QUOTE(Ziomex @ Feb 20 2007, 23:16:46) [snapback]124384[/snapback]
Moim zdaniem jedna z lepszych kompilacji na forum , ciesze sie że mogłem ci pomóc dawając ci moje bramki i nie żałuje ani jednej bo są bardzo dobrze wykorzystane w filmiku. Tak jak powiedział lukasso za dużo się efekty powtarzają ale mi muza pasuje GGgGGGgG-Unit

Obraz też bardzo dobrze zgrany z muzyką. Jakość przednia (lubie to słowo

). Bramki ocenie tylko te "nie swoje" bo te moje to miodzio

(dżołk) , a więc ogólnie poziom bramek jest na wysokim poziomie(wyczerpująca ocena nie ?)
Ocena 8+/10 za te powt. się efekty i niektóre zbędne moim zdaniem , mówiłeś że będzie to przełomowa kompilacja , moim zdaniem tak jest . To że jest troche tych niepasujących rzeczy w kompili świadczy o tym że trzeba się szkolić ale i tak jest bardzo dobrze. Następna kompila wyjdzie jeszcze lepiej na 100%.
PS. Wcześniej mieliście link do Traileru mojej kompili, jest ona w trakcie tworzenia. Jak narazie mam jakieś 40% ale potrzebuję bramek , wszystkich użytkowników chciałbym prosić o pomoc przy ich zbieraniu i ukończeniu kompili. Wiem że ten mały nick na napisach końcowych to niedużo ale byłbym bardzo wdzięczny za te kilka bramek , z każdej z nich będzie pożytek a od czasu traileru nauczyłem się wielu rzeczy i wykorzystuje ję mądrze i rozważnie , nie pożałujecie. Kontakt , gg-5234855 , mail -
[email protected]Pozdro

ja jeszcze dodam cos do kompili ronniego,tak jak napisal ziomex jedna z lepszych tutaj ale czy to nie jest tak ze poza 4,5 osobami nikomu wiecej nie cche sie dluzej posiedziec nad kompila, wiec za duzo ciekawych prac tez nie ma

u ronniego to chociaz wyglada przyzwoicie a u reszty to jednym slowem RZAL i taka prawda, ciesze sie ziomku ze rowniez zaczynasz
kariere montera

przynajmniej bedzie ciekawie na forum,ale jedna uwaga do ronniego,to juz druga kompila w ciagu paru dni,zauwazylem ze niezle sie podjarales tym jak na poczatek ,moze to i dobrze ale czasami jednak lepiej poczekac jak emocje opadna i na spokojnie zrobic filmik,bo i J&H i RtG to i w sumie nie roznia sie sa wiele poza tym ze w drugiej czesci miales wiecej do roboty jesli chodzi o zgranie z muzyka,ale juz wiesz jak ciezko prace wykonujemy ja wraz z Filipem
Wiem ze lubisz czarnuchow(w sensie jako wokalisci oczywiscie) ,ja ich nie nawidze ,wiec moze nastepny raz
daj cos uniwersalnego,jakis
linkin park czy
p.o.d bo jak wspomnialem ten soundtrack z RtG calkowiecie odebral mi przyjemnosc z ogladania kompili
QUOTE(JustMe1987 @ Feb 20 2007, 23:23:35) [snapback]124385[/snapback]
Oto moja kolejna zrobiona wlasciwie z powodu zawalonego folderu saveami a nie nadmiarem pieknych bramek
Magic moments of JustMe1987 vol 5No kto ja chetnie pojedzie? Kto pierwszy ten lepszy

za duzo efektow ,calkiem niezle bramki no i slabo z synchro
montaz 3-/6
bramki 3+/6