QUOTE(Rivaldinho @ Nov 15 2006, 13:51:32) [snapback]97799[/snapback]
Obczajta Wielkie lol, jak można takie przewrotki ładować ? Poziom trudności na jakim grali Ci kolesie tez nie musial byc najwyzszy ale niektore bramki kozackie.
Bramki przednie ;d
jak zobaczylem tego karnego i przewrotke to usiadlem ;p
no i rzut wolny carlosa - jak w rl ;d ...idealnie
ale sie podjaralem... ;d;d
@
editchyba tez zaczne nagrywac swoje bramki ;p
QUOTE(Bo0os @ Nov 20 2006, 15:57:05) [snapback]98989[/snapback]
to już chyba była moja ostatnia kompilka na tym forum bo co moj kolejny film zbieram coraz gorsze oceny, mimo iż kolejne są coraz bardziej efektowne.skoro już od ostatniej mojej vol4 naprawde wiele sie nauczyłem na vegas, film zrobiłem o niebo lepszy a nadal same dwóje to niestety ale niewiem o co wam do kurwy jasnej chodzi.zobaczcie vol1 to pewnie dacie mi z wrażenia 10/10 :/ niestety nie umiecie człowieka zmotywować, potraficie tylko perfidnie wytykać to co wam sie nie podobalo bez pozytywnych uczyć.po 10h pracy na tym szitem to wcale nie jest przyjemne :/ dobiliście mnie kompletnie... już mam w dupie czy ktoś to bedzie oglądał czy nagra se na pytke i wsadzi sobie w dupe
pozdro
lol
nie wiem po co sie w ogole przejmujesz tymi ocenami ;p filmik powinien byc czyms waznym dla ciebie, a to co inni o tym mysla jest tylko ich opinia, i tak pewnie wiekszosc ocen jest niekonsekwentnych i nieprzemyslanych
miej na nich wyjebane i rob to dla wlasnej przyjemnosci ;d