Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsze Gole W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
Żukinho
heh dzięki smile.gif mam jeszcze jedno śmieszne zagranie jak Toure wykonywał wolny i obkrecil sie o 360 stopni dookola pilki a potem wykonal wolny smile.gif zamieszcze jutro ten filmik bo dzisiaj mi sie nie chce juz nagrywac
Ujmeny
QUOTE(Żukinho @ Dec 28 2006, 20:52:41) [snapback]108146[/snapback]

heh dzięki smile.gif mam jeszcze jedno śmieszne zagranie jak Toure wykonywał wolny i obkrecil sie o 360 stopni dookola pilki a potem wykonal wolny smile.gif zamieszcze jutro ten filmik bo dzisiaj mi sie nie chce juz nagrywac

Właśnie mój zawodnik wykonał coś takiego.
O'Shea 360
Żukinho
QUOTE(Ujmeny @ Dec 29 2006, 19:49:57) [snapback]108415[/snapback]

Właśnie mój zawodnik wykonał coś takiego.
O'Shea 360

no własnie o to chodzilo smile.gif przytrafilo mi sie to samo co tobie tongue.gif smieszne troche biggrin.gif
lukasso
Jak zapowiadałem wydałem najnowsza kompilacje tuż przed sylwestrem.Po długich i cieżkich zmaganiach w Sony Vegas moj owoc pracy wazy niespelna 60mb i trwa uwaga 8min!Wszystkich zachecam do obejrzenia filmiku.Mysle ze sie Wam spodoba z uwagi rowniez z kilku uzytkownikow udostepnilo mi swoje bramki tak aby kompilacja moga ukazac sie nieco wczesniej niz to bylo planowane.Podziekowania zostaly uwzglednione w napisach koncowych,jesli o kims zapomnialem,sorry;)

OBEJRZEC KOMPILACJE MOZNA JAK ZAWSZE NA YOUTUBE:
YOUTUBE LINK

JEDNAK Z UWAGI NA JAKOSC ZALECAM FILM SCIAGNAC:

DOWNLOAD LINK

Zycze wysokich transferow i miłego ogladania;)

Pozdrawiam,
lukasso

smile.gif
czarek
lukasso: za kompilację mogę dac najwyżej 7/10

zalety:
dark side of football
długośc

wady:
niektóra muzyka
gole

Powiem szczerze: troszkę mnie zawiodłeś

P.S. wysyłałem ci gole na gg, które wg mnie powinny się znaleśc w tej kompili
matthew
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Dec 30 2006, 10:15:18) [snapback]108542[/snapback]

zalety:
dark side of football
długośc

wady:
niektóra muzyka
gole

P.S. wysyłałem ci gole na gg, które wg mnie powinny się znaleśc w tej kompili

To spróbuj zrobić lepsza, wtedy będe miał dla Ciebie szacunek. CO Ty chcesz od muzyki? Nie jest ważne czy Ci sie podoba, tylko to, że robi klimat. A gole nie są takie złe, pamiętaj, że lukasso zbierał cześć z nich od użytkowników, więc nie bądz taki surowy,
Mi osobiście bardzo się podoba (nie dlatego, że sa tam moje gole), ale dlatego, że Lukasso robi je z wyczuciem i tworzy niezły klimat.
Ocena: 9/10

Pozdro

czarek
lepszej napewno nie zrobię, bo ja w obróbce video nie siedze. taka jest moja ocena i zdaje mi się, ze jest bardzo zasłużona
rsix`
zaraz lucasso ocenie biggrin.gif tylko sie sciagnie i zapodam moja ostra krytyke ;D
snake
Zajebista kompila.
Ujmeny
QUOTE(fan pro-evo.pl @ Dec 30 2006, 10:15:18) [snapback]108542[/snapback]

Żywię podobne odczucia do twoich.

Po pierwsze w całym montażu, który oceniam pozytywnie, w oczy kuje sytuacja pomiędzy 4:18, a 4:20 minutą - cofająca się taśma (jesteś - zwrot do autora - na tyle dobry w montażu, aby nie stosować takich amatorskich zagrań).

Po drugie, za dużo populistycznych haseł (napisy podczas filmu), za mało czynów. Ograniczyłeś się to ukazania indywidualnych akcji poszczególnych zawodników, ich techniki, a nie pracy zespołowej (jedna taka akcja to za mało), dużo tu podań na lamę/żyletę (podanie z boku i strzał z pierwszej).

Po trzecie ten film jest o 3 zawodnikach Barcelony. Owszem wrzucałeś tam indywidualne zagrania reprezentantów innych drużyn, jednak potraktowałeś je jak reklamówkę, krótki przerwami między całym filmem. Powiedz sam, kto po filmie pamięta, co reklamowali przedsiębiorcy? Ba, zrób mały test i ręcznie przemieść się pomiędzy wybranymi klatkami filmu. U mnie na 10 zmian miejsca odtwarzania, aż na 7 scenach widniały barcelońskie gwiazdy.

Po czwarte oprawa muzyczna. Wybrałeś najprostszą drogę. Absolutny klasyk.

Po piąte. To są moje indywidualne odczucia. Prawdopodobnie oczekiwałem czegoś lepszego w kwestii gry zespołowej, akcji, czegoś czego sam bym nie potrafił zrobić.
Nie ma tu nic do podpatrzenia.

Montaż - 4/5,
Bramki, akcję - 2/5 - gdyby nie to jedno zespołowe zagranie, nie byłoby czego oglądać.
rsix`
dobra lukasso wiec tak
bramki - przede wszystkim bylo ich malo tongue.gif dlugie to intro strasznie bo chyba z polowe kompili to samo intro leci ( ktore imo nie jest takie zle ) No i wiadomo, niektore bramki ladne, niektore srednie itp.
montaz - bardzo srednio, najbardziej mi sie nie podobalo ze to sie tak tnie ( raz mniej, raz bardziej, raz nic a nic tongue.gif )
ogolnie jest dobrze, ale nic wiecej, powodzenia w dalszej pracy nad kompilami wink.gif

a tak przy okazji wysylajcie bramki jak macie jakies naprawde ladne na [email protected] to nie pozalujecie tongue.gif
lukasso
fan pro-evo

zalety:
dark side of football
długośc

wady:
niektóra muzyka
gole

dziekuje

To spróbuj zrobić lepsza, wtedy będe miał dla Ciebie szacunek. CO Ty chcesz od muzyki? Nie jest ważne czy Ci sie podoba, tylko to, że robi klimat. A gole nie są takie złe, pamiętaj, że lukasso zbierał cześć z nich od użytkowników, więc nie bądz taki surowy,
Mi osobiście bardzo się podoba (nie dlatego, że sa tam moje gole), ale dlatego, że Lukasso robi je z wyczuciem i tworzy niezły klimat.

Pozdro

dziekiuje rowniez

Zajebista kompila.

j.w

Żywię podobne odczucia do twoich.

Po pierwsze w całym montażu, który oceniam pozytywnie, w oczy kuje sytuacja pomiędzy 4:18, a 4:20 minutą - cofająca się taśma (jesteś - zwrot do autora - na tyle dobry w montażu, aby nie stosować takich amatorskich zagrań).

zamierzone,ale dzieki za wskazowke
Po drugie, za dużo populistycznych haseł (napisy podczas filmu), za mało czynów. Ograniczyłeś się to ukazania indywidualnych akcji poszczególnych zawodników, ich techniki, a nie pracy zespołowej (jedna taka akcja to za mało), dużo tu podań na lamę/żyletę (podanie z boku i strzał z pierwszej)

celna uwaga,niestety takie bramki dostalem,wiec wygladalo to tak a nie inaczej

Po trzecie ten film jest o 3 zawodnikach Barcelony. Owszem wrzucałeś tam indywidualne zagrania reprezentantów innych drużyn, jednak potraktowałeś je jak reklamówkę, krótki przerwami między całym filmem. Powiedz sam, kto po filmie pamięta, co reklamowali przedsiębiorcy? Ba, zrób mały test i ręcznie przemieść się pomiędzy wybranymi klatkami filmu. U mnie na 10 zmian miejsca odtwarzania, aż na 7 scenach widniały barcelońskie gwiazdy

Wszyscy graja barco,gram i ja smile.gif najlatwiej sie nimi gra,chcialem zrobic filmik tuz przed koncem roku
nie mam czasu na gre slabszym klubem i rozpracowywanie rywali

Po czwarte oprawa muzyczna. Wybrałeś najprostszą drogę. Absolutny klasyk

unsure.gif

Po piąte. To są moje indywidualne odczucia. Prawdopodobnie oczekiwałem czegoś lepszego w kwestii gry zespołowej, akcji, czegoś czego sam bym nie potrafił zrobić.
Nie ma tu nic do podpatrzenia.

postaram sie w przyszlej kompilce cos z tym zrobic

Montaż - 4/5,
Bramki, akcję - 2/5 - gdyby nie to jedno zespołowe zagranie, nie byłoby czego oglądać.

dziekuje ze zechcialem napisac bardzo ciekawa ocene
wink.gif

dobra lukasso wiec tak
bramki - przede wszystkim bylo ich malo tongue.gif dlugie to intro strasznie bo chyba z polowe kompili to samo intro leci ( ktore imo nie jest takie zle ) No i wiadomo, niektore bramki ladne, niektore srednie itp.
montaz - bardzo srednio, najbardziej mi sie nie podobalo ze to sie tak tnie ( raz mniej, raz bardziej, raz nic a nic tongue.gif )
ogolnie jest dobrze, ale nic wiecej, powodzenia w dalszej pracy nad kompilami wink.gif

cielo bo mam slabego kompa i slow motion na twoim montrum moglo tak wygladac smile.gif
tak czy siak dzieki mistrzu za ocenke
pozdro rolleyes.gif
whan
+za muzyke, opr ostatniego kawałka
+za kose na gnidzie r10, ten ból na jego twarzy (miodzio cool.gif )
+za czerwoną dla gnidy
+za pare fajnych efektów
+za niektóre całkiem ładne gole
+niezła dynamika w 1 i 3 części
-słabe przejścia między poszczególnymi partami
-kibic realu nie może grać tyle srarcą sad.gif
-ciągle przewija się motyw katalońsko-londyńsko-madrycki
-zakończenia jakoś nie chce się oglądać, troche ono za długie

ogólnie 7+/10 wink.gif

PS
Arsenalem sie gra lepiej niż ...

Żukinho

bo Arsenal jesy najlepszy.Wszyscy graja barca i potem wpadaja piekne gole.Zagrajcie slabszymi druzynami to pogadamy.Kazdy potrafi Końskim przeszczepem strzelic fajnego gola.A co do kompili to mi sie bardzo podoba moja ocena 8.5/10 smile.gif lukasso czekamy na nową smile.gif
lukasso
QUOTE(whan @ Dec 30 2006, 13:43:38) [snapback]108600[/snapback]

+za muzyke, opr ostatniego kawałka
+za kose na gnidzie r10, ten ból na jego twarzy (miodzio cool.gif )
+za czerwoną dla gnidy
+za pare fajnych efektów
+za niektóre całkiem ładne gole
+niezła dynamika w 1 i 3 części
-słabe przejścia między poszczególnymi partami
-kibic realu nie może grać tyle srarcą sad.gif
-ciągle przewija się motyw katalońsko-londyńsko-madrycki
-zakończenia jakoś nie chce się oglądać, troche ono za długie

ogólnie 7+/10 wink.gif

PS

uu whan jaka odmiana,wreszczcie cos nowego a nie tylko RZAL smile.gif
dzieki za ocenke
fakt nienawidze barcy,ale dla dobra kompili gralem nimi
nie tak jak we wczesniejszych rozkrecalem sie kilka sezonow w ML jakims atletiko itp

QUOTE(Żukinho @ Dec 30 2006, 14:15:13) [snapback]108612[/snapback]

bo Arsenal jesy najlepszy.Wszyscy graja barca i potem wpadaja piekne gole.Zagrajcie slabszymi druzynami to pogadamy.Kazdy potrafi Końskim przeszczepem strzelic fajnego gola.A co do kompili to mi sie bardzo podoba moja ocena 8.5/10 smile.gif lukasso czekamy na nową smile.gif

hehe konski przeszczep wink.gif i do tego rumun bez czapki
dzieki zukinho
kompila aaaaaz w przyszlym roku,trooche poczekacie
pozdro
i dzieki za komentarze
Vamikeeper
No to może i ja sie pokuszę o ocenę... Pomysł na Dark Side of Football, domyślam się, zapożyczony od Bukola87 tongue.gif Na montażu się zbytnio nie znam, ale wydaje mi się, że stać Cie na więcej. Najważniejszą dla mnie sprawą są gole, zbyt dużo ich nie było, ale niektóre naprawde ładne smile.gif Ogółem kompilka podobała mi się biggrin.gif

PS.: Podobało mi się przejście (zmiana muzyki itp.) z Dark Side na Light Side tongue.gif
chomik
taaa, fajna lukasso kompila. wogole sporo bramek jest juz na na forum to moze i ja sie dozuce:
http://www.youtube.com/watch?v=wChuXM4O87U
pozdro
lukasso
QUOTE(Vamikeeper @ Dec 30 2006, 17:01:09) [snapback]108667[/snapback]

No to może i ja sie pokuszę o ocenę... Pomysł na Dark Side of Football, domyślam się, zapożyczony od Bukola87 tongue.gif Na montażu się zbytnio nie znam, ale wydaje mi się, że stać Cie na więcej. Najważniejszą dla mnie sprawą są gole, zbyt dużo ich nie było, ale niektóre naprawde ładne smile.gif Ogółem kompilka podobała mi się biggrin.gif

PS.: Podobało mi się przejście (zmiana muzyki itp.) z Dark Side na Light Side tongue.gif

yyyy a kto to jest bukol tongue.gif wybacz ale nie odwiedzam proevo jesli ten typ jest wlasnie stamtad
ten pomysl chodzil za mna jak jeszcze joga bonito wchodzila na telewizory
jakos mnie naszlo zebys cos podobnego zrobic w psie
ale dzieki za ocenke
Vamikeeper
Żeby nie być gołosłownym, proszę bardzo:
http://rapidshare.com/files/8569966/Dark_S...ccardo.wmv.html
Kompilacja o prawdziwym footballu smile.gif Miło się ogląda...
Jak obejrzysz, to nie będziesz miał wątpliwości, dlaczego tak pomyślałem smile.gif
Pozdro
Żukinho
Kompila od chomika-oczywisice barca :/ nawet tego nie ogladam bo Barca to mozna wszysytko zrobic.Zagrajcie wkoncu czyms słabszym
Mooner
QUOTE(Vamikeeper @ Dec 30 2006, 19:36:56) [snapback]108726[/snapback]

Żeby nie być gołosłownym, proszę bardzo:
http://rapidshare.com/files/8569966/Dark_S...ccardo.wmv.html
Kompilacja o prawdziwym footballu smile.gif Miło się ogląda...
Jak obejrzysz, to nie będziesz miał wątpliwości, dlaczego tak pomyślałem smile.gif
Pozdro

Smutne to... sad.gif
Ale żeś mi humor poprawił... ;/

Lukasso twoją kompile ocenie później...
chomik
żukinho przeciez caly czas nie gram barca, wiekszosc bramek strzelilem marsylia (nie zeby to slaby zespol byl smile.gif ), jakbys obejrzal caly filmik to bys wiedzial
globi
QUOTE(Żukinho @ Dec 30 2006, 21:01:04) [snapback]108746[/snapback]

Kompila od chomika-oczywisice barca :/ nawet tego nie ogladam bo Barca to mozna wszysytko zrobic.Zagrajcie wkoncu czyms słabszym

Masz racje że barcą można wszystko grałem nimi 11 sezonów ale juz nie gram bo znudziło mi sie ciągłe wygrywanie teraz gram Boltonem tongue.gif
Żukinho
QUOTE(globi @ Jan 1 2007, 14:43:51) [snapback]109155[/snapback]

Masz racje że barcą można wszystko grałem nimi 11 sezonów ale juz nie gram bo znudziło mi sie ciągłe wygrywanie teraz gram Boltonem tongue.gif

no i tak my byc.Ja nigdy Barca nie grałem i nie mam zamiaru grac.Poprostu ich nie lubie a wogole to sa dobra druzyna i z kazdej pozycji strzelaja gole
Mariolo
Może wrócę trochę do tematu i zapodam brameczkę jaką udało mi się strzelić. Link do speedyshare:
http://www.speedyshare.com/443652782.html
matthew
QUOTE(Mariolo @ Jan 1 2007, 23:51:34) [snapback]109355[/snapback]

Może wrócę trochę do tematu i zapodam brameczkę jaką udało mi się strzelić. Link do speedyshare:
http://www.speedyshare.com/443652782.html

Tak, lepiej do tematu wrócić.. Co mnie interesuje kto kim gra.
A co do twojej bramki, może być, całkiem fajna. Następnym razem pomyśl nad jakąś obróbką, może w ulead studio, bo ta nie jest ciekawa..
pozdro wink.gif
rsix`
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim za poparcie. Bramki wysłało mi kosmiczne dużo, bo aż 3 użytkowników tego forum :| Film zaczynam dziś, będzie gotowy za kilka/kilkanaście dni. Tyle z mojej strony, bardzo dziękuje tym, którzy wspierali mnie wysyłając swoje bramki - dla Was jest ten film! wink.gif
matthew
QUOTE(rsix` @ Jan 2 2007, 18:44:38) [snapback]109465[/snapback]

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim za poparcie. Bramki wysłało mi kosmiczne dużo, bo aż 3 użytkowników tego forum :| Film zaczynam dziś, będzie gotowy za kilka/kilkanaście dni. Tyle z mojej strony, bardzo dziękuje tym, którzy wspierali mnie wysyłając swoje bramki - dla Was jest ten film! wink.gif

O Boże, wybrałem save'y, spoakowałem ale zapomniałem Ci wysłać! Jeszcze dzisiaj wyślem pozdro wink.gif
Żukinho
rsix` napisz do mnie na gg 4596268 dam ci linka na serwer z dwiema moimi bramkami smile.gif chce ci pomóc smile.gif
Mariolo
QUOTE(ronnie10)

Tak, lepiej do tematu wrócić.. Co mnie interesuje kto kim gra.
A co do twojej bramki, może być, całkiem fajna. Następnym razem pomyśl nad jakąś obróbką, może w ulead studio, bo ta nie jest ciekawa..
pozdro wink.gif

Tu w ogóle nie było obróbki, i nawet się nad tym zastanawiałem, po prostu chciałem bramkę pokazać. Pozdro
rsix`
jeżeli ktoś naprawdę chce to dziś jeszcze może wysłać bramki ( chociaż kompila i tak już zaczęta ), może się załapie. Będzie gotowa za 3 - 4 dni (mail [email protected])
Bo0os
QUOTE(lukasso @ Dec 30 2006, 08:52:10) [snapback]108526[/snapback]

Jak zapowiadałem wydałem najnowsza kompilacje tuż przed sylwestrem.Po długich i cieżkich zmaganiach w Sony Vegas moj owoc pracy wazy niespelna 60mb i trwa uwaga 8min!Wszystkich zachecam do obejrzenia filmiku.Mysle ze sie Wam spodoba z uwagi rowniez z kilku uzytkownikow udostepnilo mi swoje bramki tak aby kompilacja moga ukazac sie nieco wczesniej niz to bylo planowane.Podziekowania zostaly uwzglednione w napisach koncowych,jesli o kims zapomnialem,sorry;)

YOUTUBE LINK

DOWNLOAD LINK

Pozdrawiam,
lukasso

smile.gif

dobra produkcja, ale miło by mieć zdatną wersje na dysku.limit na PimpMyUpload sie wyczerpał wink.gif

pozdro
MarcinB52
To i ja się pochwale moją kompilacją.
Jest to moja pierwsza produkcja i mam nadzieje że się spodoba:

http://youtube.com/watch?v=KVKmE9Mu3e4

Życzę miłego oglądania!
matthew
QUOTE(MarcinB52 @ Jan 3 2007, 16:15:49) [snapback]109624[/snapback]

Życzę miłego oglądania!

No więc tak. Wg mnie 70% bramek to "średniaki". Montaż...dawałeś wstecz i w przód, co jest bardzo amatorskie.. Możesz to przecież zrobic za pomocą wielu programów, a nie naciskając strzałki w przód i w tył.. nie było żadnych efektów, bramki leciały jedna za drugą, chyba nic specjalnego. Muzyka taka sobie, ale to rzecz gustu.

Bramki - 2+/5
Montaż - 1/5

Oczywiście jest to tylko moje skromne zdanie smile.gif Mimo wszytsko widać, że się starałeś, i jak troszkę popracujesz, to zrobisz całkiem niezła kompilację. Pozdro smile.gif
MarcinB52
Widzę ronnie10, że nie zostawiłeś na mnie suchej nitki biggrin.gif
Mimo wszystko dzięki za szczerą ocenę.
Jakich programów proponujesz używać do tworzenia kompilacji? Ja jako kompletny laik zdany jestem na Movie Makera, ale chetnie pobawie się jakimś innym programikiem. Czekam więc na sugestie.

Pozdrawiam.
matthew
QUOTE(MarcinB52 @ Jan 3 2007, 17:21:24) [snapback]109665[/snapback]

Widzę ronnie10, że nie zostawiłeś na mnie suchej nitki biggrin.gif
Mimo wszystko dzięki za szczerą ocenę.
Jakich programów proponujesz używać do tworzenia kompilacji? Ja jako kompletny laik zdany jestem na Movie Makera, ale chetnie pobawie się jakimś innym programikiem. Czekam więc na sugestie.

Pozdrawiam.

nie chodzi o to, że ja jestem ekspertem. Na IO najlepsi to lukasso i rsix'. Ja używam Ulead Video Studio, ale panuje opinia, że najlepszy jest Sony Vegas, z którego mam zamiar sam korzystać. Nie przejmuj się moją oceną, po prostu wyraziłem swoje odczucia.
Pozdro wink.gif
ushat
QUOTE(lukasso @ Dec 30 2006, 08:52:10) [snapback]108526[/snapback]

YOUTUBE LINK

DOWNLOAD LINK

Pozdrawiam,
lukasso

smile.gif

Teraz ja pokuszę się o ocenę tej kompilacji :] Moje ogólne odczucia są bardzo pozytywne co do tej kolejnej produkcji stworzoną przez "legendarnego" lukasso ;] (nie ma tutaj cienia ironii, od dawna najlepsze kompilacje zamieszczane na issonline były łączone z tym nickiem). Ale do rzeczy:

+ Muzyka. Muszę przyznać bez cienia wątpliwości że jeżeli chodzi o właściwy dobór strony dźwiękowej to na pewno spotykamy się tutaj z doskonałym tego przykładem. Pomimo że muzyka ta została stworzona podajże do "Piratów z Karaibów" to znalazła one świetne odzwierciedlenie w filmiku dotyczącym wirtualnej odmiany piłki nożne. Szczególnie przypadł mi do gustu motyw z Rooney'em, którego radość po zdobytej bramce została ukazana "zgodnie z rytmem" muzyki, co stworzyło bardzo ciekawy efekt.

+ Pomysł. Tutaj kolejny plus za pomysł, a przede wszystkim wykonanie tego zamierzenia. Fajny motyw podziału kompilki na dwie części, tą "złą" i "dobrą", oczywiście do tego bardzo starannie dobrana muzyka oddająca sens i istotę tych dwóch stron futbolu. Ciekawe przejścia i ujęcia, m.in. pokazanie bramki ManU (nie potrafię powiedzieć kogo, ale chyba J.S. Parka) z perspektywy Brown'a poprzed odwrócenie obrazu, czy też ukazanie radości piłkarzy Fiorentiny, dodając "cechy" charakteryzujące tą niezwykłą dyscyplinę sportu, jaką jest piłka nożna.

+ Klimat. Bardzo trudny do uzyskania efekt który sprawia, że wszystko nabiera tak jakby innego "wymiaru". I myślę że ten istotny element został w kompilacji oddany. Szczególnie odczuwa się to właśnie przed odpowiedni dobór muzyki, o czym wspomniałem już wcześniej.

+/- Bramki. W tym miejscu trudno mi postawić jasną i przejrzystą ocenę. Z jednej strony zobaczyliśmy kilka naprawdę ładnych bramek, lecz z drugiej - przeplatały się one czasami z takimi przeciętnymi, i niewyróżniającymi się golami, które niekoniecznie pasowały do pokazania w tej kompilce.

- Barcelona. Zdecydowanie "za dużo" tego zespołu. Wiem czym było to spowodowane, i rozumiem, ale osobiście mnie to trochę zraziło. Jednak myślę, że to nie jest tak do końca wina autora, lecz było to też skutkiem tego, jakie bramki sami mu przesłaliśmy :] Jednak na przyszłość, mimo wszystko, wolałbym oglądać mniej akcji tego zespołu (wiem że to bardzo subiektywna ocena ale co tam ;P)

Całość ogólnie wypada na bardzo duży +. Kompilacja zrobiona z pomysłem, zachowująca odpowiedni klimat i świetnie współgrająca z muzyką. Co tu dużo gadać, gratuluję i życzę powodzenia w dalszych produkcjach smile.gif

chomik
mysle, ze jak to jest twoja pierwsza kompila to calkiem ci wyszla. bramki -wiekszosc przecietna. jak dla mnie troche przy krotka. te krzyzaki i gole z pietki juz mnie nudza. w kazdej kompili zawsze musza byc. nie jest zle ogolem 6.5/10
rsix`
QUOTE(MarcinB52 @ Jan 3 2007, 18:15:49) [snapback]109624[/snapback]

Życzę miłego oglądania!

Bramki niektóre fajne, montaż chyba sam wiesz, muzyka dobra. Wszystkie bramki barcą, ale nie przeszkadza mi to zbytnio, grasz i strzelasz kim chcesz. To przewijanie wstecz, owsze, tutaj było bardzo kiepskie, ale wcale nie jest to amatorski "efekt" jeżeli umie się go ładnie zrobić, imo. Ogólnie widać, że to Twoja pierwsza kompila, ćwicz dalej, będzie napewno lepiej smile.gif

a no tak, ocena : 1.5/5

ps. ogarnij jakiś inny programik. WMM to shit...
MarcinB52
Dzięki wszystkim za opinie.
Jak będę miał znów kiedyś trochę czasu to pobawie się programem Vegas(najpierw nastrzelam jakiś lepszych bramek biggrin.gif ) . Póki co jednak trzeba troszke uwagi poświęcić nauce (sesja sie zbliża sad.gif )

Pozdrawiam
matthew
Zacząłem tworzyć kompile w Sony Vegas i... jestem pod ogromnym wrażeniem! to, co potrafi ten program jest niesamowite... żadnym innym tak nie robi się kompili i nie tylko. Gorąco polecam, ale nie początkującym.
Pozdro! wink.gif
Prz3m4s
QUOTE(MarcinB52 @ Jan 3 2007, 16:15:49) [snapback]109624[/snapback]

Życzę miłego oglądania!

jak na początek to całkiem nieźle wink.gif 6+/10 smile.gif postaram sie jeszcze dzisiaj wrzucic swoją drugą kompilke biggrin.gif
Prz3m4s
moja kompilka numer.2, nie znajdują sie w niej zadne bramki z pierwszej kompilki, chociarz korciło mnie, zeby ze 2 wrzucic, ale doszedłem do wniosku, ze to bez sensu tongue.gif

zapraszam do oglądania, i oceniania smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=36DKKaLOScM

wszystkie bramki na czempionie wink.gif
rsix`
kpisz? 2 kompila i takie..... coś? K A T A S T R O F A

- czcionka ( bajka jakaś, i nie ma polskich znaków :x )
- pokazujesz tricki, a nawet Ci dobrze nie wychodzą?
- fragmenty z treningów ? ogarnij się troszke :x
- 0, kompletne 0 zgrania z muzyką! NIC
- jeszcze twierdzisz, że bramki na czempionie :f ( te voleye Chelsea bodajże 4 sure na czempionie )

totalna porażka 0,00000000000001 / 6 ( za muzyke )

btw. wyłączyłem po 2.48min

ps. jeżeli dla Ciebie najważniejsze w piłce są tricki i to pozdro wink.gif .. gole owszem
norek
QUOTE(Prz3m4s @ Jan 5 2007, 19:25:43) [snapback]110152[/snapback]

moja kompilka numer.2, nie znajdują sie w niej zadne bramki z pierwszej kompilki, chociarz korciło mnie, zeby ze 2 wrzucic, ale doszedłem do wniosku, ze to bez sensu tongue.gif

zapraszam do oglądania, i oceniania smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=36DKKaLOScM

wszystkie bramki na czempionie wink.gif

Szczerze to wątpie w tego czempiona z tego wzgledu gdyz kilka bramek bylo ewidentnie strzelonych na nizszych poziomach, a widac to po sposobie poruszania sie komputerowych graczy kiedy to przebiegasz obok nich jak slupkow. Brzydki dobor czcionki, fajna muzyka, i nieco za dlugi wstep bo w pewnym momencie zaczelo wiac nuda.
czarek
czy rsix wydał już swoja kompilę?? bo nie jestem na bieżąco
Prz3m4s
dzięki za oceny, co prawda negatywne, ale nie będę sie załamywał tongue.gif gole wszystkie na czempionie, niektóre (ze 2) z kolegami

więcej ocen tongue.gif
rsix`
http://rapidshare.com/files/10504998/IOE_-...ewShit.mp4.html

tak wydał.

njoy
matthew
QUOTE(rsix` @ Jan 6 2007, 17:17:09) [snapback]110433[/snapback]

Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Jak to zwykle w wykonaniu członków IO, a tym razem Rsix'a świetne efekty, doskonałe zgranie z muzyką, ładne gole i.. co najważniejsze wg mnie klimat. Brawo!

Montaż: 10/10
Bramki: 9/10
Muzyka: 9+/10 (nie podobał mi się tylko ostatni kawałek, co nie zmienia faktu, że był doskonale zgrany z sekcją video)

Pozdro
rsix`
chciałbym poinformować, jeżeli ktoś nie czuje sie na siłach, żeby stworzyć własną kompilacje bramek, a posiada jakieś naprawdę ciekawe brameczki, proszę je podesłać na [email protected] wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.