto to proponuje biało niebieskie Zhero+ lub nowsze czarne lub biale Vento.

Wg mnie muza jest ok, czekam tylko na przyspiewki bo bez tego PES duzo traci.

A czym sie różni wasze Santiago Bernabeu od tego z Superpatcha? Stadion Realu z Superpatcha chodzi mi bez problemu a w waszym brakuje mi części trybuny tzn jest w tym miejscu czarny kwadrat.

Na razie to tyle. Jak cos jeszcze będę miał to sie odezwę.

Podsumowując PowerPatch jest bardzo dobrym Patchem, najlepszym jak do tej pory na Pro 5 a po poprawkach bedzie jeszcze lepszy.

Wielkie brawa Panowie za waszą pracę!!!

Riki101
Już wiem co bylo wina wywalania do Windowsa otoz Santiago Bernabeu.Wiem ze pewnie napracowaliscie przy budowie tego obiektu w hexedicie ale zamiencie go na normalny edytowany bo same z nim klopoty
Subon VW
A daloby sie w Santiago Bernabeu zamiast napisu Siemens walnac obency napis przy bramce BENQ- SIEMENS ?

Marze o elektronicznych bandach reklamowych jak na Santiago Bernabeu w meczach ligowych. Jest wogole realne zrobienie takich elektronicznych band? Moze gdzies juz one nawet sa do sciagniecia?

pablo TS
Nie wiem czemu ale patcha mam juz od tygodniai wszystko bylo wporzo!! Ale wczoraj jak probowalem wlaczyc mecz to przy ustawieniu formacji mi wywalilo do windowsa!! Gralem PSV-Liverpool!!
T-Mac
potrzebujemy bardzo dobrej jakosci przyspiewki kibicow rep Polski (naszej jak jeszcze sie kto nie kapnol tongue.gif )
nasza kadra w pes5 nie ma slotu z dzwiekiem ale mozna by ja zamienic z czechami albo z inna rep ktora posiada taki slot smile.gif
fajnie by bylo grac sobie mundial a z trybun slychac POLSKA BIALO-CZERWONI !! wink.gif

Edit

obecnie znalazlem HEJ Polska Gool oraz POLSKA POLSKA
slotow jest 5 wiec jeszcze ze 3 sa potrzebne
Mariusz12
Oto moje nastepne propozycje do zmiany :
Poprawić włosy C.Seedorfa z AC Milanu bo u mnie ma łyse czoło z kropką albo zrobic całkowicie łysego lepiej.
Poprawić twarz na prawdziwsżą: Juninho , Ronaldinho , Serginho , Messi , Iniesta , Lampard, Van Nistelrooy, reszta twarzy mi pasi są podobne :]

Zwiększyc statystyki na lepsze dla : Juninho koniecznie, Iniesta tez koniecznie, Ronaldinho

Henry jest za bardzo dopasiony moim zdaniem Atak ma za duzy .

TO by było na tyle , jakby to zmienic i zaktualizowac jakąś łatką to patch wymiata.

Chciałbym sie jeszce dowiedziec jakim programem mozna przerobic mp3 na gorszą jakość, zeby wkleic do roota w DKZ Studio 0_SOUND bo chcialbym gdzieniegdzie mp3 pozmieniac . bo zmienilem rozszerze nie na adx w Total commander i wkleilem mp3 do roota 0_sound i nie dziala pisze error co bym musial zreobic zeby dzialalo.

Pozdro
lenczyk22
Po zainstalowaniu PowerPatcha wszstko śmiga mi ok chodź ma słabą karte ( G Force 4).Jest tylko jeden problem otóż Santiago Bernabeu gra wywala mi do windowsa jak chce pograć na tm stadionie. I tu mam pytanie do twórców Patcha jakie numerki odpowiadają za Santiago i czy da się go w ogóle podmienić innym stadionem
PS. Jest to najlepszy Patch jaki wgrywałem .Dobra robota.
Jeszcze jedno po zainstalowaniu gra w ogóle nie chciała się uruchomić ale wgrałem piłki dla XP i jest super.
Kriss91
Pro-evo.pl dała link do modelu koszulki z numerem po lewej stronie.
MODEL 3D KOSZULKI

PS Z tego co mi wiadomo to bramkarze polskiej reprezentacji mają inne koszulki tj. HOME-żółta, AWAY-błękitna.

POZDRO
lukaperry
QUOTE(Mariusz12 @ Apr 11 2006, 10:13:07) [snapback]61656[/snapback]

Oto moje nastepne propozycje do zmiany :
Poprawić włosy C.Seedorfa z AC Milanu bo u mnie ma łyse czoło z kropką albo zrobic całkowicie łysego lepiej.
Poprawić twarz na prawdziwsżą: Juninho , Ronaldinho , Serginho , Messi , Iniesta , Lampard, Van Nistelrooy, reszta twarzy mi pasi są podobne :]

Zwiększyc statystyki na lepsze dla : Juninho koniecznie, Iniesta tez koniecznie, Ronaldinho

Henry jest za bardzo dopasiony moim zdaniem Atak ma za duzy .

TO by było na tyle , jakby to zmienic i zaktualizowac jakąś łatką to patch wymiata.

Chciałbym sie jeszce dowiedziec jakim programem mozna przerobic mp3 na gorszą jakość, zeby wkleic do roota w DKZ Studio 0_SOUND bo chcialbym gdzieniegdzie mp3 pozmieniac . bo zmienilem rozszerze nie na adx w Total commander i wkleilem mp3 do roota 0_sound i nie dziala pisze error co bym musial zreobic zeby dzialalo.

Pozdro

Co do muzyki to musisz zmienic format muzy na adx. Ale najpierw z MP3 do Wav a dopiero pozniej do adx.
Jak masz juz wav-y to konwertujesz je dkz albo adx converter do formatu adx i dopiero wtedy wzucasz za pomoca Dkz do O_Sound. I wtedy wszyskto gra
dajenda
Ile jeszcze mozna zrobic twarzy do tego patcha zeby montujac je do gry nie tracac tych wczesniejszych?
30 sztuk 50 czy ile tak mniej wiecej?
Kriss91
Przypuśćmy, że w Pesie jest 500 twarzy. Każdy gracz, który ma twarz w Pesie (seryjnie biggrin.gif ) ma twarz podstawową oraz edytowalną. Ale na co komuś dwie twarze skoro i tak w użyciu jest tylko jedna, a druga (edytowalna) może służyć komuś innemu. Tak właśnie rozwiązuje się kwestię twarzy w patchach (bynajmniej tak mi się wydaje). Tak więc jeżeli w Pesie jest 500 twarzy (seryjnie) to po odpowiednim wgrywaniu twarzy może być ich 1000. Pozostaje jedynie kwestia fryzur, bo jest ich około 250, ale gracze mniej znani mogą mieć albo fryzurę taką samą jak inny wirtualny kopacz albo zrobioną w Edit-Modzie.

POZDRO
MaTiX89
QUOTE(Kriss91 @ Apr 11 2006, 15:03:22) [snapback]61696[/snapback]

Z tego co mi wiadomo to bramkarze polskiej reprezentacji mają inne koszulki tj. HOME-żółta, AWAY-błękitna.

POZDRO

Fakt masz rację....

PS. Sorry że nie w temacie ale nie wiem czy tak było ale chciałbym się zapytać czy w PES 5 sędzia odgwizduje ręke ?! Bo ostatnio grałem Barcą piękne dośrodkowanie a piłkarz przeciwnej drużyny odbił piłkę ręką...! Normalnie się wkurzyłem bo mogłem wygrać mecz...smile.gif
Kriss91
Zdarzyło mi się kilka razy, że sędzia odgwizdał rękę, ale było to raczej w celu przeszkodzenia w wykończeniu akcji niż dla realistyki. I właśnie to jest wkurzające mad.gif Czemu nigdy nie ma rąk gdzieś w okolicach 30-40 m??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.