Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
walczu
Zachorowałem na zapalenie oskrzeli i sobie siedze w domciu. Mam przez to troche czasu i postanowilem zajec sie projektem patcha (Liga Polska). Wiem, ze kilka osob juz sie za to bralo i nic z tego nie wyszlo, jednak uwarzam ze jakies tam doswiadczenie w patchach mam i musi cos z tego wyjsc. Patch bedzie robiony oczywiscie dla io. Na chwile obecna mam wgranych kilka strojow Torina (przy okazji Torin, dzieki za pomoc), sklady wbite dla wszytkich druzyn I ligi polskiej oraz Widzewu i Lksu Lodz. Ponizej 2x screen. Narazie nie jestem w stanie podac daty premiery. Juz niedlugo nastepne screeny (juz z gry) smile.gif

IPB Image

IPB Image

Jeszcze pilkarze nie maja przydzielonych pozycji, ustawionych statow i ustalonego wzrostu i wagi.
Apeluje jednozesnie o podawanie podstawowych jedenastek i zglaszanie sie w tym temacie kto jest sklonny do pomocy w statsach. Prosze #gg podawac.
Dj_Dario
O shit co za WESOŁA informacja, Widzew w PES5, dla mnie BOMBA, miłej i owocnej pracy życzę, powodzenia!!
LYJO
Nareszcie ktoś kumaty się za to zabrał.
Chociaż mojej drużyny tam nie będzie to czekam z niecierpliwością na wyjście tego patcha.
Liczę na Ciebie Walczu biggrin.gif i pewnie nie tylko ja biggrin.gif
walczu
Znalazłem gościa który zrobi statsy. To znacznie przyspieszy wyjście patcha. Jeszcze raz prosze o podawanie jedenastek swoich ulubionych klubów, tylko żebym nie miał samych składów legii i wisły.
kostek
bravissimo ;D oby sie udało rolleyes.gif walczu wieze w ciebie biggrin.gif
walczu
QUOTE(::kostek:: @ Mar 4 2006, 21:18:17) [snapback]55156[/snapback]

bravissimo ;D oby sie udało rolleyes.gif walczu wieze w ciebie biggrin.gif

Nie moze sie nie udac. Jeszcze pare osob sie znajdzie do pomocy i bedzie znacznie szybciej.
Riki101
No z niecierpliwością juz czekam na wyjscie patcha brawo za zaangażowanie
Mam jeszcze jedno pytanie czy beda jakies oryginalne twarze niektorych pilkarzy?
qazwsx
walczu ja chetnie pomoge przy wszelakim przetwarzaniu muzyki i dzwieku jeżeli bedzie taka potrzeba smile.gif
Dj_Dario
QUOTE(walczu @ Mar 4 2006, 21:06:31) [snapback]55153[/snapback]

Znalazłem gościa który zrobi statsy. To znacznie przyspieszy wyjście patcha. Jeszcze raz prosze o podawanie jedenastek swoich ulubionych klubów, tylko żebym nie miał samych składów legii i wisły.

Oto jedenastka WIDZEWA, raczej cała kadra na rundę wiosenną, powodzenia

http://widzew.lodz.pl/druzyny.php
walczu
QUOTE(qazwsx @ Mar 4 2006, 23:11:35) [snapback]55174[/snapback]

walczu ja chetnie pomoge przy wszelakim przetwarzaniu muzyki i dzwieku jeżeli bedzie taka potrzeba smile.gif

Odezwij sie do mnie na gg #1092981

A co do twarzy to jakies tam beda ale narazie zapas jest nie za duzy. Jak ktos cos robil z naszej ekstraklasy to niech tu wkleja.
norek
no no...zycze owocnnej pracy..aaa jesli potrzbujesz jakiejs mojej mordy lub boiska,bandy to bierz bez pytania smile.gif pozdro
pancer
ja moge pomoc co do jedenastek/kadr wszystkich klubow naszej ekstraklasy bo jestem dumnym posiadaczem Skarbu Kibica Ligi Polskiej z przegladu sportowego. moge rowniez podac wzrost, wage, wiek pilkarzy. jak chcesz walczu zebym pomogl onapisz albo na maila [email protected] albo napisz na gg 1150876
walczu
Dzieki Bartosz. Juz mam goscia co wpisze wzrost/waga/narodowosc/wiek itp. Jedenastki juz sam ustawilem zgodnie ze Skarbem Kibica. Jeszcze potrzebuje kogos kto pomorze robic wyglad pilkarzy w edit mode
Bakel
Postarajcie się zrobić w miarę adekwatne statystyki piłkarzy. Polecam zapoznanie się z FM'em.
walczu
QUOTE(Bakel @ Mar 5 2006, 12:02:21) [snapback]55228[/snapback]

Postarajcie się zrobić w miarę adekwatne statystyki piłkarzy. Polecam zapoznanie się z FM'em.

Mój kumpel zrobi statystyki. On jest fanem managerów więc raczej powinno być dobrze. Po wydaniu patcha damy temat w którym będzie można bugi wypisywac i jak troche sie uzbiera to wyjdzie update.

Jeszcze jeden screenik:
IPB Image
Ten menus w tle będzie oczywiście zmieniony na coś kojarzącego się z naszą ligą
Bo0os
Widze że nieźle wam idzie i podchodzicie do tego serio.Walczu wspołczuje również z powodu choroby, też chorowałem na oskrzela przy czym leżałem w szpitalu, to dawno było wink.gif Zdrowiej jak najszybciej wiosna idzie bracie smile.gif

Walczu czy przy okazji popracujecie nad zmianą tego TŁA Champions League.Chciałbym mieć prawdziwy klimat tych rozgrywek.

Z góry dziękuje i pozdrawiam smile.gif

walczu
QUOTE(Bo0os @ Mar 5 2006, 15:30:48) [snapback]55303[/snapback]

Widze że nieźle wam idzie i podchodzicie do tego serio.Walczu wspołczuje również z powodu choroby, też chorowałem na oskrzela przy czym leżałem w szpitalu, to dawno było wink.gif Zdrowiej jak najszybciej wiosna idzie bracie smile.gif

Walczu czy przy okazji popracujecie nad zmianą tego TŁA Champions League.Chciałbym mieć prawdziwy klimat tych rozgrywek.

Z góry dziękuje i pozdrawiam smile.gif

Postaram się zmienić jak najwięcej menusów i w ogóle jak najwięcej rzeczy, ale przedemną jeszcze dużo roboty. Od środy chyba będę do szkoły chodził więc znacznie wolniej całość będzie szła naprzód.

I następne dwa screeny:
IPB Image IPB Image
Kama_ManU
ja moge pomóc w robieniu wagi i wzrostu !!jak mam pomóc to pisac na GG 5641256 !!
baski18
Sorry za taki odzew ale Lech ma inny herb w tej chwili smile.gif

Pozdro i zycze owocnej pracy biggrin.gif
walczu
QUOTE(baski18 @ Mar 5 2006, 17:34:53) [snapback]55327[/snapback]

Sorry za taki odzew ale Lech ma inny herb w tej chwili smile.gif

Pozdro i zycze owocnej pracy biggrin.gif

Wiem, wiem. Brałem te herby z canal+ bo jak to robiłem nie miałem photoshopa i nie moglem otworzyc herbow z przezroczystoscia. Oczywiscie to poprawie.

IPB Image
patrixes
jak narazie to wyglada to inponujaco!!niemoge sie doczekac!!
LYJO
No ładnie, ładnie. Widze że nawet są chętni żeby pomóc w tworzeniu tego patcha smile.gif
Nic tylko czekac na efekty smile.gif
walczu
A propes chętnych to chce ktoś zrobić menusy?
Master p
za jaka lige bedzie zamieniona orange ekstraklasa
baski18
Pewnie beda to zespoly z Rest of World tak jak w poprzednich edycjach :]

Jezeli bedzie inaczej prosze mnie poprawic

edit: Dzieki walczu smile.gif

Pozdro
walczu
QUOTE(baski18 @ Mar 5 2006, 21:16:50) [snapback]55392[/snapback]

Pewnie beda to zespoly z Rest of World tak jak w poprzednich edycjach :]

Jezeli bedzie inaczej prosze mnie poprawic

Pozdro

No to Cie poprawie tongue.gif Orange Ekstraklasa będzie zamiast holenderskiej Eredivisie, żeby się dało grać. Od razu mówie, że najlepsze zespoły z ligi holenderskiej zostaną przniesione do Other, żeby sie nie okazało że w grze jest taka Polonia, a nie ma PSV.
korzen
QUOTE(walczu @ Mar 5 2006, 22:03:59) [snapback]55397[/snapback]
Od razu mówie, że najlepsze zespoły z ligi holenderskiej zostaną przniesione do Other, żeby sie nie okazało że w grze jest taka Polonia, a nie ma PSV.

heheh dobrze powiedziane ;p
walczu
QUOTE(patrixes @ Mar 7 2006, 14:45:59) [snapback]55549[/snapback]

noi zapadla cisza w sprawie patcha...... sad.gif nikt nic niepisze w tym temacie od 2 dni.. mad.gif zadnych wiadomosci sad.gif

Spokojnie, spokojenie. Patcha nie olejemy i napewno wydamy, to tylko kwestia czasu. Moomeen (nie ma go na forum) juz robi staty. Ja juz skladam wszystko. Torin i Einar bawia sie ze strojami i kilka innych osob robi rozne rzeczy. Jak cos bedzie nowego, jakies nowe screeny to napewno napisze.
driudi
No zapowiada sie bardzo ciekawie :] nareszcie bede mogl pograc Pogonia Szczecin w PES5. Dobrze ze ktos wpadl na taki pomysl, a tak wogole to face bede robione w edit menu?
walczu
QUOTE(driudi @ Mar 7 2006, 16:28:24) [snapback]55572[/snapback]

No zapowiada sie bardzo ciekawie :] nareszcie bede mogl pograc Pogonia Szczecin w PES5. Dobrze ze ktos wpadl na taki pomysl, a tak wogole to face bede robione w edit menu?

Wiekszosc bedzie z EditMode, ale napewno tez kilkanascie bedzie ze zdjec
rav
IPB Image

Moja wersja ekranika startowego tongue.gif Pierwszy w życiu.
walczu
ZJeszcze potrzebujemy osob ktore wzielyby sie za wyglad pilkarzy w editmode. Zglaszac sie tutaj i na moje gg 1092981. Bardzo prosze.
Dorin
,moim zdaniem tu trza mistrza norka i jego genialnych facjat smile.gif
walczu
QUOTE(Dorin @ Mar 7 2006, 21:30:21) [snapback]55625[/snapback]

,moim zdaniem tu trza mistrza norka i jego genialnych facjat smile.gif

Chodzilo mi o twarze z editmode. Przeciez nie bedzie w patchu miejsca dla facjat ze zdjecia dla kazdego tongue.gif
Hedbang
Hi Walczu,
if you want I can try my best to edit the faces for the Orange Ekstraklasa Patch.
I'm very interested that this patch will be released and so I would spend my time for it.

Let me know what you think about it

Cheers
Hedbang
walczu
QUOTE(Hedbang @ Mar 8 2006, 00:30:37) [snapback]55642[/snapback]

Hi Walczu,
if you want I can try my best to edit the faces for the Orange Ekstraklasa Patch.
I'm very interested that this patch will be released and so I would spend my time for it.

Let me know what you think about it

Cheers
Hedbang

Sure, I would very happy if you helped me. Give me you msn, email, maybe gg if you have or sth. like this.

............................................................

Żebyście nie mówili, że projakt patcha sie nie porusza z miejsca to dam jeszcze 2 screeny.
IPB Image
Nie czepiac sie ze Stolarczyk jest murzynem bo jeszcze wygladu wislakow nie zmienialismy

IPB Image
Hedbang
OK

For what is that gg Number? Cause I can install this programm maybe the work between us will be faster : )
walczu
QUOTE(Hedbang @ Mar 8 2006, 16:28:09) [snapback]55705[/snapback]

OK
[email protected]

For what is that gg Number? Cause I can install this programm maybe the work between us will be faster : )

I'll talk to you latter (in next 3-4hours), becouse now i've got a lot of work, sorry. GG its polish program, like msn massanger, you know... I don't know does it possible that this program can work in your country, but when i was in Chicago (USA) it worked very good.
Hedbang
So I installed this Gadu-Gadu thing, but I can't register myself because the programm can't establish an connection. Maybe we do the wohle thing over e-mail this will work to 100%.
tsuyoshi
Walczu wykombimowalem cos takiego menu background jak ci sie podoba to ci moge wyslac na maila.

IPB Image
konsej15
troszke to menu nie pasuje...lepeij zeby nawywiazywalo do Orange ekstraklasy...ale i tak dobra robota smile.gif
widze ze patch sie rozwija i bedzie bardzo dobry smile.gif pzdr
bobex77
fakt fajne menu ale tak jak mowi konsej nie pasuje na pierwszym planie zamist kaki jacys pilkarze z Orange;)
Ale i tak patch sie super zapowiada
walczu
QUOTE(Hedbang @ Mar 8 2006, 17:02:32) [snapback]55711[/snapback]

So I installed this Gadu-Gadu thing, but I can't register myself because the programm can't establish an connection. Maybe we do the wohle thing over e-mail this will work to 100%.

I havn't got email now biggrin.gif tell me here what do you want to do in our patch. Faces in editmode?

A co do menu to jak narazie mamy coś takiego, ale nie wiem czy to właśnie to będzie w patchu:
IPB Image
bobex77
Mnie by pasowało takie tło:)
(ale dla oka lepiej by wygladal w koszulce z (L))smile.gif
tsuyoshi
Mi chodzilo o same tlo czyli to
IPB Image
walczu
QUOTE(bobex77 @ Mar 8 2006, 18:00:07) [snapback]55724[/snapback]

Mnie by pasowało takie tło:)
(ale dla oka lepiej by wygladal w koszulce z (L))smile.gif

Tam sie zmieniaja pilkarze. Pojawia sie oprocz wiślaka jeszcze pilkarz korony i Legii
Hedbang
QUOTE(walczu @ Mar 8 2006, 19:56:19) [snapback]55722[/snapback]

I havn't got email now biggrin.gif tell me here what do you want to do in our patch. Faces in editmode?

You asked if someone can edit the faces (ingame) of the players in the orange ekstraklasa and I would try to do my best in this case. Is there already a options dat where are all teams and names in? If yes send me a pw with the link to it and I do the work.
walczu
QUOTE(Hedbang @ Mar 8 2006, 18:24:30) [snapback]55731[/snapback]

You asked if someone can edit the faces (ingame) of the players in the orange ekstraklasa and I would try to do my best in this case. Is there already a options dat where are all teams and names in? If yes send me a pw with the link to it and I do the work.

Ok, i'll give you option on monday, i think, becouse me friend is making stats now.
Hedbang
OK than till monday!

Cheers
walczu
QUOTE(iss @ Mar 8 2006, 19:27:35) [snapback]55739[/snapback]

kiedy bedzie ten patch jak mozna wiedziec

z gory dzieki:)

Narazie nie znamy dokladniej daty premiery. Moze to byc za 2 tyg a moze byc za 2 miesiace.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.