QUOTE(norek @ Apr 5 2006, 22:36:01) [snapback]60689[/snapback]
moja taka drobna prosba...na poczatku prosze dokladnie zainstalowac patcha a dopiero pozniej zglaszac wszelkie bledy...chodzi mi tu o przezroczyste stroje i jak kolega wyzej pokazal ronaldinha..chlopie wez czyste pliki i zainstaluj a nie wgrywasz na super patcha..pozdro
Ale musisz przyznac,ze fajny Grzesiek el_Radialdo z niego wyszedl !
Wreszcie FF troche ruszyl i jakos mi to sie sciaga
sciagam juz patcha z 3 godziny i jak narazie udalo mi sie sciagnac pierwsza czesc a jak chce zaczac sciagac nastepne czesci to sie nie da

ten filefront to lipaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wylaczylo mi sie sciaganie 5 czesci na 95%, a teraz sie nie da włączyć. To sobie pograłem ...
jutro postaramy sie dac inne zrodla do scaignaia..udalo mi sie dogadac z niemieckim uslugodawca i dal mi troche miejsca na serwerze wiec powinno byc git...pozdro
ludzie troche ciepliwosci zaden serwer nie wytrzymal by takiego naporu
w ciagu pierwszych 2godzin patcha zaczelo sciagac ponad 500 osob
koziolek
Apr 5 2006, 22:09
Została mi ostatnia część do ściągnięcia

. Jutro na 12.35 do szkoły więc jeszcze dziś ostro pogram

. Wiwat Arsenal!
dawdi17
Apr 5 2006, 22:10
norek możesz mi coś doradzić w związku z tym Bernabeu? torin bodajże w komentarzach do PowerPatch wspomniał coś o kartach ATI. Ja taką posiadam no i teraz nie wiem co mam zrobić. Jest jakiś sposób?
grzesio1712
Apr 5 2006, 22:10
T-Mac z jednej strony to chyba dobrze, ze az takie zainteresowanie patchem. jeszcze raz gratuluje wytrwalosci w robieniu tego cudenka
QUOTE(dawdi17 @ Apr 5 2006, 22:58:17) [snapback]60696[/snapback]
norek możesz mi coś doradzić w związku z tym Bernabeu? torin bodajże w komentarzach do PowerPatch wspomniał coś o kartach ATI. Ja taką posiadam no i teraz nie wiem co mam zrobić. Jest jakiś sposób?
dawdi a czy tylko masz problem z tym stadionem ?? wszystko inne jest ok ?? bo tu widze ze ludzie jakies pokazuja dziwne screeny, az dziw bierze zrobilismy tutorial video jak wgrac patcha i takie rzeczy wam wychodza
QUOTE(dawdi17 @ Apr 5 2006, 22:58:17) [snapback]60696[/snapback]
hmm sadze ze na dniach dla Atowiczow wypuscimy nakladke na owy stadion...
QUOTE(norek @ Apr 5 2006, 22:54:17) [snapback]60693[/snapback]
jutro postaramy sie dac inne zrodla do scaignaia..udalo mi sie dogadac z niemieckim uslugodawca i dal mi troche miejsca na serwerze wiec powinno byc git...pozdro
A czy tam tez ten patch bedzie podzielony na 5 czesci? Bo juz 2 mam i jutro dociagnalbym sobie pozostale ... Bo ten FF zszedl na psy .. kiedys to i przy duzym obciazeniu smigalo mi po 120 kB/s .. wspomnienia fajna rzecz!:D
Ale slinka mi juz cieknie na tego paczyka
dawdi17
Apr 5 2006, 22:30
Nie ja już wielokrotnie wgrywałem rózne dodatki (w tym mnóstwo stadionów) do pesa 4 jak i do 5 więc coś tam wiem. I ZAWSZE kiedy wgrywam Estadio Santiago Bernabeu jest ten sam problem (tekstury są rozwalone po całym stadionie) a ja jestem fanem Realu więc tym bardziej ubolewam, że już od przeszło pół roku nie mogę zobaczyć tego obiektu poprawnie wyglądającego w mojej grze. Instalowalem wersję od Ariella, od nt 89 i kogoś tam jeszcze i nic. Ten sam problem jest również u mojego kuzyna. Obydwoje mamy karty graficzne firmy ATI (ja Radeona 9000, mój kuzyn ma bodajże Radeona 9600 Pro) i Windows XP z servisepack'iem 2. Proszę o pomoc, bo już nie wiem co robić (to już pół roku). Aha patch instalowałem na czystego pesa. Błagam was pomóżcie.
ps. właśnie przeczytałem post od norka i pokładam w was wielką nadzieję. Zostawiłem jednak to moje dłuższe wutłumaczenie dla osób, które będą miały/mają taki sam problem. Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenie 'ściągaczom (naprawdę warto) i patchmakerom aby posiadali nadal chęci do doskonalenia swojego dzieła. Pozdro!
dawdi17 nie wiem co Ci poradzic, chyba nie bedziesz zmienial karty graficznej dla jednego stadionu
jeszcze raz do tych panow co pokazali te dziwne screeny
zrobcie jeszcze raz dokladnie instalke wedlug tut a bedzie wszystko oki
hamer_sopot
Apr 5 2006, 22:43
Uruchomiłem Ponowie PES`a i już było ok. Ale twarz Ronaldinho cały czas coś nie teges. Zobacze jutro jak zainstaluje na czystą gre. Pozdrawiam
P.S.
Patch naprawdę dobry bardzo mi się podoba

EDIT:
QUOTE(norek @ Apr 5 2006, 20:36:01) [snapback]60689[/snapback]
moja taka drobna prosba...na poczatku prosze dokladnie zainstalowac patcha a dopiero pozniej zglaszac wszelkie bledy...chodzi mi tu o przezroczyste stroje i jak kolega wyzej pokazal ronaldinha..chlopie wez czyste pliki i zainstaluj a nie wgrywasz na super patcha..pozdro
Wgrałem na spatchowanego Option File
Dało by się zrobić żeby Angola nie była Marokiem, a Trynidad i Tobago Wenezuelą?
Merseyside red zamiast liverpoolu...
QUOTE(nope @ Apr 5 2006, 23:39:36) [snapback]60705[/snapback]
Dało by się zrobić żeby Angola nie była Marokiem, a Trynidad i Tobago Wenezuelą?
Merseyside red zamiast liverpoolu...
buahahha wgraj czlowieku dobrze a bedziesz mail wszystko cacy
sa dwie czesci tutoriala
nie wgrales pewnie ani exe anie save
exe nie wgrałem bo mam we9 ...
no to czego ty chcesz od nas ?? hehehe patch jest do pes5 a nie do we9 wiec takie rzeczy jak nazwy narodowek czy czego innego nie beda ci dzialac
ja też mam ati 9600 (stery omega) i bernabeu (ale niewiem kogo jak będziesz chciał to jutro wrzuce na rapida) mi chodzi poprawnie (niewiem jak z patha pp bo ściągam)
QUOTE(nope @ Apr 5 2006, 23:59:48) [snapback]60709[/snapback]
a czym to edytowaliście?
hexedytorami
calwin zlap ze 2 screeny i pokaz to moze damy go w update jak jest lepszy od tego co my mamy dac
To dziwne, bo ja otwieram we9.exe xvi32 i nie ma tam zadnych ciagow z nazwami reprezentacji. Popróbuje innymi.
Ok, zmieniłem. Patch świetny. Zabieram się za granie
QUOTE(norek @ Apr 5 2006, 20:36:01) [snapback]60689[/snapback]
Swieta racja, polac temu panu
QUOTE(nope @ Apr 5 2006, 22:11:06)
To dziwne, bo ja otwieram we9.exe xvi32 i nie ma tam zadnych ciagow z nazwami reprezentacji. Popróbuje innymi.
To nie ma znaczenia jakiego hex edytora uzywasz, tam jest od cholery znakow. Uzyj funkcji search i wpisz kompletna, poszukiwana nazwe.
wlasnie zaczelo mi sie ciagnac jeszcze tylko 2 czesc i bedzie git

tylko bedzie problem z option filem bo musze czekac 70 minut a ja juz czas minie to pisze mi za kazdym razem ze ktos juz z takim ip sciaga

moze mi ktos wrzuci option file na inny serwer mysle ze to zaden problem bo plik prawie nic nie wazy i to jest tylko chwilka.Z gory dziekuje i pozdrawiam
nie koniecznie musisz sciagac tego OF w patchu tez jest ale bez odblokowanej kasy ale jak ci zalezy to prosze
http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...ES5/OptionFiles
Hmm... wgrałem na czyste pliki, a tez mam przezroczyste stroje ;/
Dobra, wystarczyło przeinstalowanie kitservera. Obicuje ze byl to moj ostatni post z narzekaniem (w tym topicu przynajmniej
Jeszcze tylko 2 czesci i bede mogl sie przekonac na wlasne oczka,co tam splodziliscie !

Jutro sie tez wypowiem nt Santiago Bernabeu,bo tez mam Radka 9200

To ja mykam,a kompek niech dalej sciaga
Dzieki Timac

Zobaczymy czy u mnie bedzie ten patch dobrze dziala bo z tego co widze to wiekszosc ma z nim problemy ale badzmy dobrej mysli.Jeszcze raz dziekuje pozdrawiam
QUOTE(Adanio @ Apr 6 2006, 00:47:16) [snapback]60718[/snapback]
Dzieki Timac

Zobaczymy czy u mnie bedzie ten patch dobrze dziala bo z tego co widze to wiekszosc ma z nim problemy ale badzmy dobrej mysli.Jeszcze raz dziekuje pozdrawiam

3 osoby to nie wiekszosc
jezeli wsszystko wgrasz dobrze to bedzie oki
bo tu jeden odpalil gre na swoim OF drugi wrzucil na we9 a 3 jest kosmita
hehehe ja wgralem sobie wszystko dobrze i mi pieknie dziala

Mam tylko problem z tym nieszczesnym Santiago...tez mam te tekstury poprzestawiane.Podoba mi sie Old trafford i to ze usuneliscie te reklamy vodafone z naroznikow ale zapomnieliscie o jednym

Takze na strojach anglii numerek na przodzie koszulki jest u was po srodku a powinien byc pod znaczkiem umbro na prawej piersi.Szkoda tez ze nie zostawiliscie tych przyspiewek ManU z superpatcha.To tyle co narazie dostrzeglem

Patch poprostu wymiata

Nie spodziewalem sie ze az tak wam wyjdzie.W koncu Cristiano potrafi zrobic flip flapa bo na tym option filu z superpatcha nie potrafil.Pozdrawiam i gratuluje tak wspanialego patcha
QUOTE(Adanio @ Apr 6 2006, 03:47:14) [snapback]60721[/snapback]
hehehe ja wgralem sobie wszystko dobrze i mi pieknie dziala

Mam tylko problem z tym nieszczesnym Santiago...tez mam te tekstury poprzestawiane.Podoba mi sie Old trafford i to ze usuneliscie te reklamy vodafone z naroznikow ale zapomnieliscie o jednym

Takze na strojach anglii numerek na przodzie koszulki jest u was po srodku a powinien byc pod znaczkiem umbro na prawej piersi.Szkoda tez ze nie zostawiliscie tych przyspiewek ManU z superpatcha.To tyle co narazie dostrzeglem

Patch poprostu wymiata

Nie spodziewalem sie ze az tak wam wyjdzie.W koncu Cristiano potrafi zrobic flip flapa bo na tym option filu z superpatcha nie potrafil.Pozdrawiam i gratuluje tak wspanialego patcha

Numerek na prawej piersi narazie ma tylko Areil.Jeszcze tego modelu nie opublikowal wiec nie bylo jak ten model umiescici w patchu..kiedy tlylko bedziemy mieli to napewno damy latke..pozdro
Sciagnalem patcha z nadzieja, ze bedzie to jeden z najlepszych na scenie i .... nie zawiodlem sie. Oczywiscie widze, ze exeka musze sobie sam skombinowac bo mam to "nieszczesne" we9 ktore bagatela jest lepsze od zwyklego pesa5 ale coz... Chcialbym zaapelowac w tym poscie do tworcow patcha: Prosze zrobcie nam, we9-owcom oddzielny plik exe z poprawnymi narodowkami. Od kiedy wszystkie teksturki sie zgadzaja miedzy pesem a we9 nie sadze by byla to rzecz awykonalna. Dzieki z gory
lukaperry
Apr 6 2006, 06:21
Mi się wszystko ładnie ściagneło jeszcze tylko instalacja.
A może zmienicie juz nazwe tego tematu??
Chodzi o (pierwsze screeny)
dexio07
Apr 6 2006, 06:28
ZAJEBISTY PACZYK NIE ZAWIODŁEM SIĘ
POZDRO DLA STWORZYCIELI TEGO DZIECKA
dawdi17
Apr 6 2006, 06:59
Calvin proszę umieśćlink do tych sterów jak będziesz na forum. Nie piszę tego na prive, bo chcę żeby inni też z tego storzystali. Omega? Przecież do ATI są Catalysty. Jeśli pomoże do ja z pewnością to spróbuje.
Zainstalowalem patcha na czystego pesa zrobilem wszystko tak jak bylo w tutorialu i komentator mi nie wymawia nazw klubow angielskich i wisly i legii

Patcha napewno dobrze wgralem!!Moze mi ktos powiedziec co jest grane??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

P.S. czym sie rozni we9 od pes5??
QUOTE(Adanio @ Apr 6 2006, 08:06:44) [snapback]60730[/snapback]
Zainstalowalem patcha na czystego pesa zrobilem wszystko tak jak bylo w tutorialu i komentator mi nie wymawia nazw klubow angielskich i wisly i legii

Patcha napewno dobrze wgralem!!Moze mi ktos powiedziec co jest grane??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

P.S. czym sie rozni we9 od pes5??
niby kto ci ma nagrac komentatora z wymawiana nazwa wisly legi ??? szpakowski hehehe zastanow sie zanim cos napiszesz
chyba sami siebie nie bedziemy nagrywac i dawac tego do gry
dawdi17
Apr 6 2006, 08:26
Jest jeszcze jeden mały problem... Otóż pliki się u mnie nie podpisująw Game Graphic Studio. Przedtem miałem podpisane (program mnie pytał czy chce, a teraz nie ma tego pytania). Chciałem sobie zaimportować twarz i włosy Roberta Soldado i tu zonk. Pamiętałem, że zamienia się go za twarz Harry'ego Kewell'a, więc jakoś sobie to obliczyłem i twarz jest już w grze. Natomiast z włosami się tak nie da (obliczyć, bo muszą one być w tej kategorii Special Hairs), a włosów innych nie da się, bo czaszka (model) jest mniejszy od innych twarzy i powstaje strzelina między włosami a czołem. Da się to jakoś zrobić? Chciałbym chociaż żeby mi ktoś sprawdził numery włosów: sh077_w014 i sh235_y052. THX z góry. Aha zmieniłem sterowniki w ATI na Omega i to też nic nie pomogło (Santiago dalej wygląda jak pobojowisko).
Wielkie dzięki Panowie za waszego PowerPatcha!
Szacunek!
Ja niestety pracowalem sobie w nocy i dopiero teraz zaczałem ściagac. Jak się obudze to mam nadzieję,ze wszystkie 5 części będą juz w moim kompie i bedę mógł Patcha zainstalować. Wtedy przyjdzie czas na ocenę
wszystko sciagniete,teraz zabieram sie za instalowanie !
jeszcze raz dziekoweczka !
jacekz40
Apr 6 2006, 09:17

czy oprócz kilku nowych reprezentacji coś się zmieniło w zestawie drużyn, lig? Czy ligi są te same? Bo jak narazie nigdzie tego nie mogę wyczytać. Stale temat buziek Ronaldinio...a co Wy chcecie rewię mody czy dobrą piłkę?
QUOTE(jacekz40 @ Apr 6 2006, 10:05:40) [snapback]60740[/snapback]

czy oprócz kilku nowych reprezentacji coś się zmieniło w zestawie drużyn, lig? Czy ligi są te same? Bo jak narazie nigdzie tego nie mogę wyczytać. Stale temat buziek Ronaldinio...a co Wy chcecie rewię mody czy dobrą piłkę?
Dochodza do tego Wisla i Legia. Reszta pozostaje bez zmian
Timac jakbys przeczytal mojego posta uwazniej to bys zauwazyl ze takze nie mam wymawianych nazw angielskich klubow!!!!!
QUOTE(Adanio @ Apr 6 2006, 10:37:52) [snapback]60743[/snapback]
Timac jakbys przeczytal mojego posta uwazniej to bys zauwazyl ze takze nie mam wymawianych nazw angielskich klubow!!!!!
komentator wymawia nazwy ale te zmyslone z org pesa, postaramy sie w update zrobic tak zeby wymawiane byly org nazwy klubow
kasper20
Apr 6 2006, 11:42
Chlopaki jestescie niesamowici patch jest zajefajny normalniewypas wszystko mi dziala w nim i jest ok dzieki za takie cudo
Witam
jakie sa polskie druzyny w tym patchu ?
pozdrawiam
CJ-2005
Apr 6 2006, 13:00
krótko:
zajebisty ten patch
QUOTE(mic_TS @ Apr 6 2006, 13:45:06) [snapback]60766[/snapback]
Witam
jakie sa polskie druzyny w tym patchu ?
pozdrawiam
Popatrz kilka postow wyzej,a sie dowiesz
QUOTE(modzik @ Apr 6 2006, 14:46:27) [snapback]60785[/snapback]
Popatrz kilka postow wyzej,a sie dowiesz

sorry jakos mi to umknelo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.