QUOTE(Kriss91 @ Apr 2 2006, 18:45:30) [snapback]60111[/snapback]
Wiem, że już w sumie za późno na wszelkiego rodzaju korekty, ale lepsze byłoby takie tło:
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/0...mblem_grn_l.jpgna te tla nie jest zapozno
podsunoles mi pomysl samo to co dales srednio wygladalo ale po lekkiej modyfikacji z tym co ja zaprezentowalem

LEPIEJ ?? !!!
na 100% patch nie wyjdzie na poczatku tygodnia
pablo TS
Apr 2 2006, 18:20
QUOTE(T-Mac @ Apr 2 2006, 19:02:48) [snapback]60123[/snapback]
na 100% patch nie wyjdzie na poczatku tygodnia

A kiedy sroda, czwartek?? a moze wtorek??
Kriss91
Apr 2 2006, 18:23
Lepiej. Lepiej

A mam zapytanie. Bootpack będzie się składał z samych nieedytowalnych butów, czy będą także edytowalne??
QUOTE(Kriss91 @ Apr 2 2006, 19:11:36) [snapback]60127[/snapback]
Lepiej. Lepiej

A mam zapytanie. Bootpack będzie się składał z samych nieedytowalnych butów, czy będą także edytowalne??
same non-editable z tego wzgledu ze edytowane nie wygladaja tak efektownie jak te nieedytowane..pozdrawiam
T-Mac mam nadzieje że nie zapomnieliście o tle UEFA CL
QUOTE(Bo0os @ Apr 3 2006, 10:22:57) [snapback]60232[/snapback]
T-Mac mam nadzieje że nie zapomnieliście o tle UEFA CL

Mozesz byc spokojny, jest

Zajebiste te stroje sędziów! Czekam z niecierpliwością!
Red_Star_Belgrade
Apr 3 2006, 12:04
Come on, I can't wait!
Przegladajac na szybko te 6 stron stwierdzam ze zapowiada sie ciekawie ale co do niektorych twarzy mam zastrzezenia.Jezeli moge wam cos proadzic nim patch jeszcze nie wyszedl a mozna to zmienic to dajcie ta paczke twarzy ktore ostatnio zrobil s'n ->
http://img149.imageshack.us/img149/8541/worldcup15ll.jpgTwarze sa swietne zwlascza ronaldinho nikomu dotad nie udalo sie zrobic takiego roniego i moge smialo powiedziec ze w koncu przypomina on roniego, dodatokwo w grze te twarzyczki wygladaja zajebiscie.Pisze bo na ktorejs stronie norek dal screena z ronim ktorego wczesniej wykonal i ... no sorry ale moze bmp dobrej jakosci ale podobizna fatalna.To tyle odemnie
Nie wszystkie twarze z paczki s'n'a są dobre. Przykład? Lampard, IMO jest trochę mało podobny (w porównaniu do innych bdb twarzy). Na zmianę mord to już w ogóle raczej nie ma czasu, więc będziesz musiał sobie sam wgrać cieszącego gofra Ronaldinho
Riki101
Apr 3 2006, 13:57
Wiem że patch wyjdzie już niedlugo ale czy móglby ktos zamiescic jakies scriny Arsenalu Londyn
ps.zajebisty jest to Santiago Bernabeu
Kriss91
Apr 3 2006, 14:07
Pewnie ktoś się napracował, aby zrobić taki polski smaczek na Santiago Bernabeu, ale moim zdaniem psuje to klimat i realizm

Ale sam stadion bdb!!
dawdi17
Apr 3 2006, 14:25
Świetnie to wygląda, ale panowie nie na Estadio Santiago Bernabeu, który z polskością nic wspólnego nie ma. Proszę was zmieńcie to, bo to psuje klimat. Wyobraźcie sobie Gran Derby, a tu na pól stadionu "Wyznawcy polskośći". Przecież Polsków na tym meczu jest góra z 50-ciu. Tam powinno być coś w rodzaju "Hala Madrid!!!", "Blancos"albo "Los Merengues". Proszę was zmieńcie to.
A moglibyście wystawić spis plików żeby na przyszłość wiedzieć co zmienić? Wiecie ściągnę sobie jakąś twarz i zamienie z inną, która mi pasowała tylko dlatego, że nie wiedziałem który miała numer. Podobnie z innymi rzeczami... stadiony, buty etc.
tsuyoshi
Apr 3 2006, 14:50
QUOTE(dawdi17 @ Apr 3 2006, 15:13:49) [snapback]60259[/snapback]
1 Świetnie to wygląda, ale panowie nie na Estadio Santiago Bernabeu, który z polskością nic wspólnego nie ma........
A moglibyście wystawić spis plików żeby na przyszłość wiedzieć co zmienić? Wiecie ściągnę sobie jakąś twarz i zamienie z inną, która mi pasowała tylko dlatego, że nie wiedziałem który miała numer. Podobnie z innymi rzeczami... stadiony, buty etc.
Spis no zajebiscie wszyscy zapierdalaja zeby jak najszybciej to skonczyc a ty chcesz liste jak wyjdzie patch to wez GGS i sprawdz gdzie co jest a pozatym ja sladalem stadiony i nie bede roibil zadnego spisu plikow jak chcesz cos takiego to poczytaj tematy na SoccerGaming.CYA
Wiedzialem ze sie przyczepicie, Boze... co za ludzie

Te screeny nie mialy pokazywac stadionu tylko oprawe meczu, a ze akurat mi sie Bernabeu wylosowalo jak wlaczylem gre, no coz...
atomic - zapodaj linka do tego packa, Marquez jest lepszy od tego co dalem
moge go jeszcze wymienic

edit
mam juz
bobex77
Apr 3 2006, 19:28
ej a czy w tym patchu bedzie ten sound(co w SP) po strzeleniu gola (wybuch radosci)?
dawdi17
Apr 3 2006, 20:19
Słuchajcie nie obrażajcie się odrazu. Skąd mogliśmy wiedzieć, żę to losowy wybór stadionu do zademonstrowania waszych umiejętności. A jeśli chodzi o ten spis to ja nie mówię wam żeby był odrazu no nie? Mogłeś poprostu powiedzieć, że raczej będzie z tym trudno, a nie odrazu wyjeżdżać z takim czymś. Sorry, ale w GGS'ie chyba nie jest napisane, że to jest twarz Raphaela Marqueza a tamta Freddy'iego Adu. A poza tym macie/mieliście chyba jakiś plan pracy co nie, a nie wklejania na chybił-trafił.
QUOTE(T-Mac @ Apr 3 2006, 20:10:51) [snapback]60273[/snapback]
atomic - zapodaj linka do tego packa, Marquez jest lepszy od tego co dalem
moge go jeszcze wymienic

edit
mam juz

zapodaj do tej paczki jeszcze ronaldinho ... bo ten norka jest naprawde malo podobny ;/
co do tego to sie nie zgodze

najwyzej sobie wymienisz go sam
koziolek
Apr 3 2006, 23:19
Witajcie!!! Robicie naprawdę mistrzowski patch!!! Pewnie nie macie na to czasu ale mam nawet niezłą pioseneczkę która by pasowała do pes5

. Usłyszałem ją pierwszy raz w takiej kompilacji z Cristiano Ronaldo i naprawdę nieźle pasuje do piłki. Jej tytuł to: N.E.R.D. - Rock Star (Jason Nevins Remix). Możecie ją dać np. zamiat "A Little Less Conversation " - Elvis vs. JXL

.
A oto i ona

:
http://rapidshare.de/files/17141724/N.E.R....Remix_.mp3.htmlPozdrawiam i czekam z niecierpliwością na patcha

.
Pioseneczka by pasowala ale pewnei juz nie beddzie zmian a najwzyej sam sobie wstarwisz ja i tak zawsze wiekszosc soweje muzy konwertuje i w tle popeirdala techno:D:D ale ta pisoenka naprawde aldnie by pasowala
slawek102
Apr 4 2006, 06:59
Ten Powerpatch bedzie genialny. Jak bym tylko dodał spolszczenie. Moze zrobicie je przy następnej ver. Powerpatch'a.
spolszczenie to mozna dac przy lidze polskiej a nie przy patchu ktory idzie w caly siwat
slawek102
Apr 4 2006, 07:27
Ale czy nie można by było zrobić dwóch wersji?? Zresztą tu i tak bedzie Liga polska(niekompletna ale zawsze coś)
Yearman
Apr 4 2006, 09:10
No panowie bravo bravo. Wszystko to zapowiada sie pieknie-twarze, stadiony, wogole cala oprawa. Gratuluje wytrwalosci.Juz nie moge sie doczekac efektow waszej pracy. czekam z niecierpliwoscia(oby nie za dlugo) i wielkie dzienx.
Ale po kij spolszczenie? Przecież wyrażeń po ENG, które w PESie MUSIMY przeczytać jest cholernie mało. Do tego tak drobne pojęcie o angielskim (potrzebne do grania w PESa) to chyba każdy ma.
Red_Star_Belgrade
Apr 4 2006, 11:24
when, when, when, when ???
QUOTE(rav16 @ Apr 4 2006, 11:11:57) [snapback]60374[/snapback]
Ale po kij spolszczenie? Przecież wyrażeń po ENG, które w PESie MUSIMY przeczytać jest cholernie mało. Do tego tak drobne pojęcie o angielskim (potrzebne do grania w PESa) to chyba każdy ma.
swieta racja
kiedy kiedy jak wrzuce na serwer to bedzie
koziolek
Apr 4 2006, 18:10
NIe mogę się już doczekać na ten patch

. Oby szybko znalazł się na serwerku
jezeli wszystko pojdzie OK premiera patcha jutro kolo godziny 20:00
koziolek
Apr 4 2006, 19:40
Trzymamy kciuki i odliczamy

. Zostały 23 godziny i 30 minut
Riki101
Apr 4 2006, 20:03
A wrzucicie tego patcha na jakiegoś torrenta?
pablo TS
Apr 4 2006, 20:42
Na www.pespro.stwor.pl znalazlem w newsach patch o nazwie ALL-Star Patch! Daloby sie to jakos dodac do tego waszego??????
dr_idea
Apr 5 2006, 06:33
To prawda, że patch ma wyjść dzisiaj ok.20??
EDIT: Sorki nie doczytałem, wyżej jest to napisane.

Więc panowie czekamy.
lukaperry
Apr 5 2006, 06:35
Patrz ostatni post T-Maca. Please Wait
Ja czekam z niecierpliwoscia
patcha obecnie wrzucam na serwer, niestety mam slaby upload i idzie powoli ;/
waga patcha to 415mb podzielony na 5 czesci
w patchu jest dodany tutorial video wykonany przez torina ktory pokazuje krok po kroku jak zainstalowac patcha
dexio07
Apr 5 2006, 07:57
ZAJEBIOZA ŻE PACZ IDZE JUŻ NA SERWEREK.CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ.
POZDRO DLA TWURCÓW PACZA
CJ-2005
Apr 5 2006, 09:31
juz sie nie moge doczekac
dawdi17
Apr 5 2006, 09:42
Oj ja dziś musze jechać na wycieczkę więc to mi troche skróci cas oczekiwania. Jak przyjadę to pewnie już bedzie

.
Yearman
Apr 5 2006, 11:24
a wiec dzisiaj jest TEN dzien...goody. Zycze szybkiego uploadu i downloadu hehe
dr_idea
Apr 5 2006, 11:28
A ja mam pytanie. Mam słabego kompa, ale PES na DOUBLE SPEED śmiga. Więc czy OF będzie z 9999999 PES? I najlepiej żeby nic ze sklepu nei było wykupione

Może i jestem wybredny, ale dla mnie DOUBLE SPEED do gry jest niezbędny.
Oby nie rapidshare lub filefront...
nie ma save z kasa
a patch wrzucam na filefront
fantomas
Apr 5 2006, 11:58
nie pisałem tu na forum nic od w chuj długo..
ale teraz oglądłem te patche i kurwa czekam czekam z niecierpliwością
pozdrawiam panów twórców
dexio07
Apr 5 2006, 12:18
No to czekamy
Oho, na filefoncie mam transfer ~10kb/s przez kilka min, a później przerywa ściąganie. No trudno się mówi
dexio07
Apr 5 2006, 13:34
A co już jest ten pacz wrzucony na serwer ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.