A jesli mozna wiedziec to ile juz zrobiliscie?Ile macie gotowych druzyn.
QUOTE(Waldi @ Apr 4 2006, 19:59:32) [snapback]60465[/snapback]
A jesli mozna wiedziec to ile juz zrobiliscie?Ile macie gotowych druzyn.
Dla Pana też 10%, dziękujemy za udział w dyskusji...
tsuyoshi
Apr 4 2006, 19:52
Jednym slowem wyprowadziliscie Walcza z nerw
ej Tsouoshi ty tez powienies dostac % za offtopicy po co ci te kometarze o ile wiem to temat jest o orange:D A nawizoujoc do tematu chcialbym sie pytnosc o sciezke dzwiekowo patha
freddie88
Apr 4 2006, 23:24
hehe walczu ladny terror siejesz na forum

,ale rozumie cie!!!
Co z tym patchem?
Kiedy on w końcu wyjdzie?
Człowieku, ochłoń. Zaraz będzesz miał dodatkowe % ostrzeżenia albo i bana. Patch wyjdzie, jak wyjdzie - to tyle.
Ja zgłaszam się do moderatorów, aby takie posty typu "kiedy wyjdzie patch" nagradzać banem a nie tylko 10%, bo to już jest lekka przesada co oni robią. Ile razy można pisać żeby nie pytali o datę wyjścia patch'a. Sorry za OT.
Drożdżówa
Apr 6 2006, 15:40
Patch w końcu będzie na bazie Superpatcha czy na bazie PowerPatcha, tak jak ktoś powiedział w komentarzach pod newsem z PowerPatchem
grzesio1712
Apr 6 2006, 16:23
teraz jest chyba robiony na bazie PP (Powerpatcha)
PS. ladny avatarek
Drożdżówa
Apr 6 2006, 16:51
tak myślałem żę się przyczepicie do avatarka

Ale jak na bazie PP to super

Teraz pozostaje czekać na kolejne info
Narazie będzie na superpatchu (niekompatybilny z online), a następnie przerzucimy na powerpatcha i będzie kompatybilny z online.
Seboolba
Apr 6 2006, 21:54
QUOTE(walczu @ Apr 6 2006, 18:58:00) [snapback]60847[/snapback]
Narazie będzie na superpatchu (niekompatybilny z online), a następnie przerzucimy na powerpatcha i będzie kompatybilny z online.
no to bedzie w koncu ten patch dzialal bez superpatcha lub powerpatcha czy nie??
QUOTE(walczu @ Apr 6 2006, 16:58:00) [snapback]60847[/snapback]
a nie lepiej odrazu przerzucic baze danych z SP na power patcha przez jakiegos MS Accessa itp ?
Ma ktoś może cd key do office 2003. Wiem że nie w temacie ale bardzo go potrzebuje.
1. Trzeba bylo zalozyc nowy temat
2. To piractwo
= 10%
Czy istnieje możliwość udostepnienia partów juz wykonczonych (jesli takie juz sa, lub w krotce beda dokonczone); np. jesli macie juz perfekt wykonane dzwieki, wypusccie je i tak kolejno nastepne wykonczone czesci patcha - moim zdaniem w taki sposob caly patch szybciej by sie rozszedl, szczegolnie wsrod uzytkownikow o malym transferze.
Czy w patchu bedą jakieś wulgarne przyśpiewki kibiców.
naSs_no1
Apr 10 2006, 13:14
czy ten patch bedzie do swiat

albo chodziaz w trakcie zeby se popykac porzadnie
matrix
Apr 10 2006, 13:40
ej Detox, co ci tak śpieszno???

Skończą to będzie nie poganiaj, nie wiem jak ty ale ja nie lubie grać na niedorobionym patchu więc jak będzie to będzie .... cierpiliwości
naSs_no1
Apr 10 2006, 13:43
wiesz niemoge sie doczekac jak pewnie kazdy

ale masz racje lepiej poczekac niz maja byc niedociagniecia
Walczu czemu nie odpowiadasz?
pablo TS
Apr 10 2006, 14:55
Ej a moze by sie dalo zrobic Classic Poland?? Wkoncu to polska liga!! No nie...
walczu
Apr 10 2006, 15:00
Nie w patchu nie bedzie przyspiewek
Wogole nie bedzie przyspiewek??????
cyrus-inzagi
Apr 10 2006, 18:05
lookass
Apr 10 2006, 18:08
- Po pierwsze nikt nie musi wiedzieć że cieszysz dupe
- po drugie twoje życzenia nie sa potrzebne tu na forum bo i tak patch będzie jaki będzie
- po trzecie siga nie wrzuca sie z dysku tylko z jakiegos servera jako jpg albo cos a nie bmp np www.imageshack.us bo tak to tylko ty go widzisz
ekrek4
Apr 10 2006, 19:25
To może chociaż przyśpiewki z patchu Legia_Wisła?
pablo TS
Apr 10 2006, 20:15
Przeciez beda przyspiewki ale nie wulgarne!!
chatek
Apr 10 2006, 21:25
Siemka sorry że nie na temat tego patcha ale mam pytanie czy możecie mi powiedzieć jak można zmienić herb jakiejś drużyny na herb innej której nie ma w pro evo a sobie ją stworzyłem . Bo robie sobie legie i wisłe własnej roboty (oczywiście i tak wasz patch zainstaluje)

i mam już wszystko zrobione ale nie wiem właśnie jak zmienić ten herb pes united na herb legii . Nie wkurzajcie się że nie na temat ale nikt mi nie odpowiada na moje pytania ?? To jak to zrobić ?
ekrek4
Apr 10 2006, 22:35
QUOTE(walczu @ Apr 10 2006, 14:48:04) [snapback]61489[/snapback]
Nie w patchu nie bedzie przyspiewek
To co mówisz, że będą
Ludzia (sic!), czy czytanie ze zrozumieniem to taki wielki problem dla Was?
ekrek4
Apr 11 2006, 09:31
Tak problem szczególnie jak czytam dwa posty i informacje w nich są sprzeczne
cyrus-inzagi
Apr 11 2006, 10:48
QUOTE(cyrus-inzagi @ Apr 11 2006, 11:36:40) [snapback]61662[/snapback]
WLASNIE SIE "SCHOWALES"
masz 40% kary i jeszcze takie teksty walisz !!
bedzie BAN
chciałem sie spytać czy w tym patchu kibice polskich druzyn też będa murzynami

jak w innych paczach jest z kibicami np Legii czy Wisły (przy zbliżeniach kibiców połowa z nich ma czarny kolor skóry ), nie jestem rasistą ale to troche śmieszne

kiedy jest zbliżenie i większość kibiców jest czarnego koloru skóry

na polskich stadionach to więcej niż dziwne
można samemu w jakiś łatwy sposób zedytować tych kibiców ??
lookass
Apr 11 2006, 13:38
QUOTE(cyrus-inzagi @ Apr 11 2006, 11:36:40) [snapback]61662[/snapback]
Jak się cieszysz to idź
(po twojemu -i ć) se zwal a nie piszesz na forum takie farmazony dziaciaku :/ a co do mojego nicka to jest on od imienia ja twojego nie komentuje ... nie odpisuj na tego posta
Kolejny cytat:
Babka od matmy: "Boże widzisz a nie grzmisz"
Filipfek
Apr 12 2006, 09:23
jak wyjdzie ten patch bedzie napewno fajny

:D
ekrek4
Apr 12 2006, 09:39
Radzę Ci przez edytuj zmienić tego posta póki jeszcze nikogo nie ma na forum, bo zostaniesz wdeptany w murawę
Po huja pierdolisz że będzie fajny.
Wszyscy i tak to wiedzą bez twoich popierdolonych postów.
Walczu dawaj takim skurwysynom kary!!!!!!!!
Wlczu mam do ciebie takie pytanie czy liga polska bedzie zastepowala "others A" a jesli tak to czy mozesz zostawic celtic glesgow? Bo czesto nimi gram i szkoda by było jakbyś ich wywalił

.
Norek nie zmieniaj moich postów.
Jak pisze skurwysynów to mam na myśli skurwysynów anie niegrzecznych chłopców.
P.S.
Życze wszystkim wesołych świąt (a najbardziej skurwysynom)
ej czlowieku za pbrazanie innych powinienes dostac % myslisz ze jak koggos wyziwexzz to kozak jestes ciekway czy na zywcu bys byl taki twardziel a
Odpierdol się.
Ciebie wyzywam - nie więc huj ci do tego, jest w końcu wolność słowa.
A może znasz tego huja!!!!!!
Pederasty!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Dorin @ Apr 12 2006, 20:42:20) [snapback]61952[/snapback]
Wlczu mam do ciebie takie pytanie czy liga polska bedzie zastepowala "others A" a jesli tak to czy mozesz zostawic celtic glesgow? Bo czesto nimi gram i szkoda by było jakbyś ich wywalił

.
jak byś uważnie czytał wszystkie posty to byś wiedział że liga polska będzie wstawiona za lige francuską wiec "others A" będzie nietkniete
igor opamiętaj sie za takie odzywki powinienes odrazu stad wyleciec
Przepraszam poniosło mnie.
Dziękujeza upomnienie.
MaTiX89
Apr 12 2006, 22:21
QUOTE(krisu @ Apr 12 2006, 21:50:58) [snapback]61971[/snapback]
jak byś uważnie czytał wszystkie posty to byś wiedział że liga polska będzie wstawiona za lige francuską wiec "others A" będzie nietkniete
Jak ja czytałem to Orange Ekstraklasa zastąpi Eredivisie a nie Ligue 1 ?!
masz racje cos mi sie poje****
oczywiscie zastąpi lige Holenderską
freddie88
Apr 13 2006, 15:29
QUOTE(Igor @ Apr 12 2006, 20:30:36) [snapback]61934[/snapback]
Walczu dawaj takim skurwysynom kary!!!!!!!!
WIesz za takie odzywki IGOR to ty powinienes dostac % ,a nawet bana .chcialbym zapytac cie czy ty wiesz co to znaczy "skurwysyn"??? bo wydaje mi sie ze nie wiesz ,chyba ze znasz jego matke??? obraziles jego i jego matke pajacu.chciales przykozaczyc krytykujac czyjas za nie wiedze i za lenistwo ( bo sie mu nie chcialo czytac wczesniejszych stron) a tym czasem wyszedles na blazna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.