Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Orange Ekstraklasa - Pes5
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
freddie88
QUOTE(chatek1 @ Mar 21 2006, 13:46:55) [snapback]58030[/snapback]

Mam pytanie czy jak ściągne tego patcha jak go zrobicie i go wgram do gry to będe miał te twarze i statystyki co miałem wcześniej przed wgraniem tego patcha ??

Nie bedziesz mial nic co miales poprzednio ,przecierz w tym temacie juz o tym pisano wytarczy przejrzec strony.
kostek
patch bedzie dostepny do sciągania dzisiaj o 16.00. niestety bedzie go moglos scignac tylko 5 osób z powodu słabego servera.

ps. analfabeci atakują wink.gif CZYTAĆ LUDZIE POSTY!! CZYTAĆ!! POTEM DOPIERO PISAĆ!! CZYTAC CZYTAĆ CZYTAĆ!!
walczu
Naiwni... kostek +10%, chyba, że się wytłumaczysz
lookass
Boże co za lamerzy wpisali się Kostek tylko napisał o tym że patcha będzie mogło ściągnąc tylko 5 osób po czym wyśmiał ich że nie czytają postów (to było odnośnie daty wydania patcha) a ci się podniecili i mało nie posrali że patch wyjdzie i zapisują się do jakieś kolejki chorzy ludzie blink.gif
walczu
kostek uniknie kary bo go rozumiem, ale nie pisz juz wiecej tak bo topic sie zasmieca tongue.gif
qazwsx
Własnie wszedłem na pewną stronę, która walczy o to, by byc lepszymi na polskiej scenie iss/pes
wchodze na forum do tematu Liga Polska
czytam sobie posty
i widze taki :
gosc o niku Kazza ocenia OF zrobiony przez Kezmana. Możecie go pobrac z tąd :
Link
Jak widze takie cos to naprawde pojawia sie na mojej twarzy ironiczny uśmiech.
ps. To tylko motywacja do tych, którzy robią tego patcha, choc wiem ze my ich zwiejemy z tym patchem
walczu
QUOTE(qazwsx @ Mar 21 2006, 19:52:47) [snapback]58141[/snapback]

Własnie wszedłem na pewną stronę, która walczy o to, by byc lepszymi na polskiej scenie iss/pes
wchodze na forum do tematu Liga Polska
czytam sobie posty
i widze taki :
gosc o niku Kazza ocenia OF zrobiony przez Kezmana. Możecie go pobrac z tąd :
Link
Jak widze takie cos to naprawde pojawia sie na mojej twarzy ironiczny uśmiech.
ps. To tylko motywacja do tych, którzy robią tego patcha, choc wiem ze my ich zwiejemy z tym patchem

Piszesz "motywacja dla twórców patcha" a sam jesteś tym który robi/pomaga przy tym patchu tongue.gif. A co do ich patcha czy tam opt to nawet nie ściągam, bo moim zdaniem dodatki robione tylko na of nie maą być dobre
qazwsx
Walczu - wiem, ale specjalnie to tak napisałem. To było tylko dla celi satyrycznych biggrin.gif
A ma ktoś w końcu jakiś film, który mógłby posłużyc jako intro ?? Napewno by sie cos znalazło !! Odpowiedzcie
norek
Witam. Mysle wpadne, o patchu sioe dowiem a tu syf. Jeden wielki syf! Usunalem kilka zbednych postow. Pan o ksywie dawid99 i reszta panow o jego pokroju zobacze jeszcze jeden post bezmyslny i nie wnoszacy nic do tematu a zakoncze wam kariere na tym forum.(ludzie ile wy macie lat;/) Czy naprawde tak czesto zrozumiec ze nie da sie wytypowac daty,godziny ani pory kiedy ten patch sie ukarze ze wzgledu na wymiar pracy jaki jest wymagany do tego aby ten projekt powstal. Naprawde zal mi niektorych ludzi ktorzy sie wypowiadali tutaj bo nie wiem czy to poziom inetligencji taki niski czy to jakas choroba. Naprawde nie wiem.
Pozdro Walczu i zycze udanej pracy... wink.gif
Waldi
Ja na waszym miejescu nie sial bym sie z patha na pro-evo bo to wcale ma nie byc sam of ale taze reszta plikow.NA twoim miejscu nie smial bym sie walczu bo u was bedzie tylko jak widac 18 druzyn a tam 48 to jest ruznica.I nie pisz mi ze sie nie uda bo to samo mozna powiedziec o tym pahu.
Johnes
Może jako intro dać jakiś filmik z Joga Bonito? Czy to ma być coś polskiego?
walczu
QUOTE(Waldi @ Mar 22 2006, 17:12:24) [snapback]58259[/snapback]

Ja na waszym miejescu nie sial bym sie z patha na pro-evo bo to wcale ma nie byc sam of ale taze reszta plikow.NA twoim miejscu nie smial bym sie walczu bo u was bedzie tylko jak widac 18 druzyn a tam 48 to jest ruznica.I nie pisz mi ze sie nie uda bo to samo mozna powiedziec o tym pahu.

Ja sie nie smieje. Zacytuj moja wypowiedz gdzie sie smieje? Nie wiem juz sam jaki ten patch bedzie bo rozne jego zapowiedzi cyztalem (pisze tutaj o patchu z proevo). A co do ilosci druzyn w naszym patchu to jak bys przeczytal wszystkie strony patcha to bys sie dowiedzial ze nie bedzie tylko 18 druzyn...

QUOTE(Johnes @ Mar 22 2006, 17:20:54) [snapback]58263[/snapback]

Może jako intro dać jakiś filmik z Joga Bonito? Czy to ma być coś polskiego?

Raczej coś polskiego
ekrek4
Nie pisałem nic kiedy widziałem posty o treści krytykującej użytkowników za ich wypowiedzi, że są zbędne i już były, itd. Po mojej odp. nigdy nie było takiej sytuacji, bo przeczytałem cały temat i śledzę go z uwagą.
Ale to co napisał pan facemaker to już przesada. Potrzeba odrobinkę skromności, większość tych irytujących użytkowników nie ma złych zamiarów, chociaż zasługują na upomnienie.
walczu
QUOTE(ekrek4 @ Mar 22 2006, 17:34:12) [snapback]58266[/snapback]

Nie pisałem nic kiedy widziałem posty o treści krytykującej użytkowników za ich wypowiedzi, że są zbędne i już były, itd. Po mojej odp. nigdy nie było takiej sytuacji, bo przeczytałem cały temat i śledzę go z uwagą.
Ale to co napisał pan facemaker to już przesada. Potrzeba odrobinkę skromności, większość tych irytujących użytkowników nie ma złych zamiarów, chociaż zasługują na upomnienie.

No to skoro zasługują na upomnienie to mój redakcyjny kolega ich upomniał. Co do skromności to też stane za norkiem, ponieważ on jest tutaj moderatorem i jego zadaniem jest wywalanie zbędnych postów i upominanie uzytkowników
T-Mac
od tej chwili
Pytanie kiedy wyjdzie patch = BAN
troche cierpliwosci

a konkurencji zycze powodzenia z patchem (48 druzyn z polskich lig heheh masakra jakos mi sie to nie widzi )
piotrek3
Nie wiem czy juz zauwazyliscie ale na onecie sa bramki z ligi polskiej moze udalo by sie z tego zrobic jakies intro:) Powodzenia z patchem:)

Strona z bramkami

Pozdro i narka:)
Lucky
Jako intro moznaby wrzucic ten filmik ktory puszczaja przed programem orange ekstraklasa??
Narazie niewiem skad go wziac ale bede szukał
Fajnicki
Zdecydowaliście się już jaki będzie ekran powitalny? Bo widziałem kilka projektów, ale chyba jeszcze nie jest to aż takie pewne ?

Bo chce zrobić intro, mam pewien pomysł związany właśnie z tym ekranem wink.gif

EDIT: Prosiłbym też o bramki i filmy z Orange Extraklasy - ale spełniające warunki:
1. Można je ściągnąć
2. Dość dobrej jakości
3. Nie ma napisów typu "Ściągnąłeś to ze strony (...)".

Jakbyście coś takiego znaleźli, to prosiłbym o podanie tutaj wink.gif
qazwsx
Piotrek -> Wiem, juz kiedys całe 3 dni szukałem jak to ściagnac i nic nieznalazlem.
Fajnicki -> Ja też chetnie bym zrobił intro ale bramek brak. Mam torrenta z fajnymi bramkami , ale seederów niema. Jeśli chcesz to sie odezwij na priva to ci dam linka do tego torrenta. Może ty to ściągniesz.
Rof
Z tego co pamietam to na www.osloskop.net można sciagnąć wiekszość Magazynów Ligowych z TVN.
kicza
Do intro mozna wykozystac bramki z gry najlepiej zeby Walczu coś nagrał np. z meczu Legia Wisła o ile ma juz te drużyny.
walczu
QUOTE(kicza @ Mar 23 2006, 15:38:44) [snapback]58383[/snapback]

Do intro mozna wykozystac bramki z gry najlepiej zeby Walczu coś nagrał np. z meczu Legia Wisła o ile ma juz te drużyny.

Mam te druzyny. Moge cos nagrac pod warunkiem ze jakas ladna bramka padnie.
Fajnicki
QUOTE(Rof @ Mar 23 2006, 14:28:57) [snapback]58368[/snapback]

Z tego co pamietam to na www.osloskop.net można sciagnąć wiekszość Magazynów Ligowych z TVN.

Myślisz że bramki z gry ładnie będą się komponować w intrze? Hm....
MaTiX89
Ja bym proponował w intrze bramkę P.Kaźmierczaka z Pogonia w meczu z Legią...smile.gif Strzał marzenie...smile.gif
walczu
QUOTE(MaTiX89 @ Mar 23 2006, 21:58:41) [snapback]58485[/snapback]

Ja bym proponował w intrze bramkę P.Kaźmierczaka z Pogonia w meczu z Legią...smile.gif Strzał marzenie...smile.gif

To oprócz propozycji daj jeszcze linka skąd tą bramke można ściągnać
Koniuszy
moze porprostu sciagnac normalne intro Orange Ekstraklasy takie jakie jest na TVN gdzie puszczaja sktory meczów zawsze wink.gif JEJEJE biggrin.gif:D bedzie orginalniej
kicza
Można wykożystac to.
Fajnicki
QUOTE(Koniuszy @ Mar 23 2006, 22:25:56) [snapback]58489[/snapback]

moze porprostu sciagnac normalne intro Orange Ekstraklasy takie jakie jest na TVN gdzie puszczaja sktory meczów zawsze wink.gif JEJEJE biggrin.gif:D bedzie orginalniej

robie właśnie intro na bazie tej piosenki wink.gif
torin
Witam wszystkich! Jako ze @walczu poprosil mnie o zrobienie kitsow do patcha, wobec tego jest prosba do wszystkich kibicow-forumowiczow. Mianowicie, ostatnio cierpie na okropny brak czasu, w zwiazku z tym prosze wszystkich o podawanie w tym temacie albo w moim TU, zdjec strojow. Aby nie robic balaganu zbierzcie zdjecia dla kazdego zespolu osobno i spakujcie je, podajac linka. Pamietajcie aby zdjecia byly jak najwieksze i pokazywaly kazdy fragment stroju, w miare mozliwosci. Jesli macie jakies repliki rowniez porobcie im zdjecia wink.gif Oto lista zespolow:

AMICA WRONKI
GORNIK ZABRZE (W SZCZEGOLNOSCI GK)
GROCLIN GRODZISK (W SZCZEGOLNOSCI GK)
POGON SZCZECIN
ZAGLEBIE LUBIN
LKS LODZ
SLASK WROCLAW
KSZO OSTROWIEC
ZAGLEBIE SOSNOWIEC
ZAWISZA BYDGOSZCZ
RADOMIAK RADOM

Przy okazji rozwiazala sie zagadka, dotyczaca 2 ligii tongue.gif Bedzie 8 zespolow, zgodnie z kolejnoscia po jesieni.
Waldi
Haha 24 druzyny a na pro evo bedzie 52 hahaha
lookass
QUOTE(Waldi @ Mar 24 2006, 21:21:55) [snapback]58601[/snapback]

Masz problem ściągaj tamtego ja tam wybieram tego patcha bo będzie o niebo lepszy i widze że goście naprawdę pracują i patrz pod każdym względem będzie lepszy!
walczu
QUOTE(Waldi @ Mar 24 2006, 19:21:55) [snapback]58601[/snapback]

Po co 52 drużyny, wole sobie zagrać Legia - PSV niż Legia - Celuloza Kostrzyn. A tak na marginesie to ciekawe kto im zrobi 208 koszulek, 52 zestawy flag, a najbardziej mnie ciekawi kto zrobi idealnie statsystyki dla ok 1200 zawodników biggrin.gif
MaTiX89
Ostatnio Waldi mówiłeś że będzie 48 drużyn ?! Nie wiem czym chcesz zaimponować nie podoba się no to cześć..! I już widze te 48 lub jak mówisz 52 drużyny i jakie to ligi zastąpi i ciekawe kto się tego podejmie...Jakby ktoś się za to zabrał poważnie to by mu to zajęło do czerwca może lipca smile.gif Pozdrawiam
kicza
No Radomiak na to czekałem. Mam wszystkie 5 bramek z meczu Legia-Cracowia w niezłej jakości. Na razie nie mam czasu zeby zrobic intro ale moge wrzucic to na rapidshare albo dac torrenta.
Fajnicki
http://rapidshare.de/files/16386138/intro_previev.wmv.html

Tyle zrobiłem narazie. Robić dalej czy dać sobie spokój? wink.gif
ekrek4
Najlepiej przypisać polskim klubom same małe stadiony, bo trochę dziwnie grało by się mecz orange ekstraklasy np. na Santiago Bernabeu. Najlepiej do naszej ligi pasuje Stadio Ennio Tardini smile.gif
Plochu
QUOTE(Fajnicki @ Mar 25 2006, 15:22:34) [snapback]58763[/snapback]

Świetne Intro bez wątpiwnia ono powinno byc wykorzystane. No i bramka Kaźmierczaka MARZENIE
Kropa
Zgadzam się,bardzo dobre intro!!!!Mam nadzieję,że znajdzie się w patchu!!!!
grzesio1712
QUOTE(Fajnicki @ Mar 25 2006, 15:22:34) [snapback]58763[/snapback]

Fajnicki odwaliles kawal dobrej roboty, jakosc moglaby byc lepsza, ale to juz nie twoja wina. I tak duzo zrobiles znajdujac te wszystkie materialy, a pozniej skladajac to w jedna calosc. Pozdro100 tongue.gif
PS. nie przestawaj! rób dalej smile.gif
pablo TS
Zajerombiste intro juz sie niemoge doczekac kiedy wyjdzie caly patch tongue.gif jezeli wiecie kiedy mam go pobrac to odpowiedz prosze!!

Z powazaniem WIERNY WIŚLAK!! WISEŁKA KRAKÓW!!!
pablo TS
Kurcze wlasnie skonczylem czytac caly post!! Jak narazie sa zajefajne screenshoty z tego patcha!! ;p smile.gif Juz sie doczekac niemoge POZDRO DLA WSZYSTKICH KTORZY ROBIA TEGO PATCHA tak trzymac chlopaki!!!!!!!! Mam nadzieje ze szybko sie ukaze pogralbym se juz na nim w PESa...
lookass
Fajnie tylko po co piszesz dwa posty z rzędu masz opcje edytuj... dry.gif

A co do intra to nie ma możliwości wrzucenia na inna stronke bo nienawidze rapidshare mad.gif
MaTiX89
Wspaniałe intro smile.gif i oczywiście bramka P.Kaźmierczaka smile.gif oby tak dalej smile.gif
qazwsx
noo spoko Fajnicki niezle ci to wyszło. Ja bym lepiej niezrobił wink.gif good work smile.gif Jakbyś czegoś niewiedział na temat konwerty do opmov to służe pomocą - gg 7996137
baski18
Ja bym dal bramki kazdego zespolu a nie tylko 3 czy 4 ... i widze ze przwaza Legia oraz Pogoń ... powinno byc po rowno

Pozdro
lookass
QUOTE(baski18 @ Mar 26 2006, 13:19:54) [snapback]58882[/snapback]

Ja bym dal bramki kazdego zespolu a nie tylko 3 czy 4 ... i widze ze przwaza Legia oraz Pogoń ... powinno byc po rowno

Pozdro

Po pierwsze trzeba mieć te bramki, po drugie muszą to byc gole tzw nietuzinkowe tongue.gif a po trzecie to czas intra chyba jest ograniczony przeciez nie bedziesz ogladal intra 5 min smile.gif
rav
W czym te intro było robione? W Movie Makerze pewnie. Jak dla mnie - przeciętne. Słabo wyglądają te momenty zwolnione. No, ale najgorzej nie jest.
Andrij
QUOTE(rav16 @ Mar 26 2006, 12:57:01) [snapback]58892[/snapback]

W czym te intro było robione? W Movie Makerze pewnie. Jak dla mnie - przeciętne. Słabo wyglądają te momenty zwolnione. No, ale najgorzej nie jest.

Chłopaki bardzo sie ciesze ze robicie tego patcha, ale wydaje mi sie ze szkoda czasu i waszej roboty na rzeczy typu intro, ktore i tak kazdy obejrzy tylko raz a pozniej bedzie je zawsze pomijal. Lepiej zajac sie konkretami, skladami, strojami, stadionami itp. a muzyczke czy intro lepiej dorobic pozniej gdyby rzeczywiscie tego brakowalo. Nie odbierzcie tego jako krytyki, chce tylko przedstawic swoje zdanie. Pozdrawiam rolleyes.gif
Bo0os
Mi sie tam intro podoba smile.gif wystarczy dorobić jakiś efekt na końcu, jakieś logo patcha itp.Wogule to jak ten patch bedzie sie nazywał i jakie ma logo?

pzdr
Appa
ja tam mysle ze intro to tylko maly skladnik patcha;] dla mnie najwazniejsze jest zeby ten patch wyszedl i nie zosatly przerwane prace. Bo widzialem juz z 1000 projektów patchy wszystko mialo byc super piekne i nagle patch nie bedzie skonczy bo bla bla bla... . Ale po przeczytaniu calego tematu mysle ze za robienie patcha wziely sie bardzo odpowiedzialne i godne zaufania osoby . Wiec co mozna powiedziec zycze powodzenia ;].Jesli patch bedzie wydany a z tego co sie zapowiada to bedzie to wielkie uznanie bo to naprawde kupa roboty i powiem ze z mila checia bede se pykal orange ekstraklasa . Powodzenia .Pozdrawiam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.