całkiem niezły Of ale..... No właśnie z racji że ostatnio wyszedł Option File by GFF v3.0 starałem sie go porównać do waszego Ofa no i to co zauważyłem:
-brak u was u-21 ale pewnie wypuscicie w wersji 2 czy 3, nie mniej warto oprzeć się na ofie by GFF bo te drużyny są świetnie zrobione, statsy w sam raz
- radziłbym wam porównać swój fo z ofem by GFF gdyż wiele możecie poprawić i zweryfikować, np. u niego jest Gauffran i Garry w arsenalu a u was ich nie ma, za to wy macie Snu i Aliadiere, których u niego nie ma. No więc którzy gracze grają w tym Arsenalu?? Bo ja sie pogubiłem, zyskalibyście z takich porównań.
-Ogólnie statsy wy macie gdzieniegdzie zaniżone, w offie by GFF są zawyżone. Np polskie zespoły u niego są troszke lepsze i wg mnie w sam raz, natomiast taki denilson z arsenalu to zdecydowanie za silny i wy tu akurat bardziej ze statsami trafiliście! Inny przykład bojan Krkic wg mnie statsy ma bardziej dopracowane w ofie by GFF.
- Odradzam robienie Jagieloni, granie Koroną jest już cięzkie, natomiast robiąc jagielonie obiektywnie to w statsach paru zawodników może by weszło na "zielony" kolorek

Grałoby sie gorzej niż tą ekipą z castolami, Ordazami i innymi, a nimi na prawde beznadziejnie sie gra. Po za tym za dużo fanów Jagielonii nie ma, ja np. wolałbym za to River Plate, albo inny mocniejszy zespół.
Dzięki za chwile uwagi i mam nadzieję że w czymś ta ocena wam sie przyda :]
PS. Ale ogólnie jest już dobrze