Cytat(E 9 @ Jun 15 2007, 15:25:51) [snapback]154646[/snapback]
Zrobiłem sobie liste,na ktorej znalazlo sie 9 punktow ktore chce zrealizowac w OF'ie.Postaram sie je skonczyc na zakonczenie roku szkolengo tak jak obiecalem
PUNKT NR.1
POPRAWA SKŁADU BARCELONY.
Świetna robota, zawsze chciałem mieć w pełni skład Barcy :] Już kiedyś się upominałem o to. Świetnie że jest Jeffren, Crosas do tego mamy Valiente, Olmo, Dos santosa, Krkicia (którego i tak troszke bym ulepszył np. podania, predkość, wytrzymałość, drybling o pare cyferek w góre

) teraz to bede mógł normalny sezon zagrać Barcą, będzie przynajmniej troche zmienników.
Przy okazji nie wiem czemu ale wydaje mi się że większośc młodych gwiazd jak w przypadku Barcy ma bardzo niską wytrzymałość. Mi sie wydaje że wytrzymałość w granicach 60-65 powinni mieć zawodnicy powyżej 32-34 lat. Młodzi grają przecież pełne mecze i też na wielu frontach. Krkić np w ME U-21 (albo u-19 nie pamiętam), w rezerwach Barcy, czasem w Copa del rey, i koleś sporo biega, a tu gram Krkiciem op początku meczu i w połowie 2 połowy ma pasek prawie czerwony. W tym momencie to on nawet dobrze nie poda. Przy czym nie czepiam się dokładnie tego przypadku (na screenie Krkić ma 70 wytrzymałość, ale w mojej wersji miał mniej) ale ogólnie napominam problem wytrzymałościowy. Bo jak wiadomo to zawsze był problem w PESie. Choć w numerze 6 jest już o wiele lepiej, bo w PES 5 to mój bramkarz po 3 meczach miał już połowe brązowego paska!! (chodzi mi o zmęczenie sumowane) teraz to przynajmniej niektórych zawodników ciężej zmęczyć.
Co do nowych pomysłów to oprócz zmiany drużyn w poszczególnych ligach na te z drugich lig to planujesz coś jeszcze??
Stuttgart to pewniak, bo ta ekipa przynajmniej w Other sie znaleźć musi

ja proponuje jakieś drużyny z Ameyki Pd, jest tam wiele dobrych zespołów a ze dwa można by wybrać. Sao Paulo, Santos, Gremio, Inernational, Boca Juniors (wg mnie najlepszy z nich) a co do reszty to nie ma co za bardzo zmieniac bo Celtic, Olympiacos itd to zawsze jakieś urozmaicenie. nie można w końcu zostawić samych drużyn z paru zaledwie krajów.