Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsze Gole W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Windziak
Kurcze też mam pare ładnych bramek ale nie umiem sobie ich skompilować sad.gif Orientujecie się czy jest na tym forum jakaś fajna instrukcja dla początkujących?

Robail ładne gole, fajna muzyczka, troszkę się dziwnie tnie ale to nic tongue.gif

robail
Tutaj masz opisane jak nagrac repley
Windziak
Dzięki biggrin.gif Może i ja coś sklecę tongue.gif
dj_adriano
całkiem fajna kompila robail smile.gif zwłaszcza nutka zaje.. biggrin.gif

a tutaj jedna moja brameczka---> http://youtube.com/watch?v=gqfETDHGl1M <---może nic specjalnego ale może komus przypadnie do gustu.. wink.gif
pzdr..
andree-e
brama raboną rolleyes.gif -ujdzie-pozdro
Andzi
Brameczka Henrego w barwach Barcy

http://pl.youtube.com/watch?v=20E68ykvSL8
artysta germanista
to taka moja brameczka nie jest taka zawalista,ale dosyc dosyc ;pp

OBEJRZ->YOUTUBE.COM
ScOuT
Moja brameczka zdobyta Gargula:

http://pl.youtube.com/watch?v=DkYnyLZej6E
ronaldo_9
gdzie trzeba umieścić swoje bramki z pesa6 bo mam kilka naprawdę ładnych. rolleyes.gif
Bo0os
wasze sposoby i jakos nagrywania bramek są prymitywne.polowa filmu to obraz ladowania, a sam gol niczym nie zachwyca
Derinho
Dobrze mówi smile.gif
ronaldo_9
Cytat(e_adrian @ Aug 11 2007, 10:03:42) [snapback]172858[/snapback]

OBEJRZ->YOUTUBE.COM

takich bram strzelam pełno, i to na czempionie a nie na normalu laugh.gif
sawyer
Cytat(e_adrian @ Aug 11 2007, 10:03:42) [snapback]172858[/snapback]

OBEJRZ->YOUTUBE.COM

Cytat(dZiKi135 @ Aug 11 2007, 10:05:47) [snapback]172859[/snapback]
Moja brameczka zdobyta Gargula:

http://pl.youtube.com/watch?v=DkYnyLZej6E

Czemu macie te same kompile??Tzn, ta sama muza i chyba na tym samym kompie, tylko inne gole oczywiscie
Co do goli to srednie, ja lepsze strzelam biggrin.gif, ale nie pokazuje, bo jakos nie umiem robic efektow w SV jedynie je umiem zlaczyc i zapodac muze tongue.gif
palx666
Moja pierwsza kompila xD
Bramki nie najlepsze,wiem xD
http://www.youtube.com/watch?v=cB4nFuSvx7M
dj_adriano
Cytat(palx666 @ Aug 13 2007, 12:31:35) [snapback]173588[/snapback]
Moja pierwsza kompila xD
Bramki nie najlepsze,wiem xD
http://www.youtube.com/watch?v=cB4nFuSvx7M

niektóre "funny" momenty są dobre tongue.gif ale bramki lipa..ja już nawet powtórek nie oglądam jak strzele coś podobnego..

pzdr..
palx666
Moj ulubiony to ta kosa jak jeden kosi kolege z zespolu biggrin.gif (Ujfalusi i Jorgensen) xD
Ale ogolem bramki slabe bo gram zespolem Fiorentiny ze zmienionym skladem na mlode gwiazdy smile.gif i niedawno format,wszystkie bramki stracilem xD
xTomIx
oto moja pierwsza kompilka razem z kumplami tongue.gif
http://youtube.com/watch?v=M9m4I8ZoSIc
podziwiajcie i komentujcie smile.gif
andree-e
no brameczki nawet nawet-montaż też dosyć nawet dobry..jak na pierwszy raz(dużo lepiej od mojej pierwszej)a co do kompili palx666 to bramki przecietne-też mam dużo takich jakichs smiesznych scen-ja ja gram master ligue to komputer strzela sobie z około 15-20 samobóji:)na sezon na czempionie oczywiscie...

pozwolilem sobie na edycje posta gdyz prosilem zeby nie prowokowac klotni w tym temacie... [snuki]
tomekn91
A strzelił ktoś bezpośrednio z rożnego?? Mi się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło grałem towarzyski Real (ja) kontra Barca (komp) i strzeliłem Robbenem z rożnego. Grałem na poziomie Normalny. Jak chcecie mogę rzucić replay'a
mcak
Cytat(tomekn91 @ Aug 14 2007, 12:23:31) [snapback]173974[/snapback]
A strzelił ktoś bezpośrednio z rożnego?? Mi się dzisiaj pierwszy raz zdarzyło grałem towarzyski Real (ja) kontra Barca (komp) i strzeliłem Robbenem z rożnego. Grałem na poziomie Normalny. Jak chcecie mogę rzucić replay'a

Ja strzeliłem na czempionie Nakamurą tak. Jest ta bramka na którejś kompilacji, które wcześniej pokazywałem tu
jarek1989
xTomIx co to za gracz z takimi niebieskimi włosami ??smile.gif Vagner Love ?? a po 2 czemu tam na jednej z ostatnich bramek bramkarz na oko ma 1,40 w kapeluszu ?? biggrin.gif

pozdro biggrin.gif

adison88
Cytat(tomekn91 @ Aug 14 2007, 12:23:31) [snapback]173974[/snapback]

Mi sie zdarzylo w Pesie 4 raz i w Pesie 5 cztery razy a w Pesie 6 jeszcze nieprobowalem tongue.gif
RedEvil
Tak jest to mozliwe, ale trzeba miec dobrego gracza, szczegolnie mam na mysli z podkrecaniem pilki, mialem dwie bramki zapisane, o ile sie nie myle, jak znajde chwilke to sie postaram nagrac.

pozdro
xTomIx
jarek1989: ten piłkarz to totti biggrin.gif tak se zmienilem zeby bylo smiesznie jego fryzure... a ten maly to taki eksperyment, ale ogolnie bronił dobrze biggrin.gif

komentujcie moją pierwsza kompilke smile.gif
batman
Mi sie raz udało wkręcić Lampardem z CHELSEA!!!!pzdr

Cytat(xTomIx @ Aug 15 2007, 13:17:12) [snapback]174331[/snapback]
jarek1989: ten piłkarz to totti biggrin.gif tak se zmienilem zeby bylo smiesznie jego fryzure... a ten maly to taki eksperyment, ale ogolnie bronił dobrze biggrin.gif

komentujcie moją pierwsza kompilke smile.gif

No jak na pierwszą kompile jestem nawet pod wrażeniem . Gole i niektóre sytuacje są niezłe
ronaldo_9
oto moja pierwsza kompila:
LINK
Obadajcie i oceńcie.
adison88
wink.gif Bramki no takie jakie laugh.gif .

1.Uzyles WMM'a (-)
2.Nawet ładne te z przewrotki (+)
3.Muzyka :
-> Troche mnie tak usypaiala. (-)
4.Twoja pierwsza kompila(+)
Hmm wlasnie tak mysle ze przy niektorych bramkach (chyba 2) miales tzw. "gladiatorow"

Moja ocena : 3/6

Ale zycze powodzenia w dalszych kompilacjach.I zycze ladnych bramek. A i jeszcze jedno uzyj Sony Vegas Studio. rolleyes.gif
ronaldo_9
Cytat(adison88 @ Aug 19 2007, 19:57:58) [snapback]175700[/snapback]
wink.gif Bramki no takie jakie laugh.gif .

1.Uzyles WMM'a (-)
2.Nawet ładne te z przewrotki (+)
3.Muzyka :
-> Troche mnie tak usypaiala. (-)
4.Twoja pierwsza kompila(+)
Hmm wlasnie tak mysle ze przy niektorych bramkach (chyba 2) miales tzw. "gladiatorow"

Moja ocena : 3/6

Ale zycze powodzenia w dalszych kompilacjach.I zycze ladnych bramek. A i jeszcze jedno uzyj Sony Vegas Studio. rolleyes.gif

dzięki za ocenę, następnym razem się bardziej postaram.
Jaki byłby lepszy program? Mógłbyś dać mi link?
Kim są ci gladiatorzy i przy których bramach ich miałem?
adison88
Program to Sony Vegas Studio 6.0 (chyba).Linka niedam! Znajdz w googlach. a gladiatorzy to zawodnicy stworzeni na maxa. Obecnie on gola niestrzelil w filmiku lae chyba podal, ale moge sie mylic jesli grasz kariere dosyc dlugo i staty temu zawodnikowi podrosly.
ronaldo_9
Cytat(adison88 @ Aug 19 2007, 22:02:59) [snapback]175741[/snapback]
Program to Sony Vegas Studio 6.0 (chyba).Linka niedam! Znajdz w googlach. a gladiatorzy to zawodnicy stworzeni na maxa. Obecnie on gola niestrzelil w filmiku lae chyba podal, ale moge sie mylic jesli grasz kariere dosyc dlugo i staty temu zawodnikowi podrosly.

nie mam zawodnikow zrobionych na max-a, gram na sciagnientym z sieci of-ie. nie gram tez kariery, ale wiekszosc z tych bram strzelali zawodnicy klasy swiatowej np. ronaldo, rooney itp.
pepe1103
Witam, po roku od ostatniej kompilacj z PES5, Ja oraz Mycky postanowiliśmy zrobić nową kompilkę z PES6 pt. Top 39 Pes Goals - zawarte sa w niej 39 najlepszych, naszym zdaniem, bramek z PES 6 - róznego rodzaju przewrotki, woleje, nożyce i wiele, wiele innych smile.gif . Sami zobaczycie, że warto poświecić niecałe 7min., żeby to zobaczyć. Prosimy o oceny i komentarze! Pozdro

>>>TOP 39 PES GOALS by PePe & Mycky<<<

perONE
Cytat(pepe1103 @ Aug 23 2007, 14:40:42) [snapback]177064[/snapback]
Witam, po roku od ostatniej kompilacj z PES5, Ja oraz Mycky postanowiliśmy zrobić nową kompilkę z PES6 pt. Top 39 Pes Goals - zawarte sa w niej 39 najlepszych, naszym zdaniem, bramek z PES 6 - róznego rodzaju przewrotki, woleje, nożyce i wiele, wiele innych smile.gif . Sami zobaczycie, że warto poświecić niecałe 7min., żeby to zobaczyć. Prosimy o oceny i komentarze! Pozdro

bramki ladne ale 2 bramka najlepsza.
monaz fajnie wykonany.
caloksztalt 9/10.
POZDRO
szołpas
Bramki bardzo ładne wink.gif ... muzyka mi sie nie podoba :/ .... tyle z mojej strony ;pp
chatek
Bramki ładne ale nie wiem czy nie strzelane gladiatorami smile.gif albo przynajmniej piłkarzami z poprawionymi statsami.
Andzi
Cytat(pepe1103 @ Aug 23 2007, 14:40:42) [snapback]177064[/snapback]

Świetna kompilacja, jedna z lepszych jaką widziałem z PES 6 tongue.gif

Cytat(chatek1 @ Aug 23 2007, 15:35:27) [snapback]177086[/snapback]
Bramki ładne ale nie wiem czy nie strzelane gladiatorami smile.gif albo przynajmniej piłkarzami z poprawionymi statsami.

Pewnie grali ML tongue.gif
pepe1103
Moje byly bramki byly normlanie strzelane w friendly albo w pucharach nie w ML i bez "tuningu" Mycków nie wiem, nie pytalem o to.

dzieki za komentarze biggrin.gif Muzyka to kwestia gustu smile.gif Czekamy na wiecej! rolleyes.gif
jarek1989
26,19,12,8,6,3,2 i 1 bardzo fajne brameczki biggrin.gif

super kompilka ;D

pozdro biggrin.gif
andree-e
kompila niezła pepe 1103..A mam pytanie na jakim poziomie strzelone????
pepe1103
Cytat(andree-e @ Aug 24 2007, 22:25:54) [snapback]177803[/snapback]
kompila niezła pepe 1103..A mam pytanie na jakim poziomie strzelone????

moje world class, Mycky do Normal do World Class
robail
poziom to nie jest wiekszy niz amator
groobenz
To moja druga kompilacja, oglądajcie i oceniajcie!
http://youtube.com/watch?v=OiUqSw3ketw
Ziomex
Boże ludzie toż tutaj już nic się nie dzieje, żadnych ponad przeciętnych kompilek (no może kilka wyjątków). Czy wszyscy już zapomnieli o montażu? mad.gif Myśle czy nie wrócić na stare śmiecie i znowu zacząć robić kompilki bo już mi dosłownie żal dupe ściska dry.gif . A gdzie sie podziali tacy movie-makerzy jak Rsix' , Lukasso albo Bo0os ? zapomnieliście o starym dobrym pesie ? ph34r.gif . Ehh ludzie weźcie się do roboty bo coś mi się zdaje że nie tylko mnie się nudzi i chętnie obejżałbym sobie coś miłego dla oka a nie bramki , muza i niby gites. Chyba wszyscy lubią dobry montaż a ja sam się przekonałem że jak się chce to można zrobić coś dobrego. Pozdro
andree-e
Cytat(groobenz @ Aug 27 2007, 18:56:26) [snapback]178824[/snapback]
To moja druga kompilacja, oglądajcie i oceniajcie!
http://youtube.com/watch?v=OiUqSw3ketw

Ogólnie to daje 6/10
buku
goals by BuKu moja pierwsza komplikacja
perONE
Cytat(buku @ Aug 28 2007, 10:27:56) [snapback]178951[/snapback]

bramki nic specjalnego jednynie ktora mi sie podobala to ta strzelona z przwrotki.
monaz sredni widac ze to pierwsza kompila bo tez tak mialem
ogolnie 6,5/10
POZDRO
pepe1103
Cytat(robail @ Aug 27 2007, 12:26:18) [snapback]178656[/snapback]
poziom to nie jest wiekszy niz amator

gwarantuje Ci ze wszystkie sa ponad Normal, zazdroscisz,Twoj problem...
jarek1989
goals by byku -> 4/10 muzyka wiele nadrabia smile.gif najlepsza bramka przewrotką smile.gif (chyba Maradoną ) smile.gif takie bramki strzelam bardzo czesto (poza tą przewrotką bo wiadomo ) i nawet nie opłaca się zapisać wink.gif

goals by groobenz -> 7/10 smile.gif najlepsza bramka Seedorfem tak z 30 metrów smile.gif i kilka fajny wolejów ;D

pozdor biggrin.gif
dj_adriano

a co Ty grasz na pierwszym poziomie ?! laugh.gif blink.gif laugh.gif
buku
gram na 2 poziomie bo od 2 miesięcy mam pesa (z czego miesiąc grałem) i nigdy wcześniej nie grałem w żadną gre z serii pro evolution soccer
andree-e

Ja daje 4,5/10..bramka z 1:08(bodajże Adriano-pewien nie jestem)najlepsza wg mnie.muzyka dużo nadrabia bo jest extra utworek..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.