Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Kowal11
czy mógłby mi ktoś wysłać tego OF'a na e'mail ?? [email protected] smile.gif
poniewarz przy ściąganiu mi się zacina sad.gif nie jest pojemny więc bardzo proszę [i]
z góry dziękuję !
E 9
Option File by E9 v.1.0 download - http://www.sendspace.com/file/mmumuo

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Zawartość:
-Bundesliga
-3 polskie zespoły:Legia,Wisła,Korona.
-Młodzi zawodnicy, którzy zastępują stare gwiazdy.
-Poprawiona Repr.Polski i uaktualnione składy większości narodówek.
-Zaplecze dla Polskiej Reprezentacji.

v 2.0 progress.
Milego grania opinie mile widziane.
Beny13
Sry nie przeczytalem tematu ale brakuje istotnego talentu a mianowicie Bale moglbys tez braci Fabio i Rafela zrobic
E 9
QUOTE(beny13 @ Feb 19 2007, 18:55:02) [snapback]124100[/snapback]

Sry nie przeczytalem tematu ale brakuje istotnego talentu a mianowicie Bale moglbys tez braci Fabio i Rafela zrobic

PRzeciez ci pisałem o tym Bale:podaj fotke jego gdzie widac twarz i jak posiadasz buty,wzrost,waga i wiek.To samo z tymi braćmi.POzdro

Czekam na następne komenty rolleyes.gif
Beny13
Ok zaraz to zrobie a tego posta nie zauwazylem

http://www.cmrev.com/talenty/fm2007/talent/303.html

Tu jego twarz staty z fm pozycja i wiek teraz szukam wzrostu i wagi tongue.gif

Wzrost i wage dam Ci jutro bo będe mial fm nowego i zobacze tongue.gif
E 9
QUOTE(beny13 @ Feb 19 2007, 19:20:19) [snapback]124109[/snapback]

Ok zaraz to zrobie a tego posta nie zauwazylem

http://www.cmrev.com/talenty/fm2007/talent/303.html

Tu jego twarz staty z fm pozycja i wiek teraz szukam wzrostu i wagi tongue.gif

Wzrost i wage dam Ci jutro bo będe mial fm nowego i zobacze tongue.gif

JUż nie musiz bo sam znalazłem wink.gif wink.gif foty też biggrin.gif

Gareth Bale - IPB Image.
POzdro

PS:Szerszeń face i hair ci wrzuce jutro albo środe smile.gif mam nadzieje ze sie nie obraziles wink.gif tongue.gif.
lala6000
Propo E.Mpenzy to zrob go szybszego!! on zawsze byl DEMONEM SZYBKOSCI (szybkie wyszukiwanie w ML) minimum 90 speed i 90 przyspeich!!
Szarzan
Spoko, poczekam na faceserver tongue.gif
E 9
OD teraz zbieram propozycje i materiały do wersji 2.0 smile.gif.PIszcie od myślnikow co zrobic bo narazie plany są następujące:
-Jagiellonia B-stok
-Któryś klub z Ameryki Południowej(Internacional chyba-potrzebne informacje,skład i info o zawodnikach)
-Więcej młodych gwiazdeczek smile.gif

PS:Poprawiony Mpenza wink.gif
IPB Image

Piszcie propozycje do wersji 2.0.
szolpas
QUOTE(E 9 @ Feb 19 2007, 21:13:38) [snapback]124157[/snapback]

OD teraz zbieram propozycje i materiały do wersji 2.0 smile.gif.PIszcie od myślnikow co zrobic bo narazie plany są następujące:
-Jagiellonia B-stok
-Któryś klub z Ameryki Południowej(Internacional chyba-potrzebne informacje,skład i info o zawodnikach)
-Więcej młodych gwiazdeczek smile.gif

PS:Poprawiony Mpenza wink.gif
IPB Image
Piszcie propozycje do wersji 2.0.

-Zrób Gouffrana bo go tam nie znalazłem smile.gif
-nie rób łańcuszków zawodnikom z akcesoriach bo np.niewidziałem żeby Cristiano Ronaldo albo któś teraz grał z łańcuszkiem smile.gif
-Niewiem dlaczego Radomski ma większą technikę od Matusiaka nieraz widziałem jak Matusiak niejednego zawodnika mijał se tak od niechcenia smile.gif
-i zamiast drużyn klasycznych fajnei by było jakbyś walnął repry młodzików
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...pozdro!!!
Szarzan
Z tego co zauwazyłem to w Celticu nie ma Lee Naylora. Dodałbys Bena Sahara ?
Jeszcze jedno Jan Schlaudraff z tego co mi wiadomo gra juz w Bayernie Monachium wink.gif

Pozdro.
E 9
QUOTE(szerszeń @ Feb 20 2007, 09:45:17) [snapback]124206[/snapback]

Jeszcze jedno Jan Schlaudraff z tego co mi wiadomo gra juz w Bayernie Monachium wink.gif

Pozdro.

Spoko dzięki za info smile.gif.A Ben Sahar jest już od wersji beta w ukrytych zawodnikach z pesshop biggrin.gif.Sprawdź dokladnie wink.gif
lukasz0
moglby ktos podac uaktualnionego of'a ktory chodzilby pod Superpatchem?
Rand
całkiem niezły Of ale..... No właśnie z racji że ostatnio wyszedł Option File by GFF v3.0 starałem sie go porównać do waszego Ofa no i to co zauważyłem:
-brak u was u-21 ale pewnie wypuscicie w wersji 2 czy 3, nie mniej warto oprzeć się na ofie by GFF bo te drużyny są świetnie zrobione, statsy w sam raz
- radziłbym wam porównać swój fo z ofem by GFF gdyż wiele możecie poprawić i zweryfikować, np. u niego jest Gauffran i Garry w arsenalu a u was ich nie ma, za to wy macie Snu i Aliadiere, których u niego nie ma. No więc którzy gracze grają w tym Arsenalu?? Bo ja sie pogubiłem, zyskalibyście z takich porównań.
-Ogólnie statsy wy macie gdzieniegdzie zaniżone, w offie by GFF są zawyżone. Np polskie zespoły u niego są troszke lepsze i wg mnie w sam raz, natomiast taki denilson z arsenalu to zdecydowanie za silny i wy tu akurat bardziej ze statsami trafiliście! Inny przykład bojan Krkic wg mnie statsy ma bardziej dopracowane w ofie by GFF.
- Odradzam robienie Jagieloni, granie Koroną jest już cięzkie, natomiast robiąc jagielonie obiektywnie to w statsach paru zawodników może by weszło na "zielony" kolorek smile.gif Grałoby sie gorzej niż tą ekipą z castolami, Ordazami i innymi, a nimi na prawde beznadziejnie sie gra. Po za tym za dużo fanów Jagielonii nie ma, ja np. wolałbym za to River Plate, albo inny mocniejszy zespół.

Dzięki za chwile uwagi i mam nadzieję że w czymś ta ocena wam sie przyda :]

PS. Ale ogólnie jest już dobrze wink.gif
BoBaN
E_9, w wersji 2.0 bedzie faceserver?
piwlak
Rand- co do U-21 to ja sie nimi zajmuje;) I beda one dopiero w finalnej wersji patcha (1 tydzien marca)

Boban- faceserver tez bedzie w patchu
arm
QUOTE(szerszeń @ Feb 20 2007, 08:45:17) [snapback]124206[/snapback]

Pozdro.

Schlaudraff w Bayernie będzie grał od lata cool.gif
E 9
Hehe a ja juz go dodalem cool.gif
IPB Image
Beny13
Bale ma 183 cm wzrostu i 77kg wagi ! Tamte staty powinny Ci pomoc w tworzeniu go . A z tego co wiem to ostatnio talent z Tottenhamu Huddlestone gra lepiej a saty ma slabe
E 9
Już go przecież pokazywałem cool.gif

IPB Image

Opinia beny? rolleyes.gif
Beny13
No ładnie ladnie tylko daj mu szybkie rozwijanie sie tongue.gif

Nie widziale ze go pokazywales sry
Rand
Macie tu linka z paroma gwiazdkami do lat 18. Jest to jakiś Europejski plebiscyt, sami zobaczcie, częśc na pewno sie powtarza bo widziałem Krkicia i Szczesnego wink.gif
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=16246
E 9
QUOTE(Rand @ Feb 22 2007, 21:05:23) [snapback]124835[/snapback]

Macie tu linka z paroma gwiazdkami do lat 18. Jest to jakiś Europejski plebiscyt, sami zobaczcie, częśc na pewno sie powtarza bo widziałem Krkicia i Szczesnego wink.gif
http://www.fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=16246

Wielkie dzięki Rand ;* więc mamy kolejny materiał do OF'a ver.2.0.
don rxf
Poprzedni OF spoko, czekam na nastepny ;-)
E 9
3 nowe młode perełki:
Gwiazda reprezentacji Węgier U-17
IPB Image
Piłkarz Valencii,który debiutowal w seniorach w tym roku
IPB Image
Największy talent w Europie w bramce po W.Szczęsnym smile.gif
IPB Image

Pozdro
Opinie rolleyes.gif
Blade
SUper... czekam już z utęsknieniem na ten dodatek. Tylko żebyś twarze dodał tongue.gif
E 9
Prace nad Jagiellonią ruszyły biggrin.gif .Ukochany klub w którym sam gram więc nie bylo wyboru biggrin.gif biggrin.gif
IPB Image
wali-góra
poroscie jakiegoś dobrego facemakera żeby wam robił twarze bo z tego co widze całkiem fajnie praca idzie ale twarze : lipa
E 9
QUOTE(wali-góra @ Feb 23 2007, 20:01:36) [snapback]125098[/snapback]

poroscie jakiegoś dobrego facemakera żeby wam robił twarze bo z tego co widze całkiem fajnie praca idzie ale twarze : lipa

wątpie żeby ktoś chcial robić face'y z takich fot jak ja je próbuje odwzorować w edit mode.Twarz jest ledwo widoczna i próbuje uchwycić jakieś szczegóły ktore potem dodaje wink.gif
E 9
Wpadł mi do głowy jak dla mnie dobry pomysł.Chodzi o to, że chce zrobić w Bundeslidze,La Lidze i Premiership po jednym beniaminku ktory na 99,9 % ma już zapewniony awans.JAkie są wasze propozycje na ten temat??
Lista drużyn:
Anglia:Derby Country
Hiszpania:Real Valladorid
Niemcy:Karlsruher SC

I pytanie do was jaka druzyna zajmuje 2 i 3 miejsce w Seria B??
Rand
We Włoszech na miejscu 1 jest Napoli, 2 jest juve, 3 Piacenza. Z tym że Juve ma jeden zaległy mecz. Pomysł ciekawy, ale uważam że jest wiele drużyn z innych kraji, które zasługują by być w patchu. Tak będzie trzeba znów jakieś zespoły zlikwidować. A po co nam beniaminek skoro jak te zespoły wejdą do 1 lig to i tak pół składu poleci... Przecież nikt nie gra w takim samym składzie w 1 i 2 lidze. Ja tam wole zostawić Steaue, CSKA i Sparte Praga....
E 9
QUOTE(Rand @ Feb 25 2007, 12:04:03) [snapback]125674[/snapback]

We Włoszech na miejscu 1 jest Napoli, 2 jest juve, 3 Piacenza. Z tym że Juve ma jeden zaległy mecz. Pomysł ciekawy, ale uważam że jest wiele drużyn z innych kraji, które zasługują by być w patchu. Tak będzie trzeba znów jakieś zespoły zlikwidować. A po co nam beniaminek skoro jak te zespoły wejdą do 1 lig to i tak pół składu poleci... Przecież nikt nie gra w takim samym składzie w 1 i 2 lidze. Ja tam wole zostawić Steaue, CSKA i Sparte Praga....

Ajaj beniaminki bedą w ligach a nie w Other Leagues biggrin.gif biggrin.gif więc spokojnie.I jak teraz to zmienia postać rzeczy tongue.gif??? A no i podawajcie przyklady 2 drużyn ktore moge zrobić w Other Leagues.Piszcie np.
1.Fc Basel
2.Real M.Castilla.

To są tylko przyklady swoich typow nie podaje czekam na wasze biggrin.gif
Beny13
Bez sensu troche bo do zakonczenia sezonu jeszcze daleko wiec szkoda twojej pracy bo warpie zeby ktos to sciagal mozna zrobic inne lepsze rzecy
Beny13
A moze zrobilbys Alexandro Pato

Sry ze post pod postem ale zrylo mi sie cos i teraz nie mam calych postow tylko taka liste O_o
E 9
QUOTE(beny13 @ Feb 25 2007, 16:45:19) [snapback]125788[/snapback]

A moze zrobilbys Alexandro Pato
Sry ze post pod postem ale zrylo mi sie cos i teraz nie mam calych postow tylko taka liste O_o

On już przecież był dry.gif .Nie miałeś wersji 1.0.

Chłopaki dziś dokonczyłem JAgiellonie i teraz pytanie do was:Co chcecie żeby było w końcowej wersji 2.0 bo mozliwe że dziś wydam bete 2.0 smile.gif.Więc pisać puki jestem chory i mam chęć.
MYSZa7
Real Madrid Castille zrób!!!!!!!!!!!!!Prosze rolleyes.gif
matthew
Ja najchętniej jak najwiecej młodych gwiazd bym chciał.
Ale poza tym to nie mam propozycji konkretnych.
Poza tym wydaje się wszystko perfekt, czekam wink.gif
E 9
Nikt nic nie napisał sad.gif dla kogo ja to robie po h** :/

Największa gwiazda podlaskiej piłki,kumpel z klubu
IPB Image
Król strzelców(chyba tongue.gif) Copa America U-20
IPB Image
Screeny z ukończoną Jagusią kochaną biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image

POZDRO
matthew
QUOTE(E 9 @ Feb 25 2007, 20:49:55) [snapback]125896[/snapback]

Nikt nic nie napisał sad.gif dla kogo ja to robie po h** :/

Największa gwiazda podlaskiej piłki,kumpel z klubu
IPB Image
Screeny z ukończoną Jagusią kochaną biggrin.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image

POZDRO

zajebiste wink.gif czekam na OF'a z niecerpliwością.

pozdro wink.gif
BoBaN
ey ziom jak bedzie z Castilla? mam Ci pomóc?
MYSZa7
Ja mogę do Castilli ryje zrobić(edit mode) rolleyes.gif
BoBaN
Ja już mam wykonane mordki Wszystkich graczy Castilli, E_9 ma juz mojego ofa, czekam tylko na wiadomość od niego.
E 9
QUOTE(BoBaN @ Feb 25 2007, 22:16:58) [snapback]125926[/snapback]

Ja już mam wykonane mordki Wszystkich graczy Castilli, E_9 ma juz mojego ofa, czekam tylko na wiadomość od niego.

Dobra chłopaki decyzja podjęta robimy Castille rolleyes.gif .Boban zagadaj do mnie na gadu będziemy razem robić.smile.gif

PS:Sprawdź priv.
Bober1987
A ja mam pytanko, gdzie mozna dorwac face'y, hair'y (np. dla Matusiaka) i stroje dla polskich druzyn zeby np. Legia nie grala w strojach druzyny, za ktora jest podmieniona... ? Pozdrawiam
E 9
QUOTE(Bober1987 @ Feb 26 2007, 18:11:50) [snapback]126067[/snapback]

A ja mam pytanko, gdzie mozna dorwac face'y, hair'y (np. dla Matusiaka) i stroje dla polskich druzyn zeby np. Legia nie grala w strojach druzyny, za ktora jest podmieniona... ? Pozdrawiam

Poszukaj po tematach smile.gif smile.gif stroje legii sa chyba w temacie "nowe stroje....".A twarze polakow poszukaj w temacie u T-maca.Pozdrawiam
Bober1987
Hmm... a moglbys, wszystko co potrzebne, wrzucic w jakiegos rara (chodzi mi o tes troje i twarze) i dac na jakies wyslijto.pl czy cos takiego, z mala instrukcja jak to wgrac, zeby bylo ok? smile.gif Nie lapie sie w tym w ogole, wiec bylbym baaaardzo wdzieczny wink.gif
czarekb
Bardzo dobry OF sie zapowiada jednak znalazłem dwa niedociagniecia które koniecznie chciałbym, zeby zostały zmienione w finalnej wersji a mianowicie brak Storariego i Grimiego w Milanie.

Druzyny polskie zrobione w sam raz umiejetności na odpowiednim poziomie wink.gif
Kempu
Według mnie Golańskiego nieco trzeba ulepszyć.
E 9
Czarekb spróbuje poprawić smile.gif

A ni i pytanie do posiadaczy Of'a za jaki zespół mam zrobić ta Castille???Może być także polski zespół ale nie Jaga smile.gif smile.gif.Jak nie dostane odpowiedzi nie robie unsure.gif

Czekam cool.gif

FANI REALU POTRZEBUJE WAGE i WZROST tych oto zawodników którzy nie maja przy sobie plusa.NAjlepiej proszę o edycje tej listy bo jest mi ona wygdna i łatwa do druku smile.gif

OK JUŻ MAM.DZIĘKI BOBAN
Damian.
Adrián González Morales - 1,84 m (Mam tylko wzrost)
Miguel Palencia Calvo - 1,80 m (Mam tylko wzrost)
Juan Manuel Mata García - 1,70 m (Mam tylko wzrost)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.