Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Fajnicki
QUOTE(baski18 @ Mar 26 2006, 12:19:54) [snapback]58882[/snapback]

Ja bym dal bramki kazdego zespolu a nie tylko 3 czy 4 ... i widze ze przwaza Legia oraz Pogoń ... powinno byc po rowno

Pozdro

1. Miałem pewną koncepcje na to intro. Mianowicie podczas zwrotek - piłkarskie życie. Faule, parady, sytuacje.
Podczas refrenu - bramki. No niestety są jakie są, a 16 bramek tutaj nie sposób wkleić.

2. Po równo? 4 bramki 16 zespołów po równo? biggrin.gif

a po trzecie to czas intra chyba jest ograniczony przeciez nie bedziesz ogladal intra 5 min smile.gif

Nawet nie ma tyle piosenka biggrin.gif

W Movie Makerze pewnie.

Ulead VideoStudio wink.gif

Słabo wyglądają te momenty zwolnione.

Wiem, ale żeby ładnie wyglądały to musiałbym być specjalistą-filmowcem by dorobić brakujące klatki, przez które tak nieciekawie to wygląda

ale wydaje mi sie ze szkoda czasu i waszej roboty na rzeczy typu intro, ktore i tak kazdy obejrzy tylko raz a pozniej bedzie je zawsze pomijal.

Każdy jest od czego innego wink.gif

wystarczy dorobić jakiś efekt na końcu, jakieś logo patcha itp.

To z pewnością ukarze się po intrze:)

Film już mam, tylko teraz mam problem z zapisem filmu. Wyłącza mi się na 13%... Wie ktoś od czego to może być?

Pozdrawiam!

Edit: qazwsx, dzieki za oferte pomocy, skorzystam jak tylko będę mógł zapisać ten film wink.gif
Dorin
Może ktoś wrzucić te intro na jakiś inny server bo z rapida nie moge ściągnąć ?
Waldi
Okreslcie sie kiedy to bedzie bo tworcy duken nuken forever tez mowili ze wyjdzie kiedy go skoncza i robia to juz 10 lat,a wy tyle czasu nie macie bo za pare miesjecy wyjdzie pes 6.A tym waszym pathem to ludzie pobawja sie gora tydzien.
Appa
powiem tyle waldi idz na pro-evo i robcie se patcha z 58 czy iloma tam druzynami bo patrze ze cienko wam cos to idzie hmm nastepny Iraola? ..... . A pozatym masz jakis Kompleks zwiazany z Duken -Nuken?
Fajnicki
http://rapidshare.de/files/16473803/INTRO.wmv.html - Oto gotowe intro. I jak? wink.gif

Są jakieś inne serwery żeby i Dorin mógł/mogła ściągnąć? smile.gif
Plochu
QUOTE(Fajnicki @ Mar 26 2006, 16:30:08) [snapback]58946[/snapback]

http://rapidshare.de/files/16473803/INTRO.wmv.html - Oto gotowe intro. I jak? wink.gif

Zaje fajne INTRO ale moglbys na koniec dac logo Orange Ekstraklasy ale jest kapitalnie i musi byc w tym patchu
Fajnicki
O! A'propos logo ekstraklasy mam pomysł.

Jakby ktoś odpowiedzialny za patcha udostępnił mi jego logo, to możnaby zasłonić logo C+ wink.gif
smerf

Ja znam taki jeden serwer jak np. megaupload
cyrus-inzagi
wink.gif to co widze t o ten PATCH !!!!!!!! BĘDZIE NAJLEPRZY CHYBA WCHISTORII POLSKICH PATCHÓW !!!!!!!! TAK DALEJJ acha kiedy go się mozna spodziewac !!!!NIEMOGE SI DOCYEKAC!!!!! CHWALA DLA TZCH KTRzy ROBI TEGO PATCHA!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif cool.gif poydro
Dorin
nie no intro kozackie smile.gif

,ale moim zdaniem powinno się w nim znaleść miejsce dla bramki Buzały z wczorajszych derbó wielkopolski. smile.gif
Hayalet
Do intro mam 4zastrzezenia a mianowicie
- w jakims tam momencie muza sie przycina
- zdecydowanie za długo jest ten fragment z Kazimierczakiem
- skrociłbym to intro i na koncu dał titlescreena
- może by przedstawiało mniej wiecej wszystkie druzyny bo ja tu głownie legie widze :/

A tak apropos logosa to sie pobawiłem i takiego suhara wymysliłem smile.gif
IPB Image
walczu
Mysle ze projekt logo dobry, ale wykonanie moim zdaniem kiepskie
Bo0os
QUOTE(Fotoszop @ Mar 26 2006, 18:06:44) [snapback]58979[/snapback]

Do intro mam 4zastrzezenia a mianowicie
- w jakims tam momencie muza sie przycina
- zdecydowanie za długo jest ten fragment z Kazimierczakiem
- skrociłbym to intro i na koncu dał titlescreena
- może by przedstawiało mniej wiecej wszystkie druzyny bo ja tu głownie legie widze :/
A tak apropos logosa to sie pobawiłem i takiego suhara wymysliłem smile.gif
IPB Image

Logo naprawde niezłe, chodzi o pomysł.Jednak zgadzam sie z popżednikiem- wykonanie kiepskie/nieidealne wink.gif
Hayalet
Dobra wersja final mysle ze tera lepij
IPB Image

EDIT: JAk cos jeszcze nie pasi to sie postaram poprawić
pablo TS
Bardzo dobre intro, i ladne logo orange ekstraklasy (proponuje je dac na koniec intra)!! tongue.gif A jezeli chodzi o stadiony to proponuje stadion z chorzowa bo on jest taki bardziej narodowy (przynajmniej jeden polski dajcie PLZ)!!
walczu
QUOTE(Fotoszop @ Mar 26 2006, 20:23:40) [snapback]59020[/snapback]

Dobra wersja final mysle ze tera lepij
IPB Image

EDIT: JAk cos jeszcze nie pasi to sie postaram poprawić

Czemu to jest takie rozmyte sad.gif Zrob, zeby nie bylo takie rozmyte i zdecydowanie wieksze tak z 500x500px
Fajnicki
http://www.megaupload.com/?d=B9LK5PJA - inny serwer dla tych którzy nie lubią Rapida.

Pod wieczór powinno być Intro z korektami:

- Logo zasłania Canal
- Bramka Buzały za cieszenie Kazimierczaka
- Logo na końcu

wink.gif Coś jeszcze?
pablo TS
Proponuje przerobic w intro te napisy np. www.orange-go.pl (jest tez www.legia-live.pl {czy cos takiego} i www.pasy cos tam) a i jeszcze jedno jest pewna rzecz jezeli chodzi o intro to muzyka sie zacina w 1:27min. tongue.gif
A jezeli chodzi o ten stadion to jesli sie wzieliscie za robote stadionu z chorzowa to dorobcie jeszcze Korony (bo fajny jest) jesli sie wam bedzie chcialo!! Pozdro
Fajnicki
Proponuje przerobic w intro te napisy np. www.orange-go.pl (jest tez www.legia-live.pl {czy cos takiego} i www.pasy cos tam)

Nie jestem specjalistą, ale raczej nawet specjalista nie dałby rady tego usunąć.

a i jeszcze jedno jest pewna rzecz jezeli chodzi o intro to muzyka sie zacina w 1:27min. tongue.gif

To jest zrobione specjalnie tongue.gif

A jezeli chodzi o ten stadion to jesli sie wzieliscie za robote stadionu z chorzowa to dorobcie jeszcze Korony (bo fajny jest) jesli sie wam bedzie chcialo!! Pozdro

Tylko dwa? Coś Ty, będą wszystkie!
walczu
QUOTE(Fajnicki @ Mar 27 2006, 16:29:52) [snapback]59111[/snapback]

Nie jestem specjalistą, ale raczej nawet specjalista nie dałby rady tego usunąć.
To jest zrobione specjalnie tongue.gif
Tylko dwa? Coś Ty, będą wszystkie!

Nie bedzie zadnego =], ewnt. Śląski
Fajnicki
O ludzie, czy Wy nie potraficie rozpoznać prostej ironii?
walczu
QUOTE(Fajnicki @ Mar 27 2006, 18:35:02) [snapback]59142[/snapback]

O ludzie, czy Wy nie potraficie rozpoznać prostej ironii?

Nie tongue.gif.

Dobra co do stadionów to przybliże trochę sytuacje, a niech sie wyda biggrin.gif. Wszystkie stadiony będą miały nowe tekstury, robione przez polskiego stadionoroba, a oprócz tego będą stadiony Śląski, Korony Kielce (ten nowy oczywiście) i prawdopodobnie Legii.
tsuyoshi
Stadion Krony Wersja zajebiscie wczesna znaczy Alpha
IPB Image

Kolejny co miniaturek mama nie nauczyla wstawiac tongue.gif
Pozdro - dop. walczu
pablo TS
QUOTE(walczu @ Mar 27 2006, 17:41:08) [snapback]59144[/snapback]

Nie tongue.gif.

Dobra co do stadionów to przybliże trochę sytuacje, a niech sie wyda biggrin.gif. Wszystkie stadiony będą miały nowe tekstury, robione przez polskiego stadionoroba, a oprócz tego będą stadiony Śląski, Korony Kielce (ten nowy oczywiście) i prawdopodobnie Legii.

Legii?? To jak legi to jeszcze wiselki poprosze!! tongue.gif:P:P:P
walczu
Jak bedziemy tak dodawac i dodamy np wisle to powiedza, ze skoro wisla to i amica ma byc, jak dodamy amice to powiedza ze i zaglebie musi byc itd biggrin.gif ale to nie takie latwe. Po pierwsze glupio zeby byly tylko polskie stadiony, po drugie tsuyoshi edytuje tekstury a na hexie sie nie zna, a jak mi sie dobrze wydaje w grze nie ma stadionu podobnego do stadionu wisly.
pablo TS
QUOTE(walczu @ Mar 27 2006, 19:03:25) [snapback]59156[/snapback]

Jak bedziemy tak dodawac i dodamy np wisle to powiedza, ze skoro wisla to i amica ma byc, jak dodamy amice to powiedza ze i zaglebie musi byc itd biggrin.gif ale to nie takie latwe. Po pierwsze glupio zeby byly tylko polskie stadiony, po drugie tsuyoshi edytuje tekstury a na hexie sie nie zna, a jak mi sie dobrze wydaje w grze nie ma stadionu podobnego do stadionu wisly.

Ok,Ok!! To tylko moja propozycja!! Ale zrobcie jakies najlepsze z polski ze dwa albo trzy i juz!!!
Hayalet
Veloderome jest nawet do stadionu lecha podobny tylko krzesła niebieskie no i filary lampek na biało
Dorin
to moze ładnie poproście Gwidon ( smile.gif ) żeby się przyłączył do patcha, a on pięknie tam modele edytuje smile.gif

saviolka
ja wam zdradze ze moze tak sie zdazyc ze Gwidon nie bedzie potrzebny.. wiec badzcie cierpliwi bo Tsuyoshi juz coś kombinuje Pozdro smile.gif
pablo TS
Ej a moze wiecie kiedy sie ten path ukaze? Bo juz sie doczekac niemoge!! Sory jezeli was to wkurza ale no chcialbym se juz pograc polskimi druzynami tongue.gif tongue.gif tongue.gif
walczu
QUOTE(pablo TS @ Mar 27 2006, 20:45:13) [snapback]59191[/snapback]

Ej a moze wiecie kiedy sie ten path ukaze? Bo juz sie doczekac niemoge!! Sory jezeli was to wkurza ale no chcialbym se juz pograc polskimi druzynami tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Dla Pana 20% kary, jak chcesz wiedzieć dlaczego to zlookaj poprzednie strony. Ciesz sie, że nie ban, bo Timak za te pytania bany obiecywal
pablo TS
QUOTE(walczu @ Mar 27 2006, 21:14:45) [snapback]59200[/snapback]

Dla Pana 20% kary, jak chcesz wiedzieć dlaczego to zlookaj poprzednie strony. Ciesz sie, że nie ban, bo Timak za te pytania bany obiecywal

Ok, ok sorry no pograc se juz chcialem!! A pozatym widzialem wszystkie poprzednie strony i wiem ze bana dostal!!
baski18
Panowie, jezeli chcecie dac stadionik Legii to conajmniej z 4 sa o wiele lepsze od tego stadionu ... ja tu widze stadion Lecha bo inaczej byc nie moze smile.gif [żart, chociaz miloby bylo gdyby ktos go w patchu zamiescil(zrobiony po remoncie chociaz drugiej trybuny i z zadaszoną czworką)ale chyba mazennia]

Pozdro
marcinp90
Cześć! Nie pytam o termin publikacji patcha, bo zdaję sobie sprawę, że ludzie mają swoje PRYWATNE życie i nie spędzają każdej wolnej chwili na realizację projektu. Chciałbym jednak o coś zapytać (tak z czystej ciekawości). Jeśli to możliwe to proszę o napisanie na forum co na tą chwilę jest już w patchu skończone. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Lepper
Witam jak potrzebujecie bramek z ligi polskiej to sa tutaj. http://www.bramkipolakow.com/viewpage.php?page_id=8 Warto zobaczyc bramki z meczu lech amica -zagłebie arka i i bramke bukharta dla legii
pablo TS
Ej do tych ktorzy robia muzyke do tego patha!! Zrobcie muzyke w przerwie meczu (np. na koncu pierwszej polowy w menu) to piosenke z reklamy PS2 co ludzie na siebie wchodza podczas reklamy w Champions League!!
T-Mac
QUOTE(pablo TS @ Mar 28 2006, 22:26:23) [snapback]59346[/snapback]

Ej do tych ktorzy robia muzyke do tego patha!! Zrobcie muzyke w przerwie meczu (np. na koncu pierwszej polowy w menu) to piosenke z reklamy PS2 co ludzie na siebie wchodza podczas reklamy w Champions League!!

w powerpatchu ten kawalek jest(bedzie) w trakcje dobierania foramcji smile.gif
Fajnicki
http://rapidshare.de/files/16709136/INTROnapewno.wmv.html
http://www.megaupload.com/?d=C5KPF4J9

wink.gif Zrobione Interko, czekam na komentarze wink.gif
Megadriano
Fajnicki fajne te intro smile.gif Tymczasem ja też chciałbym pomóc w patchu pisaliście że macie albo też będą stadiony Legii, Korony i nasz narodowy stadion laugh.gif tymczasem ja skołowałem stadion dla lecha poznań może się przyda smile.gif Poniżej link, aha i stadion zastępuje stade de princes(nie wiem jak się pisze tongue.gif )
http://rapidshare.de/files/16715253/amicarenav1.1.dkz.html
Ps. nazwany jest amicaarena ponieważ dla mnie lech i amica to już jedność
Dorin
a zarzuc screenen z tego stadionu smile.gif
pablo TS
Spoko musi byc ten stadion ale jakbys zarzucil nam screena zeby zobaczyc to fajnie by bylo!! Z gory dzieki!! PS. wiecie moze jak sie nazywa ta piosenka z Orange Ekstraklasy (jejejejeje)??

Jeszcze jedno znalazlem stronke moze sie przydac o Orange Ekstraklasie sa tam wszystkie aktualne sklady i loga!! a oto ona http://www.naszaliga.pl/
vager
Ja też chciałbym się dowiedzieć o wykonawcę piosenki Orange bo chciałbym ją słyszeć częściej niż tylko w niedzielną noc
qazwsx
Te je je je to "Nosowska Rojek Grabaż - Prosta Rzecz "
megadriano -> Dołączam się do proźby Dorina co do screena smile.gif
Patch bedzie napewno wyczesany i lepszy od Superpatcha
Szkoda jednak że tak późno bo za niedługo pes6 biggrin.gif
Megadriano
na prośbe innych podrzucam 1 screena tongue.gif u mnie stadion ten nazywa sie poland arena bo u mnie w pes jest to jedyny polski stadion a wiec narodowy biggrin.gif
IPB Image
Jak widać stadion ma świetną murawe, bandy reklamowe związane z lechem, a na meczu orginalne telebimy!!! Są także poprawione krzesełka
baski18
Stadionik (mało widac jak mozesz to zrobi lepszy screen) co do nazwy to nadal nazywa sie "Stadion Lecha" .. i raczej nie zostanie nazwa zmieniona na koncowke Arena bo to jest jakis tegoroczny trend ktory wprowadzil Alianz ... niestety Baltic sie nim zarazil ... Pozdro
Dorin
Megadriano jak możesz to wrzuć te stadion na inny serwer bo z tego ciągle mam jakieś błędy.

Z góry dzięki.
smogf
Moj chyba peirwszy post w tej sprawie. Przedewszystkim gratuluje podjecia sie tego projektu i zycze powodzenia.
A co do intra. Fajne, ladne, tylko jezeli dobrze zauwazylem to naookolo sa czarne ramki. W takiej sytuacji to jajowate logo mogloby byc troche przesuniete w dol i lekko w prawo do krawedzi, zeby sie cale miescilo i przy opkazji zaslanialo calkowicie loga iTVN'u i canalu+. Ale ogolnie naprawde dobry montaz.
Fajnicki
http://rapidshare.de/files/16786844/INTROn...novol2.wmv.html

może być? biggrin.gif
pablo TS
Czemu to logo takie przezroczyste na www.naszaliga.pl masz bardzo dobre logo Fajnicki (zobacz moze sie przydac)!! tongue.gif ;P

http://rapidshare.de/files/10089311/Nosows..._rzecz.mp3.html a oto link wsadzilem w nim piosenke z Orange Ekstraklasy jak by ktos chcial!!

Co jest czemu sie nie odzywacie?? Nikt sie nie odzywa!! Co bawicie sie w Iraole?? A tak pozatym mam propozycje moj kumpel moze zrobic intro (zmaze napisy na dole ekranu i zrobi lepsze logo w prawym gornym rogu)...
dexio07
Dużo wam jeszcze zostało chłopaki roboty ??

BO Z TEGO CO CZYTAŁEM TEN PATCH BĘDZIE MEGA ZAJEBITY.JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ ??

WIĘC KIEDY PREMIERA ?? smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.