Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsze Gole W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
czarek
mógłby ktoś to wrzucic ale w innym formacie, np wmv, bo jak w all playerze chce otworzyc to pisze, żę kodeka brakuje, ssam go,instaluje i chuj dalej to samo
lukasso
QUOTE(rsix` @ Jan 6 2007, 17:17:09) [snapback]110433[/snapback]

obejrzalem ja na kompie kumpla
wiec w pelni moglem podziwiac twoja kompilke
a wiec zaczynamy:
montaz profesjonalny,do niczego sie nie bede czepial ,masz zajebisty sprzet,wszystko wyglada jak na xbox360
grafa robi wrazenie
obraz doskonale zsynchronizowany z muzyka,pelen podziw
ale co do samej muzyki to dla mnie zal
POD jakos przelknalem ale manson to ostre przegiecie
intro nie za bardzo mi sie podobalo,
co do bramek,zajebiscie duzo long shotow,zeby nie przewrotki to pod tym wzgledem bylo by cienko
no i czasam nie bylo widac czy pilka nie wpada do siatki ale to pewnie dlatego ze bramki nie bylo
no wiec
strona techniczna na +(WYYYYJEBANA GRAFIKA!)
przewrotki +
na minus
muzyka
i kilka ujec

Brawo rsix'
kolejna dobra robota

pozdro
grzesio1712
lukasso kompilka bardzo fajnie zrobiona, jest klimat, bardzo mi się spodobał element z cieszącym się Rooney'em (pasuje do muzyki) agresywnie to wyglądało tongue.gif w końcu taki jest Rooney. Montaż, jak już mówiłem, bardzo dobrze zrobiony. Bramki też niczego sobie (tylko pogratulować strzelającym). 9/10 - a to dlatego, że nie ma ideałów wink.gif
PS. Jaki jest tytuł piosenki, która była, że tak powiem, w smutnych momentach.

EDIT: rsix` kompilka fajnie zrobione, tak... tak... profesjonalnie. Do muzyki się nie czepiam, bo to kwestia gustu. Bramki też niczego sobie.
PS. na jakiej rozdzielczości grasz, bo ja na 1280x1024, wszystko na high, ale u mnie to tak nie wygląda tongue.gif
czarek
pomozę mi ktoś z tym formatem, bo tylko muzyka mi leci, albo poda jakiś dobry codec pack
Andzi
rsix' kompila ZAJEBISTA. Montaz WYKURWISTY. Bramki tez sa super, choc niektore sa przecietne. Gratuluje. Ocena 9/10.

QUOTE(fan pro-evo.pl @ Jan 6 2007, 22:22:46) [snapback]110550[/snapback]

pomozę mi ktoś z tym formatem, bo tylko muzyka mi leci, albo poda jakiś dobry codec pack

Polecam te: biggrin.gif

http://www.pobieralnia.pl/plik-432-klite-c...-pack-full.html
czarek
udało mi sie obejrzec zajebioza ta kompila, dzieki za umieszczenie moich goli
muza wypas, zajebista jakosc, jak żywa

10/10
Mastacooler
Chciałbym zobaczyć tą kompilacje:

http://rapidshare.com/files/10504998/IOE_-...ewShit.mp4.html

lecz nie odtwarza mi obrazu w moim odtwarzaczu VLC. Jakiego kodeka mi brakuje zna się ktoś na tym?
czarek
u mnie pomogło jak zassałem jakiegoś kodeka 8.1
lukasso
QUOTE(grzesio1712 @ Jan 6 2007, 21:45:53) [snapback]110542[/snapback]

lukasso kompilka bardzo fajnie zrobiona, jest klimat, bardzo mi się spodobał element z cieszącym się Rooney'em (pasuje do muzyki) agresywnie to wyglądało tongue.gif w końcu taki jest Rooney. Montaż, jak już mówiłem, bardzo dobrze zrobiony. Bramki też niczego sobie (tylko pogratulować strzelającym). 9/10 - a to dlatego, że nie ma ideałów wink.gif
PS. Jaki jest tytuł piosenki, która była, że tak powiem, w smutnych momentach.

Evanescence-My Immortal

dzieki za ocenke smile.gif
Viperdiesel
rsix` ... świetna robota!! jeszcze takiej kompili nie widziały moje oczy:)
Montaż poprostu cud, miód i orzeszki albo jak kto woli - full wypas pełen las tongue.gif 10/10
Muzyka też dobrana fantastycznie, chciałbym zwrócić uwagę na to, że nie przepadam za takimi klimatami jakie reprezentuje Marylin Manson, a jednak spodobało mi sięsmile.gif - 10/10
Bramki, no cóż było ich sporo nie wszystkie "super extra", ale te przewrotki... cudo tongue.gif oczywiście było też parę long shoot'ów godnych uwagi:) 9,5/10
Jak dla mnie rewelka kompila smile.gif Powodzenia w dalszym tworzeniu i oby z takimi efektami jak teraz;)
Mastacooler
Ale jaki 8.1 bo ta liczba mi za wiele nie mówi. Pomóżcie jakos bo z chęcią bym zobaczył ten filmik. Czekam na odpowiedz najlepiej na link
czarek
http://www.programs.pl/program,223.html

ja mam takie pytanko. jak ustawic we frapisie, aby nie wyświetlało mi na dole tych napisów przy replayu??
rsix`
fan, to nie w frapsie się ustawia tylko w sony vegas
czarek
a da się np w Ulead Video Studio, jeżeli ktoś z tego korzysta, bo na vegasa przyjdzie jeszce czas. słyszalem coś o panoramicznym ustawianiu ale nie kapuje o co łazi
Mastacooler
Kompilacja super... rozpływam się w niej:D 10 na 10 biggrin.gif może muzyka nie mój gust, ale i tak jest super biggrin.gif
globi
Kompila więcej niż zajebista jedyny minus ode mnie to za muze , ale oprawa zajebista zero przycinania i obraz super 10//10
qazwsx
Zainspirowany kompilą IO entertainment "The New Shit" (ekstra nazwa - ciekawe kogo pomysł tongue.gif )postanowiłem że spróbuje sam swoich sił w robieniu kompilacji, tym bardziej że mam pare fajnych bramek. I zrobiłem :
QazWsx Goal Compilation Vol.1

Moja pierwsza kompila więc prosze bez wielkiej krytyki, bo zdaje sobie sprawe, że jest słaba.
Programy : Windows'owski Movie Maker unsure.gif i Fraps
Długośc : 2 miunuty 4 sekundy
Muzyka : East Clubbers - Sextasy ( original )
Rozmiar : 9,80 MB (bajtów: 10 284 870)
Narazie wrzuciłem tylko na Youtube ale jeśli ktoś chce to moge wrzucic na jakiś inny serwer

LINK : http://www.youtube.com/watch?v=lIruJAQ4X5Q

Prosze o ocenki, i co poprawiac w następnej ( jeśli wogóle mam się chwycic następnej tongue.gif )
matthew
QUOTE(qazwsx @ Jan 7 2007, 14:18:44) [snapback]110729[/snapback]

Zainspirowany kompilą IO entertainment "The New Shit" (ekstra nazwa - ciekawe kogo pomysł tongue.gif )postanowiłem że spróbuje sam swoich sił w robieniu kompilacji, tym bardziej że mam pare fajnych bramek. I zrobiłem :

Moja pierwsza kompila więc prosze bez wielkiej krytyki, bo zdaje sobie sprawe, że jest słaba.
Narazie wrzuciłem tylko na Youtube ale jeśli ktoś chce to moge wrzucic na jakiś inny serwer

Prosze o ocenki, i co poprawiac w następnej ( jeśli wogóle mam się chwycic następnej tongue.gif )

hmmm.. to kompilacja czy po prostu sklejone bramki? bo mam wrażenie, że to drugie. Jakoś nie widzę żadnych efektów, zero zgrania z muzyką, bramki średnie.

Montaż 1/5
Muzyka 1/5
Gole 2+/5

No cóż, dopiero pierwsza wink.gif
Pozdro
qazwsx
Dzieki za Ocene, lecz musze się obronic przed niektórymi Twoimi argumentami oceny.
Według mnie muzyka jest zgrana chociaż troche, zobacz sobie Strzał Fringsa w 25 sekundzie, albo woleja z 43-46 sekundy
Efekty są, ale skromne bo to przecież jest Movie maker a nie Sony Vegas. To tak jakbyś porównywał Malucha i Murcielago mówiąc, że maluch ma słabe osiągi. Bramki mogą ci się nie podobac, rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Jak zwykle nie pozostawiłes po nowicjuszu w dziedzinie tworzenia kompilacji suchej nitki ale cieszę się z tego, że tak krytykujesz, to taka krytyka może mi wyjsc tylko na dobre wink.gif Czekam na Kolejne ocenki
matthew
QUOTE(qazwsx @ Jan 7 2007, 15:24:40) [snapback]110749[/snapback]

Dzieki za Ocene, lecz musze się obronic przed niektórymi Twoimi argumentami oceny.
Według mnie muzyka jest zgrana chociaż troche, zobacz sobie Strzał Fringsa w 25 sekundzie, albo woleja z 43-46 sekundy
Efekty są, ale skromne bo to przecież jest Movie maker a nie Sony Vegas. To tak jakbyś porównywał Malucha i Murcielago mówiąc, że maluch ma słabe osiągi. Bramki mogą ci się nie podobac, rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Jak zwykle nie pozostawiłes po nowicjuszu w dziedzinie tworzenia kompilacji suchej nitki ale cieszę się z tego, że tak krytykujesz, to taka krytyka może mi wyjsc tylko na dobre wink.gif Czekam na Kolejne ocenki

No rzeczywiście, w niektórych momentach muzyka jest zgrana. Jak powiedziałem, bramki srednie, co nie znaczy, że niektore nie sa bardzo ładne. I nie uwazam sie za eksperta wink.gif pozdro
Massimo
http://www.flurl.com/item/Jaric_CK_goal_u_...;</table>

Bramka strzelona bezpośrednio z rzutu rożnego przez Jaric'a
qazwsx
QUOTE(ronnie10 @ Jan 7 2007, 18:26:54) [snapback]110751[/snapback]

No rzeczywiście, w niektórych momentach muzyka jest zgrana. Jak powiedziałem, bramki srednie, co nie znaczy, że niektore nie sa bardzo ładne. I nie uwazam sie za eksperta wink.gif pozdro

Nie da się przecież żeby we wszystkich momentach byla muza idealnie zgrana. Chyba że jest się cudotwórcą ( czyt. Lukasso or rsix biggrin.gif ).
Co do bramki bezpośrednio z rożnego, nie chce mi sie otworzyc :/
Massimo
Mały błąd wdarł się do linka smile.gif już działa:
http://www.flurl.com/item/Jaric_CK_goal_u_215651
Bo0os
QUOTE(qazwsx @ Jan 7 2007, 16:01:11) [snapback]110762[/snapback]

Nie da się przecież żeby we wszystkich momentach byla muza idealnie zgrana. Chyba że jest się cudotwórcą ( czyt. Lukasso or rsix biggrin.gif ).
Co do bramki bezpośrednio z rożnego, nie chce mi sie otworzyc :/

tutaj nie trzeba być cudotwórcą laugh.gif wystarczy mieć odpowiedni program i pomysł na film.Bez pomysłu, jak i również konieczności wielu godzin pracy niema co sie zabierać za film.

pozdro
mati--14
http://www.youtube.com/watch?v=5v0HySnef0s
moja kompilacja.pierwsza.dopiero co zaczynam ale prosze o oceny które pomogą mi w późniejszych kompilacjach bo niewiem czy probować robić kolejne kompilacje czy raczej to nie dla mnie

co do bramki jarica to miodzio
qazwsx
No, masz racje - mało przy tej kompile siedziałem. Co do programu to według ciebie, jaki bylby najlepszy program dla amatora zeby można byłoby zrobic łatwo i fajną kompile ?? Bo sądze że Photoshop element, jak i Sony vega, są dla "wymiataczy" w tych dziedzianach i trzeba wiele czasu żeby się w nich nauczyc zrobic coś fajnego. wink.gif
Chodzi mi o to że w/w programy są ciężkie do opanowania smile.gif
czarek
a gdzie w vegasie zaznaczyc tą opcje, b nie było tych napisów??
SyNowizna
QUOTE(qazwsx @ Jan 7 2007, 15:18:44) [snapback]110729[/snapback]

montaz -3\6
bramki 4\6
czarek
odpowie mi ktoś??
mati--14
http://www.youtube.com/watch?v=5v0HySnef0s
moja kompilacja.pierwsza.dopiero co zaczynam ale prosze o oceny które pomogą mi w późniejszych kompilacjach bo niewiem czy probować robić kolejne kompilacje czy raczej to nie dla mnie

dlaczego nikt mi niechce tego ocenić??
powiedzieć co poprawić itd.
a jak oceniac to w kategoriach:
Bramki x/6
Muzyka x/6
Spasowanie x/6
Ogólna ocena x/6
czarek
słaba jakosc, ale bramki niezłe muza spoko, daj tytuł nuty jak możesz. określe wg twego wzoru

Bramki +4/6
Muzyka 5/6
Spasowanie (tu biorę jakosc pod jakosc) -3/6
Ogólna ocena 4+/6

jak nagrywasz to nacisnij przycisk SELECT i nie bedzie tych ramek na górze itp
Tanner
Bramki nawet fajne ale nie spodobały mi się te... hm... jakby to nazwać... zaniknięcia (?) pod koniec wszystkich bramek na początku. Jakość była taka słaba, że ledwo co widziałem xD Ogólnie jednak bramki pozytywne, a przecież to liczy się najbardziej.

Jakość: 1/10
Montaż: 2/10
Bramki: 8/10 tongue.gif
mati--14
ten utwór co tam leci to
DJ DEAN-PROTECT YOU EARS
matthew
Po dłuuugim czasie, i wielu kłopotach (z komputerem), udało mi się ukończyć moją pierwszą kompilację. Nie we wszystkich momentach muzyka współgra z obrazem, ale myśle, ze jak na 1 komplike, to wystarczy. Czekam na oceny, które pewnie będą surowe, bo ja tu też surowo innych oceniałem, ale tylko dlatego, że po obejrzeniu kompilacji m.in. lukasso czy rsix'a inne po prostu widać jak bardzo odstają (tak samo moja odstaje). Ale cóż, trening czyni mistrza. Wkrótce wydam kolejną.

Download

View YouTube

Format: MPEG
Czas : 2,39
Waga: 38 MB

Miłego oglądania,
Pozdro
rsix`
downloaded and watched i .. :

+ muzyka (spodobała mi się nawet )
+ pan/crop

-/+ bramki ( nie dopatrzyłem się super bramek )

- zaszalałeś niepotrzebnie z efektami ( użyłeś chyba wszystkich możliwych, czasem to nawet nic nie widać przez nie, czasami całkiem zbędne )

-/+ ja tam nie widziałem dopasowania z muzyką, ale nie zwracałem też na to uwagi większej

3,5 / 6
matthew
QUOTE(rsix` @ Jan 9 2007, 18:19:05) [snapback]111389[/snapback]

downloaded and watched i .. :

+ muzyka (spodobała mi się nawet )
+ pan/crop

-/+ bramki ( nie dopatrzyłem się super bramek )

- zaszalałeś niepotrzebnie z efektami ( użyłeś chyba wszystkich możliwych, czasem to nawet nic nie widać przez nie, czasami całkiem zbędne )

-/+ ja tam nie widziałem dopasowania z muzyką, ale nie zwracałem też na to uwagi większej

3,5 / 6

Dzieki za ocenę, zgadzam się do wszystkiego, w nastepnej dlużej popracuje nad muzyka, i postaram się wiecej "super" bramek dać.

Czekam na kolejne komentarze. wink.gif

P.S. Dorzucam link na YouTube
lukasso
QUOTE(ronnie10 @ Jan 9 2007, 18:01:57) [snapback]111382[/snapback]

Download

View YouTube

Miłego oglądania,
Pozdro[/b]

-
napis fraps
co gol to jakis nowy efekt
jakos nie czulo sie klimatu
+kilka fajnie zrobionych ujec
-\+ bramki nie ktore na przyzwoitym wysokim poziomie
- za krotka
+ fajna nuta
chociaz nie dla mnie zumynskie klimaty smile.gif
Widac ze sie uczysz
pamietaj nie przesadzaj z efektami,owszem nie ktore robia wrazenie ale mozesz zepsuc to co najwazniejsze w kompilacji
czyli jakis przadek ( nie bede pisal 3 razy klimat smile.gif )
dopracuj kilka szczegolow zgraj muzyke z obrazem i bedzie naprawde swietnie

filmik oceniam na poziomie regular
matthew
QUOTE(lukasso @ Jan 9 2007, 19:15:11) [snapback]111411[/snapback]

-
napis fraps
co gol to jakis nowy efekt
jakos nie czulo sie klimatu
+kilka fajnie zrobionych ujec
-\+ bramki nie ktore na przyzwoitym wysokim poziomie
- za krotka
+ fajna nuta
chociaz nie dla mnie zumynskie klimaty smile.gif
Widac ze sie uczysz
pamietaj nie przesadzaj z efektami,owszem nie ktore robia wrazenie ale mozesz zepsuc to co najwazniejsze w kompilacji
czyli jakis przadek ( nie bede pisal 3 razy klimat smile.gif )
dopracuj kilka szczegolow zgraj muzyke z obrazem i bedzie naprawde swietnie

filmik oceniam na poziomie regular

Dzieki wielkie za ocene. Zapomnialem jak Pirlo dostawał kartke, żeby uciąc ekran, to niedopatrzenie.

P.S. Zaczynam pracę nad nową kompilacją, ale do poprzedniej wykorzystałem więkoszość bramek. Paru mi brakuje. Jesli ktoś chce dać je do mojej kompliki bedę wdzieczny, i oczywiscie zamieszcze na koncu kompilacji wiadomośc, kto bramki przesyłal. Wysylajcie na [email protected] lub piszcie na nr gg : 8733734. Przyjmuje tylko save'y.

Pozdro
rahh

View YouTube

Miłego oglądania,
Pozdro[/b]

Po 1 wkurza mnie ze ciagle piszesz pogrubioną czcionką ronie10 !!!!. (normalnie zawsze specjalnie ignoruje osoby ktore chcą sie na sile w taki lub podobny sposob wyroznić na forum czy gdzies) Pogrubić mozna np. nick osoby ktorej sie odpowiada!
Po 2 notorycznie cytujesz ostatni post wyzej!! Tak sie nie robi omg!!

Musialem -wybacz tongue.gif

Co do komplikacji to:

+ montaz
+ muza niezla
+ spox ujecia nawet
-/+ srednie bramki
- jednak przesadziles z efektami :>
- nie czulem naprawde jakos klimatu ale bedzie lepiej pewnie :>

Ocena ogolna: w porzadku- 7+/10 (nie zachwyca ale i nie drazni :] )

PS: W twojej 2 kompili chciales jakies bramki ode mnie wiec mozna sie spodziewac ze bedzie to kompila WYCZES dlatego biggrin.gif hyh a powaznie to zbyt wielu ladnych nie mam bo zadko gram ostatnio.. nudzi sie.. (aaale cos sie znajdzie :> smile.gif )
matthew
A więc po pierwsze, dziekuje jak zawsze za ocene smile.gif W nastepnej popracuje nad klimtem i dopasowaniem do muzyki jak już mówiłem, zmniejsze ilośc efektów.
Po drugie, jeśli nie chcesz to nie zacytuje Twojego postu, chociaz nie wiem co w tym jest złego.
Po trzecie, pogrubiam tekst tylko dlatego, że wg mnie fajnie to wygląda. Nie chce się wyrózniac, kazdy Uzytkownik jest równy, nie uważasz? I jak chyba zauważyles nie jestem jedyny, który pogrubia czcionkę.

Pozdro

czarek
kompila przyjemna dla oka,

muza +
gole +/-
długosc -
jakosc +

ocena ogólna 7+/10

p.s. jakiego efektu użyłeś w czasie od 18 do 22 sekundy??
matthew
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Jan 10 2007, 18:42:13) [snapback]111670[/snapback]

kompila przyjemna dla oka,

muza +
gole +/-
długosc -
jakosc +

ocena ogólna 7+/10

p.s. jakiego efektu użyłeś w czasie od 18 do 22 sekundy??

Dzieki za ocenke smile.gif Uzyłem Video FX > TV Simulator, opcja nr 1
Pozdro
Andzi

Po dłuuugim czasie, i wielu kłopotach (z komputerem), udało mi się ukończyć moją pierwszą kompilację. Nie we wszystkich momentach muzyka współgra z obrazem, ale myśle, ze jak na 1 komplike, to wystarczy. Czekam na oceny, które pewnie będą surowe, bo ja tu też surowo innych oceniałem, ale tylko dlatego, że po obejrzeniu kompilacji m.in. lukasso czy rsix'a inne po prostu widać jak bardzo odstają (tak samo moja odstaje). Ale cóż, trening czyni mistrza. Wkrótce wydam kolejną.

Download

View YouTube

Miłego oglądania,
Pozdro

Jak na pierwsza kompilacje, to całkiem niezle. Niektore bramki były super, zas niektore przecietne. Muza na +. Postaraj sie zsynchronizować muzyke, z tym co sie dzieje na boisku ;]. Moja ocena to -4/6
matthew
QUOTE(Andzi @ Jan 11 2007, 15:01:07) [snapback]111880[/snapback]

Jak na pierwsza kompilacje, to całkiem niezle. Niektore bramki były super, zas niektore przecietne. Muza na +. Postaraj sie zsynchronizować muzyke, z tym co sie dzieje na boisku ;]. Moja ocena to -4/6

Dzięki za ocenke smile.gif Pracuję nad nową od dwóch dni, mam już 54-sekundowe Intro, w którym naprawdę czuć klimat smile.gif
pozdro
mati--14
już od 2 dni pracowałem nad poprawka mojej pierwszej kompilacji i oto co mi wyszło:
http://www.youtube.com/watch?v=AfIqs6-ug5w
proszę o ocenienie mojej pracy i myślę że ta poprawka jest dużo lepsza od tej mojej 1 kompilacji
tu są niestety te same bramki i było to robione Movie Makerem ale sami będziecie widzieć jakość
Proszę o ocenianie
spider1991
Jak wy tu wstawiacie repleye to ja tez postanowilem to uczynic to jest moj pierwszy filmik amatorski zrobiony wraz z kumplami kompilacja ma prawie 90 mb ale mi sie wydaje ze warto
Filmik mozna sciagnac z tad http://rapidshare.com/files/11237202/Akcje...torski.avi.html prosze o dawanie komentarzy rolleyes.gif
snajper444
e sory ale czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic kompile--mam bramki ale niewiem jak je posklejac-uzywam juz game cam'a ale czy to nim mozna posklejac filmiki?????????????????????
Raffels
Luis Garcia smile.gif
lukasso
QUOTE(Raffels @ Jan 12 2007, 13:42:12) [snapback]112153[/snapback]

efektowne "wejscie smoka"
gol niczego sobie smile.gif
czarek
QUOTE(snajper444 @ Jan 12 2007, 09:09:25) [snapback]112109[/snapback]

e sory ale czy ktos moze mi powiedziec jak zrobic kompile--mam bramki ale niewiem jak je posklejac-uzywam juz game cam'a ale czy to nim mozna posklejac filmiki?????????????????????

najprostszy jest windows movie maker (masz go w starcie), potem możesz spróbowac w ulead video studio, a na koniec sony vegas
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.