QUOTE(daunwid @ Apr 8 2006, 15:15:32) [snapback]61160[/snapback]
Otóż w update który mam nadzieje wyposcicie uwzglednicie nastepujace rzeczy:
1."Rozmiesczenie" stadionów(głupio brzmi ale już wyjaśniam)
Chodzi o to jak gram MŚ to gram na stadionach Realu czy Benfici, a nie na Niemieckich stadionach. Rozumiecie
"a o ćo chodzi jakby"
2.Poprawienie statów czy wyglądu piłkarzy(Ronaldinho, Boruc itp.)
3.Murawy(szcególnie na Santiago) oczywiscie nie na wszystkich stadionach (Highbury wymiata)
4.Przyśpiewki(chociaz te "polskie"klimaty wymiatają) i tak ogólnie otockę meczową poprawić(np. okryk po szczelonym golu(gdzie on jest w ogóle

)
T-Mac i inne ziomki- odwaliliście kawał dobrej roboty, ale "perfecto" wg mnie będzie jeśli poprawicie te wyżej wymienione rzeczy
Pozdrawiam
ad1. tego sie nie da tak ustawic ;/ poniewaz jak np. ustawimy francji stadion PSG to jak trafisz na nich i unich to grasz na psg rozumiesz oco biega chyba nie ustawimy francji stadionu shalke
ad2.juz jest to robione
ad3. tego to nie wiem zobaczymy co sie da zrobic
ad4.juz jest robione i to w bardzo zaawansowanym stopniu
dziekujemy
QUOTE(Mac516 @ Apr 8 2006, 15:34:22) [snapback]61164[/snapback]
Ejjj pozwólcie sie LUBEROWI wykazać i pozwólcie mu wstawić swojego OF ja bym sobie wgraj go

Kazdy chce pokazać co umie

jakiego swojego ?? on wyedytowal nasz to jak mozesz tak nazywaz ze to jego, chyba ze masz na mysli ze jego bo na jego kompie

ale naszej produkcji
QUOTE(LUBER @ Apr 8 2006, 15:59:47) [snapback]61166[/snapback]
Jakiej mojej !!! , przeciez przerabiam waszego OF , i to nie umiejetnosci tylko składy.Wiadomo ze odwaliliscie kawał dobrej roboty ale to nie znaczy ze macie swirowac i olewac kazdego kto chce pom�c...czy wszystko musicie robic wy, nie dacie se pom�c , ja pozmienialem wyjsciowe składy wielu druzyn , a ty mi piszesz "weź spadaj" (tak to zrozumiałem) nawet tego nie sprawdzając czy rzeczywiscie choc troche sa lepsze...moze komus sie by to spodobało , szkoda ze tak traktuje sie tu ludzi
Mac516:
Dzięki , ale wątpie ze pozwolą , POZDRO
jak nie dajemy Ci pomoc chyba wyraznie napisalem ze jak masz jakies uwagi wypisz je na forum my je uwzglednimy w update na inna mozliwosc sie nie zgadzam
QUOTE(Mac516 @ Apr 8 2006, 16:20:07) [snapback]61168[/snapback]
Ej a powiec mi co no zmieniłeś w tym OF

. Moze na Maila byś mi wysłał swojego OF
[email protected] z góry dzięki.A T-mac pytałeś sie kiedy wyskakuja czarne kartoniki przy dostawaniu czerwonej kartki... Na każdym meczu jest tak.I jeszcze pare błędów jakich znalazłem pierwszy to taki EDSON grajacy w legii warszawa chyba jest czarno skórym piłkarze.Drugi CRISA z LYONU zrobiliście czarnego on jest brazylijczykiem białej jasnej skóry.Trzeci Super dodaliście nowe reprezentacje ale z twarzami piłkarzy wystepujących w tych zespołach zawaliliscie czemu np w ANGOLI wystepuje 5 tych samych mordek bezsens. Wszystko inne jest super w UPDATE dodacie przyśpiewki moze jak by sie dało poprawicie troszke twarze piłkarzy Wisły i Legii zeby byli podobni i będzie PowerPatch jakiego jeszcze nie było na swiecie
lukne dzis jak umnie jest z ta kartka bo moze to uciebie cos jest nie tak
Edson ma kolor skory 3 czyli taki jak w live on nie jest czarny !!!
Crisa nawet nie zwrocilem uwagi ze jest taki ciemny ludzie z konami go tak zrobili juz to jest poprawione
Angola i inne rep pod wzgledem wygladu sa poprawiane
"bedzie PowerPatch jakiego jeszcze nie bylo" - juz jest tylko go dopieszczamy teraz
jestesmy tylko ludzmi kazdemu sie zdazaja pomylki

ale w updatach beda one wyeliminowane
pozdro
T-Mac