Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Wydany!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ Apr 2 2006, 18:45:30) [snapback]60111[/snapback]

Wiem, że już w sumie za późno na wszelkiego rodzaju korekty, ale lepsze byłoby takie tło:
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/0...mblem_grn_l.jpg

na te tla nie jest zapozno smile.gif
podsunoles mi pomysl samo to co dales srednio wygladalo ale po lekkiej modyfikacji z tym co ja zaprezentowalem

IPB Image

LEPIEJ ?? !!!

na 100% patch nie wyjdzie na poczatku tygodnia smile.gif
pablo TS
QUOTE(T-Mac @ Apr 2 2006, 19:02:48) [snapback]60123[/snapback]

na 100% patch nie wyjdzie na poczatku tygodnia smile.gif

A kiedy sroda, czwartek?? a moze wtorek??
Kriss91
Lepiej. Lepiej biggrin.gif A mam zapytanie. Bootpack będzie się składał z samych nieedytowalnych butów, czy będą także edytowalne??
norek
QUOTE(Kriss91 @ Apr 2 2006, 19:11:36) [snapback]60127[/snapback]

Lepiej. Lepiej biggrin.gif A mam zapytanie. Bootpack będzie się składał z samych nieedytowalnych butów, czy będą także edytowalne??

same non-editable z tego wzgledu ze edytowane nie wygladaja tak efektownie jak te nieedytowane..pozdrawiam
T-Mac
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Bo0os
T-Mac mam nadzieje że nie zapomnieliście o tle UEFA CL smile.gif
torin
QUOTE(Bo0os @ Apr 3 2006, 10:22:57) [snapback]60232[/snapback]

T-Mac mam nadzieje że nie zapomnieliście o tle UEFA CL smile.gif

Mozesz byc spokojny, jest tongue.gif

IPB Image
IPB Image
rav
Zajebiste te stroje sędziów! Czekam z niecierpliwością!
Red_Star_Belgrade
Come on, I can't wait! biggrin.gif
atomic
Przegladajac na szybko te 6 stron stwierdzam ze zapowiada sie ciekawie ale co do niektorych twarzy mam zastrzezenia.Jezeli moge wam cos proadzic nim patch jeszcze nie wyszedl a mozna to zmienic to dajcie ta paczke twarzy ktore ostatnio zrobil s'n -> http://img149.imageshack.us/img149/8541/worldcup15ll.jpg
Twarze sa swietne zwlascza ronaldinho nikomu dotad nie udalo sie zrobic takiego roniego i moge smialo powiedziec ze w koncu przypomina on roniego, dodatokwo w grze te twarzyczki wygladaja zajebiscie.Pisze bo na ktorejs stronie norek dal screena z ronim ktorego wczesniej wykonal i ... no sorry ale moze bmp dobrej jakosci ale podobizna fatalna.To tyle odemnie wink.gif
rav
Nie wszystkie twarze z paczki s'n'a są dobre. Przykład? Lampard, IMO jest trochę mało podobny (w porównaniu do innych bdb twarzy). Na zmianę mord to już w ogóle raczej nie ma czasu, więc będziesz musiał sobie sam wgrać cieszącego gofra Ronaldinho tongue.gif
torin
Dokladnie juz troche pozno na zamienianie mordek. Coz nie da sie zrobic tak zeby wszystkim dogodzic wink.gif

IPB Image
IPB Image
Riki101
Wiem że patch wyjdzie już niedlugo ale czy móglby ktos zamiescic jakies scriny Arsenalu Londyn

ps.zajebisty jest to Santiago Bernabeu
Kriss91
Pewnie ktoś się napracował, aby zrobić taki polski smaczek na Santiago Bernabeu, ale moim zdaniem psuje to klimat i realizm huh.gif Ale sam stadion bdb!!
dawdi17
Świetnie to wygląda, ale panowie nie na Estadio Santiago Bernabeu, który z polskością nic wspólnego nie ma. Proszę was zmieńcie to, bo to psuje klimat. Wyobraźcie sobie Gran Derby, a tu na pól stadionu "Wyznawcy polskośći". Przecież Polsków na tym meczu jest góra z 50-ciu. Tam powinno być coś w rodzaju "Hala Madrid!!!", "Blancos"albo "Los Merengues". Proszę was zmieńcie to.

A moglibyście wystawić spis plików żeby na przyszłość wiedzieć co zmienić? Wiecie ściągnę sobie jakąś twarz i zamienie z inną, która mi pasowała tylko dlatego, że nie wiedziałem który miała numer. Podobnie z innymi rzeczami... stadiony, buty etc.
tsuyoshi
QUOTE(dawdi17 @ Apr 3 2006, 15:13:49) [snapback]60259[/snapback]

1 Świetnie to wygląda, ale panowie nie na Estadio Santiago Bernabeu, który z polskością nic wspólnego nie ma........

A moglibyście wystawić spis plików żeby na przyszłość wiedzieć co zmienić? Wiecie ściągnę sobie jakąś twarz i zamienie z inną, która mi pasowała tylko dlatego, że nie wiedziałem który miała numer. Podobnie z innymi rzeczami... stadiony, buty etc.

Spis no zajebiscie wszyscy zapierdalaja zeby jak najszybciej to skonczyc a ty chcesz liste jak wyjdzie patch to wez GGS i sprawdz gdzie co jest a pozatym ja sladalem stadiony i nie bede roibil zadnego spisu plikow jak chcesz cos takiego to poczytaj tematy na SoccerGaming.CYA
torin
Wiedzialem ze sie przyczepicie, Boze... co za ludzie unsure.gif Te screeny nie mialy pokazywac stadionu tylko oprawe meczu, a ze akurat mi sie Bernabeu wylosowalo jak wlaczylem gre, no coz...
T-Mac
atomic - zapodaj linka do tego packa, Marquez jest lepszy od tego co dalem
moge go jeszcze wymienic smile.gif

edit

mam juz smile.gif
bobex77
ej a czy w tym patchu bedzie ten sound(co w SP) po strzeleniu gola (wybuch radosci)?
dawdi17
Słuchajcie nie obrażajcie się odrazu. Skąd mogliśmy wiedzieć, żę to losowy wybór stadionu do zademonstrowania waszych umiejętności. A jeśli chodzi o ten spis to ja nie mówię wam żeby był odrazu no nie? Mogłeś poprostu powiedzieć, że raczej będzie z tym trudno, a nie odrazu wyjeżdżać z takim czymś. Sorry, ale w GGS'ie chyba nie jest napisane, że to jest twarz Raphaela Marqueza a tamta Freddy'iego Adu. A poza tym macie/mieliście chyba jakiś plan pracy co nie, a nie wklejania na chybił-trafił.

atomic
QUOTE(T-Mac @ Apr 3 2006, 20:10:51) [snapback]60273[/snapback]

atomic - zapodaj linka do tego packa, Marquez jest lepszy od tego co dalem
moge go jeszcze wymienic smile.gif

edit

mam juz smile.gif

zapodaj do tej paczki jeszcze ronaldinho ... bo ten norka jest naprawde malo podobny ;/
T-Mac
co do tego to sie nie zgodze smile.gif najwyzej sobie wymienisz go sam biggrin.gif
koziolek
Witajcie!!! Robicie naprawdę mistrzowski patch!!! Pewnie nie macie na to czasu ale mam nawet niezłą pioseneczkę która by pasowała do pes5 smile.gif. Usłyszałem ją pierwszy raz w takiej kompilacji z Cristiano Ronaldo i naprawdę nieźle pasuje do piłki. Jej tytuł to: N.E.R.D. - Rock Star (Jason Nevins Remix). Możecie ją dać np. zamiat "A Little Less Conversation " - Elvis vs. JXL tongue.gif .
A oto i ona smile.gif:
http://rapidshare.de/files/17141724/N.E.R....Remix_.mp3.html

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na patcha smile.gif.
Pelas
Pioseneczka by pasowala ale pewnei juz nie beddzie zmian a najwzyej sam sobie wstarwisz ja i tak zawsze wiekszosc soweje muzy konwertuje i w tle popeirdala techno:D:D ale ta pisoenka naprawde aldnie by pasowala
slawek102
Ten Powerpatch bedzie genialny. Jak bym tylko dodał spolszczenie. Moze zrobicie je przy następnej ver. Powerpatch'a. cool.gif
T-Mac
spolszczenie to mozna dac przy lidze polskiej a nie przy patchu ktory idzie w caly siwat
slawek102
Ale czy nie można by było zrobić dwóch wersji?? Zresztą tu i tak bedzie Liga polska(niekompletna ale zawsze coś)
Yearman
No panowie bravo bravo. Wszystko to zapowiada sie pieknie-twarze, stadiony, wogole cala oprawa. Gratuluje wytrwalosci.Juz nie moge sie doczekac efektow waszej pracy. czekam z niecierpliwoscia(oby nie za dlugo) i wielkie dzienx.
rav
Ale po kij spolszczenie? Przecież wyrażeń po ENG, które w PESie MUSIMY przeczytać jest cholernie mało. Do tego tak drobne pojęcie o angielskim (potrzebne do grania w PESa) to chyba każdy ma.
Red_Star_Belgrade
when, when, when, when ???
T-Mac
QUOTE(rav16 @ Apr 4 2006, 11:11:57) [snapback]60374[/snapback]

Ale po kij spolszczenie? Przecież wyrażeń po ENG, które w PESie MUSIMY przeczytać jest cholernie mało. Do tego tak drobne pojęcie o angielskim (potrzebne do grania w PESa) to chyba każdy ma.

swieta racja
kiedy kiedy jak wrzuce na serwer to bedzie tongue.gif
koziolek
NIe mogę się już doczekać na ten patch smile.gif. Oby szybko znalazł się na serwerku smile.gif
T-Mac
jezeli wszystko pojdzie OK premiera patcha jutro kolo godziny 20:00 smile.gif
koziolek
Trzymamy kciuki i odliczamy smile.gif. Zostały 23 godziny i 30 minut tongue.gif
Riki101
A wrzucicie tego patcha na jakiegoś torrenta?
pablo TS
Na www.pespro.stwor.pl znalazlem w newsach patch o nazwie ALL-Star Patch! Daloby sie to jakos dodac do tego waszego??????
dr_idea
To prawda, że patch ma wyjść dzisiaj ok.20??

EDIT: Sorki nie doczytałem, wyżej jest to napisane. smile.gif Więc panowie czekamy.
lukaperry
Patrz ostatni post T-Maca. Please Wait
Ja czekam z niecierpliwoscia biggrin.gif
T-Mac
patcha obecnie wrzucam na serwer, niestety mam slaby upload i idzie powoli ;/

waga patcha to 415mb podzielony na 5 czesci
w patchu jest dodany tutorial video wykonany przez torina ktory pokazuje krok po kroku jak zainstalowac patcha
dexio07
ZAJEBIOZA ŻE PACZ IDZE JUŻ NA SERWEREK.CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ.

POZDRO DLA TWURCÓW PACZA
CJ-2005
juz sie nie moge doczekac biggrin.gif
dawdi17
Oj ja dziś musze jechać na wycieczkę więc to mi troche skróci cas oczekiwania. Jak przyjadę to pewnie już bedzie biggrin.gif .
Yearman
a wiec dzisiaj jest TEN dzien...goody. Zycze szybkiego uploadu i downloadu hehe
dr_idea
A ja mam pytanie. Mam słabego kompa, ale PES na DOUBLE SPEED śmiga. Więc czy OF będzie z 9999999 PES? I najlepiej żeby nic ze sklepu nei było wykupione smile.gif Może i jestem wybredny, ale dla mnie DOUBLE SPEED do gry jest niezbędny.
nope
Oby nie rapidshare lub filefront...
T-Mac
nie ma save z kasa
a patch wrzucam na filefront
fantomas
nie pisałem tu na forum nic od w chuj długo..
ale teraz oglądłem te patche i kurwa czekam czekam z niecierpliwością
pozdrawiam panów twórców
dexio07
No to czekamy
nope
Oho, na filefoncie mam transfer ~10kb/s przez kilka min, a później przerywa ściąganie. No trudno się mówi wink.gif
dexio07
A co już jest ten pacz wrzucony na serwer ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.