Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
szołpas
Cytat(Brecz @ Jun 25 2007, 13:32:51) [snapback]157410[/snapback]
A gdzie gra ten Yaya Toure ?

od przyszlego sezonu w Barcelonie a przedtem w AS Monaco wink.gif))))
pozdro;)
Figus90
E_9 jak będziesz update'ował OF'a to uwzględnij Davida Suazo, który będzie grał dla Interu Milan, a nie AC Milanu wink.gif
makaveli88
mam pytanie co do OFow gdy wrzucam jakiegos nowego ofa to zmieniaja sie kamery w grze i nie ma w ogole tej domyslnej z boku telewizyjnej tak jakby moze ktos cos poradzic?czemu tak jest
11A
musisz wejsc do sklepiku i wykupic tongue.gif
makaveli88
Cytat(alek @ Jun 26 2007, 17:16:23) [snapback]157808[/snapback]
musisz wejsc do sklepiku i wykupic tongue.gif

no mam wszystko wykupione ale jak wgrywam ofa to nie mam wogole takiej kamery ktora jest domyslna w pesie
Nakamura25
Cytat(makaveli88 @ Jun 26 2007, 18:03:00) [snapback]157827[/snapback]
no mam wszystko wykupione ale jak wgrywam ofa to nie mam wogole takiej kamery ktora jest domyslna w pesie

ustaw rozaj jakiego chcesz kamery i jak chcesz na boki to naciskaj r2 albo r1 i powinno być dobrze!!
BoBaN
Pomyślałem, że jak E9 udał się na zasłużony urlop to ja zajmę się kompletowaniem F&H a także bootservera. Jednak planuje zrobić to w niecodzienny sposób. Otóż każdy z użytkowników chętnych do uzyskania w/w plikow mógłby zadeklarować swoją pomoc, wtedy udałoby się skompletować pliki o wiele szybciej i byłoby ich znacznie wiecej. Chodzi mi o to by każdy z użytkowników wrzucał folder z zebranymi twarzami jakiegos zespołu oraz mapem tego zespołu. np. folder Real Madryt w folderze jeden folder face i jeden folder hair no i mapy. Po pewnym czasie zebralo by się wszystkie zespoły i połączyło wszystko w całość. do folderu z zespołem możnaby wrzucić folder boots i map z butami przypisanymi do każdego gracza. Co wy na to??
E 9
Ogłoszenia PArafialne:
Face/Hair skompletowany wieczorkiem postaram sie zauploadowac ;D ;D I pytanie do was bracia i siostry:Posiada ktoś może facjatke Radka Kałuznego ;] ;] ??? BÓG zapłać rolleyes.gif
Krzychu19
Cytat(BoBaN @ Jun 28 2007, 14:43:02) [snapback]158702[/snapback]
Pomyślałem, że jak E9 udał się na zasłużony urlop to ja zajmę się kompletowaniem F&H a także bootservera. Jednak planuje zrobić to w niecodzienny sposób. Otóż każdy z użytkowników chętnych do uzyskania w/w plikow mógłby zadeklarować swoją pomoc, wtedy udałoby się skompletować pliki o wiele szybciej i byłoby ich znacznie wiecej. Chodzi mi o to by każdy z użytkowników wrzucał folder z zebranymi twarzami jakiegos zespołu oraz mapem tego zespołu. np. folder Real Madryt w folderze jeden folder face i jeden folder hair no i mapy. Po pewnym czasie zebralo by się wszystkie zespoły i połączyło wszystko w całość. do folderu z zespołem możnaby wrzucić folder boots i map z butami przypisanymi do każdego gracza. Co wy na to??

Mi się on podoba ja mogę dać włosy, twarze i buty dla AC Milanu
qba8
Może mi ktoś powiedzieć jakim programem edytować of'a?
Liedson +10
pesfan editor... w downloadzie na io masz
Orange_91
Cytat(qba8 @ Jun 29 2007, 20:14:39) [snapback]159171[/snapback]
Może mi ktoś powiedzieć jakim programem edytować of'a?

Edytor w PES laugh.gif albo PES Fan editor bardzo prosty program.
sawyer
Boban, ja moge dac wlosy i twarze Barcy biggrin.gif:D
E 9
Ludzie nie musicie sie tak przeciez starac z tym face/hair.W poprzednim poscie wyraznie przeciez napisalem ze dzis skonczylem kompletowanie FACE/HAIR i dzis wieczorem mialem wrzucic ale nie zdarze juz wiec bedzie jutro download z lekkim updatem OF'a przy okazji.

POWOLIIII urlop sie konczy ;p ;p wiec mam pierwsze pytanie:Chce dodać klub mego ulubionego pilkarzyka czyli Kuby Blaszczykowskiego.Wiadomo wiec ze chodzi o Borussie Dortmund??Co wy na to.JA jestem za a wy??? rolleyes.gif

Rand ty zawsze duzo pomagasz wiec moze odezwij sie do mnie na gadu pomozesz mi moze troszeczq w OF'ie i dasz dobre rady???
Mój numer 8760548. rolleyes.gif

PZdr
sawyer
O to sorka E9 wink.gif, nie zauwazylem, jesli chodzi o Kube to ja jestem za biggrin.gif biggrin.gif
maxx4
Spoko. OF extra. Tylko by się przydała aktualizacja :-P ... a i jeszcze....bo w moim ukochanym klubie "AZ ALKMAAR" prawie nikogo nowego nie ma w OFie :-( Jeśli będziesz miał chęci to proszę o dodanie nowych zawodników i wywaleniu tych co sprzedali.... np. Tim de Cler w feyenoordzie ...

Co do Borussii w porządku możesz dodać :-)
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy!
E 9
LINK DO FACE/HAIR
http://www.sendspace.com/file/7lldoj

Zaktualizowanego OF'a w ktorym sa juz ustawienia do twarzy wrzuce potem smile.gif) Pozdrówka
jonhio
proszę o nowe młode gwiazdy Barcy i Realu z składów B
Figus90
jonhio jeżeli szukasz twarzy i włosów to napisz to w innym temacie, najlepiej związanym z...włosami i twarzami wink.gif Jeżeli chodzi Ci o piłkarzy w OF'ie to są oni dostępni.
I tu apel do Ciebie, E_9. Proszę nie usuwaj przypadkiem ze zupdate'owanego OF'a RM Castilla. Dziękuję smile.gif
waldi198
witam
jak mam wgrac tego OF'a zeby byly aktualne sklady w grze online bo juz niektorzy gracze tak maja
Krzychu19
Cytat(E 9 @ Jun 30 2007, 14:20:11) [snapback]159321[/snapback]
LINK DO FACE/HAIR
http://www.sendspace.com/file/7lldoj

Zaktualizowanego OF'a w ktorym sa juz ustawienia do twarzy wrzuce potem smile.gif) Pozdrówka

nie moge ściagnąć z tego linku E 9 mógłbyś dać na filefronta albo coś innego
..::SHADOW::..
Jest moze gdzieś OF który jest zrobiony pod Superpatcha.
Sciągnąłem Ostatniego OF ale zamiast Bundesligi ma OE.
Chciałbym tylko zaktualizowane transfery a nie nowe drużyny
Figus90
E_9 czy dałoby radę wkręcić za jakąś drużynę narodową classic Poland? W końcu miło by było zobaczyć Late, Tomaszewskiego czy choćby Bońka w PESie. smile.gif
E 9
Cytat(Figus90 @ Jul 1 2007, 17:08:15) [snapback]159698[/snapback]
E_9 czy dałoby radę wkręcić za jakąś drużynę narodową classic Poland? W końcu miło by było zobaczyć Late, Tomaszewskiego czy choćby Bońka w PESie. smile.gif

Wiesz może i miło by bylo ale ...za jaki zespół mam ci to wrzucic...sad.gif tez z checia zagralbym taka druzyna bo mialem takową w PES'ie 5 i zajebiscie sie gralo rolleyes.gif .A jeszcze chce dodac Borussie...

OPÓŹNIONY ALE JEST-OF z ustawieniami do FACE i HAIR oraz z drobnym updatem transferowym.Pobawilem sie takze statami drobnej ilości grajków z OE z czasem postaram sie odwzorowac wszystkich...ale narazie przerwa.
Dobra do rzeczy ;p
----> POBIERZ !!! <-----
jarek1989
wypas OF biggrin.gif

pozdro biggrin.gif
BoBaN
Dzieki za update smile.gif Czekam na Uni>>>:) i to chyba nie tylko ja. wrzuc chociaż oe.
szołpas
OF zajebisty biggrin.gif thx smile.gif
Amarelle
Czy ktoś by mi zaktualizował OFA?
waldi198
Cytat(E 9 @ Jul 1 2007, 18:27:04) [snapback]159720[/snapback]
Wiesz może i miło by bylo ale ...za jaki zespół mam ci to wrzucic...sad.gif tez z checia zagralbym taka druzyna bo mialem takową w PES'ie 5 i zajebiscie sie gralo rolleyes.gif .A jeszcze chce dodac Borussie...

OPÓŹNIONY ALE JEST-OF z ustawieniami do FACE i HAIR oraz z drobnym updatem transferowym.Pobawilem sie takze statami drobnej ilości grajków z OE z czasem postaram sie odwzorowac wszystkich...ale narazie przerwa.
Dobra do rzeczy ;p
----> POBIERZ !!! <-----

napisze mi ktos jak mam to wgrac zebym mial aktoalne transfery w grze online
Figus90
Cytat
Wiesz mo?e i mi?o by bylo ale ...za jaki zespó? mam ci to wrzucic...sad.gif tez z checia zagralbym taka druzyna bo mialem takow? w PES'ie 5 i zajebiscie sie gralo rolleyes.gif .A jeszcze chce dodac Borussie...

Mo?e zamiast klasycznej Anglii? Albo jakiego? kraju ma?o u?ywanego np. Oman (no chyba mi nie powiecie, ?e gracie Omanem w IC i jest to wasza ulubiona dru?yna tongue.gif).

Ach zapomnia?em doda? - OF miodny smile.gif
Rand
E 9 dopiero teraz odpisuje bo w weekend byłem troche zajęty. Zapisz sobie mój numer gg: 1676745 jak będziesz chciał pomocy lub porady to pisz, postaram się pomóc przy kolejnych update'ach. Co prawda w piątek po południu wyjeżdzam na tydzień. Ale do tego czasu i potem wyjeździe moge pomóc.

BTW update jest zrobiony b. dobrze i większość transferów jest, ale jak się nie myle to:
Miccoli powrócił z Benfici do juve, tak jak Tacchinardi z Villareal do Juve.
Blasi Fior->juve (powrót)
Giovinco juve-> Genoa
M. Gonzalez inter --> ?? (powrót z wyporzyczenia)
choutos inter--> ?? koniec kontraktu
obinna Chievo --> inter (powrót)
Cesar Livorno --> inter powrót
Carini inter--> koniec kontraktu

jak się pomyliłem to sorki, do transferów korzystam tylko z pilka.pl i goal.com (tam ładna tabelke cały czas masz z bierzącymi transferami)

dodatkowo warto przyjrzeć sie zawodnikom przychodzącym do wielkich klubów jak Roma, real, Barca itd. bo często sa to nieznani zawodnicy (lub mniej znani) i statsy mają jeszcze z podstawowego ofa. A przez sezon to sporo się zmienia zwłaszcza że np Barca wydaje 12 mln na Yaya toure a koleś w ofie statsy ma niczym reprezentant Polski wink.gif przykładowo jego bym troche polepszył bo widziałem kompilacje z jego udziałem i gra na prawdę nieźle ( wiadomo że nie można się kierować taką jedna kompilką ale zawsze to jakis odnośnik). koleś jak na swój wzrost jest dość szybki, potrafi dobrze przystrzelić i często wykonuje rzuty wolne (dość dobrze), wiec można go troszke ulepszyc smile.gif
Liedson +10
E9 mozna zrobic tak: zamienic miejscami Anglie z Polska (+ wszystkie grafiki miejscami zamienic tych druzyn) i za klasyczna anglie zrobic Classic Poland. Co Ty na to?
BoBaN
z tego co wiem, jak razem z E9 pracowaliśmy nad poprzednim ofem to wiadome było że zmieniając jakąś klasyczną repre na jakąś inną trzeba było grzebać w plikach o_text, a ani ja ani E9 nie znamy sie na tym.. w ofie mozna pozmieniać zawodników to da sie zrobić ale nie wiem co z flagą, podpisem itp.. Pozdro!
Amarelle
Czy ktoś by mi zaktualizował ofa z nowymi transferami?
sawyer
Cytat(BoBaN @ Jul 2 2007, 08:06:59) [snapback]159789[/snapback]
z tego co wiem, jak razem z E9 pracowaliśmy nad poprzednim ofem to wiadome było że zmieniając jakąś klasyczną repre na jakąś inną trzeba było grzebać w plikach o_text, a ani ja ani E9 nie znamy sie na tym.. w ofie mozna pozmieniać zawodników to da sie zrobić ale nie wiem co z flagą, podpisem itp.. Pozdro!

Wiesz boban, ja tam cos potrafie robic w o_text, wiec jak chcesz to moge pomoc wink.gif, pozdro
jonhio
szukam ocen i nazwisk nowych piłkarzy no ze składów Barcy B czy realu B
E 9
Cytat(jonhio @ Jul 2 2007, 15:24:01) [snapback]159958[/snapback]
szukam ocen i nazwisk nowych piłkarzy no ze składów Barcy B czy realu B

A miałeś OF'a???Ściągnij sobie i sprawdzisz.Z BArcy B jest kilku zawodników i jest Real Madrid Castilla czyli Real M. B.Nie wiem czy ci o to chodzilo ale jesli o to to prosze wink.gif

Nazwiska piłkarzy z Barcy B:
-Bojan
-Jeffren
-Crosas
-Valiente
-Dos Santos
-Jordi Gomez
-Orlandi

chyba wszyscy najlepiej sciagnij OF'a bo nie wiem po co pytasz jak mozna sciagnac ;p
boczek
prosze o ofa z bundersligą i wisłą kraków zamiast jakiejś słabej drużyny z other A . a tu są wszystkie transfery http://www.transfery.info/transfery.html
Orange_91
Cytat(Liedson +10 @ Jul 2 2007, 02:28:07) [snapback]159785[/snapback]
E9 mozna zrobic tak: zamienic miejscami Anglie z Polska (+ wszystkie grafiki miejscami zamienic tych druzyn) i za klasyczna anglie zrobic Classic Poland. Co Ty na to?

A potem trzeba by jescze wszystkim anglikom i polakom narodowsc na prawidlowa. Kupa roboty i bez sensu.
jonhio
ale jak sobie OF ściągnę to mi wszystkie statystyki pójdą się je*** mam odmłodzonych graczy to mi of to zwali kurcze tak samo miałem z bundesligąsad.gif
the-bhoys
Będzie uni do tego Twojego OF-a czy nie? smile.gif
jonhio
a ja mam pytanie które trochę odbiega od tego tematu. mam problem 2 miechy temu zainstalowalem sobie Bundesligę i od tego momentu zaczęły sie problemy. jednym z głównych i najbardziej dokuczliwym są wrzutki w pole karne. przed zainstalowanie tego dodatku normalnie miałem je 2 razy A(tzn dalekie podanie) i dokładna piłka w pole karne w powietrzu a 3 razy po ziemi. teraz nic z tego zamiast dokładnej wrzutki mam pasek siły i tyle moja skuteczność w powietrzu w polu karnym zmieniła się diametralnie. Proszę o pomoc HELP!!!!
Con-man
Mam nadzieje, że uni jednak będzie do OF'a smile.gif
senderbell
jonhio - prawdopodobnie masz ustawione w 'Button Configuration' typ podania na inny niż 1.
Albo przestaw , albo przy dośrodkowaniu wciskaj L1.

A czym się kierowałeś pytając o to w tym temacie to już naprawde nie wiem. smile.gif
Ronaldinho10
Czy jest może OF z reprezentacjami ktore grają na MŚ U20 w kanadzie
jonhio
senderbell czytaj dokładnie wstęp- napisałem ze to odbiega od tematu taki of topic. ale dzięks
neo2114
E9, na kiedy planujesz kolejny upadte?(chodzi mi glownie o Olazabala w Barcy)
Figus90
Jak się nie mylę to od teraz zostały jeszcze tydzień, albo raczej dwa tygodnie do kolejnego większego update'u.
BoBaN
Update Of'a podczas nieobecno?ci E9

Update OF'a Zawiera:
-uaktualnione transfery do dnia 10.07.2007
-Wgrane Loga HD Orange Ekstraklasy (dodatkowo link do paczki HD dla reszty zespo?ów do 0_text)- Loga HD

Pobierz Update OF'a

Prosze o komentarze!!

Planowane zadania:

1) zwi?krzy? ilo?? twarzy w Face i Hair
2) doda? bootserver'a
3) Praca nad beniaminkami europejskich lig. (E9 si? tym teraz zajmuje)

radek88a
Zuważyłem, że brakuje kilka transferów w tym Of'ie. http://www.transfermarkt.de/de/aktuell/L1/...hsel/index.html myśle, że ta strona wam się przyda.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.