Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch - Uwagi I Komentarze...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
T-Mac
wiem juz o tym staramy sie to naprawic smile.gif
ciapke
QUOTE(ciapke @ Apr 8 2006, 11:03:42) [snapback]61129[/snapback]

Ehhh ja mam dziwny problem :/

Instalowalem juz drugi raz tak jak w turtialu

Pes mi sie wlancza wszystko fajnie , ale gdy dam Match lub Edit Mode to mi sie wylancza :/

Co mam zrobic robilem wszystko tak jak w turtialu noi zainstalowalem na czystego Pesa

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T-MAC lub inny jak mam to naprawic :/

Blagam napiszcie smile.gif
daunwid

Otóż w update który mam nadzieje wyposcicie uwzglednicie nastepujace rzeczy:

1."Rozmiesczenie" stadionów(głupio brzmi ale już wyjaśniam)

Chodzi o to jak gram MŚ to gram na stadionach Realu czy Benfici, a nie na Niemieckich stadionach. Rozumiecie

"a o ćo chodzi jakby" tongue.gif

2.Poprawienie statów czy wyglądu piłkarzy(Ronaldinho, Boruc itp.)

3.Murawy(szcególnie na Santiago) oczywiscie nie na wszystkich stadionach (Highbury wymiata) biggrin.gif

4.Przyśpiewki(chociaz te "polskie"klimaty wymiatają) i tak ogólnie otockę meczową poprawić(np. okryk po szczelonym golu(gdzie on jest w ogóle blink.gif )

T-Mac i inne ziomki- odwaliliście kawał dobrej roboty, ale "perfecto" wg mnie będzie jeśli poprawicie te wyżej wymienione rzeczy

Pozdrawiam cool.gif
Mac516
Ejjj pozwólcie sie LUBEROWI wykazać i pozwólcie mu wstawić swojego OF ja bym sobie wgraj go mad.gif Kazdy chce pokazać co umie smile.gif
LUBER
Jakiej mojej !!! , przeciez przerabiam waszego OF , i to nie umiejetnosci tylko składy.Wiadomo ze odwaliliscie kawał dobrej roboty ale to nie znaczy ze macie swirowac i olewac kazdego kto chce pom�c...czy wszystko musicie robic wy, nie dacie se pom�c , ja pozmienialem wyjsciowe składy wielu druzyn , a ty mi piszesz "weź spadaj" (tak to zrozumiałem) nawet tego nie sprawdzając czy rzeczywiscie choc troche sa lepsze...moze komus sie by to spodobało , szkoda ze tak traktuje sie tu ludzi sad.gif

Mac516:

Dzięki , ale wątpie ze pozwolą , POZDRO
Mac516
Ej a powiec mi co no zmieniłeś w tym OF tongue.gif . Moze na Maila byś mi wysłał swojego OF [email protected] z góry dzięki.A T-mac pytałeś sie kiedy wyskakuja czarne kartoniki przy dostawaniu czerwonej kartki... Na każdym meczu jest tak.I jeszcze pare błędów jakich znalazłem pierwszy to taki EDSON grajacy w legii warszawa chyba jest czarno skórym piłkarze.Drugi CRISA z LYONU zrobiliście czarnego on jest brazylijczykiem białej jasnej skóry.Trzeci Super dodaliście nowe reprezentacje ale z twarzami piłkarzy wystepujących w tych zespołach zawaliliscie czemu np w ANGOLI wystepuje 5 tych samych mordek bezsens. Wszystko inne jest super w UPDATE dodacie przyśpiewki moze jak by sie dało poprawicie troszke twarze piłkarzy Wisły i Legii zeby byli podobni i będzie PowerPatch jakiego jeszcze nie było na swiecie smile.gif
T-Mac
QUOTE(daunwid @ Apr 8 2006, 15:15:32) [snapback]61160[/snapback]

Otóż w update który mam nadzieje wyposcicie uwzglednicie nastepujace rzeczy:

1."Rozmiesczenie" stadionów(głupio brzmi ale już wyjaśniam)

Chodzi o to jak gram MŚ to gram na stadionach Realu czy Benfici, a nie na Niemieckich stadionach. Rozumiecie

"a o ćo chodzi jakby"

2.Poprawienie statów czy wyglądu piłkarzy(Ronaldinho, Boruc itp.)

3.Murawy(szcególnie na Santiago) oczywiscie nie na wszystkich stadionach (Highbury wymiata) biggrin.gif

4.Przyśpiewki(chociaz te "polskie"klimaty wymiatają) i tak ogólnie otockę meczową poprawić(np. okryk po szczelonym golu(gdzie on jest w ogóle blink.gif )

T-Mac i inne ziomki- odwaliliście kawał dobrej roboty, ale "perfecto" wg mnie będzie jeśli poprawicie te wyżej wymienione rzeczy

Pozdrawiam

ad1. tego sie nie da tak ustawic ;/ poniewaz jak np. ustawimy francji stadion PSG to jak trafisz na nich i unich to grasz na psg rozumiesz oco biega chyba nie ustawimy francji stadionu shalke smile.gif

ad2.juz jest to robione

ad3. tego to nie wiem zobaczymy co sie da zrobic

ad4.juz jest robione i to w bardzo zaawansowanym stopniu

dziekujemy smile.gif

QUOTE(Mac516 @ Apr 8 2006, 15:34:22) [snapback]61164[/snapback]

Ejjj pozwólcie sie LUBEROWI wykazać i pozwólcie mu wstawić swojego OF ja bym sobie wgraj go mad.gif Kazdy chce pokazać co umie smile.gif

jakiego swojego ?? on wyedytowal nasz to jak mozesz tak nazywaz ze to jego, chyba ze masz na mysli ze jego bo na jego kompie smile.gif ale naszej produkcji

QUOTE(LUBER @ Apr 8 2006, 15:59:47) [snapback]61166[/snapback]

Jakiej mojej !!! , przeciez przerabiam waszego OF , i to nie umiejetnosci tylko składy.Wiadomo ze odwaliliscie kawał dobrej roboty ale to nie znaczy ze macie swirowac i olewac kazdego kto chce pom�c...czy wszystko musicie robic wy, nie dacie se pom�c , ja pozmienialem wyjsciowe składy wielu druzyn , a ty mi piszesz "weź spadaj" (tak to zrozumiałem) nawet tego nie sprawdzając czy rzeczywiscie choc troche sa lepsze...moze komus sie by to spodobało , szkoda ze tak traktuje sie tu ludzi

Mac516:

Dzięki , ale wątpie ze pozwolą , POZDRO

jak nie dajemy Ci pomoc chyba wyraznie napisalem ze jak masz jakies uwagi wypisz je na forum my je uwzglednimy w update na inna mozliwosc sie nie zgadzam

QUOTE(Mac516 @ Apr 8 2006, 16:20:07) [snapback]61168[/snapback]

Ej a powiec mi co no zmieniłeś w tym OF tongue.gif . Moze na Maila byś mi wysłał swojego OF [email protected] z góry dzięki.A T-mac pytałeś sie kiedy wyskakuja czarne kartoniki przy dostawaniu czerwonej kartki... Na każdym meczu jest tak.I jeszcze pare błędów jakich znalazłem pierwszy to taki EDSON grajacy w legii warszawa chyba jest czarno skórym piłkarze.Drugi CRISA z LYONU zrobiliście czarnego on jest brazylijczykiem białej jasnej skóry.Trzeci Super dodaliście nowe reprezentacje ale z twarzami piłkarzy wystepujących w tych zespołach zawaliliscie czemu np w ANGOLI wystepuje 5 tych samych mordek bezsens. Wszystko inne jest super w UPDATE dodacie przyśpiewki moze jak by sie dało poprawicie troszke twarze piłkarzy Wisły i Legii zeby byli podobni i będzie PowerPatch jakiego jeszcze nie było na swiecie

lukne dzis jak umnie jest z ta kartka bo moze to uciebie cos jest nie tak
Edson ma kolor skory 3 czyli taki jak w live on nie jest czarny !!!
Crisa nawet nie zwrocilem uwagi ze jest taki ciemny ludzie z konami go tak zrobili juz to jest poprawione
Angola i inne rep pod wzgledem wygladu sa poprawiane
"bedzie PowerPatch jakiego jeszcze nie bylo" - juz jest tylko go dopieszczamy teraz
jestesmy tylko ludzmi kazdemu sie zdazaja pomylki smile.gif ale w updatach beda one wyeliminowane

pozdro
T-Mac
LUBER
To mam tu wypisac składy kilkudziesiecu druzyn zebyscie go w update uwzględnili , nie lepiej dac przeróbke WASZEGO OF i zebyscie mi go chociaz ocenili blink.gif sad.gif dry.gif
atomic
Luber ale co Ci nie pasuje w w skladach wyjsciowych druzyn? moim zdaniem sa one aktualne a wszyscy inni pilkarze sa na lawce i mozna ich w kazdej chwili wstawic do pierwszej '11' .... sprecyzuj moze o jakie repry/kluby Ci chodzi.
Z ta czarna karta to nie az taki problem bo w momencie dostawania czerwonego kartonika wiadomo jaka kartke dostajesz ... drobny szczegol.Niektore twarze juz sobie sam pozmienialem (roni,juninho,mutu,okocha itp) i to powinien kazdy zrobic wedle wlasnego uznania, tka samo postapilem ze statystykami pilkarzy wiec nowy OF z mordkami bedzie dla mnie zbedny.A to co juz powinniscie robic i robicie to przyspiwski kiboli i cala otoczka podczas meczu i bardzo dobrze bo tu jest ona fatalna ;] chcialem zainstalowac e_sounda z superpatcha ale skoro wydajecie update to jeszcze z tym poczekam.Do reszty nie mozna sie przyczepic.
Mac516
Mam pytanie a kiedy zostanie wydant UPDATE huh.gif Czekam z niecierpliwoscią biggrin.gif Powodzenia
MaTiX89
QUOTE(ciapke @ Apr 8 2006, 15:06:43) [snapback]61158[/snapback]

T-MAC lub inny jak mam to naprawic :/

Blagam napiszcie smile.gif

To Ci pomoże...poprostu piłki są nie tak zrobione do grafy i wychodzi wam do windy...smile.gif

link : http://rapidshare.de/files/16459428/BALLPA..._KRISS.zip.html

to nowy ballpack smile.gif dobre piły smile.gif życzę wam miłego grania smile.gif
LUBER
Nie wiem jak ciebie ale mnie denerwuje co mecz dawanie do wyjsciowej jedynastki Raula(Real) , czy Toldo(Inter) , albo Angela(Aston Villa) , Mutu(Rumunia) , Gallas(Chelsea) itp... jest jeszcze wielu innych
T-Mac
QUOTE(LUBER @ Apr 8 2006, 18:37:04) [snapback]61185[/snapback]

Nie wiem jak ciebie ale mnie denerwuje co mecz dawanie do wyjsciowej jedynastki Raula(Real) , czy Toldo(Inter) , albo Angela(Aston Villa) , Mutu(Rumunia) , Gallas(Chelsea) itp... jest jeszcze wielu innych

no i oto chodzi wymieniaj dalej
albo jeszcze lepiej zglos sie na gg do mnie 2174966
dawdi17
No i w takim Realu kapitanem jest Zinedine Zidane (wiem, to błąd konami, tak było w oryginale),a nie Raul. Tylko, że w tym 1. składzie nie ma boskiego Raulita, anie Gutiego (drugi kapitan) to opaska powinna widniec na ramieniu Roberto Carlosa (trzeci kapitan Los Merengues). No i mam pytanie (które może juz zaczynać wkurzać: wiecie już może jak naprawić Santiago Bernabeu żeby w update znalazł się ten, który bywszystkim działał? No i jeszcze naprawdzę przydała by sięlista twarzy z numerkami i włosami, żeby wiedzieć gdzie wklejać nowe, bo teraz się nie pokazują w Game Graphic Studio.... i to jest jednak problem, bo jak wiecie większość facemaker'ów podpisuje swoje dzieła np. w18 (twarze) albo sh77 w23 (włosy) a teraz tego nie widać. No i Balboa'e do składu Realu, a wywalić Arbeloa'e i Jotha'e i może poprawić trochę Diego Lopeza (wygląd, norek z pewnością wie jak on wygląda, swoją drogą myślałem, że norek jako fan Realu poprawi ekipę Blancos.... myliłem się)
T-Mac
kadre poprawie kapitanem bedzie Guti tak jak to bylo w ostatnich meczach
listy nie zrobie (za duzo czasu bym stracil) chyba latwo sie domyslec kto jest kim i tak facemaker nie powinien miec problemu z wrzucaniem nowej mordy smile.gif ja tam juz wiem w ciemno gdzie kto jest biggrin.gif
ten mlodziak bedzie w kadrze realu smile.gif
Kriss91
Powtarzam poprzedni problem (żebyście nie zapomnieli biggrin.gif ) i dodaję następne (niestety sad.gif ). Po wyborze 1.Santiago Bernabeu komp mi sie resetuje.
2.Gdy zmieniam ustawienia LOD Mixera na gorsze to gracze nie mają koszulek (tzn. mają "coś" przezroczystego z kilkoma pixelami na krzyż. Częsty błąd, który występuje na dalszych kamerach sad.gif ). Narazie to wszystko. PP jest zaj*** biggrin.gif Oby tak dalej biggrin.gif

P.S. Więcej twarzyczek by sie przydało, Junihno i Ibrahimovich-inne mordeczki.

POZDRO
dawdi17
Aha do sprawy Santiago Bernabeu: może jeśli ktoś da radę zmieni napis na murawie z SIEMENS na BENQ-SIEMENS i na reklamach na stadionie Realu jest reklamowana nasza ukochana gra (PES5 jakby ktoś nie wiedział biggrin.gif) i te reklamy które teraz są (Champions League mają się ni jak do tych rzeczywistych nawet gdy grają w CL). A cieszy mniebardzo, że w koszulkach Realu występuje wybór między tymi z Primera Division a tymi z Champions League. Szczególik, który mnie bardzo cieszy. A w dzisiejszym meczy C ma Raul biggrin.gif.
Kriss91
A właśnie... Jak już dajecie bandy Champions League (choć wolałbym chyba jakieś bardziej uniwersalne) to dajcie lepszą bandę CHAMPIONS LEAGUE (banda środkowa).

Może dajcie muzyczkę z Euro 2004 tej panny w trakcie powtórek.
luke
Gram na PP od 2 dni, zdecydowanie najlepszym pathu do pesa 5. Jedyne do czego można sie przyczepić to:
- Santiago Bernabeu (kibice są w powietrzu na jednej z trybun)
- twarze; w wielu występuje dziura pomiędzy twarzą a szyją (głową), poza tym niektóre są nie najlepsze np. można było dać beckhama i adriano mystiqa, ballacka s`n
-na niektórych stadionach jakoś wolno chodzą powtórki
-przyśpiewki kibiców
-nowych twarzy powinno być więcej

Patha zainstalowałem na 100% poprawnie więc Bernabeu jest jakoś źle zrobione.
Mam nadzieje że wszystko to będzie porawione w update.
F3niX.
ekhm dawno tutaj mnie nie bylo ... ciekawe czy mnie ktos jeszcze pamieta biggrin.gif:D(bylem bootpack makerem:P) hehe widze Panowie zrobiliscie ladnego patcha smile.gif juz go zassysam biggrin.gif

o i nawet moj avatar jeszcze jest biggrin.gif:D:D
Capitan Tsubasa
QUOTE(dawdi17 @ Apr 8 2006, 19:54:01) [snapback]61198[/snapback]

(...)No i jeszcze naprawdzę przydała by sięlista twarzy z numerkami i włosami, żeby wiedzieć gdzie wklejać nowe, bo teraz się nie pokazują w Game Graphic Studio.... i to jest jednak problem, bo jak wiecie większość facemaker'ów podpisuje swoje dzieła np. w18 (twarze) albo sh77 w23 (włosy) a teraz tego nie widać(...)

Podczas otwierania O_text'a wybierz porostu ta opcje ...

IPB Image

I wszystko powinno byc OK, pozdro
dawdi17
Fajnie tylko że teraz te w GGS nie ma (tego wyboru), a wcześniej miałem dlatego mówie, że coś nie tak. Przed wgraniem patcha mialem to.
in_sane
gdzie jest ten mirror do patcha o ktorym pisaliscie? bo z filefronta mam niestety tragiczny transfer :/
BoBaN
pozwolę sobie zapytać o jeszcze jedną sprawe z realu:P Czy pojawią się Twarze Soldado i De la Reda? Mani3k wykonał je bdb wiec proszę w imieniu kibiców Blancos o pojawienie sie tych twarzy w update. Proszę też o napisanie czy pojawią się czy nie.
arm
Czy ma ktos tak,że wszystko pieknie sie wgralo tylko jak gram mecz to w przerwie jak chcę zacząć 2 polowę to wywala mnie do windowsa.
Jakies sugestie???
LUBER
Więc wyniuchałem powazny bład- Włączcie sobie mecz Hertha BSC Berlin vs FC Barcelona po rozpoczeciu meczu wszystkie stroje znikają i walą całą gre bo od tego momętu kazdy piłkaz nie zaleznie z jakiej druzyny biega nago a winowajcą tego jest Hertha BSC Berlin dry.gif
koziolek
Zgadzam sie z LUBEREM. MAm ten sam błąd a napewno zainstalowałem dobrze patcha! Na czystą grę smile.gif.
LUBER
Tak wieć widze ze to nie tylko u mnie , ja tez instalowałem power patcha na czystą gre , więc póki nie wyjdzie update nie radził bym kozystac z herthy berlin biggrin.gif
Pelas
ej na to moze byc sposob wywalcie stroj z kitserbverra ten co wam wywala a jak chcecie ten sam to sciognijcie jakiegos kitservera i statod wezcie stroj HERTHY najprwdopoodobnije pomoze
torin
Sugestia nie trafiona, wywalenie stroju z KS nie pomoze. Sprawa zostala rozpracowana, wszystko juz naprawione, bedzie w update.
T-Mac
QUOTE(luke @ Apr 8 2006, 20:45:33) [snapback]61210[/snapback]

Gram na PP od 2 dni, zdecydowanie najlepszym pathu do pesa 5. Jedyne do czego można sie przyczepić to:
- Santiago Bernabeu (kibice są w powietrzu na jednej z trybun)
- twarze; w wielu występuje dziura pomiędzy twarzą a szyją (głową), poza tym niektóre są nie najlepsze np. można było dać beckhama i adriano mystiqa, ballacka s`n
-na niektórych stadionach jakoś wolno chodzą powtórki
-przyśpiewki kibiców
-nowych twarzy powinno być więcej

Patha zainstalowałem na 100% poprawnie więc Bernabeu jest jakoś źle zrobione.
Mam nadzieje że wszystko to będzie porawione w update.

chyba damy do update santiago nie edytowany hexami bo za duzo osob ma z nim problem, jest slabszy ale bedzie wam chodzil przynajmniej
wiem o tych przeswitach to nie nasza wina (no chyba ze przeze mnie lub norka zrobiona) poprostu ktos tak zrobil
beckhama i adriano mystiqa, ballacka s`n - zobacze te twarze i przemysle to smile.gif
powtorki wolno chodza za slaby komp albo przecholowales w ustawieniach lodmixera
przyspiewki kibicow juz sa zrobione do update i wcale nie sa te same co superpatchu smile.gif
nowych twarzy wiecej spoko ale wiekszosc robi te mordki na specjalnej palecie wraz z wloskami a takich slotow jest mniej wiec jak bede mial dobra mordke i miejsce zeby wcisnac to ja dam z checia

QUOTE(BoBaN @ Apr 8 2006, 22:23:50) [snapback]61236[/snapback]

pozwolę sobie zapytać o jeszcze jedną sprawe z realu:P Czy pojawią się Twarze Soldado i De la Reda? Mani3k wykonał je bdb wiec proszę w imieniu kibiców Blancos o pojawienie sie tych twarzy w update. Proszę też o napisanie czy pojawią się czy nie.

nie wiem, sa bardziej znani pilkarze ktozy potrzebuja mordy smile.gif
bzykux
Odnośnie błędu podczas meczu herty z barcą (tymi nagimi piłkarzami), u mnie taki błąd nie występuje.

Jedyny jaki jak narazie zauważyłem to ten z kibicami po strzelonym golu blink.gif
cambel
Mi wszystko dziala dobrze i zadnych bledow nie ma a co dotego santiago to proponowal bym dac osobna latke bo szkoda tego stadionu co teraz jest jak niektorym chodzi normalnie
BoBaN
[/quote]

ale mam nadzieje ze mimo wszystko Ci dwaj pojawią się w update bo edytowane mordy wogóle nie są podobne, aha i grzegorz lato jest murzynem:P w PP oczywiscie cool.gif
T-Mac
QUOTE(BoBaN @ Apr 9 2006, 09:07:03) [snapback]61271[/snapback]

ale mam nadzieje ze mimo wszystko Ci dwaj pojawią się w update bo edytowane mordy wogóle nie są podobne, aha i grzegorz lato jest murzynem:P w PP oczywiscie cool.gif

hehe robilem go na samym poczatku edytorem w ktorym nie dalo sie poprawic wygladu zapomnialem o nim biggrin.gif
hehe murzyn bedzie bialy smile.gif
Grabos
Dlaczego czasem jak gram drużynami w stronach dodatkowych to podczas meczu są one takei zamazane, "zepsute" po prostu...?
T-Mac
przeciez pisalismy ze bedzie to poprawione
dawdi17
Hej T-Mac moglibyście wydać Estadio Santiago Bernabeu (bez użycia hexedita) osobno? Bo chodzi mi tutaj o dobro ludzi, którym obecny stadion działa. Sam mówiłeś, że on wygląda gorzej. A powiem ci, że jakby mi chodził ten defaultowy w PP to bym nie ściągał poprostu update'u. Rozumiesz o co mi chodzi? Więc (nie jest znowu taki bezinteresowny:D) może byście go wydali wcześniej albo linkiem zapodali...
T-Mac
tak bedzie zrobione santiago osobno
moze go damy wczesniej ale nie obiecuje smile.gif
Kriss91
Co do błędu z Herthą to występuje on mi także jak zrobiłem sobie wczoraj meczyk Verder-Juventus. Dajcie inny fryz (krótsze włosy) dla Ibrahimovicha (albo najlepiej zmienić całą twarz-jakiś za bardzo masywny jest biggrin.gif ). Zmiana twarzy przydałaby się także dla Juninho. W Pesie ma jakąś taką dziecinną biggrin.gif Kolejna rzecz (z resztą kiedyś już o niej pisałem) to model koszulki z numerem po lewej stronie. POZDRO!!

PS Czy kiedy wypuścicie update do PP do dacie nowy OptionFile?? Jeżeli tak, to odblokujcie w nim wszystkie piłki bo nabijanie 3000 PES od nowa jest trochę żmudne.
grzesio1712
Kriss91 sa dwa OF
1. Musisz sam wszystko zdobyc
2. Jest kasa 99999... i od razu mozesz wszystko kupic
Kriss91
No tak, ale:
1. Mi chodzi o OF do update'u PP.
2. Jakoś tak dziwniei bez celu jest jak sie ma 9999....pkt
rybosz
niewiem czy tak zrobiliście czy ja żle zainstalowałem
ale mam pytanie
jak gram Wisłą to przyśpiewki słychac dobrze
ale jak gram np.realem to bardzo słabo je słychać
czy ja cos zjebałem czy już tak jest?
Kriss91
Zainstalowałeś pewnie dobrze. Moim zdaniem przyśpiewki Wisły powinny być trochę cichsze i bardziej stłumione (tak jak jest zrobione z przyśpiewkami Legii).
rybosz
ale druzyn zagranicznych prawie wogule nie słychac
mic_TS
czy jest mozliwosc wgrania do patcha twarzy z Wisla-Legia patch ? bo te w PowerPatchu sa delikatnie mowiac kiepskie.
dr_idea
Panowie od PP, a tak na oko jeśli można wiedzieć, to kiedy update będzie??
Kriss91
Jedyna rzecz, która odstaje poziomem od reszty to edytowalne buty. SĄ OKROPNE!! Na pewno jest ktoś kto dobrze robi edytowalne bootpacki (niekoniecznie w Polsce). Jeżeli poprawilibyście te buty to moglibyście dać dodatkowego OF (z butami), żeby już nie kombinować albo chociaż readme jak zrobić dany but i jakie ustawić kolory. A poza edytowlnymi butami dajcie może troszeczkę inne buciki (non-edit) np. Pumy zmienić na nowsze. To tyle.
POZDRO!!
norek
Jesli idzie o p[rzyspiewki to zrobilismy ogromny update dzwiekowy ktory znajdzie sie w oglnej "latce" do patcha..pozdrawiam i prosze czekac smile.gif
evolution
właśnie zgadzam sie z krissem91 powinny być nowsze buciki dla naszych wirtualnych kopaczy (nowszy bootpack)

Possdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.