Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES 2010 - Nasze Problemy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2010
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Adicek
Mam takie problem gdy wylaczam gre pozostaje mi czarny ekran pozostaje tylko zrobic restart wie ktos jak moze byc tego przyczyna i co trzeba zrobic zeby sie tak nie dzialo ?
pablop89
mam pytanie odnośnie gry. a mianowicie, gram sobie w master lidze juventusem. może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób przy wykonywanych przeze mnie rzutach rożnych ustawić obrońców tak by wchodzili w pole karne przeciwnika.
dzięki za pomoc. smile.gif
sajmonek13
Witam.
Mam problem dotyczacy gry online. Chce sobie zagrac-no i sprawdza srodowisko sieciowe pozniej tam okienka wyskakuja no i sie loguja a tu nagle wyskakuje komunikat ,,Twoja Wersja Pro Evolution Soccer 2010 jest niekompatybilna". Robilem wszystko co jest pisane tutaj na forum.Pobieralem Patche i dlc 1.7 ale nic to niepomoglo. Moze dlatego ze mam społszczoną wersje pesa lub gram na cracku ? Prosze o porade co mam zrobic w tej sprawie;) Dziękuje.
leszek911
Witam, ja mam taki problem z instalacją PES 2010, podczas niej wyskakuje mi takie coś:
http://i51.tinypic.com/11wd65h.jpg
Proszę o pomoc.
siivy
CYTAT(NiKoN @ Nov 18 2009, 18:14) *
wie ktos co u mnie jest nie tak z tym BAL??

Wejdż w pro evo w seting w ustawieniach tam masz quality tam ustaw na medium lub high w zależnosci od karty jaka posiadasz i w momencie klikniecia którąs z nich w resolution pojawi się ci 1024x768 dznacz daj ok i powinno pomóc....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.