Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Wydany!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Capitan Tsubasa
Czy mi sie wydaje czy pan Lampard jest troche splaszczony ??smile.gif
Zoller
QUOTE(calwin @ Mar 31 2006, 14:53:34) [snapback]59687[/snapback]

jesteś śmieszny zapewne chciałbyś być tak przereklamowany i mieć tą kase co on

beckham mi się bardziej podobał :-(

Weź pod uwagę, że umiejętności jakie prezentuje Beckham to.. może zasługuje na I ligę polską. Był dobry za młodu, ale teraz wstyd wystawiać go w pierwszej 11. Takie jest oczywiście moje zdanie.
Lampard jest lepszy, dokładniejszy, bramko-strzelny, a co najważniejsze nie przereklamowany. Zarabia pieniądze głównie dzięki swoim umiejętnościom piłkarskim, a nie jak w przypadku Beckhama reklamowym (jeden pedalski uśmieszek, 2 pociągnięcia maszynką do golenia i już).

Podsumowując:

Wolę, aby został Lampard w menu, ewentualnie R10. Myślę, że większość ma podobne zdanie do mojego smile.gif

Pozdrawiam ;]
Dorin
Panowie ale wy macie problemy biggrin.gif, jak dla mnie to mozecie tam wstawić nawet boba budowniczego byle sie fajnie grało smile.gif
dawdi17
Mi TWOJE zdanie nie odpowiada. Mnie już denerwuje kiedy słucham, że Beckham jest dzieckiem marketingu, nie umie grać itp. Co wy opowiadacie???? Przecież to jeden z najlepiej wykonujących stałe fragmenty gry na świecie, jest kapitanem reprezenatacji Anglii (nielichej drużyny swoją drogą), grał w Manchesterze United i gra w Realu Madryt - w świetnych i silnych drużynach (to jest liga polska??? nie sądzę). Sorry za off topa, ale musiałem to powiedzieć.

A teraz pomyślcie trzeźwie: w menu głównym pokazuje się nie jeden, a trzech piłkarzy więc nie widze problemu dlaczego jednym z nich nie miałby być Beks, drugi to Lampard, a trzecim wspomniany Ronaldinho. Innym wyjściem jest osobista zmiana tła głównego w swojej grze bez tego typu konfliktów.
jastrzab
Ja tam był wolał Davidsa, niz Beckhama czy Lamparda... nieźle by się wkomponował w tło wink.gif
norek
a ja bym wolal nie dawac % ale chyba zaczne...panowie to nie debata na temat czy beckham jest dobry czy nie i gdzie powinien grac tylko prezentujemy tu screeny z patcha...pozdro

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
rav
El Moro zajebisty ohmy.gif Kto go robił, Ty, norek?
Pelas
dokladnie morinetes wyjeabnie Bravo za to twarz i Totti tez ladnie wykonany
T-Mac
QUOTE(rav16 @ Mar 31 2006, 19:05:39) [snapback]59726[/snapback]

El Moro zajebisty ohmy.gif Kto go robił, Ty, norek?

s'n go wykonal

kolejna porcja screenow

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Pelas
smolarek nie zazbyt wyszedl ale XAVI to juz klasa
Capitan Tsubasa
T-mac albo Norek zarzuccie jakimis screenami z ManU ... prosze wink.gif

Ps. Xavi mnie rozpierdala ... kosmos
norek
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Mar 31 2006, 20:53:34) [snapback]59747[/snapback]

T-mac albo Norek zarzuccie jakimis screenami z ManU ... prosze wink.gif

Ps. Xavi mnie rozpierdala ... kosmos

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Kriss91
Mam jedno ale. Jakość emblematów dryżyn jest do du**, bo zapewne daliście je w OF a nie do pliku. Jeśli chcecie to mogę wam podesłać emblematy drużyn z LitePatcha w pliku, ale wątpie, że z tego skorzystacie.
POZDRO!!
norek
QUOTE(Kriss91 @ Mar 31 2006, 22:23:26) [snapback]59763[/snapback]

Mam jedno ale. Jakość emblematów dryżyn jest do du**, bo zapewne daliście je w OF a nie do pliku. Jeśli chcecie to mogę wam podesłać emblematy drużyn z LitePatcha w pliku, ale wątpie, że z tego skorzystacie.
POZDRO!!

zapodaj jakiegos skrina z gry z tymi logami..np z edit mode i tez Man U bo nie wiem jakie emblematy sa w tym patchu
pozdro
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ Mar 31 2006, 22:23:26) [snapback]59763[/snapback]

POZDRO!!

herby druzyn ja robilem smile.gif wielkosc herba jaki widac na screenie to 32x32 wiec cudow sie nie spodziewaj jeszcze do tego org paleta
sam zobacz te wielkie maja rozmiar 64x64 i sa swietnej jakosci ale to u gory ta mala arsenalu to 32x32
IPB Image

co do druzyny MU to az 19 graczy ma ustawiona zwykla lub specjalna(z wlosami specjalnymi) morde z tego az 10 nowych

jeszcze jedna rzecz WSZYSTKO JEST NA BINACH

Capitan Tsubasa
QUOTE(T-Mac @ Apr 1 2006, 09:54:30) [snapback]59805[/snapback]

co do druzyny MU to az 19 graczy ma ustawiona zwykla lub specjalna(z wlosami specjalnymi) morde z tego az 10 nowych

I o to chodzi smile.gif ... swietnie jest zrobione ( projekt i wykonanie ) menu w edit mode, naprawde super to wyglada ...
Kriss91
Oto screeny. Dodałem jeszcze screena z logosami lig:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Wasze emblematy w większym rozmiarze są lepsze, ale w mniejszym...
T-Mac
te screeny twoje nic nie pokazuja wszystko rozmyte
Kriss91
No bo one w sumie takie są. Jak chcecie to mogę wam podesłać screeny z większej rozdzielczości.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
pablo TS
A beda jakies polskie druzyny??
Kriss91
Będzie prawdopodobnie Wisła i Legia. Bynajmniej widać je na screenach.
pablo TS
QUOTE(Kriss91 @ Apr 1 2006, 13:11:14) [snapback]59853[/snapback]

Będzie prawdopodobnie Wisła i Legia. Bynajmniej widać je na screenach.

To dobrze!! Ciesze sie z tego!! A jaki bedzie sklad reprezentacji polski?
hoody15
Jak bedzie ten Patch do podacie na issonline link do niego ????? i czy bedzie go mozna wrzuca normalnie bez zadnych programow bo mam tylko kkz studio a innych nie moglem znalezc
Bo0os
A jak wygląda drużyna Barcelony? Coś zmienialiście w twarzach, nielicząc Ronniego? T-Mac zapodaj choć jeden screen bo spać niebede wink.gif

Pozdro i życze powodzenia.Widać włorzyliście w produkcje dużo pasji!
rav
Również proszę o screeny FCB, chciałbym zobaczyć jak wygląda Messi, Giuly, Larsson, Motta, Edmilson, Puyol, Marquez. Jeżeli jacyś nie są zrobieni, to proszę o pokazanie chociaż tych, którzy są (z tej wymienionej przeze mnie siódemki). Pozdro!
Kriss91
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy będzie model, na którym numer na przodzie koszulki będzie po lewej stronie (z naszej perspektywy) tak jak mają nowe koszulki Adidasa i Pumy?? W patchu robionym przez socceraccess.com na mistrzostwa świata jest coś takiego.
norek
QUOTE(Kriss91 @ Apr 1 2006, 13:27:37) [snapback]59865[/snapback]

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy będzie model, na którym numer na przodzie koszulki będzie po lewej stronie (z naszej perspektywy) tak jak mają nowe koszulki Adidasa i Pumy?? W patchu robionym przez socceraccess.com na mistrzostwa świata jest coś takiego.

w glownej wersji patcha tego modelu nie bedzie jednak z czasem wypuscimy latke na to..pozdro
T-Mac
Polskie druzyny - WISLA KRAKOW i LEGIA WARSZAWA
pozniej cala 1 ligia + 8 z drugiej ligi druzyn

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

sa jeszcze inne ale wszystkiego nie bede pokazywal smile.gif
pablo TS
A jesli mozna wiedziec kiedy bedzie premiera tego patha??
T-Mac
nadchodzacy tydzien
BoBaN
Hey T Mac mam wielką prośbę, skoro pokazałeś screeny barcy to może zapodałbys pare screenów zawodników realu. niekoniecznie tych sławnych. bardziej chodzi mi o de la reda, soldado, bo ich probowałem wgrac do gry i mi sie nie udało, wiec czekam na PP.
rav
Puyol zajebisty ohmy.gif Ale Eto'o trzeba było dać norka, ten jakiś taki nie teges.
PS. Co takie niskie statsy u Messi'ego tongue.gif
dawdi17
Też chciałbym zobaczyć coś związanego z Realem. Mam pytanie: kto robił Estadio Santiago Bernabeu? czy to Ariell? Bo jego stadion ma tendencję do "nie chodzenia" u wszystkich... np. u mnie. Aha jeszcze jedno czy na tych nowych twarzach będzie występowało "łysienie" po oddaleniu kamery? Ja tak miałem np, z Baptistą norka albo Cassillasem Cigmana.
Kriss91
QUOTE(Bo0os @ Apr 1 2006, 14:22:14) [snapback]59880[/snapback]

Moja prośba odnośnie jednak kwestii piłek brzmi następująco: Dajcie tylko te 8 najpopularniejszych i najładniejszych piłek jakimi grają teraz piłkarze murawie śwatowej.Zrobiłem sobie taką liste wink.gif Oto moje trendy:

IPB Image

Wiem że troche za puźno to pisze, gdyż patch jest już w fazie testów, ale zawsze można coś zmienić.

rolleyes.gif

Niektóre piłki, które podałeś są przestarzałe, np. piłka Umbro albo Pumy. Poza tym patch jest w fazie "beta-testów" i wątpie, żeby coś jeszcze zmieniali. A nawet jak to jaki to problem, żeby wstawić własnego ballpacka??

Najczęściej używane piłki to:
-Nike Merucial
-Nike Aerow Yellow
-Nike Aerow Red
-Nike Aerow LFP
-Adidas Teamgeist
-Adidas Finale Blue
-Adidas Finale Orange (raczej ta piła nie jest w użyciu, ale jest najlepiej widoczna na śniegu w grze)
-Umbro Centaurus Pro

I chyba właśnie te balle znajdą się w PP.
norek
QUOTE(dawdi17 @ Apr 1 2006, 15:03:27) [snapback]59893[/snapback]

Też chciałbym zobaczyć coś związanego z Realem. Mam pytanie: kto robił Estadio Santiago Bernabeu? czy to Ariell? Bo jego stadion ma tendencję do "nie chodzenia" u wszystkich... np. u mnie. Aha jeszcze jedno czy na tych nowych twarzach będzie występowało "łysienie" po oddaleniu kamery? Ja tak miałem np, z Baptistą norka albo Cassillasem Cigmana.

1. Santiago Bernabeu
Bedzie to stadion zrobiony przez kogo innego niz Ariel. Stadion działa poprawnie u każdego i wygląda jak prawdziwe boisko zespołu z hiszpanii.
2.Łysienie zawodników
Do patcha dołączyliśmy lodmixera z ustawieniami dzieki ktorym ten efekt zostal zniwelowany
3.Piłki
w patchu znajdą się takie piłki jak:
nike mercurial,2x total 90 w roznych kolorach,adidas teamgeist,puma,umbro centaurus, pomaranczowa adidas final, adidas final biala.

no i na potrzeby patcha poprawiłem model szymkowiaka wykonany przez Timaka..tak teraz bedzie wyglądał Szymkowiak w grze....
IPB Image

pozdrawiam
Kriss91
Zajebisty!! Jeżeli wszystko będzie trzymało taki poziom to niech się chowają wszystkie inne patche!!
dawdi17
Dziękuję za upewnienie. Mam nadzieję, że prócz nakładki z ligą polską będziecie nadal w przyszłości rozwijali wasze dzieło. Przedtem każdy się pytał czy np. ta piłka czy ten stadion jest na bazie SuperPatcha, a jeżeli tak to na której wersji,. Teraz się to zmieni... Od teraz będzą podobne pytania dotyczące tworu issonline. Naprawdę nie widać w waszym patchu słabych punktów, a dopracowanie go w najmniejszych szczegółach bardzo cieszy (chodzi mi o sędziów i o efekt "łysienia"). Cięszę się również, że jednym z głównych twórców tego patcha jest norek, który jest fanem Królewskich co gwarantuje dopracowanie drużyny Los Merengues. Widać w was pasję i jeżeli napotykacie jakiś problem to go taranujecie z łoskotem i ja się cieszę, że zagram na tym patchu trochę później na rzecz beta-testów, grunt to być zadowolonym ze swojej pracy. Aha jeszcze kwestia spolszczenia kinowego (napisy) lub pełnego (wraz z komentarzem). Szczerze mówiąc wolę jednak język angielski, ponieważ przynajmniej dla nas Polaków to główny język w serii Pro Evolution Soccer i gra dużo by straciła na swojej powiedzmy profesjonalności gdyby użyto w niej rodzimego języka. No i trzeba też pamiętać o zagranicznych użytkownikach, którzy z pewnością sięgnom po ten "dodatek". PowerPatch będzie najlepszy jaki dotychczas wydano do jakiejkolwiek części piłki od Konami. A fani powinni czekać cierpliwie pozwalając tym samym dopiąć na ostatni guzik detale tej mega produkcji.

PS. poprawiliście ten screen początkowy (napis "issoune")?
norek
a i poprawiony title screen....
IPB Image
arm
Stroje w PowerPatchu będą w binach czy tez dołączycie Kitserver?
Jestem fanem Holandii, moglibyscie zarzucic jakies screeny z Oranjes.
wojczech7
No, no, no zapowiada się najlepszy jak dotąd patch do PES5 biggrin.gif Moglibyście zarzucić jakimiś screenami z Juventusem?? please rolleyes.gif
Kriss91
Stroje na 99% będą w kitserverze, gdyż są wtedy minikitsy. A co do tych, którzy proszą o screeny-LUDZIE!! Wytrzymajcie te KILKA dni!! Większego smaku i niepewności sobie zrobicie na PP biggrin.gif (chociaż co to w sumie za niepewność skoro wszystko będzie na najwyższym poziomie).
dawdi17
No i spoksik. Hej panowie przestanie tak prosić o face i koszulki albo jeszcze o coś innego. Uznają, żę chcą coś pokazać to pokażom i tyle. Podobno apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale nie lepiej mieć jakąś niespodziankę? Koszulki chyba nie będą w kitserverze, bo była podana waga pliku chyba jest zbyt mała jeśłi miałaby być w tym wliczona waga tegoż proga (70-90 mb).
T-Mac
wszystkie kitsy beda w binach (zeby dzialaly online) a takze w kitserverze zeby ladnie wygladaly stroje 2d smile.gif
zaraz zapodam pare screenow realu i holandi

EDIT
arm napisal ze jest fanem pomaranczowych mam dla ciebie mila niespodzianke kazdy z graczy w reprezentacji holandi ma org mordke smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
arm
Fantastycznie T-Mac!!!
PowerPatch jest najlepszym patchem na PES5!
I mam pytanie.
Gdzie planujesie wrzucic PowerPatcha do ściągania???
Mam nadzieję,że poza np.Rapidshare lub Megaupload wrzucicie jeszcze na inny serwer bo dla mnie ściąganie czegokolwiek z 2 powyższych jest prawdziwą torturą.
dawdi17
Świetny Real. Tylko mam jeszcze jedną sugestie jeśli można: w składzie Królewskich brakuje czarnoskórego wychowanka: Javier Angel Balboa. Grał zdecydowanie więcej niż Jurado, Javi Garcia, Miniambres i De la Red razem wzięci. Jeśli to kogoś interesuje to zaktualizujcie to prosze.
T-Mac
arm - mam nadzieje ze na FileFront uda mi sie wrzucic smile.gif

dawdi17 - niestety zapozno na dodawanie nowych graczy, moze w jakims update bedzie

dawdi17
Mówi się trudno, pierwszy zgrzyt hehe. Dla mnie to żadne problem i tak sobie zrobię tego zawodnika tylko inni nie będą o nim wiedzieli tongue.gif
T-Mac
w takim stylu beda tla w roznych pucharach ligach

IPB Image
Kriss91
Wiem, że już w sumie za późno na wszelkiego rodzaju korekty, ale lepsze byłoby takie tło:
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/0...mblem_grn_l.jpg
Pelas
mam wielko nadzieje ze ten path kjotry wyjedzie w nastepny,m tygodniu wyjdzie na poczotek tygodnia czyli(poniedzialek) a nie w ten jeabny(piotek bo juz sie nie doczekam:D:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.