pablo TS
Apr 1 2006, 09:00
Pewnie zrezygnowali z tego patha bo od prawie tygodnia sie nie odzywaja!! :/
Jeszcze jeden post w tym stylu jak dwa wyzej i poleca %. Co wy chcecie, codziennie jakiegos screena

Wszyscy pracuja, a poza tym kazdy z nas ma tez zycie prywatne. Dosyc tego poganiania
pablo TS
Apr 1 2006, 10:32
dexio07 powinien dostac przynajmniej 20% kary bo ja jak sie spytalem tak samo jak on to dostalem 20%!! A co do mojej propozycji o intro Fajnicki moj kumpel ma dobry program i moze zrobic zeby to logo bylo OK!!
A pozatym ja nie poganiam tylko sie dziwie bo codziennie byly jakies rozmowy miedzy uzytkownikami i nigdy nie bylo tak zebym ja chcial codziennie jakiegos screena!!
MaTiX89
Apr 1 2006, 10:33
zgadzam się z torinem

jak wyjdzie patch to go ujrzycie...nie popędzajcie ich dajcie im to zrobić w skupieniu i mniej pytań tym szybciej wasze i moje oczekiwania się skończą...!
Jakies propozycje kogo mam "powołać" do reprezentacji Polskii w patchu i jaką ustawić pierwszą 11-ke?
Hayalet
Apr 1 2006, 11:24
Ciężko bo nie wiadomo kto pojedzie na mistrzostwa ale takich: Milów, Hajtów, Kłosów, Wichniarków, Rząsów, Żewłakowów chyba wywalić
@Pablo TS nie śmieć w temacie, takie rzeczy na PM
pablo TS
Apr 1 2006, 12:00
Jezeli chodzi o sklad reprezentacji to podaje:
-------------------------------------------Boruc-----------------------------------------
---------------------------------J.Bak------------Jop------------------------------------
--------------Baszczynski----------------------------------------Klos------------------
-------------------------------------------Sobolewski-----------------------------------
-----------Blaszczykowski-----------------------------------------Kosowski----------
--------------------------------------------Smolarek------------------------------------
---------------------------Zurawski------------------------Frankowski-----------------
Rezerwa:
Dudek
Zewlakow
Krzynowek, Lewandowski
Niedzielan, Jelen, Piechna
QUOTE(pablo TS @ Apr 1 2006, 12:48:37) [snapback]59842[/snapback]
-------------------------------------------Boruc-----------------------------------------
---------------------------------J.Bak------------Jop-------------------------------------
--------------Baszczynski----- ------------ ------------Klos------------------
Sobolewski
-----------Blaszczykowski-------------- ---------------Kosowski----------
Smolarek
---------------------------Zurawski------------------------Frankowski-----------------
Rezerwa:
Dudek
Zewlakow
Krzynowek, Lewandowski
hehehhehhe parodia
jak znam wujka janasa

to bedzie taki sklad
--------------------Dudek----------------------
Baszczu---Bak------------Jop------Zewlakow
-------------------------------------------------
Smolarek(Kosa)-Sobol-Szymek-Krzynowek
--------------------------------------------------
-------------Zurawski---Franek---------------
pablo TS
Apr 1 2006, 12:08
QUOTE(T-Mac @ Apr 1 2006, 12:54:47) [snapback]59847[/snapback]
hehehhehhe parodia
jak znam wujka janasa

to bedzie taki sklad
Smolarek(Kosa)-Sobol-Szymek-Krzynowek
hehehe to jest dopiero parodia kosowski za smolarka?? hehehe a krzynowek wogole grac nieumie
QUOTE(pablo TS @ Apr 1 2006, 12:48:37) [snapback]59842[/snapback]
---------------------------------J.Bak------------Jop------------------------------------
--------------Baszczynski----------------------------------------Klos------------------
-------------------------------------------Sobolewski-----------------------------------
-----------Blaszczykowski-----------------------------------------Kosowski----------
--------------------------------------------Smolarek------------------------------------
Rezerwa:
Dudek
Zewlakow
Krzynowek, Lewandowski
Piechna odpada 0 formy ostatnio, za Jelenia to raczej Sosin. Takie moje zdanie, ale czekam jeszcze na posty innych
baski18
Apr 1 2006, 12:16
Niezla bzdura od kiedy Kłos na lewej stronie obrony wyskakuje ?? zawsze tam byl Zewlakow ... tak samo Krzynowek na pomocy a nie jakis Kosowski ktory nic nie potrafi .. pozatym Błaszczykowski zagral zaledwie kilka meczy w reprezentacji, a Ty go dajesz do podstawoej 11 ?? moze byc ale na rezerwie na jego poycji wystepuje zazwyczaj Smolarek jesli jest w ataku Franek oraz Zuraw .. nie wiem co robi tam Piechna (na rezerwie) go Janas juz chyba nigdy nie powola ... Lewandowski w 11 zawsze wystepowal jak mogl chociaz wg mnie sie on w ogole nie nadaje ... wiec Sobolewski na rezerwe, a Lewandowski na podstawowej 11 reszta w porzadku. Sosin chyba wywalczyl sobie miejsce w reprezentacji na rezerwie po meczu z Arabią, niestety Rasiak na rezerwie ...

takze niestety Mila no i 3 bramkarz Koszczak lub Kowalewski. Jeszcze trzeba zalatwic Szymkowiaka w podstawowej 11.
------------Boruc(Dudek,Kuszczak)-----------
--Baszczyński--Bąk--Jop--Żewłakow---------
--(?)-----(Kłos)---(Bosacki?)---(?)------------
--------------Lewandowski(Sobolewski)-------
--Smolarek(Kosa)----------Krzynówek(?)----
------------Szymkowiak(Mila?)----------------
--Zuraw(Rasiak:P)---Franek(Sosin)---------
Pozdro
Moja propozycja jest taka:
Boruc
Baszczyński Jop Bąk Żewłakow
Sobolewski
Smolarek Krzynówek
Szymkowiak
Żurawski Frankowski
Dudek
Lewandowski, Kłos
Kosowski, Mila
Sosin, Rasiak
pablo TS
Apr 1 2006, 12:37
QUOTE(GHOST @ Apr 1 2006, 13:12:26) [snapback]59854[/snapback]
Moja propozycja jest taka:
Boruc
Baszczyński Jop Bąk Żewłakow
Sobolewski
Smolarek Krzynówek
Szymkowiak
Żurawski Frankowski
Dudek
Lewandowski, Kłos
Kosowski, Mila
Sosin, Rasiak
Mi sie tam podoba taki sklad!!
Jedenastka bedzie taka jak zaproponowal Timak, pozostaje rezerwa. Czekam na dalesze propozycje
QUOTE(pablo TS @ Apr 1 2006, 13:25:12) [snapback]59861[/snapback]
Mi sie tam podoba taki sklad!!
buahahahha czlowkieu przeciez ja pokazalem podobna formacje a ty sie smiales z niej
oto twoje slowa
hehehe to jest dopiero parodia kosowski za smolarka?? hehehe a krzynowek wogole grac nieumie
z tym klosem na lewej obronie to chyba ze wzgledu na 1kwietnia tak go ustawiles
MaTiX89
Apr 1 2006, 13:50
Smolarek-Sobol-Szymek-Krzynowek
To 11-stka T-Mac a ja chcę podać rezerwę..

Boruc,Kłos,Rzeźniczak(Głowacki lub Bosacki),Burkhardt,Jeleń,Kosowski,Niedzielan
Może za Sobola bym wstawił Burkhardta.
może Sagana jeszcze zrobcie
Fajnicki
Apr 1 2006, 14:58
A co do mojej propozycji o intro Fajnicki moj kumpel ma dobry program i moze zrobic zeby to logo bylo OK!!
Po pierwsze to miło by było gdyby ktoś odpowiedzialny za patcha się wypowiedział na temat intra, bo nie wiem czy mam się już pytać o konwersje na format PESowy, czy robić coś innego...
Kama_ManU
Apr 2 2006, 10:30
kiedy ten patch wyjdzie ?
QUOTE(Kama_ManU @ Apr 2 2006, 11:18:47) [snapback]60025[/snapback]

poczytaj sobie cały temat i nie zadawaj takich pytań na które nie ma konkretnych odpowiedzi
pablo TS
Apr 2 2006, 12:46
QUOTE(Kama_ManU @ Apr 2 2006, 11:18:47) [snapback]60025[/snapback]
Wlasnie niezadawaj takich pytan bo jeszcze dostaniesz kare jak ja wczesniej...
Do skladu TMaca wstawil bym male poprawki:
--------------------Boruc----------------------
Smolarek-Mila-Szymek-Krzynowek
-------------Zurawsk-Saganowski------------------
Lawka:
Frankowski Sobolewski Rzasa Dudek
Janczyk Burkhardt Klos Kuszczak
Niedzielan Kosowski Bosacki Fabianski
Zapewne wiekszosc sie oburzy dlaczego Sagan a nie Frankowski - porownajcie bramki w tym sezonie.
QUOTE(Naimad @ Apr 2 2006, 13:44:15) [snapback]60051[/snapback]
Lawka:
Zapewne wiekszosc sie oburzy dlaczego Sagan a nie Frankowski - porownajcie bramki w tym sezonie.
sagana jak sagana ale mile

w pierwszym skladzie nie przesadzaj
ahh bym zapomnial Kama_ManU kara 10%
pablo TS
Apr 2 2006, 14:03
QUOTE(Naimad @ Apr 2 2006, 13:44:15) [snapback]60051[/snapback]
Lawka:
Ja bym Sagana dal na rezerwe a Franka do pierwszego skladu (jest o niebo lepszy), a pozatym Mile do podstawowego skladu to juz przesada dal bym za niego Kose albo Sobola!!
Ja bym Sagana dal na rezerwe a Franka do pierwszego skladu (jest o niebo lepszy), a pozatym Mile do podstawowego skladu to juz przesada dal bym za niego Kose albo Sobola!!
sagana jak sagana ale mile w pierwszym skladzie nie przesadzaj
No o to chodzi, ze nie widze zadnego pomocnika srodkowego (kosowski w srodku? NEVER!), Myslalem o Burkhardtcie (czy jak inaczej odmienia sie jego nazwisko

) i o Sobolewskim, ale ostatnie mecze, jeden z Pogonia, a drugi z Polonia nie zagrali, na poziomie ktory prezentowali wczesniej (moze to tylko jeden mecz). Smolarka na srodku pomocy tez nie widze - skrzydlo lub atak z jego szybkoscia. Lewandowski - drewno jak Rasiak - nie widze go. Surma ostatnie mecze gra dobrze - ale to defensywny pomocnik.
A Frankowski - w Anglii cos nie blyszczy jak narazie, a Saganowski strzelil polowe bramek Victorii Guimares, Rasiak - w zyciu bym go nie powolal, Oliego - jak zawsze cos boli, Piechna - 0 formy (pol sezonowy zawodnik, a Korona wydaje mi sie polsezonowa druzyna, taka jak byl Gornik Leczna gdy wsedl do 1 ligi), Brozek - nie blyszczy, Niedzielan - powinien na 100% jechac, ale na pierwsza "11" musi jeszcze zasluzyc. O kims zapomnialem ?
Seboolba
Apr 2 2006, 14:43
Czy ten patch bedze dziłał bez superpatcha??
patrixes
Apr 2 2006, 15:21
ale z Janczykiem to przesada!!widac ze kibi legiiii!!lepszy brozek !!strzelil 2 razy wiecej bramek w sezonie niz Janczyk!!
ale z Janczykiem to przesada!!widac ze kibi legiiii!!lepszy brozek !!strzelil 2 razy wiecej bramek w sezonie niz Janczyk!!
Nie rozśmieszaj mnie. Janczyk ma lat 18 - zawsze bierze sie mlodego zawodnika, ktory moze sie duzo nauczyc i zagrac w meczu o tzw. "Pietruszke". A czy Brozek jest lepszy nie bylbym taki pewien - ale to nie jest miejsce na porownywanie. Po za tym - to byla moja propozycja i nie wpier*** sie z jakimis kompleksami - oka?
freddie88
Apr 2 2006, 16:21
pewnie ze janczyk jest slabszy od brozka.fakt ze jest mlodszy ale brozek jak byl taki mlody tez sie mowilo o wielkim talencie i dalej sie mowi bo ma tylko 23 lata.moim zdaniem reprezentacja powinna pojechac w takim skladzie :
Dudek(Boruc)
baszczynski jop bak kosowski
smolarek szymkowiak sobolewski krzynowek???
zurawski frankowski
lawka:Boruc(dudek) ,kuszczak,blaszczykowski , brozek , burkhard,jelen, kaczmarek , zewlakow,dudka? , kazmierczak , janczyk,klos, zuraw. \z krzynowkiem jest ciezka sprawa bo gra ostatnio slabo wiec jesli bedzie tak gral dalej warto wpuscic za niego kaczmarka z korony.
moze warto przyjrzec sie jeszcze kilku zawodnikom z ligi polskiej np taki rafal murawski , rafal grzelak.
grzesio1712
Apr 2 2006, 16:27
wy to macie problemy i tak kazdy sobie po swojemu zrobi kadre. trudniej bedzie z zawodnikami typu Sosin, bo jego druzyny nie ma w PES5
Znowu Jelen... Co on takiego teraz gra w naszej extraklasie? Krzynowek co prawda nie jest teraz w formie, ale moim zdaniem na jego pozycje nadal nie ma godnego go zastapienia. Warto sie przyjzec nie tylko Murawskiemu, czy Grzelakowi, ale jeszcze: Iwanski, Surma, Kikut, Szalachowski, Gajtkowski, Chalbinski, Kucharski Dawid; ale niestety Janas nie wielu zawodnikom daje szanse z Orange.
Ps. Przypominam ze gdyby Janczyk nie odniosl ostatnio kontuzji, to on by gral, a nie Brozek.
freddie88
Apr 2 2006, 17:04
prawda janas powinien dac szanse wielu innym zawodnikom z naszej ligi:takie druzyny jak zaglebie , korona maja bardzo dobrych zawodnikow co potwierdzil wczoraj mecz tych druzyn, ktory byl na wysokim pozimie az mi bylo patrzc i jeszcze ten stadion
naimad ,prawda ze gdyby nie kontuzja to janczyk by zagral ale poza dwoma meczami janczyk w lidze nic nie pokazal . nieprzecze ze to wielki talent ale okaze sie czy to wykorzysta za pare lat.aha brozek ma jeszcze jeden atut poza dobra technika , szybkoscia i w miare dobra skutecznoscia

, ma jeszcze brata z ktorym na boisku rozumie sie jak malo kto.
Ja na tą pozycje środkowego pomocnika dalbym albo Macka Iwanskiego [ piłkarz sezonu ]

( Zaglebie Lubin )
lub Wojtka Iwańskiego także z Zagłebia. A co do ławki dodałbym Michała Chałbińskiego tez z Zaglebia

!!
fanem zaglebia nie jestem ale prozcyja z Chalbinskim jest trafan i doatkowo z korony PIECHNA a z legi tylko widze jako 3 bramkarza FAbianskeigo
QUOTE(pela1613 @ Apr 2 2006, 18:49:19) [snapback]60114[/snapback]
fanem zaglebia nie jestem ale prozcyja z Chalbinskim jest trafan i doatkowo z korony PIECHNA a z Legii tylko widze jako 3 bramkarza FAbianskeigo
Piechna odpada, nie ma kompletnie formy. Mysle ze na miejscu Janasa bylo by bledem powolanie go. Juz mam sklad ustalony, mozecie juz sie nie wpisywac. Jak cos nie bedzie pasowalo to sobie kazdy zmieni
pablo TS
Apr 2 2006, 18:56
QUOTE(walczu @ Apr 2 2006, 19:13:59) [snapback]60128[/snapback]
Piechna odpada, nie ma kompletnie formy. Mysle ze na miejscu Janasa bylo by bledem powolanie go. Juz mam sklad ustalony, mozecie juz sie nie wpisywac. Jak cos nie bedzie pasowalo to sobie kazdy zmieni

A moglbys ten sklaad podac??
patrixes
Apr 2 2006, 19:12
QUOTE(Naimad @ Apr 2 2006, 15:24:07) [snapback]60077[/snapback]
Nie rozśmieszaj mnie. Janczyk ma lat 18 - zawsze bierze sie mlodego zawodnika, ktory moze sie duzo nauczyc i zagrac w meczu o tzw. "Pietruszke". A czy Brozek jest lepszy nie bylbym taki pewien - ale to nie jest miejsce na porownywanie. Po za tym - to byla moja propozycja i nie wpier*** sie z jakimis kompleksami - oka?
jak bede chcial to sie bede wpier**** oka!janczyk jeszcze debiutu niemial w reprze!!A brozek mial!Z reszta popatrz na najleprzych strzelcow Orange w tym sezonie !!CZY janczyk jest w czołowce???

LOL NIE!ale za to brozek tak!A wiec pomysl nastepnym razem zanim cos napiszesz LOL
moglibyscie zapodac link do spolszczenia do pro 5? bardzo prosze
lukaperry
Apr 2 2006, 19:35
a o jakie ci chodzi?? Bo było na pro-evo ale teraz nie działa ta strona. jak chce to, to moge ci podać link bo wzucałem na jakis serwer
mazzyZiom
Apr 2 2006, 19:40
QUOTE(lukaperry @ Apr 2 2006, 20:23:29) [snapback]60143[/snapback]
a o jakie ci chodzi?? Bo było na pro-evo ale teraz nie działa ta strona. jak chce to, to moge ci podać link bo wzucałem na jakis serwer
ej panowie takie rozmowy to na PM a nie tutaj nie zasmiecajcie forum
W patchu prawdopodobnie bedzie spolszczenie. Ale nie to z proevo tylko zrobione przez nas
to z pro evo jest do dupy daj inne
Seboolba
Apr 3 2006, 11:18
Powtarzam pytanie. Walczu czy ten patch z Orange Ekstraklasą bedzie działał bez superpatcha??
co z tym spolszczenie????
Patch będzie działał bez Superpatcha.
Spolszczenia dobrego NIE MA. Jest nadzieja, że coś będzie spolszczone w tym patchu.
freddie88
Apr 3 2006, 20:35
nigdy nie wgrywalem spolszczenia do pes-a , jestem ciekaw co bedzie spolszczone.czekam z niecierpliwoscia na tego patcha i kurde mam nadzieje ze wam sie uda skonczyc do tygodnia zeby naswieta bylo w co pograc.widze ze mordy jakie beda w patchu sa naprawde bardzo dobre i tak na moje oko z tego co widze bedzie to o wiele lepszy patch niz do pes4
Spolszczenie w patchu będzie całkowite czy tylko częściowe?
Dużo wam zostało jeszczedo zrobienia?
Jak zrobić sobie tenn obrazek z lewej strony postu? Jak próbuje to mi pisze, że nie mam uprawnień.
lodziak
Apr 4 2006, 08:13
QUOTE(Igor @ Apr 4 2006, 06:51:13) [snapback]60365[/snapback]
Jak zrobić sobie tenn obrazek z lewej strony postu? Jak próbuje to mi pisze, że nie mam uprawnień.
1. używaj opcji edit (tak wiem skomplikowane, ale jednak

)
2. nie zadawaj takich głupich pytań kiedy, ile - i tak Ci nikt nie odpowie
3. co ma wspólnego ten post do zagadnienia tematu?
QUOTE(Igor @ Apr 4 2006, 08:51:13) [snapback]60365[/snapback]
10% za wypowiedzi nie w temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.