E 9 dopiero teraz odpisuje bo w weekend byłem troche zajęty. Zapisz sobie mój numer gg: 1676745 jak będziesz chciał pomocy lub porady to pisz, postaram się pomóc przy kolejnych update'ach. Co prawda w piątek po południu wyjeżdzam na tydzień. Ale do tego czasu i potem wyjeździe moge pomóc.
BTW update jest zrobiony b. dobrze i większość transferów jest, ale jak się nie myle to:
Miccoli powrócił z Benfici do juve, tak jak Tacchinardi z Villareal do Juve.
Blasi Fior->juve (powrót)
Giovinco juve-> Genoa
M. Gonzalez inter --> ?? (powrót z wyporzyczenia)
choutos inter--> ?? koniec kontraktu
obinna Chievo --> inter (powrót)
Cesar Livorno --> inter powrót
Carini inter--> koniec kontraktu
jak się pomyliłem to sorki, do transferów korzystam tylko z pilka.pl i goal.com (tam ładna tabelke cały czas masz z bierzącymi transferami)
dodatkowo warto przyjrzeć sie zawodnikom przychodzącym do wielkich klubów jak Roma, real, Barca itd. bo często sa to nieznani zawodnicy (lub mniej znani) i statsy mają jeszcze z podstawowego ofa. A przez sezon to sporo się zmienia zwłaszcza że np Barca wydaje 12 mln na Yaya toure a koleś w ofie statsy ma niczym reprezentant Polski

przykładowo jego bym troche polepszył bo widziałem kompilacje z jego udziałem i gra na prawdę nieźle ( wiadomo że nie można się kierować taką jedna kompilką ale zawsze to jakis odnośnik). koleś jak na swój wzrost jest dość szybki, potrafi dobrze przystrzelić i często wykonuje rzuty wolne (dość dobrze), wiec można go troszke ulepszyc