fan pro-evo
lukasso: za kompilację mogę dac najwyżej 7/10
zalety:
dark side of football
długośc
wady:
niektóra muzyka
gole
Powiem szczerze: troszkę mnie zawiodłeś
dziekuje
To spróbuj zrobić lepsza, wtedy będe miał dla Ciebie szacunek. CO Ty chcesz od muzyki? Nie jest ważne czy Ci sie podoba, tylko to, że robi klimat. A gole nie są takie złe, pamiętaj, że lukasso zbierał cześć z nich od użytkowników, więc nie bądz taki surowy,
Mi osobiście bardzo się podoba (nie dlatego, że sa tam moje gole), ale dlatego, że Lukasso robi je z wyczuciem i tworzy niezły klimat.
Ocena: 9/10
Pozdro
dziekiuje rowniez
Zajebista kompila.
j.w
Żywię podobne odczucia do twoich.
Po pierwsze w całym montażu, który oceniam pozytywnie, w oczy kuje sytuacja pomiędzy 4:18, a 4:20 minutą - cofająca się taśma (jesteś - zwrot do autora - na tyle dobry w montażu, aby nie stosować takich amatorskich zagrań).
zamierzone,ale dzieki za wskazowke
Po drugie, za dużo populistycznych haseł (napisy podczas filmu), za mało czynów. Ograniczyłeś się to ukazania indywidualnych akcji poszczególnych zawodników, ich techniki, a nie pracy zespołowej (jedna taka akcja to za mało), dużo tu podań na lamę/żyletę (podanie z boku i strzał z pierwszej)
celna uwaga,niestety takie bramki dostalem,wiec wygladalo to tak a nie inaczej
Po trzecie ten film jest o 3 zawodnikach Barcelony. Owszem wrzucałeś tam indywidualne zagrania reprezentantów innych drużyn, jednak potraktowałeś je jak reklamówkę, krótki przerwami między całym filmem. Powiedz sam, kto po filmie pamięta, co reklamowali przedsiębiorcy? Ba, zrób mały test i ręcznie przemieść się pomiędzy wybranymi klatkami filmu. U mnie na 10 zmian miejsca odtwarzania, aż na 7 scenach widniały barcelońskie gwiazdy
Wszyscy graja barco,gram i ja

najlatwiej sie nimi gra,chcialem zrobic filmik tuz przed koncem roku
nie mam czasu na gre slabszym klubem i rozpracowywanie rywali
Po czwarte oprawa muzyczna. Wybrałeś najprostszą drogę. Absolutny klasyk
Po piąte. To są moje indywidualne odczucia. Prawdopodobnie oczekiwałem czegoś lepszego w kwestii gry zespołowej, akcji, czegoś czego sam bym nie potrafił zrobić.
Nie ma tu nic do podpatrzenia.
postaram sie w przyszlej kompilce cos z tym zrobic
Montaż - 4/5,
Bramki, akcję - 2/5 - gdyby nie to jedno zespołowe zagranie, nie byłoby czego oglądać.
dziekuje ze zechcialem napisac bardzo ciekawa ocene

dobra lukasso wiec tak
bramki - przede wszystkim bylo ich malo

dlugie to intro strasznie bo chyba z polowe kompili to samo intro leci ( ktore imo nie jest takie zle ) No i wiadomo, niektore bramki ladne, niektore srednie itp.
montaz - bardzo srednio, najbardziej mi sie nie podobalo ze to sie tak tnie ( raz mniej, raz bardziej, raz nic a nic

)
ogolnie jest dobrze, ale nic wiecej, powodzenia w dalszej pracy nad kompilami

cielo bo mam slabego kompa i slow motion na twoim montrum moglo tak wygladac
tak czy siak dzieki mistrzu za ocenke
pozdro