Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch - Uwagi I Komentarze...
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
grzesio1712
mefi u mnie tez tak jest ze na meczu z benfica (tylko w pucharach) gra sie wiesza
Yearman
potwierdzam...problem z Benfica tez u mnie wystepuje. zwiecha - Obraz sie zamraza a muza dalej leci.Musialem odpuscic lige
Vargez
ja mam ten sam problem ale nie tylko z benfica ! poprostu jest jakis blad w niektorych druzynach i nie da sie wlaczyc meczu podczas wybierania skladow jest zwiecha i koniec po turnieju
Kadet
Ja troszke inny problemik mam, prosze o liste z numerami twarzy z powerpacza.Potrzebna do GGS.
T-Mac
QUOTE(Vargez @ Apr 16 2006, 11:14:24) [snapback]62588[/snapback]

ja mam ten sam problem ale nie tylko z benfica ! poprostu jest jakis blad w niektorych druzynach i nie da sie wlaczyc meczu podczas wybierania skladow jest zwiecha i koniec po turnieju

nie ma bledow w druzynach poprostu database (biny nie of) byly edytowane i zwiekszony zostal ich rozmiar dlatego sie wywala

ile razy jeszcze mam wam to pisac ?????
bedzie poprawione w update
Vargez
bedziesz tyle razy pisal az to wyjdzie biggrin.gif ten apdejt
novastar
POWER PATCH wymiata.Gram od tygodnia bez przerwy na nim.Chociaz troche przydalo by sie go ulepszyc ale na szczescie niedlugo wyjdzie update (mam taką nadzieję).Powinniscie dac inny bootpack,dodać żółtą nike aerow (niewiem jak się to pisze) i bardziej odwzorowac staty piłkarzy.Szczegolnie powinniscie polepszyc staty Chelsea,bo chociaz w lidze wymiata to w grze Man Utd jest lepszy.Szczegolnie Gallas,Terry i Drogba ktory teraz
jest w świetnej formie.
T-Mac
bede usowal posty ktore sie powtarzaja poniewaz pozniej ciezko mi jest to wszystko przegladac

o lato juz bylo
Teco
http://rapidshare.de/files/18180146/Teco_U...e_Kits.rar.html
Kolejny Update strojów sędziów,myśle że już teraz jest ok.

PS:Do Twórców- jeśli mogę jakoś pomóc to z miłą chęcią.
nope
Hmm... na we9i sie dobrze bgm zainstalowały. A na pes5 zamiast bgm mam jakieś durne przyśpiewki...
tomky
T-Mac czy można do Waszego patcha wrzucić statystyki z Superpatcha?
Jeśli tak to jak to zrobić?
Kriss91
Da się, ale razem ze statystykami zaimportowałyby się ustawienia graczy itp. więc dupa by z tego wyszła. Czyli ogólnie mówiąc-NIC NIE KOMBINOWAĆ TYLKO CZEKAĆ NA UPDATE DO NAJLEPSZEGO PATCHA NA ARENIE PESa!!!
T-Mac
Kriss91 juz napisal odpowiedz thx smile.gif
lash
cos jest z czyms dziwnego, przestawilem w lodmixerze z very high, na high, i 3/4 twarzy sa zrabane, a w dodatku sa przeswity a guti traci wlosy :| i w ogole mordy sie zmieniaja i krzywia ...
norek
Było sporo próśb o zmiane bootpacka. Oczywiście bootpacka poprawiłem i teraz będzie zawierał następujace buty:
IPB Image
grzesio1712
ten butpak jest lepszy, tylko jeszcze kwestia tekstur, mam nadzieje, ze beda dobrej jakosci
norek
QUOTE(grzesio1712 @ Apr 17 2006, 18:23:35) [snapback]62858[/snapback]

ten butpak jest lepszy, tylko jeszcze kwestia tekstur, mam nadzieje, ze beda dobrej jakosci

Jakoscia sam sie zdziwisz:)
a zreszta masz dwie pary tak na pokaz:P
IPB Image
Adanio
Norek dalo by rade zrobic zeby np czerwone 90 mialy wkrety nie podluzne tylko okragle dry.gif Wiem ze w czworce byly takie buty.Druga sprawa...komentator nie wymawia nazwiska Vidic zawodnika ManU dalo by rade zrobic zeby wymawial dry.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
Kriss91
huh.gif blink.gif ohmy.gif wacko.gif Zwiększyliście rozmiar textury butów czy co bo wyglądają zaje**** WOW!!!
norek
QUOTE(Kriss91 @ Apr 17 2006, 18:36:49) [snapback]62862[/snapback]

huh.gif blink.gif ohmy.gif wacko.gif Zwiększyliście rozmiar textury butów czy co bo wyglądają zaje**** WOW!!!

nie, nic nie zwiekszalismy. Poprostu wyedytowalem kazda teksture butow jak to bylo mozliwe i staralem sie zrobic bootpack bardzi dokladnie...co chyba mi sie udalo...

co do okraglych korkow to moge to wyedytowac...jednak uwazam to zaniepotrzebne z tego wzgledu iz jest jeden model butow ktory obsluguje wszystkie tekstury..wiec jesliz robie okragle korki beda one okragle w kazdym bucie...a co do nazwisk to zobaczymy co da sie zrobic...moge poweidziec ze komentator bedzie bezproblemowo wymawial wisla krakow oraz legia warszawa...i to wlasna barwa glosu smile.gif
Kriss91
Buciki są super, ale jedno mnie kuje w oczy. Otóż w znaczku PUMY górna część (plecy, grzbiet?? huh.gif ) powinna lecieć bardziej opływowo. Kurde ale tłumaczę biggrin.gif Po prostu tak wygląda jakby Puma miała garb. (KUR** KONOPII IDYJSKICH MI WSYPALI DO ZUPY śWIąTECZNEJ??) biggrin.gif
norek
QUOTE(Kriss91 @ Apr 17 2006, 19:28:08) [snapback]62873[/snapback]

Buciki są super, ale jedno mnie kuje w oczy. Otóż w znaczku PUMY górna część (plecy, grzbiet?? huh.gif ) powinna lecieć bardziej opływowo. Kurde ale tłumaczę biggrin.gif Po prostu tak wygląda jakby Puma miała garb. (KUR** KONOPII IDYJSKICH MI WSYPALI DO ZUPY śWIąTECZNEJ??) biggrin.gif

model buta jest jaki jest i on sam konwertuje teksture...jest to najlepsza tekstura pod wzgledem jakosci jaka wyszla wiec jej nie wymienie...
p.s moze przestanmy czepiac sie do detali...rownie dobrze moge powiedziec ze korki sa za krotkie lub znaczek na koszulkach Holandii jest zle wykrzywiony...bez jaj ;/
grzesio1712
buciki naprawde super, a czy nie daloby sie zmienic Nike Tiempo Legend na bialo-czerwone? (ale ja wybrzydzam)
Kriss91
Sorry, tak tylko pisałem biggrin.gif Ale czemu wokół mnie jest tyle zielonych słoni?? wacko.gif biggrin.gif
pablo TS
Co wy gadacie!! Buciki zarabiste zwlaszcza te Mizuno!! smile.gif
Adanio
co do okraglych korkow to moge to wyedytowac...jednak uwazam to zaniepotrzebne z tego wzgledu iz jest jeden model butow ktory obsluguje wszystkie tekstury..wiec jesliz robie okragle korki beda one okragle w kazdym bucie...a co do nazwisk to zobaczymy co da sie zrobic...moge poweidziec ze komentator bedzie bezproblemowo wymawial wisla krakow oraz legia warszawa...i to wlasna barwa glosu smile.gif
[/quote]
szkoda wiem ze pesie 4 byly okragle i podluzne tzn w jednym bootpacku byly takie i takie.Mam nadzieje ze zrobicie cos z tymi nazwiskami.Pozdrawiam smile.gif
100lec
Takie małe błędy w Bayernie smile.gif :
-najczęstszy strój domowy to spodenki i getry ma czerwone a nie białe
-Scholl i Deisler nie są łysi (ten pierwszy może łysiejący ale nie łysy biggrin.gif)
cool.gif
koziolek
Dla mnie patch jest genialny! Nie znalazłem w nim większych błędów i uważam że to naprawdę dobra robota!!!
A co do update to czy dało by się podłożyć prawdziwe textury za puchary? A i wsadzić jakąś inną drużynę za Sao Paulo. A buciki są mistrzowskie!
Węgluś
a ja mam bardzo wkurzający problem! sad.gif jak zaczynam mecz czy towarzyski czy ML to nie idzie.ekran sie wiesza, muza idzie normalnie i po chwili sie wyłącza gra. zainstalowałem na czystego PESa. instalowałem dwa razy aby wyeliminować ten problem i nic. moge grać trening ale nie moge w nim zmieniać gały. w ML mam max5* i również nie mogę zmienić gały a mecze sie wieszają jak napisałem wyżej. czekam na pomoc!!! smile.gif po kolejnym włączeniu gry coś sie posrało z twarzami bo wszyscy zawodnicy mają takie same
P.S.robiłem wszystko krok po korku jak na filmiku
T-Mac
niestety premiera updata moze sie troszke opoznic ale w tym tygodniu napewno bedzie
przyczyna opoznienia sa swieta
Mendus
weglus otworz przez 3danalyzer
Węgluś
nie chce mi sie sciagac tego. poczekam na update i jak nie pomoze to cos pokombinuje. a innego sposobu nie ma??
Kriss91
Węgluś-nie możesz zmieniać piłek, bo nie masz ich pewnie odblokowanych dry.gif Zdobądź 3000 PES i wykup je w sklepiku albo ściągnij OFa z 99999... PES...i wykup piłeczki oczywiście biggrin.gif
evolution
ale macie problemy ja zainstalowałem na superpacza i śmiga bez problemów

posssssssdro
Węgluś
QUOTE(Kriss91 @ Apr 18 2006, 14:38:11) [snapback]63031[/snapback]

Węgluś-nie możesz zmieniać piłek, bo nie masz ich pewnie odblokowanych dry.gif Zdobądź 3000 PES i wykup je w sklepiku albo ściągnij OFa z 99999... PES...i wykup piłeczki oczywiście biggrin.gif

Patch mógłby być bardziej dopracowany. I jest błąd w nazwisku piłkarza którego sie wykupuje. pisze M.Laudup a powinno być M.Laudrup
Węgluś
ej STOICHKOV nie jest czarny!jest bialy, wyzszy,prawonozny i umie krzyzaka! da sie zrobic tak jak w jakims tam pathu do PESa4, ze jak wrzucales na wysoksci pola karnego to nabierales sile? w SUPERPATCHU do PESa 5 tak nie mozna:( wiec gdyby to bylo w tym patchu bylby duzo lepszy.
lukaperry
QUOTE(Węgluś @ Apr 19 2006, 19:25:19) [snapback]63199[/snapback]

ej STOICHKOV nie jest czarny!jest bialy, wyzszy,prawonozny i umie krzyzaka! da sie zrobic tak jak w jakims tam pathu do PESa4, ze jak wrzucales na wysoksci pola karnego to nabierales sile? w SUPERPATCHU do PESa 5 tak nie mozna:( wiec gdyby to bylo w tym patchu bylby duzo lepszy.

No mozna tylko musisz w button cofiguration zmienic opcje long pass mode na typ 4 lub 5 i wtedy sam siłę okreslasz
arm
QUOTE(norek @ Apr 17 2006, 16:00:27) [snapback]62852[/snapback]

Było sporo próśb o zmiane bootpacka. Oczywiście bootpacka poprawiłem i teraz będzie zawierał następujace buty:
IPB Image

Jeśli możesz Norek to zmień te Lotto bo w takich prawie nikt nie gra a zamiast nich Lotto Zhero + lub te czarne w których gra np. Cafu lub biale w których gra np.Seedorf. Również te Reeboki wg mnie do wymiany.
T-Mac
update juz jest wrzucany na serwer narazie tylko dla autorow ktozy beda lukac czy wszystko jest dobrze zlozone smile.gif
Modulo
Widzę, że nowy bootpack z*****y, tylko skąd go sobie ściagmąć (jezeli wogóle mozna)?? smile.gif
tomky
T-Mac co będzie w update'ie?
pablo TS
QUOTE(Węgluś @ Apr 20 2006, 16:26:35) [snapback]63307[/snapback]

ja zostawilbym wszystkie butki oprocz numeru 11

Własnie ze numer 11 (Mizuno) sa fajne!! Wjedz na http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3590&st=300 i zobacz tam masz przyblizone buty Mizuno!! Zaras\biste tekstury i sa super, wiec czego czlowieku od nich chcesz??
Węgluś
QUOTE(pablo TS @ Apr 20 2006, 18:41:31) [snapback]63341[/snapback]

Własnie ze numer 11 (Mizuno) sa fajne!! Wjedz na http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3590&st=300 i zobacz tam masz przyblizone buty Mizuno!! Zaras\biste tekstury i sa super, wiec czego czlowieku od nich chcesz??

wez sie koles tak nie denerwuj! jakis ziomek na poprzedniej stronie napisal chyba 3rodzaje butow do zmiany to ja napisalem co ja bym zmienil. moze cos na uspokojenie?
billy
to kiedy wkoncu bedzie update?????????????
Vargez
no wlasnie bo nawet pograc nie moge przez ten error ktory mnie przed meczem do windy wywala
T-Mac
bedzie jak wypuscimy tongue.gif
a mozliwe ze dzis wieczorem kto wie smile.gif
Węgluś
komentator nie mówi STOICHKOV(stoiczkow) tylko Yakubu(jakubu).poprawcie to i te kolory skóry sad.gif
T-Mac
oooooooooooo ja pie.. kur.. mac
bo juz normalnie nie wytrzymalem
jeszcze raz zobacze takie glupie uwagi twoje a odrazu dostajesz BANA
moze jeszcze poprawic Rzasa bo komentator mowi Prirzaza ??
tomky
T-mac
Czy instalując updata będzie można kontynuować rozpoczętą rozgrywkę w Ch.legue czy wszycho od nowa???
T-Mac
QUOTE(tomky @ Apr 21 2006, 18:00:20) [snapback]63510[/snapback]

T-mac
Czy instalując updata będzie można kontynuować rozpoczętą rozgrywkę w Ch.legue czy wszycho od nowa???

ja gre zaczolem na pierwszej wersji, updata mam i gram dalej normalnie bez problemowo
wiec raczej tak smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.