Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Wydany!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
koziolek
T-Maca a mógłbyś wrzucać linki do tych części co już wrzucisz na serwer zeby można było na bierząco ściągać??
dexio07
Właśnie plizz
dr_idea
Rozmawialem z T-Macem i powiedział, że patch może i jest na serwie, ale trzeba przygotować newsy te sprawy, wiecie reklama smile.gif Ważne, że dziś wieczorkiem będzie. Uzbrojcie się w cierpliwość biggrin.gif
dexio07
To zajebiście....................WYPASIK

NO TO CZEKAM
ppatrykk
Czy Wy nie mozecie POPROSTU POCZEKAC oO . Teraz kazdy jeden sobie napisze posta ze nie moze sie doczekac etc. Bedzie patch , to bedzie . To ze kazdy bedzie pisal glupoty raczej niczego nie przyspieszy . Wiec przestancie , bo to nie ma sensu , a zaloze sie ze Ci , do ktorych 'zwracacie swe prosby' tez nie sa zachwyceni ...

PS A co do samego patch'a , to gratuluje tworcom wink.gif naprawde swietna robota .
lukaperry
A ja mam pytanko. Czy bedzię w tym patchu option file?? I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??
norek
QUOTE(lukaperry @ Apr 5 2006, 18:03:54) [snapback]60600[/snapback]

A ja mam pytanko. Czy bedzię w tym patchu option file?? I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??

bedzie opt file gdyz tam sa ustawione poprawne buty dla duzej ilosci pilkarzy..prosze czekac
s1ntex
QUOTE(lukaperry @ Apr 5 2006, 18:03:54) [snapback]60600[/snapback]

I czy sam patch to bedzie tylko O_text czy tez np E_text??

Będzię tylko raczej o_text, ponieważ w e_text są teksty, a patch - jak wiadomo - nie będzię spolszczony.
T-Mac
POWERPATCH WYDANY - http://www.issonline.pl/index.php?cmd=pokaz&id=1144255665
pablo TS
QUOTE(T-Mac @ Apr 5 2006, 18:33:18) [snapback]60606[/snapback]

NO TO SUPER!! BIERZEMY SIE ZA POBIERANIE!! smile.gif
nope
Patch zapowiadasię świetnie, ale niestety chyba nie mam szans go pobrać. Transfer po kilku minutach spadł do 1kb/s ...
Kriss91
Kurde szkoda, że nie zauploadowaliście PP na rapidshare.de sad.gif No ale co tu narzekać-czekać i ściągać!! POZDRO!!
T-Mac
moj slaby upload nie pozwolil mi na wrzucanie w 2 miejsca jednoczesnie
jutro sie postaram wrzucic na nasz serwer landhella serwer z limitem dziennym ale bardzo staly
Kriss91
A ten OF z 999999... pkt to jest obowiązkowy, czy to tylko dodatek dla "leniwych", a sam właściwy OF jest gdzieś, w którejś części.
norek
QUOTE(Kriss91 @ Apr 5 2006, 19:04:19) [snapback]60618[/snapback]

A ten OF z 999999... pkt to jest obowiązkowy, czy to tylko dodatek dla "leniwych", a sam właściwy OF jest gdzieś, w którejś części.

dla leniwych....
dexio07
Już zasysam pacza.

DZIĘKI CAŁEJ EKPIE TWORZĄCYCH TO DZIEŁO
nope
Dobra, niepotrzebnie jęczałem. Teraz leci szybko. Myśle że filefront to najlepsza opcja ze wszystkich dostępnych, a o rapidshare nawet nie wspominajcie. Nie wszyscy maja zmienne ip żeby limit omijać...
Zoller
Witam. Czy jest możliwość puszczenia tego jako pliku torrent? Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej. Proszę rozpatrzcie to smile.gif
rav
Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej.

Oj, nie powiedziałbym. T-mac mówił, że ma słaby upload, ludzie by się rzucili to gówno by z tego wynikło. Do tego trzeba by znaleźć PORZĄDNY tracker, a nie jakieś pierdy pokroju torrent.prq i inne syfy, na których na jednego usera przypada standardowo 3 kb/s. FileFront to nie jest szczyt marzeń, no ale zawsze coś wink.gif

IPB Image
T-Mac
QUOTE(Zoller @ Apr 5 2006, 19:20:14) [snapback]60624[/snapback]

Witam. Czy jest możliwość puszczenia tego jako pliku torrent? Dla mnie byłoby łatwiej i szybciej. Proszę rozpatrzcie to smile.gif

niestety nie puszcze tego na torrenta ;/
koziolek
wszystko ładnie pieknie tylko czemu to cholerne filefront sad.gif
Lanek
a może wrzucisz na rapidshare?
dr_idea
Ludzie błagam, wrzućcie to na jakiś ludzki serwer, bo File Front w chuja leci sad.gif Do 3 MB ściągało luks, a teraz pokazuje 10 godzin sad.gif
hamer_sopot
IPB Image
Have a nice day biggrin.gif
Świetna robota biggrin.gif
Patch naprawdę świetny. Gra mi się owiele lepiej niż ze starym option file. Jeszcze raz gratulacje smile.gif
Kriss91
QUOTE(hamer_sopot @ Apr 5 2006, 19:47:26) [snapback]60645[/snapback]

IPB Image
Have a nice day biggrin.gif
Świetna robota biggrin.gif
Patch naprawdę świetny. Gra mi się owiele lepiej niż ze starym option file. Jeszcze raz gratulacje smile.gif

Naprawdę potrafisz zdołować człowieka!!:D
Pelas
qrcze szkoda ze na filefroncie bo mam takie scioganie ze wole poczekac na inny server
pablo TS
Wreszcie mi sie pobralo!! Pobieralem 30 minut tongue.gif
hamer_sopot
Ja wam proponuje zacząć ściągać i zostawić na noc dry.gif Nie wszystcy mają dobrego neta i nie wszystkich się sciagnie w 30 minut cały patch (ale jestem nie miły cool.gif ). Na Rapidshare z tego co wiem byłboby jeszcze więcej części bo jest ograniczenie do umieszczanego pliku. Megaupland jak Rapidshare. Więc Filefront to najlepsze rozwiązanie. Pozdro smile.gif
T-Mac
jak pierwsze odczucia co do naszego patcha ?? smile.gif
Adanio
Hammer sopot jakim programem to sciagasz??Jak mozesz to podaj tez linka do niego.Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
saluch
witam
czy ten patch pójdzie pod Winning Eleven 9i ?Wiem ze pliki powinny działac normalnie, głownie chodzi mi o OPTION FILE...
nope
@up
Po prostu ma szybkie łącze. Tyle.

@saluch
- ściągnij http://www.purplehaze.eclipse.co.uk/downlo...Editor_5.07.zip
- otwórz w nim option file
- zapisz jako "KONAMI-WIN32WE9UOPT" w folderze z option file

Powinno działać, ale nie wiem. Zobacze jak sciagne. Korona patch mi tak zadzialal.
modzik
Bylbym bardzo wdzieczny,gdyby ktos po sciagnieciu wrzucil to na torrenta ! smile.gif bo na tym ff,to sie zajade predzej niz to sciagne :/
A tak poza tym,to KAWAL DOBREJ ROBOTY odwaliliscie chlopaki ! smile.gif gratulacje ! smile.gif
pablo TS
Zajebisty patch i bardzo dobrze wykonane stroje!! Bardzo ladnie to wszystko wyglada!! Super mi sie gra na tym patchu!!
koziolek
kto wymyślił to zajebane filefront!!! Ściągnełem 2 pliki normalnie a reszta idzie jak krew z nosa!!!
hamer_sopot
hmm Mam problem z part5 . Uszkodzony albo coś . Ściągam juz poraz 2 . Ma ktoś taki problem ? T-mac może ty się wypowiesz.

EDIT:
Sory problem rozwiązany miałem jedną nieskończoną kopie pliku. Sory za post
modzik
QUOTE(koziolek @ Apr 5 2006, 21:00:43) [snapback]60669[/snapback]

kto wymyślił to zajebane filefront!!! Ściągnełem 2 pliki normalnie a reszta idzie jak krew z nosa!!!

ciesz sie ... bo ja pierwsza czesc bede mial za jakies 6 godzin ! biggrin.gif
licze na jakis torrent ...
pablo TS
Ej przed chwila gralem mecz POLSKA-ANGLIA i czemu zadnych nowych przyspiewek nie bylo np. wybuch radosci przy golu!!??
piotrek3
@T-Mac mam pytanie czy Powerpatch trzeba instalowac na czysta gre tak jak Superpatch??
T-Mac
QUOTE(pablo TS @ Apr 5 2006, 21:18:45) [snapback]60673[/snapback]

Ej przed chwila gralem mecz POLSKA-ANGLIA i czemu zadnych nowych przyspiewek nie bylo np. wybuch radosci przy golu!!??

bo nie dalismy wink.gif beda w update

QUOTE(piotrek3 @ Apr 5 2006, 21:27:33) [snapback]60674[/snapback]

@T-Mac mam pytanie czy Powerpatch trzeba instalowac na czysta gre tak jak Superpatch??

tak
nope
norek
05.04.2006, 20:39 - b34.piasta.pl

"MJ planujemy wydanie latki..wiec napewno powstanie temat co byscie zmienili w patchu i postaramy sie to poprawic...
taka drobna sugestia co do instalacji!
PROSZE INSTALOWAC NA CZYSTE PLIKI!"
hamer_sopot
IPB Image

Kto to jest blink.gif
Yearman
O kuwa...co to za drab portowy albo moze czarny Grzesiu Rasiak gleboko undercover
>Kornel<
cos chyba nie wyszlo blink.gif
hamer_sopot
IPB Image

1.Coraz mnie mi się podoba ten Patch (joke)
2. Jetsem ciekaw czy jest to spowodowane , że Patch jest instalowany na inny patch x2.gif
dawdi17
Ściągnąłem ten patch i jestem pod wielkim wrażeniem. Ale jest pewien zgrzyt... Ponownie mi nie działa Santiago Bernabeu... znaczy się działa, ale tekstury nie są na tym miejscu co powinny... sad.gif a norek mnie zapewniał, że będzie działał.....
hamer_sopot
ekhm Prosimy tworców o małe wyjaśnienia smile.gif
torin
QUOTE(hamer_sopot @ Apr 5 2006, 19:51:30) [snapback]60682[/snapback]

IPB Image

1.Coraz mnie mi się podoba ten Patch (joke)
2. Jetsem ciekaw czy jest to spowodowane , że Patch jest instalowany na inny patch x2.gif

Pisalismy juz sto razy ze instalacji nalezy dokonac na "czystej" grze.
cambel
Patch masakryczny gratuluje a czy bedzie poprawiony kometarz bo nie wymawia nie licencjonowanych druzyn
norek
moja taka drobna prosba...na poczatku prosze dokladnie zainstalowac patcha a dopiero pozniej zglaszac wszelkie bledy...chodzi mi tu o przezroczyste stroje i jak kolega wyzej pokazal ronaldinha..chlopie wez czyste pliki i zainstaluj a nie wgrywasz na super patcha..pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.