Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Option File By E9
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > OF Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Damian.
Będziesz robić OF'a do Pesa 2009? wink.gif
Jesteś najlepszym OF makerem w Polsce, jak nie na świecie....

Pozdrawiam
E 9
CYTAT(Damian. @ Oct 5 2008, 18:05) *
Będziesz robić OF'a do Pesa 2009? wink.gif
Jesteś najlepszym OF makerem w Polsce, jak nie na świecie....

Pozdrawiam

Miło to słycheć smile.gif , dzięki...

Nie wiem czy będę, jeżeli po pewnym czasie przejdę na 2009, to OFem się zajme wink.gif

pzdR
unikat
CYTAT(mrowa196 @ Oct 5 2008, 18:12) *
E9 jeśli potrzebujesz pomocy wal jak w dym. Numer gg pisze w profilu jak coś potrzebujesz to pisz nawet jak będę niedostępny.

Chodzi ci o to żeby sporządzić mapa twarzy np. przez PGM Manager 1.7 ??
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 5 2008, 18:43) *
Chodzi ci o to żeby sporządzić mapa twarzy np. przez PGM Manager 1.7 ??

To też. Wiadomo rownież, że trzeba posegregować również twarze, z czym jest nie mało roboty. W każdym serverze mam już porządek, jedynie w face i hair jest wszyko w jednej kupie.

Jeżeli jest ktoś konkretnie zdecydowany, pisać na gygy
MaTi10
OF zapowiada się świetny smile.gif a jak z logami w OFie będzie bo mówiłeś że się nie zmieszczą wszystkie;p? pzdr ; ***
E 9
CYTAT(MaTi10 @ Oct 5 2008, 19:24) *
OF zapowiada się świetny smile.gif a jak z logami w OFie będzie bo mówiłeś że się nie zmieszczą wszystkie;p? pzdr ; ***

Zmieszczą zmieszczą, pokombinował i będzie dobrze ;D i juŻ! cool.gif
amirkhattab
Zastanawiam się nad jedną rzeczą, czy istnieje limit druzyn (ogolny, suma repr i klubow)? Czy istnieje możliwość dodawania kolejnych lig (druzyn)? No i drugie pytanie, czy w miejsce druzyn "klasycznych" beda wstawione dodatkowe reprezentacje (moje propozycje to: Czarnogóra, Mali, wspomniany Honduras, Gwinea, Mołdawia, Macedonia, Uzbekistan...)

unikat
A właśnie mam pytanie zostawiasz Classic czy robisz U-19/20/21/23 ??
E 9
1: Młodzieżowek nie będzie...troche na to za późno, byłby ogrom pracy przy tym,bo podwójnych zawodnikow w grze to nikt nie chce prawda? wink.gif

2.Nie bede robil rerp za classici...Dlaczego? Bo to nie mozliwe. Zmieniajac narodowość graczowi z Angielskiej młodzieżowki na np. Armeńską zamieniasz również narodowość innym Anglikow z gry.

pzdR

PS:Brak chętnych do pomocy przy face/hair? cool.gif
amirkhattab
Czy czas do wydania można już liczyć w tygodniach?smile.gif Daj prosze screeny z druzynami z innych lig (takie jak zapodałeś wcześniej z ligą angielską i hiszpańską razem z face'ami). Z gory dziękuję. Pozdro.
helzing
wrzuci ktos najnowszego OF
perONE
CYTAT(helzing @ Oct 11 2008, 14:37) *
wrzuci ktos najnowszego OF

Nie? huh.gif
E 9
Miło mi panów poinformować, że prace nad OFem dobiegły końca happy.gif .
Daję wam 3,4 dni na wypisanie swoich ostatnich pomysłów, próśb itp. Potem zostanie już tylko dokończenie face/hair.

Pozostaje jeszcze wspomniana wyżej kwestia Borussi D. lub Wolfsburga. Jeżeli znajdę czas postaram się dodać tą pierwszą ekipe..ale nie gwarantuje. Ostatnio z czasem jest kiepsko, i sił oraz zapału do pracy już praktycznie brak ;P.

Czekam do środy...a potem już tylko mordki. wink.gif

pzdR
d-wade
Ja jestem za Borussią Dortmund bo tam gra nasz wymiatacz Błaszczykowski.
MaTi10
Ja bym był za Borussią Bartuśku ; ]] a loga w Ekstraklasie 16 kolorowe masz?? daj znaka ; ] smile.gif pzdr ostatni Jagiellończyku tongue.gif
Roger
ja też byłbym bardziej za Borussią, lubię ich i gra tam Kuba Błaszczykowski smile.gif czekam na premierę Of-a wink.gif
empek
Ja jestem za Borusia bo fajną piłkę grają i szkoda ze błaszczyk nie strzelił karnego z Udinese sad.gif I czekam na twojego Of Jagiellończyku PozDro smile.gif
Bartoromero
Równiez jestem za Borussią...
Tomek775
Ja też za borussia a kiedy możemy sie spodziewać wydania całości lub samego OFa???
E 9
Screeny na prośbę pewnego tajemniczego "pana" ; D :

pzdR
unikat
E9 przydała by się Borussia bo gra Kuba tam biggrin.gif a ile dla ciebie to roboty;]
siwers99
CYTAT(E 9 @ Oct 13 2008, 21:08) *
Screeny na prośbę pewnego tajemniczego "pana" ; D :

pzdR

a Mancienne wciaz brak xD
E 9
Aa staty ma?? Bo ja nie ... sleep.gif
szejk
+1 za Borussia. Wrzucisz takze swój o text?
Bartoromero
Robert Lewandowski ma 20 lat, a nie 19....jak jest na screenie
E 9
CYTAT(Bartoromero @ Oct 14 2008, 11:24) *
Robert Lewandowski ma 20 lat, a nie 19....jak jest na screenie

oo matko... huh.gif

Wiek zawodnikom poprawiałem w tamtym sezonie i nie mam zamiaru po raz kolejny wszystkim wiek poprawic...to jest bez sensu. Jakby się zaczęlo sprawdzać każdemu kiedy ma urodziny i poprawiałoby sie mu wiek to w rok bym OFa nie wydał. Wiek został poprawiony w tamtej rundzie i tak zostanie wszystkim.

pzdR
Bartoromero
spoko
siwers99
CYTAT(E 9 @ Oct 14 2008, 11:16) *
Aa staty ma?? Bo ja nie ... sleep.gif

Michael Mancienne

19
186 cm
82 kg
ENG

D DC

Droitier Exc.
56
76
79
79
79
77
74
75
71
72
70
70
68
69
55
75
60
49
47
72
76
72
56
70
50
69

5
5
5

i gwiazdka d-line control

ps.
zrobiles w Barcy Sergio , Jeffrena , Victora Sancheza ?? jest dalej Gai i Oier i Marc Valiente tak jak we wczesniejszym Twoim ofie ??

E 9
CYTAT(sivus09 @ Oct 14 2008, 13:25) *
Michael Mancienne

19
186 cm
82 kg
ENG

D DC

Droitier Exc.
56
76
79
79
79
77
74
75
71
72
70
70
68
69
55
75
60
49
47
72
76
72
56
70
50
69

5
5
5

i gwiazdka d-line control

ps.
zrobiles w Barcy Sergio , Jeffrena , Victora Sancheza ?? jest dalej Gai i Oier i Marc Valiente tak jak we wczesniejszym Twoim ofie ??

w Barcelonie z szerokiej kadry dorobiłem Victora Sancheza,Pedro oraz Basquetsa. Marc Valiente został wypożyczony, a Gai'a obecnie nie ma w kadrze 1-go zespołu. Jest on zatem jedynie w kadrze Izraela.

Dzięki za staty (;
amirkhattab
Jak już tak "karmisz" wszystkich tymi screenami to wrzuć face'a jakuba zabłockiego z polonii bytom jeśli możesz. Z gory dziekuje:)
Mani3k
Jak ktoś potrzebuje staty dla zawodników, polecam tę stronę:
http://z4.invisionfree.com/PES_Player_Data...dex.php?act=idx
Pozdrawiam
siwers99
CYTAT(Mani3k @ Oct 15 2008, 10:16) *
Pozdrawiam

na tej stronie nie ma wszystkich zawodnikow z ich statami.

ps.

a mógłbyś E9 dorobić Jeffrena choć nie jest w pierwszym zespole Barcy?? pozdro wink.gif

choć go zabraknie to i tak of będzie wspaniały wink.gif
E 9
CYTAT(Mani3k @ Oct 15 2008, 08:16) *
Pozdrawiam

Dzięki Maniuś wink.gif, ale w OFie mam już wklepane wszystkie staty z tej stronki wink.gif
qazwsx
Jak jeszcze czegoś potrzebujesz ze statsów to sprawdź FmToPes.Free.Fr, być może tam znajdziesz jeszcze brakujące statsy.
Obydwie stronki (również ta podana przez Mańka) kilkakrotnie podawane były przeze mnie w "Centrum Of Makerów" i z tego co widzę, to pierwszy post jest Twój E9, może zedytujesz tego pierwszego posta tam i dopiszesz te dwie stronki ? Może to pomoże w szukaniu statsów innym...
E 9
CYTAT(qazwsx @ Oct 15 2008, 20:34) *
Jak jeszcze czegoś potrzebujesz ze statsów to sprawdź FmToPes.Free.Fr, być może tam znajdziesz jeszcze brakujące statsy.
Obydwie stronki (również ta podana przez Mańka) kilkakrotnie podawane były przeze mnie w "Centrum Of Makerów" i z tego co widzę, to pierwszy post jest Twój E9, może zedytujesz tego pierwszego posta tam i dopiszesz te dwie stronki ? Może to pomoże w szukaniu statsów innym...

Statów z FM'a nie używam wink.gif, wiec z tej stronki nie skorzystam. Jeżeli nie zapomnę, to postaram się wspomnianego posta zedytowac...pzdR wink.gif
unikat
E9 co jeszcze ci brakuje może pomogę bo już czekam i czekam doczekać się nie mogę xD
perONE
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 17 2008, 18:26) *
E9 co jeszcze ci brakuje może pomogę bo już czekam i czekam doczekać się nie mogę xD

Zapewne spokoju sleep.gif
helzing
CYTAT(Mani3k @ Oct 15 2008, 10:16) *
Pozdrawiam

CYTAT(qazwsx @ Oct 15 2008, 22:34) *

czy to sa oficjalne staty do PES ??? czy to sa wymyslane przez graczy
perONE
CYTAT(helzing @ Oct 17 2008, 19:04) *

"lepszy rydz niż nic"
btw stronki bardzo przydatne wink.gif
Sikor
CYTAT(perONE @ Oct 17 2008, 19:07) *
"lepszy rydz niż nic"

Mam nadzieje, że masz na myśli FMtoPES;)
CYTAT(helzing @ Oct 17 2008, 19:04) *

Konami wymyśla staty, użytkownicy PES Stats Database nad nimi pracują ;]
unikat
I jak będzie ta Borussia ?
Tomek775
kiedy ten OF bo ja sie doczekać nie moge???
E 9
Obecnie mam mieszane uczucia do Borussii...tzn. może i bym ją chciał ale raz, że nie mam obecnie za dużo czasu, dwa Stuttgart w tym sezonie gra jak narazie bdb ;P ... ale zobaczymy, do premiery może się to jeszcze zmieni, decyzja nie zapadła.

pzdR wink.gif

CYTAT(Tomek775 @ Oct 17 2008, 19:52) *
kiedy ten OF bo ja sie doczekać nie moge???

może nigdy??
unikat
Daj Borussie bo szkoda żeby Kuby nie było w żadnym klubie ej do Ofa dorzucasz Face/Hair i Uni i może Boots ??
NoisE
tak, i grafike z pesa 09.
było powiedziane że z ofem będzie face i hair.
E 9 nie robi nowego patcha.
unikat
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 18 2008, 11:54) *
Daj Borussie bo szkoda żeby Kuby nie było w żadnym klubie ej do Ofa dorzucasz Face/Hair i Uni i może Boots ??

No to przy okazji może za uploadować swój plik Uni.
E 9
CYTAT(Rzepa7 @ Oct 18 2008, 19:56) *
No to przy okazji może za uploadować swój plik Uni.

Nie może ; *

Uni mam aktualnie z poprzedniego sezonu i może skompletuje sobie na nowy sezon, ale to już po wydaniu OF'a. Dwa, mam słaby transfer i nie mam czasu na większy up. Jeżeli bedą chetni udostepnie map.txt, i każdy bd mógł sobie kompletować.
Zastanawiam się nad boots, bo mam ukończone ale pomyslimy nad tym.
unikat
To najwyżej można by było znaleźć osobę z większym transferem która miała by czas skompletować Uni
szejk
To ty sie tym zajmij. Skompletuj uni i uploaduj a nie marudzisz.
NeoNH
daj juz tego of`a xdd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.