ferenzbacze(nie wiem dokladnie jak sie to pisze) jest zle napisane.
QUOTE(Adanio @ Apr 7 2006, 10:20:19) [snapback]60940[/snapback]
ferenzbacze(nie wiem dokladnie jak sie to pisze) jest zle napisane.
literowke walnolem ;/
w patchu jest Fenetbahce a powinno byc Fenerbahce r jest kolo t na klawierce wiec przypadkowo mi sie wcisnelo dzieki za info, bedzie poprawione
Cześć macie jakąs listez twarzami za kogo wrzucaliście bo jak ja bym chcial wrzucic kogoś to nie wiem czyto jest twarz np. Hierr czy kogoś wrzuconego przez was.
Pozdrawiam Patch w skali od 1/10 to dla mnie 12
MaTiX89
Apr 7 2006, 12:06
No to ja czekam na udpate...

Bo u mnie stroje są przezroczyste..

Chodź w karnych miałem całe...
s1ntex`
Apr 7 2006, 12:45
QUOTE(MaTiX89 @ Apr 7 2006, 12:54:10) [snapback]60951[/snapback]
No to ja czekam na udpate...

Bo u mnie stroje są przezroczyste..

Chodź w karnych miałem całe...

omfg update ci nie pomoże, źle zainstalowałeś patcha. Ja odinstalowałem i zainstalowałem pesa i zainstalowałem PP i wszystko gra.
dajenda
Apr 7 2006, 13:05
Update to bedzie od nowa wydany patch z poprawkami czy tylko kilkunasto megabajtowy dodatke do tego co juz jest?
qweqweqwe
Apr 7 2006, 13:22
nie wiem czyja to wina ale... w master lidze wiesza mi gre przy wyborze skladow;/ dwa mecze zagralem bez zadnych problemow, wszystko bylo OK az tu nagle...d*** ( to samo mialem raz przy zwyklym meczu)
z instalacja patcha nie bylo zadnych klopotow wszystko zrobilem jak kazaliscie szefy;) a tu taka niespodzianka;( i nie jestem pewiem ale u kogos widzialem poodbny problem...
gram BAYERNem karta GF5200 ... pomozecie;>
Rokefeler19
Apr 7 2006, 13:39
QUOTE(qweqweqwe @ Apr 7 2006, 14:10:25) [snapback]60970[/snapback]
nie wiem czyja to wina ale... w master lidze wiesza mi gre przy wyborze skladow;/ dwa mecze zagralem bez zadnych problemow, wszystko bylo OK az tu nagle...d*** ( to samo mialem raz przy zwyklym meczu)
z instalacja patcha nie bylo zadnych klopotow wszystko zrobilem jak kazaliscie szefy;) a tu taka niespodzianka;( i nie jestem pewiem ale u kogos widzialem poodbny problem...
gram BAYERNem karta GF5200 ... pomozecie;>
mialem ten sam klopot. ja mialem za duzo savow.wykasowalem i jest ok
Siema moze teraz ja napisze jakie mam uwagi do tej gry

. Zaczne od tego ze zainstalowałem wszytsko poprawnie i na czystego pesa.Teraz uwagi Zauwazyłem że przy dawaniu czerwonego kartonika przez sedziego kartka jest czarna. dwa. W stadionie Realu zauważyłem brak pewnych tekstur np. brak jedej trubuny, kibise nie wiadomo na czym siedzą. teraz trzecie minus największy nie wiem czy każdemu sie tak dzieje ale ja sie bardzo wkurzyłem jak mi sie to stało . Gram sobie fajnie wygrywam Puchar Swiata i przy wręczaniu pucharu wychodzi mi do windy wie ktos moze czemu

. Mam nadzieje ze szybko wydacie jakiś update w którym to poprawicie.Ogólnie patch fajny

mordki fajne może troszke za słabe stasy mają zawodnicy. Postarajcie sie nad tym update. Z góry dzięki
zduniec
Apr 7 2006, 14:56
Witam. Wlasnie sciagnalem i zainstalowalem Powerpatcha. Wszystko zrobilam jak było powiedziane w instrukcji. Kiedy włączam gre wszystko jest w porzadku, jednak kiedy juz chce zagrac jakikolwiek mecz to albo gra sie wylacza albo wyskakuje blad i tez sie wylacza. Nie wiem co z tym zrobic. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.
Nie wiem czy ktos juz o tym pisal, jak tak to przepraszam, nie zauwazylem. Mianowicie obrońca Lyonu - Cris powienien miec bialy kolor skory wg. mnie, a w patchu nie ma takiego.
walek11
Apr 7 2006, 16:23
Patch jest dobry w *** , mam nadzieje ze w updatach bedziecie stopniowo poprawiac pewnie niedociagniecia jako fan barcy jestem pod wrazeniem kazdy z zawodnikow wykonany jest bardzo dobrze mam pyatnie do tyh co wgrali patcha u was tez np Rasiak ,Radomski czy Zewłakow nie sa w ogole podobni czy u mnie jest tylko tak
pamietam ze np w patchu legia wisła nasz grzesiu "drewienko" był bardzo podobny wiec nie wiem czy to moja wina ze cos zle wgralem czy takie twarze poprostu są
pablo TS
Apr 7 2006, 16:28
Troche Santiago Bernabeu jest do d*** bo jakies dziwne tekstury!! I czemu na strojach WISLY i LEGII nie ma pod kolnierzem napisu ORANGE?? Aha jeszcze jedno u mnie niema tych wszystkich menusow co byly na screenach tylko sa takie jak orginalnie!!
EDIT: Mialo byc jak sie gra polska to wyznancy polskosci na cala trybune i niema!!
QUOTE(walek11 @ Apr 7 2006, 19:41:03) [snapback]61013[/snapback]
Patch jest dobry w *** , mam nadzieje ze w updatach bedziecie stopniowo poprawiac pewnie niedociagniecia jako fan barcy jestem pod wrazeniem kazdy z zawodnikow wykonany jest bardzo dobrze mam pyatnie do tyh co wgrali patcha u was tez np Rasiak ,Radomski czy Zewłakow nie sa w ogole podobni czy u mnie jest tylko tak
pamietam ze np w patchu legia wisła nasz grzesiu "drewienko" był bardzo podobny wiec nie wiem czy to moja wina ze cos zle wgralem czy takie twarze poprostu są
właśnie czy to bedzie poprawione. W końcu pare mordek to dla was chyba no problem
a dlaczego sedziowie zamiast czerwonych kartek dają ciemno niebieskie czy czarne (w kazdym razie nie są one czerwone)
A dlaczego panowie nie potraficie poprawnie zainstalowac patcha?
Nie ma u Ciebie menusow...a dziwne bo wszyscy maja..dokladne zainstalowanie patcha rozwiaze problem...
Adios
norek, ja instalowałem patcha 2 razy według tutka i też mam kilka drobnych problemów. Nie mam menusów, a gdy chcę z lodmixer dać na medium (bo na very high ciutke spowalnia) to są te stroje takie przeźroczyste.
Jakie poprawki przyniesie update?
Moja karta to ati radeon 9250se 128mb i słyszałem, że na radeonach najwięcej problemów ;/
qweqweqwe
Apr 7 2006, 17:26
QUOTE(Rokefeler19 @ Apr 7 2006, 14:27:04) [snapback]60972[/snapback]
mialem ten sam klopot. ja mialem za duzo savow.wykasowalem i jest ok
stare savy wywalilem

tak profilaktycznie juz na poczatku... ale niestety nie pomaga;/ dziwna sprawa - zaczalem nowa ML i wiesza mi w tym samym miejscu - na meczu z benfica...
QUOTE(dajenda @ Apr 7 2006, 13:53:48) [snapback]60966[/snapback]
Update to bedzie od nowa wydany patch z poprawkami czy tylko kilkunasto megabajtowy dodatke do tego co juz jest?
to drugie

QUOTE(Mac516 @ Apr 7 2006, 15:23:08) [snapback]60986[/snapback]
Siema moze teraz ja napisze jakie mam uwagi do tej gry

. Zaczne od tego ze zainstalowałem wszytsko poprawnie i na czystego pesa.Teraz uwagi Zauwazyłem że przy dawaniu czerwonego kartonika przez sedziego kartka jest czarna. dwa. W stadionie Realu zauważyłem brak pewnych tekstur np. brak jedej trubuny, kibise nie wiadomo na czym siedzą. teraz trzecie minus największy nie wiem czy każdemu sie tak dzieje ale ja sie bardzo wkurzyłem jak mi sie to stało . Gram sobie fajnie wygrywam Puchar Swiata i przy wręczaniu pucharu wychodzi mi do windy wie ktos moze czemu

. Mam nadzieje ze szybko wydacie jakiś update w którym to poprawicie.Ogólnie patch fajny

mordki fajne może troszke za słabe stasy mają zawodnicy. Postarajcie sie nad tym update. Z góry dzięki

podczas jakiiego meczu widziales ta czarna kartke ?? kto z kim gral
QUOTE(pablo TS @ Apr 7 2006, 15:16:31) [snapback]61015[/snapback]
Troche Santiago Bernabeu jest do d*** bo jakies dziwne tekstury!! I czemu na strojach WISLY i LEGII nie ma pod kolnierzem napisu ORANGE?? Aha jeszcze jedno u mnie niema tych wszystkich menusow co byly na screenach tylko sa takie jak orginalnie!!
EDIT: Mialo byc jak sie gra polska to wyznancy polskosci na cala trybune i niema!!
A dlaczego ma byc napis orange, widzisz tam gdzies polska lige. Menusow nie masz, ciekawe, wgrales plik e_text, na pewno nie. Kartoniada jest na bank. Ludzie blagam, pomyslcie zanim cokolwiek napiszecie i sprawdzcie dokladnie to co wydaje sie wam problemem. Nie zachowujcie sie jak przedszkolaki
pablo TS
Apr 7 2006, 18:14
QUOTE(torin @ Apr 7 2006, 18:58:43) [snapback]61030[/snapback]
A dlaczego ma byc napis orange, widzisz tam gdzies polska lige. Menusow nie masz, ciekawe, wgrales plik e_text, na pewno nie. Kartoniada jest na bank. Ludzie blagam, pomyslcie zanim cokolwiek napiszecie i sprawdzcie dokladnie to co wydaje sie wam problemem. Nie zachowujcie sie jak przedszkolaki

Wgralem e_text a jezeli chodzi o ten napis orange to tak tylko napisalem!! Juz sobie sam zrobilem ten napis w edicie!!
QUOTE(pablo TS @ Apr 7 2006, 19:02:02) [snapback]61031[/snapback]
Wgralem e_text a jezeli chodzi o ten napis orange to tak tylko napisalem!! Juz sobie sam zrobilem ten napis w edicie!!
wez czlowieku jak mogles wgrac i tego nie miec
heheh sie przyznac nawet nie potrafisz
nie odpisuj
Ja pierdolę :| Dokładna instrukcja, pierwszy raz tutorial video, a Wy jeszcze sracie z problemami :| Jeżeli wgraliście wszystko tak jak jest opisane w tutku, to czego sracie. To wina waszego PC, karty, sterowników, systemu, albo chvj wie czego.
Kriss91
Apr 7 2006, 20:14
Mam dwie uwagi co do patcha. Po pierwsze (najaważniejsze

) po wybraniu Satiago Bernabeu i przejściu z ekranu taktyki do meczu komp mi się resetuje!! Patch zaistalowałem na czystego PESa zgodnie z tutorialem. Jeżeli to coś zmienia to mam GeForce'a MX440 i odpalam giere przez 3D Analyzera. A druga sprawa to model koszulki Ossasuny. Jeżeli się go nie zmieni to koszulka jest poprzestawiana. Ale cała reszta jest super!! POZDRO
s1ntex`
Apr 7 2006, 20:43
Znalazłem błąd, który posiada chyba każdy ten, co ściągnął patcha. Ponieważ wszystko dobrze zrobiłem, mianowicie: jeżeli strzelimy bramkę to niekiedy są pokazani kibice jak się cieszą, po zainstalowaniu pp, gdy miałem pokazanych tych kibiców, to koszulki tych kibiców były w kolorowe kropki. Mały problemik.. :>
Czy rozwiązał już ktoś problem z Bernabeu???
PS. T Mac czy te twarze o których pisałem pojawią się w update?? Błagam...
tsw.michal
Apr 7 2006, 22:05
Witam, ja mam taki problem ze stadionie Santiago Bernabeu, gdy na nim gram nic nie widać są jakieś paski gra sie przycina itp raz to mi nawet komp sie wylączył

wie ktoś jak to naprawić?
chłopaki, kawał dobrej roboty, patch śmiga mi pieknie, high detale high rozdzielczośc, bez problemów i mam Radeona, więc wcale nia ma z nimi problemów :] tylko mam jedno pytanko, jak zmieniac piłki w grze??

pozdro600!!
Options - PES Shop - no i tam poszukaj ball type i wykup je
Dobra robota.
Patch jest świetny, nie mam żadnych problemów z tymi opisyanymi wcześniej, ale zauważyłem jedną rzecz
(nie jestem pewny czy to błąd), mianowicie podcza wyboru koszulek przed rozpoczęciem meczu minikitsy
są bez emblematów drużyny i nie mają podobnych kolorów jak w rzeczywistości np:
inter ma czarne i pomaranczowo-czarne minikitsy
QUOTE(bzykux @ Apr 8 2006, 06:25:18) [snapback]61072[/snapback]
Dobra robota.
Patch jest świetny, nie mam żadnych problemów z tymi opisyanymi wcześniej, ale zauważyłem jedną rzecz
(nie jestem pewny czy to błąd), mianowicie podcza wyboru koszulek przed rozpoczęciem meczu minikitsy
są bez emblematów drużyny i nie mają podobnych kolorów jak w rzeczywistości np:
inter ma czarne i pomaranczowo-czarne minikitsy

Byc moze nie zainstalowales kitserver'a. Sprawdz.
Juz wszystko w porządku, to nie byla wina kitservera, tylko małe niedopatrzenie z mojej strony, pobawiłem się trochę i już wszystko śmiga .
Dziękuje za pomoc pomimo to
probka komentarza ktory bedzie w update (sami sie nie nagrywalismy bo kto by chcial nas sluchac)
wiec torin podsunol pomysl zebysmy cieli dzwieki wymawiane przez komentatora w grze
probka -
http://rapidshare.de/files/17468975/WISLA_KRAKOW.wav.html
pablo TS
Apr 8 2006, 08:21
QUOTE(T-Mac @ Apr 8 2006, 09:05:29) [snapback]61076[/snapback]
probka komentarza ktory bedzie w update (sami sie nie nagrywalismy bo kto by chcial nas sluchac)
wiec torin podsunol pomysl zebysmy cieli dzwieki wymawiane przez komentatora w grze
probka -
http://rapidshare.de/files/17468975/WISLA_KRAKOW.wav.htmlZARABISTE!! Dobrze wam to wyszlo tylko jeszcze zostala LEGIA!!
QUOTE(T-Mac @ Apr 8 2006, 07:05:29) [snapback]61076[/snapback]
probka -
http://rapidshare.de/files/17468975/WISLA_KRAKOW.wav.htmlA mnie ten pomysl podsunal KrissDee
lookass
Apr 8 2006, 09:04
Zajebisty pomysł bardzo fajnie wam to wyszło
PS. Co z tym serverem co jest umieszczony cały patch w jednym pliku bo przekierowywuje do waszej strony mialem juz 51 %
Sorki LUBER ale ten link do patcha nie działa popraw i wrzuć jeszcze raz link
albin99
Apr 8 2006, 10:50
możek ktoś mi pomuc zainstalowałem tego patcha i jest wszystko ok tylko jak gram na jakimś stadionie i mam sytułacje podbramkowom to pszycina mi troche

letko ale denerwuje mnie to a gram na najwyzszych ustawieniach a mam kompa athlon 3100+ geforce 6600 1024 ram i nie wiem czemu tak mam może ktoś powiedziec zeby nie cieło a ustawień nie zmieniac bo na medium jest gorsza grafika wiec niech powie co może byc prszyczyną ze tnie pod bramka z góry wielkie dzęki
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, ale grając w MŚ strzeliłem brame ronaldo, po czym mym oczom ukazali się cieszący kibice, którzy nie mieli na sobie tekstur koszulek brazyli tylko jakieś przeźroczyste bodajże zółto-nibieskie piksleki.
Riki101
Apr 8 2006, 11:06
QUOTE(albin99 @ Apr 8 2006, 09:38:09) [snapback]61105[/snapback]
możek ktoś mi pomuc zainstalowałem tego patcha i jest wszystko ok tylko jak gram na jakimś stadionie i mam sytułacje podbramkowom to pszycina mi troche

letko ale denerwuje mnie to a gram na najwyzszych ustawieniach a mam kompa athlon 3100+ geforce 6600 1024 ram i nie wiem czemu tak mam może ktoś powiedziec zeby nie cieło a ustawień nie zmieniac bo na medium jest gorsza grafika wiec niech powie co może byc prszyczyną ze tnie pod bramka z góry wielkie dzęki
Sprawdz najnowsze sterownkiki do karty i derectx nie jestem pewien ale moze byc to przyczyna wlasnie karty graficznej
albin99
Apr 8 2006, 11:12
QUOTE(Riki101 @ Apr 8 2006, 09:54:34) [snapback]61111[/snapback]
Sprawdz najnowsze sterownkiki do karty i derectx nie jestem pewien ale moze byc to przyczyna wlasnie karty graficznej
mam najnowsze stery tydzien temu sćiagałem aha a może to być wina lod mixera bo mamw szystko na maksa ustawione jesli tak to niech ktoś napisze jak ustawić
Ci co mają problemy z przezroczystymi strojami.
U mnie było coś takiego (standardowo odpalam grę przez 3DA - słaby komputer):
PES5.exe z PowerPatcha + lodmixer + kitserver = gra nie odpalała ...
PES5.exe mój + lodmixer = gra działa, tyle że są słabe minikitsy w menusach ...
Kombinuję dalej.
motylll
Apr 8 2006, 11:44
Witam !!
Mam takie pytanko do twórców tego patch`a - Czy może zmieniana było trudność strzałów z wolnych?

. Chodzi mi o to że jak zagrałem Polską w MŚ (******) to normalnie zdarzało mi się strzelić 1-2 wolne przez cały turniej a teraz strzeliłem 12 co jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło nawet w przeciągu tygodnia. (nie wliczając treningów). I teraz taka prośba z mojej strony - jeżeli coś było zmienione dałoby radę powrócić stare ustawienia bo mało przyjemności sprawia wygrywanie meczów samymi wolnymi z ponad 30 metrów. Jeżeli nic nie zmienialiście to ja już sam nie wiem co się dzieje.
Jeszcze jedno:
Patch zaje..sty
Do tych co się czepiają bootpacków - zainstalujcie sobie nowe jak wam się nie podoba
i ostatnie : rasiak najlepszy - pada na murawę jak kłoda i gra jak w meczu z Anglią - za to Panowie chwała wam i dozgonne dzięki
Patch wymiata (rzadnych problemów u mnie z nim). Kawał dobrej roboty !!!! GRATULACJE !!!!
Ehhh ja mam dziwny problem :/
Instalowalem juz drugi raz tak jak w turtialu
Pes mi sie wlancza wszystko fajnie , ale gdy dam Match lub Edit Mode to mi sie wylancza :/
Co mam zrobic robilem wszystko tak jak w turtialu noi zainstalowalem na czystego Pesa
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
motylll
nie nie bylo zmieniane poprostu sie nie da tego zmienic
dobry jestes i tyle

(ja tez raz mialem podobna sytuacje i to nie na PP, a na czystej grze )
czemu moje posty zostały usuniete

Podaje jeszcze raz linki do przerobionego przezemnie OF do PP
EDIT
beda wywalane za kazdym razem nie spodobalo mi sie jak napisales "OF do PP mojej produkcji "
zreszta jest cos takiego jak prawa autorskie
nie po to siedzialem tyle nad aktualizacja druzyn, robieniem nowych zawodnikow itp
zebys mogl tak pisac
poprawiles zachowaj to dla siebie a jak masz jakies propozycje co do stat to wypisz je tu
QUOTE(ciapke @ Apr 8 2006, 13:03:42) [snapback]61129[/snapback]
Ehhh ja mam dziwny problem :/
Instalowalem juz drugi raz tak jak w turtialu
Pes mi sie wlancza wszystko fajnie , ale gdy dam Match lub Edit Mode to mi sie wylancza :/
Co mam zrobic robilem wszystko tak jak w turtialu noi zainstalowalem na czystego Pesa
POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ile razy to było przerabiane ... Zainstaluj ballpack dla GFMX (w dziale Patche na 1 lub 2 stronie).
QUOTE(rav16 @ Apr 8 2006, 11:32:57) [snapback]61137[/snapback]
Ile razy to było przerabiane ... Zainstaluj ballpack dla GFMX (w dziale Patche na 1 lub 2 stronie).
rav16 gdzie to niby jest bo jakos tego nie widze :/
Jak mozesz to daj namiar z gory dziekuje
s1ntex`
Apr 8 2006, 13:18
Znalazłem błąd, który posiada chyba każdy ten, co ściągnął patcha. Ponieważ wszystko dobrze zrobiłem, mianowicie: jeżeli strzelimy bramkę to niekiedy są pokazani kibice jak się cieszą, po zainstalowaniu pp, gdy miałem pokazanych tych kibiców, to koszulki tych kibiców były w kolorowe kropki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.