Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Guardiola
Slyszalem ze maja juz baandy,flagi,menu i stroje w photoshopie.Szkoda eredivisie.
Megadriano
Może zdradzisz jakieś sekrety z tą drugą ligą. Obiecuje nie puszcze pary z ust tongue.gif
chatek
Siemanko jeśli chodzi o tego patcha z pro evo.pl to gościu się napracował ale kiepsko mu wyszło dużo błędów twarze nie podobne i koszulki też . Ale z tego co przeczytałem ten temat to tu jest pełen profesjonalizm i nie moge się doczekać aż będzie gotowy . Trzymam kcuki że się uda biggrin.gif
dawid99
A około kiedy planujecie premiere. Bo czekałem na tamtego gościa z pro-evo.pl ale to kretyn chwali sie ze wszystko ma a teraz mówi ze to żuca-debil!
lodziak
QUOTE(dawid99 @ Mar 18 2006, 18:30:54) [snapback]57512[/snapback]

A około kiedy planujecie premiere. Bo czekałem na tamtego gościa z pes-pro.pl ale to kretyn chwali sie ze wszystko ma a teraz mówi ze to żuca-debil!

czy czytałeś, że jeszcze nie wiadomo? jak się zagląda do tematu, to najpierw trzeba poczytać wcześniejsze posty...

i radzę Ci zajrzyj do słownika...
dawid99
Przeczytałem cały temat i wiem jedno... ten patch bedzie niesamowity !!!!! Jestem pełen podziwyu dla tych to co go twożą i jestem bardzo wdzięczyny temu co go wymyślił!!!! Mam nadzieje że wyjdzie jak najszybciej bo już sie nie moge doczekać!! powodzienia chłopaki w dalszej pracy !!! wink.gif
Guardiola
Dawid jak masz cos pisac to pisz sensownie a nie to c owszyscy wiedzo.Path bedzie na pewno bardzo dobry ale wszyscy sie tym podniecaja i wypisuja jaki to on nie bedzie.
Dajcei sie w tym temacie skuoic na pracy autorom.
dawid99
Aaaaaaa... bo najważniejszego zapomniałem sie zpytać, ten patch bedziena na PC czy na PS2???
lukaperry
Popieram dawida99. Patch super się zapowiada a ten gość z pro-evo to jakiś taki lepper naszej sceny pesa biggrin.gif
Czekam na patcha i życzę udanej pracy.
Megadriano
Słówko do Guardioli. Stary najpierw mówiłeś że ten patch z pro-evo lepszy a teraz mówisz ,,daj się skupić na pracy autorom" dziwny z ciebie lolek
dawid99
A ten patch bedzie na Pc czy na PS2 ????? ODPISZCIE!!! BO NIE WIEM
lukaperry
Z tego co pamietam i czytałem wcześniej to na pc.
dawid99
Mam pytanie czy inne kluby z innych lig też bedą orginalne. Czyli czy będą miały roginalne nazyw i herby??
grzesio1712
sciagnij sobie OF to bedziesz miał wszystkie herby, nazwiska itd., sciagnij sobie rowniez kitservera 5.1.2 to bedziesz mial stroje, ale jesli sciagniesz tego patcha (wtedy kiedy wyjdzie) przy którym sie trudzą ludzie z forum to bedziesz mial wszystko oryginalne
PS. jestem ciekaw co to za drugoligowa niespodzianka bedzie, mam nadzieje ze bedzie moja kochana Jagusia
lukaperry
Ale jemu chodziło chyba o to czy będe jak się już zainstaluje tego patch z polską ligą. Wiec jak. Będą??
chatek
Walczu napisz coś jak tam praca idzie ??? smile.gif
dawid99
Własnie chodzi mi o to czy jak po wrzuceniu Patcha do PES-a bede miał orginalne pozostałe zespoły. No więc jak??
grzesio1712
z tego co wczesniej czytalem to tak
walczu
1. Patch będzie na PC
2. Patch będzie kompletny, wszystkie stroje, dobre nazwy drużyn, poprawne herby i aktualne transfery.
3. Niespodzianka 2-ligowa będzie zdradzona za kilka-kilkanaście dni.
dawid99
Walczu a w skali od 0 do 100% ile juz zrobiliście??? Napisz jak mozesz!
walczu
Nie da sie tak okreslic, bo nie wiem np jak poprawianie reprezentacji ma sie w stosunku do wpisywania statsow w lidze polskiej.
Adex
Ja bym się nie zdziwił jak by sie okazało że ta "drugoligowa niespodzianka" to POLONIA BYTOM hehe nie mam nic przeciwko bo to klub z moich stron.
dawid99
A może to Zagłębie Sosnowiec (mam taką nadzieje) !!
Dorin
kazdy wie ze bedzie jaga i lechia gdansk smile.gif
traf_fic
ja licze na Piasta tongue.gif
freddie88
mam nadzieje ze przed swietami wyjdzie juz ten patch . bedzie wiecej wolnego czasu na gre .
chatek
Siema pisałeś walczu że masz problem z tymi statsami reprezentacji i ligi polskiej to może nie rób tego i Ci co sobie tego patcha ściągnął to sobie sami ustawią według uznania statystyki zawodników ? Bo i tak nawet jeśli poustawiasz te statsy to niektórym może coś nie pasowac i sobie zmienią to po co się męczyć ? Czy ktoś podziela to co napisałem ?? smile.gif Pozdroo
bobex77
według mnie kiepski pomysl, ci co cczekaja na patcha juz beda chcieli grac i sie nim cieszyc a nie jeszcze robic statsy;)
walczu
Statsy będą napewno zajebiste robione przez Gutteda
chatek
Jak tak to ok myślałem że nie ma kto zrobić tych statsów . Ale jak jest o jeszcze lepiej smile.gif
Bo0os
IPB Image

może sie przydać komuś :/

Miniaturek nie nauczono wstawiac ;P - dop. walczu

-nie wink.gif -bo0os

Poproś mame, niech cie nauczy tongue.gif - dop. walczu

-ty mi tu kurde mać niepyskuj- pomóc chciałem z życzliwości, a ty mi tu z matką wyjeżdżasz.Babka sie zna lepiej... wink.gif pzdr
dawid99
Walczu jak idą prace na patchem?? wink.gif
kostek
a jak mają iść? powoli? a moze się czołgać? jak bada jakies postepy warte uwagi to walczu o nich poinformuje zapewne....ile razy mozna pytac o to samo [nie tylko ty, ale tez inni]...
wyjdzie to będzie! pytaniami nie przyspieszycie premiery!
walczu
Mam codziennie pisac sprawozdania co zrobilismy biggrin.gif Nie bede tego robic bo mi sie nie chce, a pozatym szkoda na to czasu. Dzisiaj poprawilem zawodnikow podlinkowch i zaczalem poprawiac sklady reprezentacji. Jutro skoncze reprezentacje i wezme sie za II-ligowa niespodzianke. Patch bylby znacznie szybciej gdybym nie mial tyle nauki, ale co zrobic sad.gif
Bo0os
Walczu przyda sie to moje? A wogule jak bym se chciał teraz wrzucić GGS'em to jak? Wiem że obrazek kryje sie pod numerkiem unknow_00145.thx ale co dalej to pojęcia niemam.

Może ktoś pomóc?
walczu
Raczej sie nada tongue.gif
walek11
z tego co widze to ten patch to bedzie mistrzostwo mam nadzieje ze dorowna temu z przed roku mam takie pytanie do patchmakerow czy zrobice rozne OFy np tak zebym mogl dograc waszego patcha i miec rowniez zainstalowany jak do tej pory superpatch
wolfa (jak dla mnie daje rade chociaz to nie to co rok temu)albo czy np bedzie wspolgral z mega patchem issonline bo oni tez robia dobra robote ?
walczu
Nie da sie tak wszystkiego polaczyc. Optionfile to jeden plik wiec jak wgrasz nasz of to bedziesz mial nasz patch, a jak of z superpatcha to bedziesz mial sklady z superpatcha. Ale nasz patch bedzie nakladka na superpatcha, wiec zarowno z nim jak i bez niego bedzie wspolgral, gorzej z innymi patchami tj. w/w patchyk timaka. Oczywiscie np stroje moga byc z ich patcha a reszta od nas itd mozna sie bawic. Stadiony zarowno w patchu timaka jak i w naszym beda takie same.
Nelson
walczu,mam prośbe niech w tym option file`u nie bedzie odblokowanego pes-shopa...

Jak już to sama kasa.... albo nic...

Da się szrobić??
dawid99
Odblokujcie PES Shop!!!! Bo np grać jedną pilka to do bani!!
walczu
Będą następujące wersje ofa:
-full kasy, nic odblokowane
-0 kasy i nic nie odblokowane
-0 kasy i wszystko odblokowane.

Wszystkie ofy pojawia sie wraz z premiera patcha i kazdy sobie dobierze cos co mu bedzie pasowalo, zeby nikogo nie krzywdzic.
Hedbang
QUOTE(walczu @ Mar 16 2006, 21:06:08) [snapback]57159[/snapback]

Jeszcze mała poprawka tła:
IPB Image

Thx for using my "Push any button" part. wink.gif
ekrek4
Świetne rozwiązanie 3 option files do wyboru i po sprawie. Najlepiej chyba będzie zainstalować tego patcha na superpatch, bo wtedy będą najlepsze stadiony.
A co z bandami i nazwiskami sędziów?
walczu
Patch bedzie mial najlepsze stadiony. Wszystko bedzie zedytowane
Lucky
A propos sędziów radziłbym zrobić polskich tongue.gif
A czy wogóle sie da zmienic kolor skury sedziego?? unsure.gif
walczu
QUOTE(Lucky @ Mar 20 2006, 17:44:08) [snapback]57905[/snapback]

A propos sędziów radziłbym zrobić polskich tongue.gif
A czy wogóle sie da zmienic kolor skury sedziego?? unsure.gif

W patchu bedzie napewno J. Granat z oryginalna twarza, a czy ktos jeszcze to nie potrafie powiedziec.
grzesio1712
mam takie jedno male pytanko: czy stadion Camp Nou bedzie mial za bramkami logo Barcy czy te czarne smieszne loga??
PS. jesli chodzi o sedziow mozecie zrobic rozwniez Huberta Siejewicza tongue.gif
walczu
QUOTE(grzesio1712 @ Mar 20 2006, 19:48:16) [snapback]57935[/snapback]

mam takie jedno male pytanko: czy stadion Camp Nou bedzie mial za bramkami logo Barcy czy te czarne smieszne loga??
PS. jesli chodzi o sedziow mozecie zrobic rozwniez Huberta Siejewicza tongue.gif

Nie dalej niz 6 postów temu napisalem że będą najlepsze stadiony, więc wywnioskuj sam odpowiedź

QUOTE(iss @ Mar 20 2006, 22:45:21) [snapback]57982[/snapback]

a kiedy bedzie ten patch na stronie ??

a bedzie ona natorrentach??

na torrentach??

mozetak stadion Ślaski chociasz jeden polski stadion

Niedlugo sie takimi pytaniami zdenerwuje, zamkne temat i nie bedziecie informowani na bierzaco co i jak z patchem.
korzen
QUOTE(grzesio1712 @ Mar 20 2006, 19:48:16) [snapback]57935[/snapback]

Moze odrazu Antoniego F... smile.gif Oj, nie moge sie doczekac tego patcha ;p
chatek
Mam pytanie czy jak ściągne tego patcha jak go zrobicie i go wgram do gry to będe miał te twarze i statystyki co miałem wcześniej przed wgraniem tego patcha ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.