Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powerpatch Wydany!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Nasze produkcje
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
calwin
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 00:06:56) [snapback]60711[/snapback]

hexedytorami smile.gif

calwin zlap ze 2 screeny i pokaz to moze damy go w update jak jest lepszy od tego co my mamy dac

nieda rady bo już mam waszego patha i jest wypasiony ale mam to bernabeu dam link do ściągnięcia ale wydaje mi się że to samo co w pathu może murawa inna

Odwaliliście kawał dobrej roboty pozdrawiam, a mam małą prośbę czy ten plik lub obraz png z beckhamem dało by radę zapodać, jestem fanem tego piłkarza i chciałbym go mieć w menu

stadion:
pobierz
s1ntex
QUOTE(norek @ Apr 6 2006, 14:06:14) [snapback]60773[/snapback]

Dzięki ziom, zajebisty serwer.

IPB Image

Mam kilka pytań odnośnie patcha. Mianowicie, ile w przybliżeniu jest nowych twarzy.. :>

oraz, czy są nowe murawy ?

Pozdrawiam.
T-Mac
QUOTE(s1ntex @ Apr 6 2006, 16:37:05) [snapback]60809[/snapback]

Dzięki ziom, zajebisty serwer.

IPB Image
Mam kilka pytań odnośnie patcha. Mianowicie, ile w przybliżeniu jest nowych twarzy.. :>

oraz, czy są nowe murawy ?

Pozdrawiam.

murawy sa nowe
nowych mord jest okolo 250
Zoller
No na nowym serwerze poszło zajeb.ioza. Transfer w przedziale 160kb/s..

Zajrzyjcie do drugiego tematu o PowerPatchu T-mac bądź norek, bo mam problem smile.gif
s1ntex
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 17:25:40) [snapback]60819[/snapback]

murawy sa nowe
nowych mord jest okolo 250

nice man =p

A wszyscy piłkarze piłkarze Wisły i Legii maja prawdziwe twarze.. :>
T-Mac
QUOTE(s1ntex @ Apr 6 2006, 17:46:56) [snapback]60824[/snapback]

nice man =p

A wszyscy piłkarze piłkarze Wisły i Legii maja prawdziwe twarze.. :>

no co ty w patchu liczyla sie jakos nie ilosc
s1ntex
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 17:48:20) [snapback]60825[/snapback]

Ale to miało być pytanie. [;

' Czy ci piłkarze mają polskie twarze ? ' : )
krisu
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 17:48:20) [snapback]60825[/snapback]

tylko jak patrzeć na tą jakość Legii i Wisły to coś z nią kiepsko smile.gif

np : wzrost piłkarzy J.Mucha ma w patchu 175 cm a naprawde ma 189
Karwan w patchu około 187 a powinien mieć 180 tongue.gif
wiecej sie nie przyglądałem wiec może byc wiecej takich drobnych pomyłek
T-Mac
QUOTE(krisu @ Apr 6 2006, 17:57:26) [snapback]60828[/snapback]

tylko jak patrzeć na tą jakość Legii i Wisły to coś z nią kiepsko smile.gif

np : wzrost piłkarzy J.Mucha ma w patchu 175 cm a naprawde ma 189
Karwan w patchu około 187 a powinien mieć 180 tongue.gif
wiecej sie nie przyglądałem wiec może byc wiecej takich drobnych pomyłek

o tym to ja akurat wiem i pisalem juz ze bedzie to poprawione poprostu edytor mi nie potwierdzil zmian
w update bedzie juz obrze
s1ntex
QUOTE(T-Mac @ Apr 6 2006, 18:00:46) [snapback]60829[/snapback]

o tym to ja akurat wiem i pisalem juz ze bedzie to poprawione poprostu edytor mi nie potwierdzil zmian
w update bedzie juz obrze

A kiedy - przynajmniej wg was , na oko- wyjdzie takowy update ? I co będzię zawierał prócz poprawienia zawodników.. :>
saluch
witam
mam małe pytanko.. pojdzie mi ten patch pod Winning Eleven 9i ? (proszę twórców tego dzieła o odp)
z góry dzieki i pozdro! biggrin.gif
T-Mac
QUOTE(s1ntex @ Apr 6 2006, 18:10:45) [snapback]60833[/snapback]

A kiedy - przynajmniej wg was , na oko- wyjdzie takowy update ? I co będzię zawierał prócz poprawienia zawodników.. :>

nowe stroje
nowe mordy
poprawione staty zawodnikow
nowe dzwieki (przyspiewki kibicow, nazwy klubow)
nowa reprezentacja (Latvia out, Izrael wchodzi poniewaz jest lepsza druzyna )
jezeli uda nam sie znalesc miejsce za jakas afrykanska druzyne to bedzie Egypt
i jeszcze wiele innych drobiazgow

update gdzies wyjdzie w przeciagu 1-2 tygodnia
dawdi17
Niestety, ale Stadion Realu nadal mi stwarza problemy mimo wgrania stadionu z linku od Calvina. Cóż mi pozostaje? Czekać... sad.gif
calwin
no to niewiem ja mam dobrze tylko czasami mi troche gra zamula podczas meczu(niewiem dlaczego) zainstaluj inne strey np: omega driver pozdro
dajenda
Rozumiem ze 250 twarzy to w tym sa twarze poprawione (te ktore juz byly przez konami zrobione) plus calkiem nowe .To ile jest tych calkiem nowych ,ktorych konami nie robilo ?

w przyblizeniu rzecz jasna biggrin.gif
Kadet
Witam wszystkich. Zassalem sobie Powerpatch, zainstalowalem wszystko tak jak w tutkach dolaczonych do niego, wszystko na nowo zainstalowana gre i w momecie kiedy mecz sie laduje gra mi wychodzi do windowsa. Gra bez zadnego patcha chodzi mi normalnie, nie wywala. Jesli wiecie co z tym zrobic to bardzo prosze o rade ewentualnie jakies linki ktore pomogly by mi rozwiazac ten problem. Z gory dziekuje.
T-Mac
QUOTE(dajenda @ Apr 6 2006, 18:59:07) [snapback]60849[/snapback]

Rozumiem ze 250 twarzy to w tym sa twarze poprawione (te ktore juz byly przez konami zrobione) plus calkiem nowe .To ile jest tych calkiem nowych ,ktorych konami nie robilo ?

w przyblizeniu rzecz jasna biggrin.gif

pincet, nie wiem tego nie liczylem
tsuyoshi
QUOTE(Kadet @ Apr 6 2006, 19:01:40) [snapback]60850[/snapback]

Witam wszystkich. Zassalem sobie Powerpatch, zainstalowalem wszystko tak jak w tutkach dolaczonych do niego, wszystko na nowo zainstalowana gre i w momecie kiedy mecz sie laduje gra mi wychodzi do windowsa. Gra bez zadnego patcha chodzi mi normalnie, nie wywala. Jesli wiecie co z tym zrobic to bardzo prosze o rade ewentualnie jakies linki ktore pomogly by mi rozwiazac ten problem. Z gory dziekuje.

A po co ci wiedziec ile jest twzrzy wazne ze patch wyglada zajebiscie czekam tylko na tego ubdate bo czasami mam przezroczyste kitsy pozdro
pablo TS
QUOTE(Kadet @ Apr 6 2006, 19:01:40) [snapback]60850[/snapback]

A sprobuj replaye wywalic z folderu z save'ami (zostaw tylko option file)
pablo TS
Powiedzcie mi w jakich programach robicie te twarzyczki i czy jest na necie jakis tutorial??
Capitan Tsubasa
Patch jest super, wszystko dzial miodzio. Ludzie za nim napiszecie ze macie jakis problem sprobojcie sami sobie z nim poradzic, ile wy macie lat ... Ja mam takie male pytanko, jak sie nazywa kawalek podgrywajacy w menu w Master League ???
torin
QUOTE(pablo TS @ Apr 6 2006, 17:54:57) [snapback]60860[/snapback]

Powiedzcie mi w jakich programach robicie te twarzyczki i czy jest na necie jakis tutorial??

Co to ma do tematu mad.gif Edytuj posty. Tym razem sie obejdzie bez 10% tongue.gif

QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 6 2006, 18:09:25) [snapback]60861[/snapback]

Patch jest super, wszystko dzial miodzio. Ludzie za nim napiszecie ze macie jakis problem sprobojcie sami sobie z nim poradzic, ile wy macie lat ... Ja mam takie male pytanko, jak sie nazywa kawalek podgrywajacy w menu w Master League ???

Pink Floyd - "Money"
lukasso
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 6 2006, 20:09:25) [snapback]60861[/snapback]

tytuły piosenek masz w read me

P.S chłopaki brawo gromkie za świetna robote smile.gif nisstety dzis nie pogram bo ide z tomkiemronaldo na piwko
PP najlepszy patch na scenie
pozdro
og0r
chyba filefront się wykrzaczył sad.gif
nie da się ściągać
a została mi już tylko 4 część sad.gif
wyśle ktoś ją na inny serwer??
bo od nowa 400mb ściagać to porażka
dawdi17
Stery też nie pomogły... Trudno... Dziękuję wszystkim zwłaszcza Calwinowi. Ale proszę poszukajcie jeszcze jak to zrobić, bo ja już nie daję rady... Szukam i nic...
T-Mac
ci co maja problem ze sciagnieciem z FF
wrzucilem na inny serwer, nasz serwer io
niestety serwer jest z limitem dziennym ale ktos tam zawsze pobierze

1 czesc - http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...DIR=PES5/Patche

2 czesc - http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...DIR=PES5/Patche

3 czesc - http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...DIR=PES5/Patche

4 czesc - http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...DIR=PES5/Patche

5 czesc - http://landhell.fpp.pl/issonline/index.php...DIR=PES5/Patche

linki daje tylko tu na forum zeby jak najwiecej polakow sciagnelo smile.gif
Kriss91
Patch jest SUUUPEER!!! Jedno "ale" oczywiście musi być biggrin.gif Otóż flagi reprezentacji na koszulkach nie zostały zlikwidowane. Nie wiem może to tylko u mnie tak, ale wystarczyło kilka minut, żeby wyłączyć je ręcznie przez Edita biggrin.gif DZIENX dla wszystkich, którzy uczestniczyli w robieniu tego patcha!! Jest naprawde zaje..fajny biggrin.gif Gra nabiera wogóle innych kolorów biggrin.gif LEPSZYCH OCZYWIŚĆIE biggrin.gif POZDRO!!!!
T-Mac
QUOTE(Kriss91 @ Apr 6 2006, 21:01:58) [snapback]60877[/snapback]

Patch jest SUUUPEER!!! Jedno "ale" oczywiście musi być biggrin.gif Otóż flagi reprezentacji na koszulkach nie zostały zlikwidowane. Nie wiem może to tylko u mnie tak, ale wystarczyło kilka minut, żeby wyłączyć je ręcznie przez Edita biggrin.gif DZIENX dla wszystkich, którzy uczestniczyli w robieniu tego patcha!! Jest naprawde zaje..fajny biggrin.gif Gra nabiera wogóle innych kolorów biggrin.gif LEPSZYCH OCZYWIŚĆIE biggrin.gif POZDRO!!!!

nie wgrales OF naszego dlatego miales flagi na koszulkach lepiej to zrob bo mozesz miec inne niedociagniecia
Kriss91
No pewnie, że wgrałem OFa. Może wgram go jeszcze raz, ale w grze raczej wszystko wygląda normalnie.

P.S. Sorry faktycznie tongue.gif Wgrałem OFa, ale w zły sposób, ponieważ wgrałem go bezpośrednio do folderu z save'ami, a nie do Folder1. tongue.gif
s1ntex
Zaczynam wysyłać na sendspace. Rano dam linka to sobie ściągniecie. W 1 pliku oczywiście.
rangiz
Przepraszam bardzo,czy patch dziala na WE9?Supepratch3 dzialal bez zarzutow.I czy przyspiewki sa tak dobre jak w SP czy domyslne bo bede wiedzial czy wgrywac?

Jeszcze 1 pytanko-czy wyjdzie spatchowany .exe ,bo po jego wgraniu podobno gra i tu cytat"woła o płyte" ?

Z tego co widze po OF:Milan moglby byc lepszy smile.gif

Barca a szczegolnie Ronaldingo za slaby.

Zapowiadacie update-mala sugestia-trzeba bylo opoznic premiere o 2 tygodnie i wydac z dobrymi spiewkami czy statsami zawodnikow...
BoBaN
QUOTE(dawdi17 @ Apr 6 2006, 18:33:54) [snapback]60840[/snapback]

Niestety, ale Stadion Realu nadal mi stwarza problemy mimo wgrania stadionu z linku od Calvina. Cóż mi pozostaje? Czekać... sad.gif

Ja mam ten sam problem, nigdy wcześniej nie miałem go, co robić to naprawde wkurzające, że przez ten błąd nie można sobie pograć bo gra wywala do pulpitu. Mistrzowie zróbcie co w Waszej mocy!!! biggrin.gif
ppatrykk
@BoBaN
Jaka masz karte graficzna ?
Mozliwe ze chodzi o pilki - wgraj stare , i powinno chodzic ^^ . No chyba ze to sprawa stadionu , to nie wiem co robic tongue.gif .
BoBaN
QUOTE(ppatrykk @ Apr 6 2006, 21:55:43) [snapback]60892[/snapback]

@BoBaN
Jaka masz karte graficzna ?
Mozliwe ze chodzi o pilki - wgraj stare , i powinno chodzic ^^ . No chyba ze to sprawa stadionu , to nie wiem co robic tongue.gif .

Piłki już wgrałem to wina stadionu czasem wogóle sie nie włacza a jak się włączy to głupieje i nie da sie grać. Zwariuje jak sobie nie pogram:P
ppatrykk
QUOTE(BoBaN @ Apr 6 2006, 21:00:05) [snapback]60893[/snapback]

Piłki już wgrałem to wina stadionu czasem wogóle sie nie włacza a jak się włączy to głupieje i nie da sie grać. Zwariuje jak sobie nie pogram:P

To graj na innym stadionie xD hehe .
Co do patch'a to wlasnie sciagam part 4 ^^ . Jeszcze 5 i jazda biggrin.gif .
BoBaN
QUOTE(ppatrykk @ Apr 6 2006, 22:01:46) [snapback]60894[/snapback]

To graj na innym stadionie xD hehe .
Co do patch'a to wlasnie sciagam part 4 ^^ . Jeszcze 5 i jazda biggrin.gif .

gra na innym stadionie to nie to samo:P poczekam chyba na pomoc twórców i na update. Mam nadzieje ze zmiana karty nie bedzie konieczna bo kolejny wydatek czeka;/

PS. T Mac gdzies pisał ze w update pojawią się kolejne twarze. Czy będą Owomoyela, Ruben,Soldado i De La Red by Mani3k, Carlos Alberto by Norek, P. Garcia, Guti by Mostafa, Adu, Tiago by Bartosz05, Beckham z nową fryzą by Difox, Pavon by Cigman i jeszcze takie twarze jak Diego Lopez, Maxi Lopez, Iniesta, Arbeloa. Świetne twarze, niektóre lepsze od tych które są w PP, nie obrazając twórców tych które są w PP.
rav
UWAGA!
Wszystkie źródła padły ohmy.gif

FileFront:

IPB Image

PESCorner.de

IPB Image

Landhell (?)

Limit dzienny out.
Dorin
znaczy ze patch ma powodzenie biggrin.gif
grzesio1712
dobry wieczor! wszystkim tongue.gif musze powiedziec ze patch jest smerfastyczny tongue.gif wszsytko dziala bez zarzutow , ale Estadio Santiago Bernabeu mam popsute, na jednej trybunie kibice siedza w powietrzu, ale powiem wam cos PIEPRZYC TO!! (podczas gry tego nie widac) najlepszy patch jaki kiedykolwiek powstal. Wspaniale stroje, buty, pilki oraz stadiony wink.gif no i ten klimat w roznych menusach CUDO
rangiz
Wiec zagralem,jest super,ale to temat o krytykowania tongue.gif

Buty: te 2-3 pary chyba wiecie ktore sa kompletnie niepopularne,gdzie sie podzialy koloryzowane Vapory?

Prosze o dodanie zdecydowanego okrzyku po bramce,cos jak w superpatchu,jesli potrzeba moge udostepnic plik z okrzykiem po golu inny niz w superpatchu,moim zdaniem lepszy w formacie mp3 lub wav.To na tyle.

CO NAJWAZNIEJSZE : USUNAC KONIECZNIE TEN UTWOR LECACY W MENU,zostawic ten z Fify 98 "Wehuuu"-tak bym mogl go okreslic,wiem ze na pewno w fifie 98 on byl.
T-Mac
obecnie wszystkie serwery padly

niemiecki - obawiamy sie wojny przez to tongue.gif
FF - moze wlacza jeszcze smile.gif
landhell - nowy dzien nowe sciaganie
Kadet
QUOTE(pablo TS @ Apr 6 2006, 19:41:17) [snapback]60858[/snapback]

A sprobuj replaye wywalic z folderu z save'ami (zostaw tylko option file)

Dzieki za rade, udalo mi sie uporac z moim problemem:)3d analyzer pomogl.
Adanio
Mi baaardzo brakuje dopingu angielskich kibicow oraz okrzyku po strzeleniu gola(moglibyscie dac jakis inny niz ten z superpatcha).Poprawilbym jescze troszke Old Trafford(zmiany kosmetycne) na kazdym boisku dalbym siatki co maja mniejsze te kwadraciki bo te co sa to maja zdecydowanie za duze.Wgralbym wieksza ilosc twarzy zawodnikow!!Miedzy innymi do Barcy Realu Manu Juventusu Milanu i tak dalej i tak dalej tongue.gif hehehe.Nie wiem czy tylko ja tak mam ale teraz gra mi sie o wiele lepiej tak jakby sie troszke zmienila gra smile.gif Pozdrawiam i gratuluje tak wspanialego patcha smile.gif

P.S. 1 czy po wgraniu poprawki do waszego patche trzeba bedzie zaczac cale master league na nowo dry.gif
P.S. 2 Mam nadzieje ze nie zwalice tych nowych statow smile.gif
mazzyZiom
Mam pytanie...sciagnelem PowerPatch'a i chialem sobie zmienic Bootpacka na swojego i nie moge....wyskakuje mi ze "flie is too big" a przed wgranie PP wszystkie BootPacki normalnie sie wgrywaly...nie wiem o co chodzi :/

Edit: Nie ten temat sorry za OF:/:/
T-Mac
nowe staty nie robimy sami
robie na podstawie tematow na evo-web tam ludzie bardzo dobrze opsuja parametry poszczegolnych graczy
sami zobaczcie http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=22775
torin
QUOTE(rangiz @ Apr 6 2006, 20:48:35) [snapback]60908[/snapback]

Wiec zagralem,jest super,ale to temat o krytykowania tongue.gif

Buty: te 2-3 pary chyba wiecie ktore sa kompletnie niepopularne,gdzie sie podzialy koloryzowane Vapory?

Prosze o dodanie zdecydowanego okrzyku po bramce,cos jak w superpatchu,jesli potrzeba moge udostepnic plik z okrzykiem po golu inny niz w superpatchu,moim zdaniem lepszy w formacie mp3 lub wav.To na tyle.
CO NAJWAZNIEJSZE : USUNAC KONIECZNIE TEN UTWOR LECACY W MENU,zostawic ten z Fify 98 "Wehuuu"-tak bym mogl go okreslic,wiem ze na pewno w fifie 98 on byl.

Jak chcesz to go sobie sam usun, muza to bardzo subiektywna sprawa staralismy sie wybrac jak najlepiej ale zawsze komus cos nie pasi. Muzy w update nie robimy.
Adanio
Czy po wgraniu waszej poprawki do patcha trzeba bedzie zaczac od nowa master league dry.gif Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam smile.gif
dawdi17
Wpadłem na pomysł: nie wiem czy tak się da bo nie bardzo się na tym znam, ale czy nie pomógłby w usunięciu baboli na Santiago 3d analyzer? Nie wiem co to za program, ale wielokrotnie się o nim mówiło. Jeśłi ktoś spróbuje na nim to odpalić to proszę o odpowiedź, bo ja nie umiem się nim posługiwać (nie miałem z nim wogóle do czynienia, podobno pomaga kartom bez pixel shadera, ale może warto spróbować)
s1ntex
neo mi padła w nocy huh.gif Kiedy indziej upne PP ..
zduniec
Witam. Wlasnie sciagnalem i zainstalowalem Powerpatcha. Wszystko zrobilam jak było powiedziane w instrukcji. Kiedy włączam gre wszystko jest w porzadku, jednak kiedy juz chce zagrac jakikolwiek mecz to albo gra sie wylacza albo wyskakuje blad i tez sie wylacza. Nie wiem co z tym zrobic. Prosze o pomoc. Z gory dzieki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.