Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najładniejsze Gole W Pes6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
matthew
QUOTE(mery_master @ Feb 13 2007, 21:10:07) [snapback]122324[/snapback]

Ronnie10 Tobie zadam też to pytanie, jaką masz kartę graficzną w kompie oraz jakich kodeków używałeś ? Pozdr. PS Kompila SUPER smile.gif

Dzieki. Co do karty to mam nVidia GeForce FX 5500, kodeki to K-Lite Codec Pack 2.81 oraz FFdshow i matroska splitter.

Praca nad kolejna komplika ruszyła, w ostatniej nie dostalem od
nikogo zadnych bramek. Mam jednak nadzieje, ze tą Was zacheciłem
i ktoś mnie wspomoże.
Prosze wysylac bramki w postaci save'ow na
mail : [email protected]
lub pisac na gg : 8733734

pozdrawiam wink.gif
ushat
QUOTE(lukasso @ Feb 12 2007, 18:57:36) [snapback]122004[/snapback]

http://www.youtube.com/watch?v=iKrnvLwEVuE
jakosc zajebista smile.gif
warto rzucic okiem
3:43min
pozniej dam mirror do pliku w normalnej jakosci smile.gif

+ intro/wstęp do kompili
+ bramki (m.in. 0:23, 0:58, 1:32, 2:16), akcje, dryblingi (chociaż nie wszystkie)
+ ciekawe i niekiedy nowatorskie efekty
+ zgranie "trudnej do zgrania" muzyki z obrazem

+/- połączenie PES5 z PES6

- muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka (!)

Ocena: 8,5/10
misiek1899
Pochwale sie moją bramką ROnaldinho na najwyższym poziomie.W prawdze miałem troche szczescia ale przewrotka jest biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=0DM0rec0kks
Bo0os
QUOTE(lukasso @ Feb 12 2007, 20:53:32) [snapback]122056[/snapback]

dokurwiłes tych efektów ze więcej by sie chyba juz nie dało tam upchnąc smile.gif i dobrze, bo nie nudzilem sie ani przez chwile

bez zastrzezen, bdb wink.gif

pozdro

matthew
QUOTE(misiek1899 @ Feb 16 2007, 13:12:35) [snapback]123064[/snapback]

Pochwale sie moją bramką ROnaldinho na najwyższym poziomie.W prawdze miałem troche szczescia ale przewrotka jest biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=0DM0rec0kks

gol ładny, ale tyle przypadku nie widzialem w zadnej bramce ;p
misiek1899
No w sumie ten gol to zasługa bramkarza biggrin.gif Ale cieszy biggrin.gif
matthew
QUOTE(Bo0os @ Jan 31 2007, 16:53:07) [snapback]118248[/snapback]

Komplika bardzo fajna, widać, że umiesz wiele rzeczy
robić w SV. Troche źle, że tak bez intro żadnego, ale może miałes taki zamiar.
Niezła jakość filmu oraz gole. Mam nadzieje, że kolejna
bedzie jeszcze lepsza.
Ogółem7+/10

pozdrawiam wink.gif
slash5
Witam, znalazlem na youtubie, dwie niesamowite rzeczy i jesli ktos wie jak je wykonac prosze o odpowiedz
czegos takiego jeszcze nie widzialem

http://www.youtube.com/watch?v=zA-l4mnqwpc

http://www.youtube.com/watch?v=AtnmbxD7Uvk

http://www.youtube.com/watch?v=Ol5vq3MjIjs

Pozdrawiam
makss
http://www.youtube.com/watch?v=h421pO_c3kk

co o tym myslicie?

ja sie smialem z tej bramki z 10 minut z kolesiem biggrin.gif

żal żal żal
lukasso
QUOTE(ushat @ Feb 15 2007, 14:50:11) [snapback]122772[/snapback]

+ intro/wstęp do kompili
+ bramki (m.in. 0:23, 0:58, 1:32, 2:16), akcje, dryblingi (chociaż nie wszystkie)
+ ciekawe i niekiedy nowatorskie efekty
+ zgranie "trudnej do zgrania" muzyki z obrazem

+/- połączenie PES5 z PES6

- muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka (!)
Ocena: 8,5/10

QUOTE(Bo0os @ Feb 16 2007, 16:09:44) [snapback]123097[/snapback]

dokurwiłes tych efektów ze więcej by sie chyba juz nie dało tam upchnąc smile.gif i dobrze, bo nie nudzilem sie ani przez chwile

bez zastrzezen, bdb wink.gif

pozdro

dziękówa smile.gif
marcin100005
Pes 6 Youtube

Moja druga kompilacja
Zapraszam do oglądania smile.gif smile.gif

Wrzuta na rapida
Rapidshare
rapen
Witam, zrobilem pierwsza kompile bramek z pes6. pewnie zbesztacie ja za grafe muze itp. ale to ma byc pokaz bramek a nie wygladu. mozecie ja pobrac stad:

SendSpace
Ziomex
First Amatuer Compilation Trailer

Trailer powstającej kompilacji mojego autorstwa , gorąco zapraszam do ściągania biggrin.gif

Ps. Przepraszam Całe IOE za zainstniałą sytuację w temacie Ronni'ego, jedyne co tam pokazałem i udowodniłem to to że jestem głupi jak but , pisałem pod wpływem przedewszystkim emocji ale także alkoholu co zresztą chyba było widać po pisowni biggrin.gif no cóż zostaje mi tylko przeprosić i mieć nadzieje że nie bedzię to w jaki kolwiek sposób wpływać na dalsze "wymiany zdań" na forum i że poprostu o tym zapomne zarówno ja jak i wy. Żegnam pozdrówka 4all wink.gif
czarek
rapen twoja kompila:

+ nie najgorsza jakosc
+ 1 kompila z pesa 6 = dobra kompila
+ muzyka (mi się podobała tongue.gif )
+ 1-2 gole
+ efekty przejsciowe

-reszta goli
- małe zgranie
- byc może robiona na szybkiego

ocena 7/10
Ziomex
A więc Rapen

Kompilka ogólnie dobra , dużo śmiesznych sytuacji tongue.gif

+Śmieszne akcje
+Te kilka goli
+pasująca muzyka

-troszke słaba jakość
-powolna akcja tongue.gif
-Gdybyś zamiast tych śmiesznych akcji powstawiał tam dobre bramki to ogólnie kompila była by lepsza

ale i tak jest dobrze

7-/10
rapen
lol dzieki za takie oceny! szczerze powiem ze spodziewalem sie gorszych. WIELKIE DZIEKI biggrin.gif
Ziomex

Trailer powstającej kompilacji mojego autorstwa , gorąco zapraszam do ściągania

Ps. Przepraszam Całe IOE za zainstniałą sytuację w temacie Ronni'ego, jedyne co tam pokazałem i udowodniłem to to że jestem głupi jak but , pisałem pod wpływem przedewszystkim emocji ale także alkoholu co zresztą chyba było widać po pisowni no cóż zostaje mi tylko przeprosić i mieć nadzieje że nie bedzię to w jaki kolwiek sposób wpływać na dalsze "wymiany zdań" na forum i że poprostu o tym zapomne zarówno ja jak i wy. Żegnam pozdrówka 4all

No kutwa jak rapen dał link to odrazu ludzie ściągają , a jak ja to nikt . No nic zostaje mi tylko jeszcze raz gorąco zaprosić do ściągnięcia i oceniania bo chyba naprawde warto.
lukasso
QUOTE(marcin100005 @ Feb 17 2007, 16:20:01) [snapback]123496[/snapback]

Pes 6 Youtube

Moja druga kompilacja
Zapraszam do oglądania smile.gif smile.gif

Wrzuta na rapida
Rapidshare

jedna z lepszych kompilacji
oczywiscie daleko tu do ideału
ale widac ze sie starales o obraz calkiem niezle zgrany z muzyka
a to mi sie najbardziej podoba w kompilacjach
brawo i czekam na kolejne smile.gif
3+/6
QUOTE(rapen @ Feb 18 2007, 20:51:31) [snapback]123880[/snapback]

Witam, zrobilem pierwsza kompile bramek z pes6. pewnie zbesztacie ja za grafe muze itp. ale to ma byc pokaz bramek a nie wygladu. mozecie ja pobrac stad:

SendSpace

słabo
montaz bez rewelacji
same przejscia ,poprostu dales podklad muzyczny pod bramki
i tyle
bramki poza kilkoma ladnymi np ladny wolej po roznym to generalnie wiało nudą
2+/3- /6

QUOTE(Ziomex @ Feb 18 2007, 21:22:43) [snapback]123895[/snapback]

Trailer powstającej kompilacji mojego autorstwa , gorąco zapraszam do ściągania biggrin.gif

Ps. Przepraszam Całe IOE za zainstniałą sytuację w temacie Ronni'ego, jedyne co tam pokazałem i udowodniłem to to że jestem głupi jak but , pisałem pod wpływem przedewszystkim emocji ale także alkoholu co zresztą chyba było widać po pisowni biggrin.gif no cóż zostaje mi tylko przeprosić i mieć nadzieje że nie bedzię to w jaki kolwiek sposób wpływać na dalsze "wymiany zdań" na forum i że poprostu o tym zapomne zarówno ja jak i wy. Żegnam pozdrówka 4all wink.gif

jak juz robisz 16:9 to rob to dokladnie
chodzi mi tu o uciete nazwisko,pozbadz sie tego bo wyglada fatalnie
filmik bez rewelacji ,nic co mogloby mnie zachecic do obejrzenia full wersji kompilacji
no coz zobaczymy
postaraj sie smile.gif
czacionka beznadziejna,skoro juz robisz cos zwiazanego z Interem moze jakas muzyka wloska? albo w tle napisow san siro?
stworz jaki klimat smile.gif

P.S co do tych twoich przeprosin to puszczam ta sytuacje w niepamiec ale na drugi raz zastanow sie co piszesz
bo pisales same bzdury podwazajac moja jak i rsixa prace jaka wkladamy w kompilacje i nasze dzialanie na forum
marcin100005
[quote name='lukasso' date='Feb 19 2007, 13:31:45' post='123998']
jedna z lepszych kompilacji
oczywiscie daleko tu do ideału
ale widac ze sie starales o obraz calkiem niezle zgrany z muzyka
a to mi sie najbardziej podoba w kompilacjach
brawo i czekam na kolejne smile.gif
3+/6

Dzięki za komentarz i ocene, postaram sie wymyslic cos nowego i jezeli sie da to lepszego biggrin.gif biggrin.gif
matthew
QUOTE(Ziomex @ Feb 18 2007, 21:22:43) [snapback]123895[/snapback]

Trailer całkiem ciekawy. Tylko jeśli mam sie do czegoś przyczepić
to są to ucięte napisy i brak zgrania z muzyka.
Dobra jakośc, co dla mnie bardzo sie liczy.
Ale poza tym to mi się podobało, czekam na kompilacje.

pozdrawiam wink.gif
qba8
To moja pierwsza kompilacja, jeszcze z PES5 smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=52HGOloPmRQ
Ziomex
To moja pierwsza kompilacja, jeszcze z PES5
http://www.youtube.com/watch?v=52HGOloPmRQ

Po 1. Nie ten dział , skoro bramki z poprzedniej części to jest o tych bramkach oddzielny dział , no ale dobra w końcu wiele osób już tak robiło i to da się przeboleć
Po 2. Te zmarnowane sytuacje to troche niepasują do muzyki Game'a ale bardzo go lubie i nie uznam to jako minus smile.gif
Po 3. Niektóre gole niepotrzebnie zamieszczone ale były też takie które naprawdę mogły się podobać (Gol z wolnego Carlos , co prawda na treningu ale jeżeli tam ci wyszło to może niedługo i w meczu tongue.gif)
Po 4. Montaż - Baardzo słabo ale w sumie chodziło o bramki więc ...

Ocena = 6/10

Następnym razem będzie lepiej , Pozdro cool.gif
Bo0os

Trailer powstającej kompilacji mojego autorstwa , gorąco zapraszam do ściągania

Ps. Przepraszam Całe IOE za zainstniałą sytuację w temacie Ronni'ego, jedyne co tam pokazałem i udowodniłem to to że jestem głupi jak but , pisałem pod wpływem przedewszystkim emocji ale także alkoholu co zresztą chyba było widać po pisowni no cóż zostaje mi tylko przeprosić i mieć nadzieje że nie bedzię to w jaki kolwiek sposób wpływać na dalsze "wymiany zdań" na forum i że poprostu o tym zapomne zarówno ja jak i wy. Żegnam pozdrówka 4all

Na na pierwszy raz to dobrze.Ale napisy do poprawki, ukryjwaj jakie kolwiek napisy z gry etc.

CODE

Mam juz w glowie zrobic jakis dobry film ale nie mam bramek.
Tak więc zainteresowanych prosze o bramki w postaci pliku SAVE.
Do pełnego filmu potrzebne mi są jedynie 7-8 ladnych bramek.
Tak więc do dziela bracie.

thanks

pozdro
matthew
road to glory by ronnie10 - Download

Czas: 4:30 min
Format: WMW (Jakość świetna)
Waga : 90 MB (Ale warto)

Dziękuje wszystkim, którzy wsparli mnie bramkami,
szczególnie Ziomex oraz dziękuje Lukasso i
Rsix'owi za pomoc w montażu. Mam nadzieje, że komplika
sie spodoba, tym razem zgrana z muzyka wink.gif

P.S. Jutro dam link YouTube, ale tam jest fatalna jakośc,
bo dałem bardzo dużo efektów, i może to źle wyjść.
Prosze o pobieranie.

pozdrawiam wink.gif
rsix`
dobra zacznijmy od bramek
- niektóre naprawdę świetne, niektóre po prostu suXXX
- podobnie jak lukasso nawaliłeś w cholere efektów, o czym sam wspomniałeś. Ok, mogło by być, ale ciągle te same ?.
- zgranie jest na poziome
- jakosc j/w

ogolnie RiB bardziej mi sie podobalo, ale nie jest zle , 7/10
lukasso
generalnie dobra kompila,za duzo powtarzajacych sie efektow
muzyka zajebiscie mnie wkurwiala,nie nawidze czarnucha poprostu smile.gif bramki fajne
kilka ciekawych zagran z twojej strony jesli chodzi o montaz
ciekawy wstep no ale jak wspomnialem brakuje w niej tego "czegos"
calosc niezle zgrana
4-/6
Ziomex
road to glory by ronnie10 - Download

Czas: 4:30 min
Format: WMW (Jakość świetna)
Waga : 90 MB (Ale warto)

Dziękuje wszystkim, którzy wsparli mnie bramkami,
szczególnie Ziomex oraz dziękuje Lukasso i
Rsix'owi za pomoc w montażu. Mam nadzieje, że komplika
sie spodoba, tym razem zgrana z muzyka

P.S. Jutro dam link YouTube, ale tam jest fatalna jakośc,
bo dałem bardzo dużo efektów, i może to źle wyjść.
Prosze o pobieranie.

pozdrawiam

Moim zdaniem jedna z lepszych kompilacji na forum , ciesze sie że mogłem ci pomóc dawając ci moje bramki i nie żałuje ani jednej bo są bardzo dobrze wykorzystane w filmiku. Tak jak powiedział lukasso za dużo się efekty powtarzają ale mi muza pasuje GGgGGGgG-Unit laugh.gif Obraz też bardzo dobrze zgrany z muzyką. Jakość przednia (lubie to słowo tongue.gif). Bramki ocenie tylko te "nie swoje" bo te moje to miodzio biggrin.gif (dżołk) , a więc ogólnie poziom bramek jest na wysokim poziomie(wyczerpująca ocena nie ?)

Ocena 8+/10 za te powt. się efekty i niektóre zbędne moim zdaniem , mówiłeś że będzie to przełomowa kompilacja , moim zdaniem tak jest . To że jest troche tych niepasujących rzeczy w kompili świadczy o tym że trzeba się szkolić ale i tak jest bardzo dobrze. Następna kompila wyjdzie jeszcze lepiej na 100%.

PS. Wcześniej mieliście link do Traileru mojej kompili, jest ona w trakcie tworzenia. Jak narazie mam jakieś 40% ale potrzebuję bramek , wszystkich użytkowników chciałbym prosić o pomoc przy ich zbieraniu i ukończeniu kompili. Wiem że ten mały nick na napisach końcowych to niedużo ale byłbym bardzo wdzięczny za te kilka bramek , z każdej z nich będzie pożytek a od czasu traileru nauczyłem się wielu rzeczy i wykorzystuje ję mądrze i rozważnie , nie pożałujecie. Kontakt , gg-5234855 , mail - [email protected]
Pozdro wink.gif
JustMe1987
Oto moja kolejna zrobiona wlasciwie z powodu zawalonego folderu saveami a nie nadmiarem pieknych bramek tongue.gif

Magic moments of JustMe1987 vol 5

No kto ja chetnie pojedzie? Kto pierwszy ten lepszy tongue.gif
lukasso
QUOTE(Ziomex @ Feb 20 2007, 23:16:46) [snapback]124384[/snapback]

Moim zdaniem jedna z lepszych kompilacji na forum , ciesze sie że mogłem ci pomóc dawając ci moje bramki i nie żałuje ani jednej bo są bardzo dobrze wykorzystane w filmiku. Tak jak powiedział lukasso za dużo się efekty powtarzają ale mi muza pasuje GGgGGGgG-Unit laugh.gif Obraz też bardzo dobrze zgrany z muzyką. Jakość przednia (lubie to słowo tongue.gif). Bramki ocenie tylko te "nie swoje" bo te moje to miodzio biggrin.gif (dżołk) , a więc ogólnie poziom bramek jest na wysokim poziomie(wyczerpująca ocena nie ?)

Ocena 8+/10 za te powt. się efekty i niektóre zbędne moim zdaniem , mówiłeś że będzie to przełomowa kompilacja , moim zdaniem tak jest . To że jest troche tych niepasujących rzeczy w kompili świadczy o tym że trzeba się szkolić ale i tak jest bardzo dobrze. Następna kompila wyjdzie jeszcze lepiej na 100%.

PS. Wcześniej mieliście link do Traileru mojej kompili, jest ona w trakcie tworzenia. Jak narazie mam jakieś 40% ale potrzebuję bramek , wszystkich użytkowników chciałbym prosić o pomoc przy ich zbieraniu i ukończeniu kompili. Wiem że ten mały nick na napisach końcowych to niedużo ale byłbym bardzo wdzięczny za te kilka bramek , z każdej z nich będzie pożytek a od czasu traileru nauczyłem się wielu rzeczy i wykorzystuje ję mądrze i rozważnie , nie pożałujecie. Kontakt , gg-5234855 , mail - [email protected]
Pozdro wink.gif

ja jeszcze dodam cos do kompili ronniego,tak jak napisal ziomex jedna z lepszych tutaj ale czy to nie jest tak ze poza 4,5 osobami nikomu wiecej nie cche sie dluzej posiedziec nad kompila, wiec za duzo ciekawych prac tez nie ma smile.gifu ronniego to chociaz wyglada przyzwoicie a u reszty to jednym slowem RZAL i taka prawda, ciesze sie ziomku ze rowniez zaczynasz kariere montera smile.gif przynajmniej bedzie ciekawie na forum,ale jedna uwaga do ronniego,to juz druga kompila w ciagu paru dni,zauwazylem ze niezle sie podjarales tym jak na poczatek ,moze to i dobrze ale czasami jednak lepiej poczekac jak emocje opadna i na spokojnie zrobic filmik,bo i J&H i RtG to i w sumie nie roznia sie sa wiele poza tym ze w drugiej czesci miales wiecej do roboty jesli chodzi o zgranie z muzyka,ale juz wiesz jak ciezko prace wykonujemy ja wraz z Filipem smile.gif
Wiem ze lubisz czarnuchow(w sensie jako wokalisci oczywiscie) ,ja ich nie nawidze ,wiec moze nastepny raz
daj cos uniwersalnego,jakis linkin park czy p.o.d bo jak wspomnialem ten soundtrack z RtG calkowiecie odebral mi przyjemnosc z ogladania kompili smile.gif

QUOTE(JustMe1987 @ Feb 20 2007, 23:23:35) [snapback]124385[/snapback]

Oto moja kolejna zrobiona wlasciwie z powodu zawalonego folderu saveami a nie nadmiarem pieknych bramek tongue.gif

Magic moments of JustMe1987 vol 5

No kto ja chetnie pojedzie? Kto pierwszy ten lepszy tongue.gif

za duzo efektow ,calkiem niezle bramki no i slabo z synchro
montaz 3-/6
bramki 3+/6
Ziomex
Wiem ze lubisz czarnuchow
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dobra bez żartów, prace nad kompilacją trwają , mam już ok. 3minuty filmu , potrzebuje więc tych kilku dobrych bramek. Dżizas ludzie zlitujcie się i wyslijcie na moje gg linki do swoich bramek rolleyes.gif na początku chciałem pójść na łatwizne po prostu pokazując bramki ale zdecydowałem o jako takim zgraniu obrazu z muzą i wielu efektach, myśle że kompila wyjdzie dobrze. Pozdro , moje gg 5234855
matthew
QUOTE(rsix` @ Feb 20 2007, 21:35:38) [snapback]124362[/snapback]

dobra zacznijmy od bramek
- niektóre naprawdę świetne, niektóre po prostu suXXX
- podobnie jak lukasso nawaliłeś w cholere efektów, o czym sam wspomniałeś. Ok, mogło by być, ale ciągle te same ?.
- zgranie jest na poziome
- jakosc j/w

ogolnie RiB bardziej mi sie podobalo, ale nie jest zle , 7/10

dzieki wink.gif co do efektów, to nie dałem zbyt wiele różnych, żeby nie zepsuć klimatu.

QUOTE(lukasso @ Feb 20 2007, 22:42:59) [snapback]124379[/snapback]

generalnie dobra kompila,za duzo powtarzajacych sie efektow
muzyka zajebiscie mnie wkurwiala,nie nawidze czarnucha poprostu smile.gif bramki fajne
kilka ciekawych zagran z twojej strony jesli chodzi o montaz
ciekawy wstep no ale jak wspomnialem brakuje w niej tego "czegos"
calosc niezle zgrana
4-/6

dzieki, jesli nie lubisz 50 Cent'a, w kolejnej dam coś uniwersalnego wink.gif

QUOTE(Ziomex @ Feb 20 2007, 23:16:46) [snapback]124384[/snapback]

dzięki również, Tobie nutka odpowiadała, ciesze się smile.gif

P.S. Teraz zrobie sobie przerwe, zbiore pomysły, postrzelam troche bramek.
P.S.2 Link na YouTube dam pod wieczór.

pozdrawiam smile.gif
Mario4all
Pochwalę się wam pierwszą moją kompilacją.Napewno jest jakaś przegenialna ale rzućcie okiem http://www.youtube.com/watch?v=ZrVI38TE8jU
matthew
Road to Glory YOUTUBE
Road to Glory RAPIDSHARE

Przez chwile może na YouTube nie odpalić, bo dopiero wrzuciłem.

pozdrawiam wink.gif
Ziomex
FIRST AMATUER COMPILATION
Oto moja kompilacja , myślałem że jej tak szybko nie skończe z powodu braku goli ale miałem szczęście i po kilku meczach wstrzelilem co trzeba .ZAPRASZAM DO ŚCIĄGANIA .

Jeżeli się spodoba to wrzucajcie bramki na Senspace albo inny grzyb i dawajcie mi linki na gg bo napewno się przydadzą do następnej kompili , mein gg 5234855.
Pozdro
coval
Witam:) Oto linki do dwóch moich brameczek:

http://www.youtube.com/watch?v=WJQ4HRGBV0w
http://www.youtube.com/watch?v=QofBQKS1h8Q

Niestety nieciekawa jakość ale bramki myślę warte zobaczenia - moje najładniejsze okazy:)
Proszę o oceny:P Pozdro
Ziomex
Oto moja kompilacja , myślałem że jej tak szybko nie skończe z powodu braku goli ale miałem szczęście i po kilku meczach wstrzelilem co trzeba .ZAPRASZAM DO ŚCIĄGANIA .

Jeżeli się spodoba to wrzucajcie bramki na Senspace albo inny grzyb i dawajcie mi linki na gg bo napewno się przydadzą do następnej kompili , mein gg 5234855.
Pozdro

No ściągajta ludzie po to przecież żem ją zrobił.

Pochwalę się wam pierwszą moją kompilacją.Napewno jest jakaś przegenialna ale rzućcie okiem http://www.youtube.com/watch?v=ZrVI38TE8jU

Przejde bez zbędnych gadek do plusów i minusów
+ Większość bramek
+Bramki strzelane tylko Arsenalem , mój ulubiony klub biggrin.gif

-Montaż
-Kilka bramek "Pasztetów" biggrin.gif
-Wolne Tempo
-No i ta jakość , z jednej strony zamieściłeś filmik na jołtuba więc rozumiem ale z drugiej mańki mogłeś dać go na rapida i żeby sobie ludzie ściągali.
-Muzyka

No cóż wybitna to ta kompila nie jest , dobra zresztą też niedokońca
6/10 Ogólnie słabo ale ratują cię Gole jednak teraz nie wystarczy wsadzić kilkanaście bramek po sobie i dać jakąś muze (w każdym razie dla mnie ). Ale Next Time będzie lepiej I'm Sure cool.gif .

Witam:) Oto linki do dwóch moich brameczek:

http://www.youtube.com/watch?v=WJQ4HRGBV0w
http://www.youtube.com/watch?v=QofBQKS1h8Q

Niestety nieciekawa jakość ale bramki myślę warte zobaczenia - moje najładniejsze okazy:)
Proszę o oceny:P Pozdro

Pierwsza bramka taka sobie, wiele takich widziałem
Druga zaś pierwszorzędna perełka smile.gif Naprawdę ładna bramka , oby więcej takich.
Adas1987
Postanowiłem wkoncu cos skleić z folderu z moimi brameczkami. Do tej "kompilacji" nie przyłożyłem sie wcale, ponieważ nie miałem za dużo czasu. Brak muzyki, pierwsze lepsze przejścia biggrin.gif, chciałem tutaj tylko pokazać swoje ciekawe bramki. Mam nadzieje że sie nie zawiedziecie oglądając tą prezentacje. Mile widziane są ocenki smile.gif

Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=sSJ_3bOmrGA
rsix`
QUOTE(Ziomex @ Feb 21 2007, 23:54:48) [snapback]124633[/snapback]

Pozdro

jak na pierwszy raz to świetnie Ci to wyszło! zgranie z muzyką, fajna nuta, efekty w sam raz - brawo!

dałbym -7/10 ale jako że to Twój pierwszy film, to jedno oczko w górę, tak więc -8/10 !

Bardzo mi się podobała. Tylko jakość w stosunku do wagi troche za słaba, popracuj nad tym.
Ziomex
jak na pierwszy raz to świetnie Ci to wyszło! zgranie z muzyką, fajna nuta, efekty w sam raz - brawo!

dałbym -7/10 ale jako że to Twój pierwszy film, to jedno oczko w górę, tak więc -8/10 !

Bardzo mi się podobała. Tylko jakość w stosunku do wagi troche za słaba, popracuj nad tym.

Dzięki za ocenę, wiedziałem że Kanye będzie tu pasował tongue.gif. Co do zgrania z muzyką to o tym zdecydowałem w ostatniej chwili bo na początku kompila była zwykłem pokazem bramek ale jednak zrobiłem co trzeba, pokombinowałem z efektami i coś tam wyszło. Jakość to przez mój sprzęt, muszę pokombinować z ustawieniami w Pro Evo bo nagrywałem to w rozdziałce 640x480 i na Medium więc wiesz... ale coś wykombinuję. Tylko jeden problem, potrzebuję bramek, planuje zrobić coś w stylu Varius Artists i trzeba mi dużo bramek, w tej sprawie jak coś pisać na gg 5234855. Ludzie ściągajcie i oceniajcie w końcu Rsix' to nie całe forum nie ? oczekuje więcej ocen pod koniec dnia biggrin.gif Pozdro wink.gif
matthew
QUOTE(Ziomex @ Feb 21 2007, 21:54:48) [snapback]124633[/snapback]

na '+'

'gole
'muzyka
'jakość (chociaż mogło być jeszcze lepiej)
'zgranie z muzyka
'klimat
'efekty

na '-'

'napisy
'czasem za długo widać bylo czarny
ekran pomiedzy ujeciami

Ocena : 7+/10

Świetnie sobie poradziłeś, bardzo
przyjemnie się oglądało. A już myslalem,
że tylko ja i Bos próbujemy dogonić IOE.

P.S. Niedługo ja i Ziomex mamy zamiar się
połączyc, gdyż mi z Nelson'em cięzko idzie praca
w duecie.
Mysle, ze ja i Ziomex razem, to bedzie jeszcze coś
lepszego. A przydałoby sie pare goli od Was, więc prosze o
wysyłanie na gg : 8733734 (ja) lub 5234855 (Ziomex)
ewentualnie mail : [email protected] w postaci save'ow.
Prace będa wykonywane w stylu Various Artist tj. zbiór goli
użytkowników z forum. Jak narazie mamy około 20 goli +
moje i Ziomex'a lecz przyda się wiecej,

pozdrawiam wink.gif
rsix`
chciałbym się zorientować ile osób ściągnęłoby kompile gdyby zajmowała 150-200mb?
Ziomex
chciałbym się zorientować ile osób ściągnęłoby kompile gdyby zajmowała 150-200mb?

Jeżeli chodzi o twoją no ja bym ściągnął chociaż mógłbyś już troszke pokombinować z tymi MB bo 200 albo 150 to nie mało. Pozdro wink.gif
lukasso
QUOTE(Ziomex @ Feb 21 2007, 21:54:48) [snapback]124633[/snapback]

Pozdro

fajna kompila,podobalo mi sie
4+/6

QUOTE(rsix` @ Feb 23 2007, 10:43:22) [snapback]124907[/snapback]

w sumie to ja
don rxf
swietnie zrobione.
SWiergi

ja
rsix`
ok, więc kompila może ( jakimś cudem ) będzie dzisiaj do ściągnięcia bo w tej chwili się renderuje, więc nie jestem w stanie napisać ile zajmuje ale myślę, że coś koło 150-160mb ( nie dało rady mniej bo to HD 720p tongue.gif ). Tak więc może koło północy będzie tutaj link wink.gif
matthew

oczywiście ja.
lukasso
dobra styka tego nabijania kto sciagnie,
napewno wszyscy smile.gif
rsix`
kompila była podzielona na 2 party, whan ściągnął oba i wrzuci na isspl, ale kiedy to niewiem wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.