QUOTE(Mooner @ Dec 16 2006, 20:50:45) [snapback]104171[/snapback]
ale poziomm... poziom tragiczny.. nie grałes na najwyższym...
Powiedzmy sobie wprost, ile bramek zamieszczonych na serwisach z plikami wideo, jest strzelona komputerowi grającemu na poziomie champion? 1%? Ten sam trend wmawiania nieprawdy utrzymuje producent gry, publikując swój magazyn z animacjami na które składają się triki, zwody, strzały niepraktyczne podczas ciężkich bojów.
Internet zalewają akcje w których gracz wyprzedza na pierwszych metrach obrońców komputera, kręci nimi, jak pięcioletnim bobasem, a pod całym tematem widnieje napisać champion. Tylko pytanie kto z kogo chce zrobić idiotę? Chyba autor bramki z samego siebie, w końcu po pierwszym kliknięciu w grze widać, że bez zmian strony ataku, bez kombinacyjnej gry w tym produkcie nie wiele można zdziałać. Zwłaszcza, że obrońca komputera 2x75 (przyśpieszenie, szybkość) bez problemowo potrafi przykryć genialnego napastnika Francji, 2x95.
1. Na championie komputer kryje na odległości 0,5-1 metra, a nie jak widać na powtórkach 3-4 metrów,
2. Przy każdej próbie dośrodkowania obrońca kryjący podającego robi wślizg,
3. To samo jest przy strzale (u mnie kładzie się połowa obrony).
To są 3 główne punkty, które wyróżniają poziom normalny (99% powtórek), od poziomu champion.
Podkreślę, bez zmian strony/przerzutów, gry kombinacyjnej w mojej wersji poziomu champion nie mam prawa strzelić bramki. Ba, - co niestety denerwujące - wspomnianego Francuza (przy płynnym waleniu w

) parafii dogonić byle łamaga, itd.