Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Iraola 3
Dziwne ale ja sie naliczylem w pogoni 24 zawodnikow.
walczu
Tego menusa tsuyoshiego wykorzystałem do edit mode, ponieważ gość który miał robić menusy mnie zawiódł i nie zrobił.
IPB Image
korzen
QUOTE(baski18 @ Mar 12 2006, 23:51:55) [snapback]56520[/snapback]

Ja proponuje tak jak bylo do PES3 (chyba) U2 - Beautiful Day, to pasowalo nie ziemsko... takze kawalek z fify 98 byl fajny zespol Blur kawalek Blur i jedna z liczb niestety nie pamietam jaka sad.gif

Sorki ze sie tak pozno obudzilem....ale jestem za Beautiful Day ;D A ten kawałek Blur zwał się 'Song 2'. Apozatym ten screen Arki zajebisty.
korona191
Czekam na ten patch z niecierpliwoscią.Kiedyś ja sie bralem z paroma osobami za Polską lige ale powodu kłótni , problemów technicznych itd. nic nie wyszło. Ale wam życze powodzenia napewno bede grał na waszym patchu biggrin.gif
freddie88
Tez kiedys probowalem zrobic patcha z takim jednym cieciem mad.gif i paroma fajnymi chlopakami biggrin.gif . zycze wam zebyscie szybko to ukonczyli i zebym mogl wreszcie zagrac sobie na porzadnym patchu bo opruch patcha wisla&legia nie wyszlo nic ciekawego. A tak na marginesie to fajnie by bylo gdyby po jakims zwyciestwie w tle lecialo We are the champions -to dodaje realiow.
siano

ja o muzyce smile.gif
jako, ze patch dotyczy ligi polskiej, proponuje, aby znalazly sie w nim tylko i wylacznie polskie utwory.
ten motyw byl juz z powodzeniem sprawdzony przy poprzednim patchu.
gatunkowo proponuje spacer miedzy poolkami, tak, aby zadowolony byl kazdy, a zeby nikt nie musial sie zmagac z radykalnymi przedstawicielami hip-hopowego prostactwa (WWO) czy metalowej sieczki (Vader).
ma byc milo, przyjemnie, polsko.
jesli bedzie takie zapotrzebowanie to sam chetnie poskladam, potne, i pozapetlam wszystkie kawalki wink.gif
kostek
siano i to by było to =D jak masz mozliwosci i tracki to najlapiej ty to zrób wink.gif bo narazie to kazdy proponuje co innego. chyba ze chłopaki maja inne plany?
a co do skirna z chłopkiem z arki to jakiś taki...mdły =p mnie sie nie podoba zbytnio...ale menusa to drugorzędna sprawa smile.gif
Hedbang
Here is my try for a titlescreen for the patch:

IPB Image[/url]
siano
nice work, but tongue.gif
our patchmaking division is called polEvo.
here You can find the logo:
IPB Image

so if you can replace this orane issonline.pl with polEvo it would be really great smile.gif
gutted
QUOTE(siano @ Mar 15 2006, 10:00:08) [snapback]56881[/snapback]

[b]
ja o muzyce smile.gif
bla bla bla ........ czy metalowej sieczki (Vader). ...... bla bla bla

bluznisz chlopcze - kara musi byc - Wyrok 40 lat bez komandosa w ustach wink.gif
Hedbang
Ups, ok.

It's done : )
siano
QUOTE(gutted @ Mar 15 2006, 12:43:23) [snapback]56899[/snapback]

bluznisz chlopcze - kara musi byc - Wyrok 40 lat bez komandosa w ustach wink.gif

oj chodzi mi o to, zeby nikt nie stekal :ppp

Hedbang: now its really nice smile.gif
Hedbang
I updated it again cause there was a little mistake at the top border.

@Siano: Thx, nice to hear that.
rav
IPB Image
=@CiChY@=
Ja mam pytanie czy w tym patchu bedzie ŁKS Łódź??
ekrek4
Początkowo była mowa, że mają być: Widzew i ŁKS. Chociaż na screenie tytułowym jest tylko ekstraklasa.
vager
Panowie! O ile mnie pamięć nie myli Widzew i ŁKS są na zaszczytnym szczycie II ligi, a że są 2 wolne miejsca to te kluby powinny się znaleźć w patchu! Absolutnie. Jak będzie trzeba ja mogę podać wszystkie "wymiary" zawodników tych klubów, a niektórzy mogliby zrobić znane twarze z tych klubów (Grzelak, Iwan, Wyparło, Sypniewski). Już się nie mogę doczekać derbów Widzewa i ŁKSu w PESie. To będzie prawdziy hit! Świetny pomysł!! Tak trzymać!
iss
kiedy bedzieten patch z polska liga

prosze o odpowiedz

z gory dzieki
lookass
QUOTE(iss @ Mar 15 2006, 20:30:32) [snapback]56955[/snapback]

kiedy bedzieten patch z polska liga

prosze o odpowiedz

z gory dzieki

Muszę cię zmartwić bo nigdy go nie dostaniesz...
grzesio1712
Po co w PES'ie dwa kluby z Łodzi blink.gif lepiej zrobic Jagiellonie biggrin.gif jesli chodzi o tabele to Jaga ma tyle samo punktów co ŁKS, ma równiez tyle samo wygranych, przegranych i remisow ale w bramkach Jaga jest lepsza
JAGA 29 - 15 ŁKS 25 -13 tongue.gif
oczywiscie nie odbierajcie tego jako pretensji, dla mnie jaki by nie byl ten patch to i tak bede na nim grał
lookass
QUOTE(grzesio1712 @ Mar 15 2006, 20:49:39) [snapback]56961[/snapback]

Po co w PES'ie dwa kluby z Łodzi blink.gif lepiej zrobic Jagiellonie biggrin.gif jesli chodzi o tabele to Jaga ma tyle samo punktów co ŁKS ma równiez tyle samo wygranych, przegranych i remisow ale w bramkach Jaga jest lepsza
JAGA 29 - 15 ŁKS 25 -13 tongue.gif
oczywiscie nie odbierajcie tego jako pretensji, dla mnie jaki by nie byl ten patch to i tak bede na nim grał

W sumie lepiej by było gdyby był jakiś jeden łódzki klub i Jaga. Tylko będzie problem który biggrin.gif
toudi
Jakto nie wiadomo który??????????????????????
Ten który ma więcej punktów i prowadzi w tabeli, czyli mój kochany

WIDZEW RTS
=@CiChY@=
ŁKS ŁÓDŹ niech snake wybierze tongue.gif
walczu
Napisałem na pierwszej stronie że będą oprócz orange ekstraklasy Widzew i ŁKS i to oznacza, że będą one w patchu. Nie piszcie, żeby dać inne ponieważ to już zostało postanowione.
korona191
mialbym do was taką prośbe. Jeśli by się oczywiscie dało to najlepiej gdybyście juz sami wgrali stroje i twarze do gry i dopiero wydali patcha bo ludzie bez oryginalnych gier mogą miec wtedy problem z wgrywaniem
=@CiChY@=
Przeciez chyba tak bedzie, wgraja do gry i wezma nam udostepnia te pliki a my je tylko zamienimy albo bedzie tak ze trzeba bedzie dkz studio wgrac chociaz ja bym wolal tylko zamienic pliki tongue.gif
snake
QUOTE(lookass @ Mar 15 2006, 18:53:29) [snapback]56962[/snapback]

W sumie lepiej by było gdyby był jakiś jeden łódzki klub

Przecież bedzie jeden łódzki klub biggrin.gif
walczu
IPB Image

Takie raczej bedzie wital nas menus w patchu, jeszcze pewnie troszeczke sie pozmienia. Jeden z tworcow pastcha rzucil pomysl zeby dodac mape polski w tle i pewnie to wykorzystamy
Dj_Dario
LEPIEJ GDYBY BYŁY DWA ŁÓDZKIE KLUBY biggrin.gif

A jak jeden to tylko: WIDZEW tongue.gif

pozdrawiam cool.gif

Nie tak na serio, to bardzo cieszy mnie wydanie tego patch i czekam na niego z niecierpliwością, powodzenia WSZYSTKIM!!
lodziak
Jeśli trzeba mogę zrobić właściwie wszystko co jest związane z Widzewem. Jak się uprę, to coś o ŁKS też zrobie. Powiedz mi tylko co:)

pzdr
einar
QUOTE(walczu @ Mar 16 2006, 19:47:23) [snapback]57138[/snapback]

IPB Image

Takie raczej bedzie wital nas menus w patchu, jeszcze pewnie troszeczke sie pozmienia. Jeden z tworcow pastcha rzucil pomysl zeby dodac mape polski w tle i pewnie to wykorzystamy

Troszke to logo Amiki jest zabardzo przezroczyste. Ale ogolnie bardzo fajnie sie prezentuje smile.gif
walczu
Jeszcze mała poprawka tła:
IPB Image
korzen
PolEvo strasznie slabo widoczne.
walczu
QUOTE(korzen @ Mar 16 2006, 21:40:51) [snapback]57167[/snapback]

PolEvo strasznie slabo widoczne.

Nie powiedziałem że to ostateczna wersja tongue.gif
Maharadza
ELO!! kiedy bedzie ten patch biggrin.gif biggrin.gif zapowiada sie kozacko !!
walczu
QUOTE(Maharadza @ Mar 16 2006, 22:50:53) [snapback]57176[/snapback]

ELO!! kiedy bedzie ten patch biggrin.gif biggrin.gif zapowiada sie kozacko !!

No nie kolejny...
korona191
co w patchu jest jeszcze nie zrobione??
walczu
Duzo twarzy, niektóre stroje i weryfikacja statsów
Maharadza
co 'nie no kolejny' nowy tu jestem,plej mi umarl a niemam hajsu na naprawe wiec narazie popykam se na pc ,i nigdy sie nie interesowalem patchami itp itd. wiec jak mozesz odp kiedy to sie pojawi to odpowiedz a nie piszesz jakies 'no nie kolejny' .Pozdro
lookass
QUOTE(Maharadza @ Mar 17 2006, 16:54:39) [snapback]57242[/snapback]

co 'nie no kolejny' nowy tu jestem,plej mi umarl a niemam hajsu na naprawe wiec narazie popykam se na pc ,i nigdy sie nie interesowalem patchami itp itd. wiec jak mozesz odp kiedy to sie pojawi to odpowiedz a nie piszesz jakies 'no nie kolejny' .Pozdro

Nie pluj się jeszcze bo racji nie masz i każdy kto w przeciwieństwie do ciebie przeczytał cały temat to wie o co chodzi i przyzna mi i Walczu rację... nie obchodzi nas to ze grasz teraz na PC bo to jest twoja sprawa blink.gif po prostu nieznana jest data wydania patcha a każdy kolejny ktory o to pyta nie jest mile widziany... ja zawsze kiedy zaczynam czytac jakis temat to mam taki nawyk ze robie to od poczatku a nie od konca :/

PS. nie wiem czy ktos pamieta jak wszedlem do topicu Twarze czy cos takiego jeszcze na starym layout'cie i mial on 110 str chyba i od poczatku wszystko czytalem po kolej biggrin.gif
Maharadza
dobra dobra,nie sraj ogniem ,pytalem sie tylko,a ty nawet nie musialem odpisywac,skoro ci przeszkadzam to nie odpisuj na moje posty i bedzie po krzyku :]
T-Mac
takie rozmowki to na PW, jeszcze chwila a poleca kary
Pavveuek
czy patch będzie zawiarał wszystkie aktualne transfery poczynione w przerwie zimowej na arenie między narodowej ??
Fantastic
Slyszalem ze na pro-evo ktos sie za to wziol i ze bedzie wiecej druzyn niz u was bo 22 i zastapi others A i B mysle ze to lepszy pomysl niz zastapienie eredivisie.
Megadriano
Ten ktoś kto wziął się za ligę polską na pro-evo to Iraola. Ten ziom robi wszystko sam więc to mówi samo za siebie... nie umie pozbyć się białego kwadracika wokół herbu oraz nawet zrobić stroji dla drużyn. A jak patrzę sobie co tutaj się szykuje to wybacz... tu jest pełen profesjonalizm tongue.gif
I sory że nie na temat ale taki ziom mówi że ten patch Iraoli będzie lepszy ... śmiechu warte!
Fajnicki
Potrzebujecie jakiejś pomocy z Arką? Ustawienie może (bo kadre macie)? wink.gif
Guardiola
No nie wiem ten path z pro-evo moze okazac sie lepszy od tego tutaj,bedzie wiecej druzyn.Doom 3 tez na scrennach wygladal ladnie a grywsalnosc lepiej nie mowic.
ekrek4
Ale tutaj rozmawiamy o tym patchu. Guardiola jak podoba Ci się bardziej inny patch to nikt nie każe Ci instalować tego. Jeśli chodzi o patch Iraoli to zgadzam się z Megadriano, miałem okazję go przetestować.
PS. Jeszcze o PES shopie, może warto by zrobić to na option file'u z odblokowanym sklepikiem smile.gif
Guardiola
Path ma byc calkowici zmieniny nowe menu muzyka 22 druzyny a nie 18.
walczu
Sluchajcie nie ma co porownywac naszego patcha z icha patchem bo tam patch jest robiony tylko na of, stroje w edit mode, zero twarzy, zero flag - to nie jest patch tylko drobna nakładka na gre. Pozatym my dla fanów drugiej ligi też mamy małą niespodzianke wink.gif (nie mówie tu o widzewie i lksie tylko)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.