Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsze Gole W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
chatek
Jedna z moich lepszych brameczek smile.gif poziom champion ofkorz smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ndvkjozBn5s
jarek1989
super bramka chatek1 biggrin.gif pozdro biggrin.gif
sawyer
chatek1 nawet niezla bramka wink.gif
Derinho
Cytat(paveusz @ Jul 27 2007, 15:46:42) [snapback]167997[/snapback]

Widać huh.gif

Cytat(BBertone @ Jul 27 2007, 15:51:36) [snapback]167999[/snapback]
A to moja kompilacja: http://pl.youtube.com/watch?v=GGaQmhImlDU obejrzyjcie i oceńcie rolleyes.gif Wszystkie gole i triki wykonane są na poziomie Czempion. Jeżeli mi nie wierzycie mogę Wam pokazać dowody.

Ehh sam żal

Cytat(chatek1 @ Jul 27 2007, 17:57:43) [snapback]168069[/snapback]
Jedna z moich lepszych brameczek smile.gif poziom champion ofkorz smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ndvkjozBn5s

Co to ma być.

Kurna strzały z dystansu są już do bani a wy się dalej nimi jaracie jak dzieci ŻAL dry.gif blink.gif
chatek
A zobacz kilku osobom się spodobało tym bardziej, że bramka nie strzelona jakimś dobrym klubem typu Inter, Barca, Chelsea tylko Lens ( w zasadzie też nie takie słabe ale zawsze ). A jakie strzały są teraz "modne" twoim zdaniem blink.gif ?
Derinho
Bo to noobki w strzelaniu goli w PESie laugh.gif "Modne" na pewno nie są strzały z dystansu a nożyce i przewrotki(chyba że nie umiecie ich strzelać to już w ogóle MEGA ŻAL i NOOBSTWO) A bramki sie podobały osobom które reprezentują podobny styl gry do Ciebie. Ja w przeciwieństwie do was nie gram z kompem na wygraną a na piękne bramki(jeśli ktoś tak gra i mu sie udaje to sry), oczywiście piękne bramki to nie longshoty.No, to chyba wszytko na razie.
BBertone
derihno czy jakoś tak, to nie forum dla ciebie... ja proponuje tobie poszukać forum pt. "dzieci Neo". Jak chcesz coś napisać to się zastanów czy to ma sens... Pokaż swoje bramki, a nie krytykuj innych "mistrzu"!
Derinho
Powiedz mi czy moja wypowiedź nie jest prawdziwa? A o bramki się nie martw kumpel wróci to kończę kompile, ponieważ mój komp jest na to za słaby. I dopiero wtedy powiesz "mistrzu".
BBertone
Cytat(Derinho @ Jul 27 2007, 23:47:18) [snapback]168158[/snapback]
Powiedz mi czy moja wypowiedź nie jest prawdziwa? A o bramki się nie martw kumpel wróci to kończę kompile, ponieważ mój komp jest na to za słaby. I dopiero wtedy powiesz "mistrzu".

A co kumpel strzela za ciebie gole?? laugh.gif W ogóle głupszym się ustepuje...dlatego dalej się kłócić nie będę...
Andzi
Cytat(Derinho @ Jul 27 2007, 23:47:18) [snapback]168158[/snapback]

1. Za słaby komp, czyli ?? Wytłumacz mi to laugh.gif
2. Nie powie "mistrzu", tylko co najwyżej napisze.
Derinho
Cytat(BBertone @ Jul 28 2007, 00:14:37) [snapback]168161[/snapback]
A co kumpel strzela za ciebie gole?? laugh.gif W ogóle głupszym się ustepuje...dlatego dalej się kłócić nie będę...

Ha, ha, ha dry.gif

Cytat(Andzi @ Jul 28 2007, 00:44:11) [snapback]168166[/snapback]
1. Za słaby komp, czyli ?? Wytłumacz mi to laugh.gif
2. Nie powie "mistrzu", tylko co najwyżej napisze.

Mój komp kiciowato nagrywa bramki, po prostu wyglądają do dupy, dlatego filmik robię u kumpla razem z jego genialnymi bramkami.
No dobrze, napisze "mistrzu" laugh.gif
senderbell
Wyprodukowałem właśnie króciutką kompilkę - zaledwie 1:37 min.

Linki od najlepszej jakości:

Senderbell-Tube (stream ustawiony nieco wyżej niż gdzie indziej, więc wymga troche szybszego łącza)
KLIK!

DailyMotion:
KLIK!

Youtube:
KLIK!
Derinho
Aż żal że nie było bramki ze strzału z 1:10 minuty smile.gif Mogło być pięknie mi też coś takiego nie wpada chodź próbuje cały mecz a tu lipa niekiedy sad.gif
Ogólnie bramki nie zachwycają, są wręcz słabiutkie tongue.gif
chatek
Derinho czekamy na twoją kompile dry.gif
Derinho
Hehe doczekacie się w tym tygodniu nie martwcie się o to.
madajek
Witam rolleyes.gif mógłby mi ktoś napisać jak się nagrywa bramki i rzuca na neta ??
proszę napiszcie tutaj albo na moje gg
nr gg: 3159268
proszę i pozdrawiam
BBertone
Senderbell nie słuchaj tego kretyna derinho, który umie tylko krytykować, a sam nie umie nic nagrać... Dla mnie osobiście kompila jest ładna, starannie wykonana, dobrze dobrana muzyka itd. smile.gif 9+/10
Derinho
Cytat(BBertone @ Jul 29 2007, 22:26:08) [snapback]168684[/snapback]
Senderbell nie słuchaj tego kretyna derinho, który umie tylko krytykować, a sam nie umie nic nagrać... Dla mnie osobiście kompila jest ładna, starannie wykonana, dobrze dobrana muzyka itd. smile.gif 9+/10

Phi, zobaczymy w piątek jak zrobię kompile co będziesz mówił chyba że Cię zatka z wrażenia dry.gif

PS. Koniec offtopa definitywnie
Bo0os
Cytat(senderbell @ Jul 29 2007, 17:52:56) [snapback]168653[/snapback]

Senderbell-Tube (stream ustawiony nieco wyżej niż gdzie indziej, więc wymga troche szybszego łącza)
KLIK!

DailyMotion:
KLIK!

Youtube:
KLIK!

Brawo, brawo, brawo.Dlugo czekalem na cos zachwycającego.Czekam z nie cierpliwością na kolejne Twoje dokonania.Szkoda tylko ze za krotkie.

pozdro ;)

PS zobaczcie montaz ze stajni Thoro Pictures ;)
link: http://www.youtube.com/watch?v=q5V00jWn-xI
senderbell
Krótka bo muzyczka była krótka.
A tak w ogóle to zbieram siły na PES 2008 smile.gif

Dzięki za słowa uznania.
matthew
Cytat(senderbell @ Jul 30 2007, 13:04:43) [snapback]168867[/snapback]
Krótka bo muzyczka była krótka.
A tak w ogóle to zbieram siły na PES 2008 smile.gif

Dzięki za słowa uznania.

Bardzo dobry filmik ;0 Oceniam tak na szybko 8/10.

P.S. Jak zrobiłeś zwód w 1:14 ?
senderbell
To cuttback - sam się zrobił w toku walki wink.gif
Opis tego jest gdzieś na forum.
Ogólnie Podolski robi wszystkie dziwne rzeczy jak cuttbacki rabony itp. - warto go mieć w składzie smile.gif
matthew
Cytat(senderbell @ Jul 30 2007, 13:54:40) [snapback]168884[/snapback]
To cuttback - sam się zrobił w toku walki wink.gif
Opis tego jest gdzieś na forum.
Ogólnie Podolski robi wszystkie dziwne rzeczy jak cuttbacki rabony itp. - warto go mieć w składzie smile.gif

Dzięki wink.gif Kiedyś zrobiłem to Robben'em, ale myślałem, że to jakaś kombinacja klawiszy mi wyszła niechcący ;D
jarek1989
senderbell bardzo fajana kompilka biggrin.gif tylko szkoda że takie długie rozpoczęcie w stosunku do bramek biggrin.gif

8,5/10 biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
groobenz
To moja kompilacja. Sorry za słabą jakość ale na x360 nie da się zapisywac replayów i musiałem nagrywać cyfrówką ale myśle że niektóre bramki są warte zobaczenia a w szczególności ostatnia.
http://youtube.com/watch?v=hXXcfc4qcD8
Derinho
Jakość nawet nawet biorąc pod uwagę że z cyfrówki. Słabe bramki ale bramka Xaviego z wolnego bardzo mi sie podobała. Ostatnia bramka to sie tylko fajnie złożył bo strzał w środek bramki chyba był.
BBertone
Nie jest tak źle z jakością. smile.gif Bramki ładne, muzyka dobrze dobrana i to by było na tyle. Ze złych stron mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie obrót kamerą... Jak tworzyłem moje pierwsze kompile chłopaki z innego forum poradzili mi, żebym przy nagrywaniu powtórek nie obracał kamery, bo tak robiłem. Przestałem tak robić i efekt był znacznie lepszy. Spróbuj tak zrobić i może Ci się spodoba. Reszta bez zarzutu. Ogólna ocena 7+/10 smile.gif
jarek1989
może ktośmi podać jakąś łatwą instrukcję obsługi Movie markera ??? biggrin.gif bo wiem jak wrzucić do niego bramki i jak zapisać filmik ale nie wiem jak zrobić dobrą jakoś obrazu i muzykę i napisy jak wgrać ?? sad.gif możę ktoś mi pomóc ?? biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
ZiZi
To mój pierwszy post na tym forum. Witam.

Może nie są najlepsze, ale te fajne straciłem podczas formatowania dysku sad.gif

Moje gole z PES 6

I przy okazji z 5, żeby spamu nie robić smile.gif

Moje gole PES 5

Proszę o komentarze na youtube. Z góry dzięki wink.gif
jarek1989
bez obrazy ale wygląda na to jakbyś z kimś we 2 grał na siebie i ten 2 ciągle wyłaził Bartezem :/ prawie przy każdej bramce Bartez biegnie do piłki albo chodzi 2 metry do przodu a potem 2 w tył i tak w kółko :/ i jak idzie do przodu to wtedy ty sypniesz i ma za kołnież bramkę :/

tak to fajna kompilka i oprawa muzyczna biggrin.gif ale to coś mi się podejżane wydaje :/

pozdro biggrin.gif
ZiZi
Tak zgodzę się z Tobą, masz absolutną rację. Gram z kumplem, ale bramki nie są ustawione. On przyjął taką taktykę, ale co ja zrobię. Czasem przegrywa 12:5, od roku wygrał ze mną może ze 6 razy. Mówię Mu, "Po kiego grzyba wyłazisz bramkarzem jak mogę cię "lobnąć" albo strzelić z daleka?" No ale nic nie poradzę, już tak gra, no ale czasem takimi wyjściami sprawia mi dużo kłopotu. Klecę już jakąś fajną akcję, naglę patrzę...Barthez i po akcji. Gramy przeważnie tymi samymi drużynami, żeby nie było "Bo Ty miałeś lepszą drużynę". Przyrzekam na wszystko co mi w życiu najdroższe, że bramki nie są ustawione. Poza tym większość, bo jakieś 85% goli to gole strzelone na najwyższym poziomie i w grze z komputerem, a nie z kumplem i zauważyłem, że komputer też wychodzi do piłek dry.gif Aha i jeszcze jedno, rzadko gram Brazylią, może ze 3 razy nią grałem, a kumpel wcale, a widać ewidentnie, że komp tam wychodzi do piłek i stoi tak jak mówiłeś 2m przed bramką.
jarek1989
luz ale widać jak Bramkarz tył przyd robi i widać jak wpadają bramkitzn przez co :/

pozdro ;D
ZiZi
OMG Ludzie czego wy się czepiacie. Rozumiem, że bramkarz wychodzi, ale co ja zrobię, nie ja nim kieruję, a komputer, nie mam na niego wpływu. Chcecie to do niego się zgłaszać z pretensjami, że wychodzi. Piszcie mu na maila xD No wiem, kumpel też wychodzi nie? To do niego dzwonić, żeby nie wychodził. nie moja wina sorka. dry.gif Moja rola to strzelanie i osiągnięcie wygranej to co robi komp i mój kolega to już nie moja sprawa, chcą przegrywać, niech przegrywają tongue.gif
Bo0os
zmien sobie kumpla do grania tongue.gif zadna frajda wygrac z imbecylem(bez urazy) wink.gif

pozdro Wam
andree-e
siema-a to moja kompila http://pl.youtube.com/watch?v=cNgVsJZxdNg
pierwsza wiec prosze o wyrozumiałość.Większość bramek strzelone jest na czempionie,na dwóch ale są też na niższych poziomach-ale to są bardzo stare bramki gdy dopiero wczuwalem sie w pes 6..kompila robiona programem gamecam i movie maker-muza w tle to apollo-dance 2007...bramki mogą niektórym wydać sie słabe ale mam nadzieje ze komuś sie spodoba..NASTĘPNA KOMPILA BĘDZIE DUŻO LEPSZA.NO I GOLE SA POWOLI NAGRANE.TAK JAKOŚ MI SIE LEPIEJ OGLĄDA.pozdro
ZiZi
No gole nawet fajne. W skali od 1 d0 5 daję 3,5+. Filmik troszkę męczy bo zbyt wolno nagrany, aż chce się przewinąć do przodu, ale jakoś wytrzymałem do końca i warto wink.gif
kkamillo
Cytat(senderbell @ Jul 29 2007, 19:52:56) [snapback]168653[/snapback]

KLIK!

DailyMotion:
KLIK!

Youtube:
KLIK!

Wreszcie coś godnego uwagi! Dobry wstęp, niezły montaż, muzyka dopasowana, szkoda, że tak krótko i bez zakończenia.
robail
oto moja pierwsza kompila http://pl.youtube.com/watch?v=sFdBbNw1Csk
czekam na oceny
andree-e
Co do mojej kompili to może i za wolno ale bramka pokazana jest tylko raz i nie ma do nich powtórek więc zwolnione tempo służy bardziej dokładnemu prześledzeniu akcji.A co do kompili....
Zizi- 6+/10 montaż jest bardzo dobry,muzyka też,gole są średnie ale i tak warto było zobaczyć-fajne skity:)też mam takie sytauacje smiechawe..aha co wy tam robicie w ostatniej scenie:)jakies dziwne ruchy:)heheh
Robail 8/10 dobrze zmontowne,gole dobre no i muzyka też

adison88
Wiesz robail nie jest zle,jak na pierwsza kompile (chyba).Oceniac nie bede w skali . Za pomoca jakiego programu tworzyles filmik WMW?
robail
nagrywalem gamecam a laczylem za pomoca movie maker
adison88
Tak myslalem , ale radze Ci sciagnac Sony Vegas Studio i tam sklejac bramki i robic fajne efekty!.
jarek1989
fajna kompilka Robail biggrin.gif

P.s . co to za piosenka ??? biggrin.gif
robail
age pee-when the rain begins to fall
Bo0os
Tak jak adison88. Po pierwsze Fraps, po drugie Sony Vegas...

swietne gole

pozdro
Derinho
Robail 2 gole fajne(nożyce) reszta jest kiepska i tyle, a montaż taki sobie(też lepszego nie zrobie pewnie).
robail
Cytat(andree-e @ Aug 2 2007, 05:23:42) [snapback]169803[/snapback]
siema-a to moja kompila http://pl.youtube.com/watch?v=cNgVsJZxdNg
pierwsza wiec prosze o wyrozumiałość.Większość bramek strzelone jest na czempionie,na dwóch ale są też na niższych poziomach-ale to są bardzo stare bramki gdy dopiero wczuwalem sie w pes 6..kompila robiona programem gamecam i movie maker-muza w tle to apollo-dance 2007...bramki mogą niektórym wydać sie słabe ale mam nadzieje ze komuś sie spodoba..NASTĘPNA KOMPILA BĘDZIE DUŻO LEPSZA.NO I GOLE SA POWOLI NAGRANE.TAK JAKOŚ MI SIE LEPIEJ OGLĄDA.pozdro

może być:)jak na pierwszy raz.A co do postu Derinho uważam że reszta bramek też jest dobra-piękne bramki to nie tylko nożyce-czekam na twoją kompile
Bo0os
Cytat(robail @ Aug 3 2007, 08:18:40) [snapback]170179[/snapback]

gole są b.dobre, ale przy niektórych zupelnie zle dobrales kamere np;53s .Również troszke za wolne tempo.

ostatni gol fajny

pozdro
robail
Cytat(Bo0os @ Aug 4 2007, 17:18:40) [snapback]170676[/snapback]
gole są b.dobre, ale przy niektórych zupelnie zle dobrales kamere np;53s .Również troszke za wolne tempo.

ostatni gol fajny

pozdro

to moja pierwsza kompila wiec...
ostatni gol jest z 30 m
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.