koziolek
Apr 5 2006, 13:55
T-Maca a mógłbyś wrzucać linki do tych części co już wrzucisz na serwer zeby można było na bierząco ściągać??
dexio07
Apr 5 2006, 14:01
Właśnie plizz
dr_idea
Apr 5 2006, 14:06
Rozmawialem z T-Macem i powiedział, że patch może i jest na serwie, ale trzeba przygotować newsy te sprawy, wiecie reklama

Ważne, że dziś wieczorkiem będzie. Uzbrojcie się w cierpliwość
dexio07
Apr 5 2006, 14:32
To zajebiście....................WYPASIK
NO TO CZEKAM
ppatrykk
Apr 5 2006, 16:50
Czy Wy nie mozecie POPROSTU POCZEKAC oO . Teraz kazdy jeden sobie napisze posta ze nie moze sie doczekac etc. Bedzie patch , to bedzie . To ze kazdy bedzie pisal glupoty raczej niczego nie przyspieszy . Wiec przestancie , bo to nie ma sensu , a zaloze sie ze Ci , do ktorych 'zwracacie swe prosby' tez nie sa zachwyceni ...
PS A co do samego patch'a , to gratuluje tworcom

naprawde swietna robota .
lukaperry
Apr 5 2006, 17:15
A ja mam pytanko. Czy bedzię w tym patchu option file?? I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??
QUOTE(lukaperry @ Apr 5 2006, 18:03:54) [snapback]60600[/snapback]
A ja mam pytanko. Czy bedzię w tym patchu option file?? I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??
bedzie opt file gdyz tam sa ustawione poprawne buty dla duzej ilosci pilkarzy..prosze czekac
QUOTE(lukaperry @ Apr 5 2006, 18:03:54) [snapback]60600[/snapback]
I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??
Będzię tylko raczej o_text, ponieważ w e_text są teksty, a patch - jak wiadomo - nie będzię spolszczony.
pablo TS
Apr 5 2006, 18:00
QUOTE(T-Mac @ Apr 5 2006, 18:33:18) [snapback]60606[/snapback]
NO TO SUPER!! BIERZEMY SIE ZA POBIERANIE!!
Patch zapowiadasię świetnie, ale niestety chyba nie mam szans go pobrać. Transfer po kilku minutach spadł do 1kb/s ...
Kriss91
Apr 5 2006, 18:12
Kurde szkoda, że nie zauploadowaliście PP na rapidshare.de

No ale co tu narzekać-czekać i ściągać!! POZDRO!!
moj slaby upload nie pozwolil mi na wrzucanie w 2 miejsca jednoczesnie
jutro sie postaram wrzucic na nasz serwer landhella serwer z limitem dziennym ale bardzo staly
Kriss91
Apr 5 2006, 18:16
A ten OF z 999999... pkt to jest obowiązkowy, czy to tylko dodatek dla "leniwych", a sam właściwy OF jest gdzieś, w którejś części.
QUOTE(Kriss91 @ Apr 5 2006, 19:04:19) [snapback]60618[/snapback]
A ten OF z 999999... pkt to jest obowiązkowy, czy to tylko dodatek dla "leniwych", a sam właściwy OF jest gdzieś, w którejś części.
dla leniwych....
dexio07
Apr 5 2006, 18:21
Już zasysam pacza.
DZIĘKI CAŁEJ EKPIE TWORZĄCYCH TO DZIEŁO
Dobra, niepotrzebnie jęczałem. Teraz leci szybko. Myśle że filefront to najlepsza opcja ze wszystkich dostępnych, a o rapidshare nawet nie wspominajcie. Nie wszyscy maja zmienne ip żeby limit omijać...
Witam. Czy jest możliwość puszczenia tego jako pliku torrent? Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej. Proszę rozpatrzcie to
Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej.
Oj, nie powiedziałbym. T-mac mówił, że ma słaby upload, ludzie by się rzucili to gówno by z tego wynikło. Do tego trzeba by znaleźć PORZĄDNY tracker, a nie jakieś pierdy pokroju torrent.prq i inne syfy, na których na jednego usera przypada standardowo 3 kb/s. FileFront to nie jest szczyt marzeń, no ale zawsze coś

QUOTE(Zoller @ Apr 5 2006, 19:20:14) [snapback]60624[/snapback]
Witam. Czy jest możliwość puszczenia tego jako pliku torrent? Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej. Proszę rozpatrzcie to

niestety nie puszcze tego na torrenta ;/
koziolek
Apr 5 2006, 18:45
wszystko ładnie pieknie tylko czemu to cholerne filefront
a może wrzucisz na rapidshare?
dr_idea
Apr 5 2006, 18:53
Ludzie błagam, wrzućcie to na jakiś ludzki serwer, bo File Front w chuja leci

Do 3 MB ściągało luks, a teraz pokazuje 10 godzin
hamer_sopot
Apr 5 2006, 18:59
Have a nice day
Świetna robota

Patch naprawdę świetny. Gra mi się owiele lepiej niż ze starym option file. Jeszcze raz gratulacje
Kriss91
Apr 5 2006, 19:03
QUOTE(hamer_sopot @ Apr 5 2006, 19:47:26) [snapback]60645[/snapback]
Have a nice day
Świetna robota

Patch naprawdę świetny. Gra mi się owiele lepiej niż ze starym option file. Jeszcze raz gratulacje

Naprawdę potrafisz zdołować człowieka!!:D
qrcze szkoda ze na filefroncie bo mam takie scioganie ze wole poczekac na inny server
pablo TS
Apr 5 2006, 19:18
Wreszcie mi sie pobralo!! Pobieralem 30 minut
hamer_sopot
Apr 5 2006, 19:18
Ja wam proponuje zacząć ściągać i zostawić na noc

Nie wszystcy mają dobrego neta i nie wszystkich się sciagnie w 30 minut cały patch (ale jestem nie miły

). Na Rapidshare z tego co wiem byłboby jeszcze więcej części bo jest ograniczenie do umieszczanego pliku. Megaupland jak Rapidshare. Więc Filefront to najlepsze rozwiązanie. Pozdro
jak pierwsze odczucia co do naszego patcha ??
Hammer sopot jakim programem to sciagasz??Jak mozesz to podaj tez linka do niego.Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
witam
czy ten patch pójdzie pod Winning Eleven 9i ?Wiem ze pliki powinny działac normalnie, głownie chodzi mi o OPTION FILE...
@up
Po prostu ma szybkie łącze. Tyle.
@saluch
- ściągnij
http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downlo...Editor_5.07.zip- otwórz w nim option file
- zapisz jako "KONAMI-WIN32WE9UOPT" w folderze z option file
Powinno działać, ale nie wiem. Zobacze jak sciagne. Korona patch mi tak zadzialal.
Bylbym bardzo wdzieczny,gdyby ktos po sciagnieciu wrzucil to na torrenta !

bo na tym ff,to sie zajade predzej niz to sciagne :/
A tak poza tym,to KAWAL DOBREJ ROBOTY odwaliliscie chlopaki !

gratulacje !
pablo TS
Apr 5 2006, 20:06
Zajebisty patch i bardzo dobrze wykonane stroje!! Bardzo ladnie to wszystko wyglada!! Super mi sie gra na tym patchu!!
koziolek
Apr 5 2006, 20:12
kto wymyślił to zajebane filefront!!! Ściągnełem 2 pliki normalnie a reszta idzie jak krew z nosa!!!
hamer_sopot
Apr 5 2006, 20:13
hmm Mam problem z part5 . Uszkodzony albo coś . Ściągam juz poraz 2 . Ma ktoś taki problem ? T-mac może ty się wypowiesz.
EDIT:
Sory problem rozwiązany miałem jedną nieskończoną kopie pliku. Sory za post
QUOTE(koziolek @ Apr 5 2006, 21:00:43) [snapback]60669[/snapback]
kto wymyślił to zajebane filefront!!! Ściągnełem 2 pliki normalnie a reszta idzie jak krew z nosa!!!
ciesz sie ... bo ja pierwsza czesc bede mial za jakies 6 godzin !

licze na jakis torrent ...
pablo TS
Apr 5 2006, 20:30
Ej przed chwila gralem mecz POLSKA-ANGLIA i czemu zadnych nowych przyspiewek nie bylo np. wybuch radosci przy golu!!??
piotrek3
Apr 5 2006, 20:39
@T-Mac mam pytanie czy Powerpatch trzeba instalowac na czysta gre tak jak Superpatch??
QUOTE(pablo TS @ Apr 5 2006, 21:18:45) [snapback]60673[/snapback]
Ej przed chwila gralem mecz POLSKA-ANGLIA i czemu zadnych nowych przyspiewek nie bylo np. wybuch radosci przy golu!!??
bo nie dalismy

beda w update
QUOTE(piotrek3 @ Apr 5 2006, 21:27:33) [snapback]60674[/snapback]
@T-Mac mam pytanie czy Powerpatch trzeba instalowac na czysta gre tak jak Superpatch??
tak
norek
05.04.2006, 20:39 - b34.piasta.pl
"MJ planujemy wydanie latki..wiec napewno powstanie temat co byscie zmienili w patchu i postaramy sie to poprawic...
taka drobna sugestia co do instalacji!
PROSZE INSTALOWAC NA CZYSTE PLIKI!"
hamer_sopot
Apr 5 2006, 20:56
Kto to jest
Yearman
Apr 5 2006, 21:00
O kuwa...co to za drab portowy albo moze czarny Grzesiu Rasiak gleboko undercover
>Kornel<
Apr 5 2006, 21:00
cos chyba nie wyszlo
hamer_sopot
Apr 5 2006, 21:03
1.Coraz mnie mi się podoba ten Patch (joke)
2. Jetsem ciekaw czy jest to spowodowane , że Patch jest instalowany na inny patch
dawdi17
Apr 5 2006, 21:03
Ściągnąłem ten patch i jestem pod wielkim wrażeniem. Ale jest pewien zgrzyt... Ponownie mi nie działa Santiago Bernabeu... znaczy się działa, ale tekstury nie są na tym miejscu co powinny...

a norek mnie zapewniał, że będzie działał.....
hamer_sopot
Apr 5 2006, 21:20
ekhm Prosimy tworców o małe wyjaśnienia
QUOTE(hamer_sopot @ Apr 5 2006, 19:51:30) [snapback]60682[/snapback]
1.Coraz mnie mi się podoba ten Patch (joke)
2. Jetsem ciekaw czy jest to spowodowane , że Patch jest instalowany na inny patch

Pisalismy juz sto razy ze instalacji nalezy dokonac na "czystej" grze.
Patch masakryczny gratuluje a czy bedzie poprawiony kometarz bo nie wymawia nie licencjonowanych druzyn
moja taka drobna prosba...na poczatku prosze dokladnie zainstalowac patcha a dopiero pozniej zglaszac wszelkie bledy...chodzi mi tu o przezroczyste stroje i jak kolega wyzej pokazal ronaldinha..chlopie wez czyste pliki i zainstaluj a nie wgrywasz na super patcha..pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.