Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Waldi
A jesli mozna wiedziec to ile juz zrobiliscie?Ile macie gotowych druzyn.
walczu
QUOTE(Waldi @ Apr 4 2006, 19:59:32) [snapback]60465[/snapback]

A jesli mozna wiedziec to ile juz zrobiliscie?Ile macie gotowych druzyn.

Dla Pana też 10%, dziękujemy za udział w dyskusji...
tsuyoshi
Jednym slowem wyprowadziliscie Walcza z nerw smile.gif
Pelas
ej Tsouoshi ty tez powienies dostac % za offtopicy po co ci te kometarze o ile wiem to temat jest o orange:D A nawizoujoc do tematu chcialbym sie pytnosc o sciezke dzwiekowo patha
freddie88
hehe walczu ladny terror siejesz na forum tongue.gif ,ale rozumie cie!!!
Igor
Co z tym patchem?
Kiedy on w końcu wyjdzie?
rav
Człowieku, ochłoń. Zaraz będzesz miał dodatkowe % ostrzeżenia albo i bana. Patch wyjdzie, jak wyjdzie - to tyle.
kemsi
Ja zgłaszam się do moderatorów, aby takie posty typu "kiedy wyjdzie patch" nagradzać banem a nie tylko 10%, bo to już jest lekka przesada co oni robią. Ile razy można pisać żeby nie pytali o datę wyjścia patch'a. Sorry za OT.
Drożdżówa
Patch w końcu będzie na bazie Superpatcha czy na bazie PowerPatcha, tak jak ktoś powiedział w komentarzach pod newsem z PowerPatchem
grzesio1712
teraz jest chyba robiony na bazie PP (Powerpatcha)
PS. ladny avatarek tongue.gif
Drożdżówa
tak myślałem żę się przyczepicie do avatarka tongue.gif Ale jak na bazie PP to super smile.gif Teraz pozostaje czekać na kolejne info smile.gif
walczu
Narazie będzie na superpatchu (niekompatybilny z online), a następnie przerzucimy na powerpatcha i będzie kompatybilny z online.
Seboolba
QUOTE(walczu @ Apr 6 2006, 18:58:00) [snapback]60847[/snapback]

Narazie będzie na superpatchu (niekompatybilny z online), a następnie przerzucimy na powerpatcha i będzie kompatybilny z online.

no to bedzie w koncu ten patch dzialal bez superpatcha lub powerpatcha czy nie??
Gwidon
QUOTE(walczu @ Apr 6 2006, 16:58:00) [snapback]60847[/snapback]

a nie lepiej odrazu przerzucic baze danych z SP na power patcha przez jakiegos MS Accessa itp ?

Igor
Ma ktoś może cd key do office 2003. Wiem że nie w temacie ale bardzo go potrzebuje.
walczu
1. Trzeba bylo zalozyc nowy temat
2. To piractwo
= 10%
Naimad
Czy istnieje możliwość udostepnienia partów juz wykonczonych (jesli takie juz sa, lub w krotce beda dokonczone); np. jesli macie juz perfekt wykonane dzwieki, wypusccie je i tak kolejno nastepne wykonczone czesci patcha - moim zdaniem w taki sposob caly patch szybciej by sie rozszedl, szczegolnie wsrod uzytkownikow o malym transferze.
Igor
Czy w patchu bedą jakieś wulgarne przyśpiewki kibiców. smile.gif
naSs_no1
czy ten patch bedzie do swiat blink.gif albo chodziaz w trakcie zeby se popykac porzadnie tongue.gif
matrix
ej Detox, co ci tak śpieszno??? dry.gif Skończą to będzie nie poganiaj, nie wiem jak ty ale ja nie lubie grać na niedorobionym patchu więc jak będzie to będzie .... cierpiliwości
naSs_no1
wiesz niemoge sie doczekac jak pewnie kazdy biggrin.gif ale masz racje lepiej poczekac niz maja byc niedociagniecia
Igor
Walczu czemu nie odpowiadasz?
pablo TS
Ej a moze by sie dalo zrobic Classic Poland?? Wkoncu to polska liga!! No nie...
walczu
Nie w patchu nie bedzie przyspiewek
Waldi
Wogole nie bedzie przyspiewek??????
cyrus-inzagi
patche pewnie będzie wyjebisty ...ZYCZE POWODZENIA !!!! niemoge SIĘJUZ GO DOCZEKAC !!!!!!....... tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif
lookass
- Po pierwsze nikt nie musi wiedzieć że cieszysz dupe

- po drugie twoje życzenia nie sa potrzebne tu na forum bo i tak patch będzie jaki będzie

- po trzecie siga nie wrzuca sie z dysku tylko z jakiegos servera jako jpg albo cos a nie bmp np www.imageshack.us bo tak to tylko ty go widzisz huh.gif
ekrek4
To może chociaż przyśpiewki z patchu Legia_Wisła?
pablo TS
Przeciez beda przyspiewki ale nie wulgarne!! mad.gif
chatek
Siemka sorry że nie na temat tego patcha ale mam pytanie czy możecie mi powiedzieć jak można zmienić herb jakiejś drużyny na herb innej której nie ma w pro evo a sobie ją stworzyłem . Bo robie sobie legie i wisłe własnej roboty (oczywiście i tak wasz patch zainstaluje) smile.gif i mam już wszystko zrobione ale nie wiem właśnie jak zmienić ten herb pes united na herb legii . Nie wkurzajcie się że nie na temat ale nikt mi nie odpowiada na moje pytania ?? To jak to zrobić ? unsure.gif
ekrek4
QUOTE(walczu @ Apr 10 2006, 14:48:04) [snapback]61489[/snapback]

Nie w patchu nie bedzie przyspiewek

To co mówisz, że będą
tV2
Ludzia (sic!), czy czytanie ze zrozumieniem to taki wielki problem dla Was?
ekrek4
Tak problem szczególnie jak czytam dwa posty i informacje w nich są sprzeczne
cyrus-inzagi
lookas czy jakos tam !!!!! jaki brudass buhahaha człowieku ja się ciesze z pacz a a ty jestes niedorozwój i jak się nie cieszysz to ic się schowaj bo tak twoja ksywka looks czycmoks pachnie nieprzyjemnie z daleka zycze powodze ni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
T-Mac
QUOTE(cyrus-inzagi @ Apr 11 2006, 11:36:40) [snapback]61662[/snapback]

lookas czy jakos tam !!!!! jaki brudass buhahaha człowieku ja się ciesze z pacz a a ty jestes niedorozwój i jak się nie cieszysz to ic się schowaj bo tak twoja ksywka looks czycmoks pachnie nieprzyjemnie z daleka zycze powodze ni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

WLASNIE SIE "SCHOWALES"
masz 40% kary i jeszcze takie teksty walisz !!
bedzie BAN
krisu
chciałem sie spytać czy w tym patchu kibice polskich druzyn też będa murzynami tongue.gif jak w innych paczach jest z kibicami np Legii czy Wisły (przy zbliżeniach kibiców połowa z nich ma czarny kolor skóry ), nie jestem rasistą ale to troche śmieszne biggrin.gif kiedy jest zbliżenie i większość kibiców jest czarnego koloru skóry laugh.gif na polskich stadionach to więcej niż dziwne

można samemu w jakiś łatwy sposób zedytować tych kibiców ??
lookass
QUOTE(cyrus-inzagi @ Apr 11 2006, 11:36:40) [snapback]61662[/snapback]

Jak się cieszysz to idź (po twojemu -i ć) se zwal a nie piszesz na forum takie farmazony dziaciaku :/ a co do mojego nicka to jest on od imienia ja twojego nie komentuje ... nie odpisuj na tego posta

Kolejny cytat:

Babka od matmy: "Boże widzisz a nie grzmisz" biggrin.gif
Filipfek
jak wyjdzie ten patch bedzie napewno fajny biggrin.gif:D
ekrek4
Radzę Ci przez edytuj zmienić tego posta póki jeszcze nikogo nie ma na forum, bo zostaniesz wdeptany w murawę smile.gif
Igor
Po huja pierdolisz że będzie fajny.
Wszyscy i tak to wiedzą bez twoich popierdolonych postów.
Igor
Walczu dawaj takim skurwysynom kary!!!!!!!!

Dorin
Wlczu mam do ciebie takie pytanie czy liga polska bedzie zastepowala "others A" a jesli tak to czy mozesz zostawic celtic glesgow? Bo czesto nimi gram i szkoda by było jakbyś ich wywalił smile.gif.
Igor
Norek nie zmieniaj moich postów.
Jak pisze skurwysynów to mam na myśli skurwysynów anie niegrzecznych chłopców.

P.S.
Życze wszystkim wesołych świąt (a najbardziej skurwysynom)
Pelas
ej czlowieku za pbrazanie innych powinienes dostac % myslisz ze jak koggos wyziwexzz to kozak jestes ciekway czy na zywcu bys byl taki twardziel a
Igor
Odpierdol się.
Ciebie wyzywam - nie więc huj ci do tego, jest w końcu wolność słowa.
A może znasz tego huja!!!!!!
Pederasty!!!!!!!!!!!!
krisu
QUOTE(Dorin @ Apr 12 2006, 20:42:20) [snapback]61952[/snapback]

Wlczu mam do ciebie takie pytanie czy liga polska bedzie zastepowala "others A" a jesli tak to czy mozesz zostawic celtic glesgow? Bo czesto nimi gram i szkoda by było jakbyś ich wywalił smile.gif.

jak byś uważnie czytał wszystkie posty to byś wiedział że liga polska będzie wstawiona za lige francuską wiec "others A" będzie nietkniete

igor opamiętaj sie za takie odzywki powinienes odrazu stad wyleciec
Igor
Przepraszam poniosło mnie.
Dziękujeza upomnienie.
MaTiX89
QUOTE(krisu @ Apr 12 2006, 21:50:58) [snapback]61971[/snapback]

jak byś uważnie czytał wszystkie posty to byś wiedział że liga polska będzie wstawiona za lige francuską wiec "others A" będzie nietkniete

Jak ja czytałem to Orange Ekstraklasa zastąpi Eredivisie a nie Ligue 1 ?!
krisu
masz racje cos mi sie poje**** tongue.gif
oczywiscie zastąpi lige Holenderską
freddie88
QUOTE(Igor @ Apr 12 2006, 20:30:36) [snapback]61934[/snapback]

Walczu dawaj takim skurwysynom kary!!!!!!!!

WIesz za takie odzywki IGOR to ty powinienes dostac % ,a nawet bana .chcialbym zapytac cie czy ty wiesz co to znaczy "skurwysyn"??? bo wydaje mi sie ze nie wiesz ,chyba ze znasz jego matke??? obraziles jego i jego matke pajacu.chciales przykozaczyc krytykujac czyjas za nie wiedze i za lenistwo ( bo sie mu nie chcialo czytac wczesniejszych stron) a tym czasem wyszedles na blazna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.