Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Wydany!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
pablo TS
QUOTE(zduniec @ Apr 7 2006, 15:45:02) [snapback]60997[/snapback]

Witam. Wlasnie sciagnalem i zainstalowalem Powerpatcha. Wszystko zrobilam jak było powiedziane w instrukcji. Kiedy włączam gre wszystko jest w porzadku, jednak kiedy juz chce zagrac jakikolwiek mecz to albo gra sie wylacza albo wyskakuje blad i tez sie wylacza. Nie wiem co z tym zrobic. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.

Wytnij replaye z moich dokumentow i zostaw tylko option file! Powinno zadzialac tez tak mialem tongue.gif
Gwidon
gratulacje :beer:

fajnie to wygląda
zduniec
QUOTE(zduniec @ Apr 7 2006, 15:45:02)

Witam. Wlasnie sciagnalem i zainstalowalem Powerpatcha. Wszystko zrobilam jak było powiedziane w instrukcji. Kiedy włączam gre wszystko jest w porzadku, jednak kiedy juz chce zagrac jakikolwiek mecz to albo gra sie wylacza albo wyskakuje blad i tez sie wylacza. Nie wiem co z tym zrobic. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.

Wytnij replaye z moich dokumentow i zostaw tylko option file! Powinno zadzialac tez tak mialem

Niestety. To nie pomogło. Nie mam zadnych savów ani replayów. Jest tylko option file. Jakies inne propozycje? Moze przyczyną jest że gram na laptopie, chociaz bez patcha wszystko chodzilo poprawnie.
lukasz0
hmm PowerPatch jest FENOMENALNY!

pablo TS
Niestety. To nie pomogło. Nie mam zadnych savów ani replayów. Jest tylko option file. Jakies inne propozycje? Moze przyczyną jest że gram na laptopie, chociaz bez patcha wszystko chodzilo poprawnie.
[/quote]
A moze wgraj jeszcze raz patcha ale na czystego pesa (zainstaluj pesa jeszcze raz i PP)
100lec
Suuuupeeerr ten patch smile.gif . Tylko pes chodzi mi teraz mało płynnie. I tu moje pytanie rolleyes.gif Za co odpowiadają te poszczególne ustwienia w lodmixerze, bo motam sie juz troche i nie moge optymalnie ustawic zeby zyskac plynnosc a nie stracic duzo na grafice :/
Kadet
QUOTE(zduniec @ Apr 7 2006, 17:22:47) [snapback]61017[/snapback]

Wytnij replaye z moich dokumentow i zostaw tylko option file! Powinno zadzialac tez tak mialem

Musisz sobie sciagnac 3d analyzera, ustawic zaptaszkowac tam odpowiednie opcje ale nie wiem jak to jest z laptopem w kazdym razie ja mialem ten sam problem i 3d analyzer go rozwiazal. Link do 3d analyzera masz tu --> http://www.3dcenter.org/downloads/files/cb.../3d-analyze.zip <--- Tu jest to co ja zaptaszkowalem: force zbuffer
disable two side stencil
emulate HW Tnl caps
emulate other Dx 8.1 caps
w Anti-Detect mode zaznacz shaders
jeszcze do tego

force 24 bit zbuffer
Zaznaczam ze nie wiem jak to jest z laptopem.
dr_idea
Ja mam taki sam problem jak zduniec sad.gif Włączam PESa, wszystko jest OK ale jak juz wlaczam mecz to wychodzi na pulpit sad.gif Zrobiłem w 3dAnalyze tak jak napisał kolega wyżej, ale dalej jest tak samo sad.gif Mam RiveTNT2. pomocy!
T-Mac
QUOTE(dr_idea @ Apr 8 2006, 10:05:58) [snapback]61085[/snapback]

Ja mam taki sam problem jak zduniec sad.gif Włączam PESa, wszystko jest OK ale jak juz wlaczam mecz to wychodzi na pulpit sad.gif Zrobiłem w 3dAnalyze tak jak napisał kolega wyżej, ale dalej jest tak samo sad.gif Mam RiveTNT2. pomocy!

zainstaluj to tak jak powerpatcha
nie bedziesz mial nowych pilek ale chyba powinno pomoc
najwyzej zrob sobie kopie 0_text smile.gif

http://rapidshare.de/files/17472760/PILKI.rar.html
Jurgens Klop
patch jest super ale gdy go jeszcze dopieścicie będzie idealny tongue.gif
100lec
Fuck! Nikt mi nic nie odpisal dry.gif Ale mniejsza z tym tongue.gif. A może ktoś wie jak całkowicie usunąć tego Lod Mixera?? Wywaliłem go z dysku, a podczas gry ciągle są widoczne jego ustawienia, nie chce go, chce zeby bylo tak jak przedtem bez kibiców w trakcie meczu i płynnie. Pomocy smile.gif
grzesio1712
zamiast go usuwac to na poczatku powinienes kliknac na Defaults a pozniej save
tomky
Kiedy można się spodziewać updata z przyśpiewkami?
T-Mac
jak skonczymy smile.gif
100lec
QUOTE(grzesio1712 @ Apr 9 2006, 17:08:04) [snapback]61364[/snapback]

zamiast go usuwac to na poczatku powinienes kliknac na Defaults a pozniej save

Aaachaaa, dzieki, nawet nie klikalem defaults bo myslałem że domyślnie to jest wszystko na very high, bo tak było na początku ustawione
marek
Patch jak dla mnie poprostu mistrzowski biggrin.gif Czekam tylko na przyspiewki POZDRO biggrin.gif
malarkey
macie moze jakies nowe linki ? ?bo filefront upadl
norek
QUOTE(malarkey @ Apr 12 2006, 15:01:28) [snapback]61891[/snapback]

macie moze jakies nowe linki ? ?bo filefront upadl

na wczesniejszych stronach jest link do landhella..tlyko ze on ma limit..ale lepsze to niz nic...
T-Mac
dodalem do newsa linki do landhella

http://www.issonline.pl/publicystyka.php?c...4255665&kat=art
pablo TS
Dajcie link do PP zeby byl caly juz a nie te party!! OK??

EDIT: Tylko nie torrent... happy.gif
maciek_ssi
PES5 polEvo ISSOnline PowerPatch
tomky
Panowie czy byłaby szansa aby do patcha dorzucić coś takiego aby spiker wyczytywał nazwiska zawodników w czasie wchodzenia na boisko a wturowała mu publika no to samo po strzeleniu bramy imię spiker nazwisko publiczność!!????
T-Mac
nie ma takiej mozliwosci ;/
tomky
Oki rozumiem może w pes10 cos takiego będzie w standardzie...patch seryjnie pikny gratuluję teraz tylko muza doping i nie będzie można się od kompa oderwać..Wesołych świąt

T-Mac czy aby nie nazbyt obniżyliście statystyki Podolskiego????
W skądinąd słabszym ale coś jest na rzeczy superpatchu Podolski był gwiazdą????
Adanio
statystyki chyba w ogole nie byly ruszane i napewno poprawia je w update smile.gif Pozdrawiam smile.gif
maci
Witam !! Zaczne od tego ze powerpatch gitara-szacunek za trud i prace wlozoną w tworzenie tego dodatku.
Teraz moj problem:powiedzcie mi moi drodzy czy to mozliwe ze w menadzerze zadan windowsa moj pes ma prawie 115.234 K???strasznie obciaza mi procesor i nie da sie grac.Gra sie tnie nie tylko przy polach karnych jak to u niektorych bywalo ale na całym boisku. procek 2.4.karta geforce 5200,512ram.
Dodam ze wczesniej nie mialem takich problemow wszystko smigalo.Pozdrawiam i zycze spokojnego drugiego dnia swiat:)
tomky
Adanio
Chyba gdzieś czytałem że Twórcy korzystali ze statystyk z jakiejś strony tym się zajmującej...nie wiem jak reszta piułkarzy bo nie porównuję ale Podolskiego miałem wcześniej w drużynie a teraz to on jest słabiutki.
Jak już będzie update to będzie trzeba sezon grać od nowa?????
Modulo
T-Mac napisz mniej więcej kiedy wyjdzie update do SUPERPATCHa, poza tym ta gra po patchu porywa, jeszcze raz congratulation boys, jedyny bug jaki znalazłem u siebie to czrana krtka, zamiast czerwonej, poza tym wszystko picuś i mogę grac nawet Benfica, nic mnie nie wywala, Santiago Bernabeu zajebisty stadion, chodzi tez super, czekam na update i przyspiewki!! Pozdro600!! Glory glory Manchester United!! biggrin.gif
Adanio
Update wyjdzie w srode!!!!Miejmy nadzieje ze chlopaki zrobia porzadnie satystyki bo te co sa to sa do duuuuupy!!!Pozdrawiam smile.gif
norek
QUOTE(tomky @ Apr 17 2006, 10:19:48) [snapback]62771[/snapback]

Adanio
Chyba gdzieś czytałem że Twórcy korzystali ze statystyk z jakiejś strony tym się zajmującej...nie wiem jak reszta piułkarzy bo nie porównuję ale Podolskiego miałem wcześniej w drużynie a teraz to on jest słabiutki.
Jak już będzie update to będzie trzeba sezon grać od nowa?????

jesli nie wyrzucisz save'a z zaczetym sezonem to bedziesz mogl go kontynuowac na ofie z update...
Adanio
Czesc smile.gif Norek a statystyki pilkarzy baardzo ulegly zmianie??Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
mroowabtm
witam mam prosbe ostatnio musialem na nowo instalowac pesa5 chcialem sobie zaistalowac powerpatcha a tu lipa nie mam pliku e-text.afs mogly go ktos wrzucic, z gory dziekuje
Jim-M
Panowie! czy patch będzie wrzucony na jakiś server jeszcze?
Bardzo chcę ściągnąć patcha ale nie m takiej możliwości. FF upadło a Landhell ma limit i takoż nie ma szans..
Może rapid lub megaupload?
Pozdrawiam i czekam na odp.
Simon
musisz chyba poczekac cierpliwie bo z tego co wiem pp jest na wszystkich serverach jakie sa tylko mozliwe biggrin.gif
Jim-M
Wszystkich czyli FF i Landhell?
Simon
tak. byl na ff i na landhellu z tego co slyszalem tez byl
Jim-M
No to ładnie...
Czyli ciapa jednym słowem?
mroowabtm
mozna prosic o plik e_text oraz plik .exe z PP
wisniaa
Ludzie, wiem że nienawidzicie tego rodzaju postów, a i mi się witać na tym forum w ten sposób jest trochę wstyd, ale muszę się spytać, bo zależy mi na PowerPatchu. Ściągnąłem wszystkie części Patcha z podanych mirrorów, ale przy rozpakowywaniu pojawił się jakiś błąd i całe, parudniowe ściąganie poszło na nic... na pewno nie wynika to z błędów twórców, tylko pewnie jakiegoś mojego niedopatrzenia/pecha/przeglądarki. W każdym razie ściągać pięciu części kolejny raz nie mam nerwów, a podany link do torrenta chyba jest nieaktywny, bo nie chce ruszyć.

Jeżeli istnieje jeszcze jakiś mirror do Patcha w jednym kawałku, to za podanie go byłbym Wam niezmiernie wdzięczny. Z góry przepraszam modów i witam. cool.gif
.:KUNA:.
Czy z ff mozna tego patcha sciagnac bo ja nie wiem jak jak klikam download now to nie ma opcji pobrania ktos to podral z tego servera???

Prosze o pomoc!!! sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
torin
Nowe zrodlo (Badongo):
Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
mroowabtm
torin mozna prosic tylko o te dwa konkretne pliki e_text i plik .exe z powerpatcha bo reszte mam i tylko te dwa mi brakuja
wisniaa
torin, wielkie dzięki!
krzysiu
nie ma ktoś jakiś dobrych nowych linków obojętnie gdize tylko nie na landelu i na filefroncie
Vadim06
mógl bys ktoś wrzucic na rapida lub na jakis inny free serv sam plik e_text ? (PP)
Mac516
Siema mam pytanie do twórców POWERPATCHA zajebisty patch ale zeby nie było ze jakieś głupoty pisze to dobrze zainstalowałem patcha wszytsko jest ok. Ale wiecie te wasze buty znudziły mi sie sad.gif a wiec chciałem sobie dzisiaj podmienic sciagłem sobie buty od NELSONA i mówie super buciki bede miał alegancko jeszcze lepiej bedzie gra wyglądała ale włanczam dkz studio daje open otwieram O text szukam pliki 4429 i 4560 ale przy podmienianiu pliku 4429 wyskakuje jakis komunikat i zamiat sie podmienic plik to wyskakuje jakas apteczka koło pliku sad.gif sad.gif . Jeszcze zeby było mało to zapomniałem zrobic kopii tych plików mad.gif mad.gif NOREK T-MAC POmórzcie bo teraz te buty w grze są jakieś zdupione smile.gif smile.gif
Viperdiesel
A spróbój podmienić przez Game Graphic Studio POBIERZ
smile.gif
Riki101
Wyszedl podobno jakiś nowy kitserver z możliwością wgrania do kitserwera nieograniczonej ilości piłek
Moje pytanie jest takie czy dacie ten kitserver do wersji 3.0 powerpatcha?
T-Mac
do 3.0 tak ale do 2.5 ktora wyjdzie pewnie jutro NIE wink.gif
Maszrum
Czy jest mozliwosc zeby Power Patch byl dostepny na innym serwerze niz Badongo?? bo z niego nie udaje mi sie sciagnac ani jednego pliku w calosci,bo zawsze przerywa.
Czy z tego serwera nie da sie sciagac jakimis programami,bo ja np. flashgetem nie moge...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.